מישהו יודע איך מגיעים לחלקים האחרים של האי (איפה שאזור הקרבות אחרי הליגה) כי יש בשני הצדדים שני אנשים שחוסמים את הדרך ואני עושה מיליון פעמים את מגדל הקרבות אז מישהו יודע איך ממשיכים?
משיגים את הנשיונלדקס.
אחרי שאתה רואה את כל 150 הפוקימונים בשינודקס חוץ ממאנפי תדבר עם הפרופסור והוא יתן לך ואז האנשים שחוסמים את הדרך יזוזו.
אם נלחמת בכל המאמנים במשחק+ראית את דריפלון (שמופיע רק בימי שישי)+ראית אנון(במערה של האנון)+ראית את השלישיה האגדית בקרב(אחד מהם יראה לך תמונה שלו ויברח, התמונה תכנס לפוקדע)+דיברת עם האישה הזקנה בעיירה קלסיק שתראה לך את התמונה של האגדי הראשי של המשחק השני, אמורים להיות לך 150 בפוקימונים בפוקדע שראית (לא צריך לתפוס). אם חסר לך אחד מאלה שלא ציינתי סביר להניח שדילגת על מאמן. תבדוק בסרבי איזה פוקימון חסר לך.
נכנסים לפה: http://serebii.net/diamondpearl/shinoudex.shtml
ובודקים איזה פוקימונים לא ראית.
במקרה שלך-
146-147-148 הם השלישיה האגדית שציינתי אותם בהודעה הקודמת.
כל אחד מהם נמצא במערה שבמרכז של כל אגם במפה. בכל אגם אתה נלחמת או דיברת עם צוות גלקטיק. כנס למערה, 2 מהם ילחמו נגדך, אחד יברח כמו הכלבים האגדיים במשחקים הקודמים, אבל הוא יתן לך תמונה שלו קודם לפוקדקס.
את האחרון שחסר לך תראה אצל מאמן-דייג בדרך 212.
ואסור לכתוב 2 הודעות ברצף, בפעם הבאה תערוך את ההודעה במקום.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)