Pokemon - young trainer's dream
דמויות:
אלכס -
ספוילר
הילי -
ספוילר
פרקים:
1-25
ספוילר
פרק 1 - חלומו של מאמן צעיר
שלום! אני אלכס, אני אספר לכם את הסיפור הזה. אני אספר לכם קצת עלי - אני אלכס ואני ילד בן 10 המתחיל את מסעו במחוז קנטו. אני רוצה להיות מאמן פוקימונים. טוב, אז אני אתחיל את הסיפור, אז הסיפור הזה מתחיל ככה:
כישנתי חלמתי שאני ביער פוקימונים. פתאום הרבה פוקימונים באים אלי, אני טיפלתי בהם והם אהבו אותי. אני חלמתי שאני תפסתי וגידלתי כמה פוקימונים חזקים, חמודים, נדירים. ואני חלמתי גם שפתחתי את קופסת התגים שלי וראיתי שם שמונה תגים. אני חלמתי שאני עומד מול קהל גדול שאצלי ביד יש את גביע הליגה, ואז פתאום בחלום הגביע נפל לי ונשבר, בגלל זה אני התעוררתי בבהלה, אני פתאום שמעתי את אמא שלי צועקת:" אלכס בוא כבר שלא תאחר לקבלת הפוקימון הראשון, פרופסור אוק מחכה לך".
אז אני קמתי, התלבשתי, צחצחתי שיניים ורצתי אל אמא שלי. אמא שלי הכינה את ארוחת הבוקר שלי ובינתיים אני הסתכלתי ולטפתי את מיילוטיק שלה. לאמא שלי יש מיילוטיק שהיא קיבלה כפיבאס בפוקימון ראשון, אחרי שהיא הפכה למעצבת סטייל פוקימונים פיבאס שלה הפך ליפה מאוד והתפתח.
טוב הארוחה שלי הגיעה אז אכלתי ואז יצאתי מהבית לכיוון המעבדה של פרופסור אוק. אז שהגעתי פרופסור אוק שאל אותי:" איזה פוקימון אתה רוצה? באלבזור, צ'רמנדר או סקווירטל". אז התחלתי לחשוב... קודם חשבתי על מה יקרה עם יהיה לי בלסטויז ודימיינתי אומר לבלסטויז להשתמש במשאבת הידרו. אחר כך דימיינתי את צ'ריזרד ואמרתי לו להשתמש בלהביור. ואז דימיינתי את וינוזאור שאני אומר לו להשתמש בגפן מצליפה. אז חשבתי וחשבתי... ובסוף החלטתי ואמרתי לפרופסור:" אני רוצה צ'רמנדר". אז קיבלתי את צ'רמנדר ויצאתי לדרך 1.
המשך בקרוב...