הפסקתם? יופי! דרך אגב למה משמשות המיברשות?
כי אם לא מיינקרפט אז מה? [
המברשות משמשות גם לעיצוב קטן פה ושם של צורות שאפשר לשים בגוונים שונים, צבעים שונים ומצבים שונים, את זה אני גם יסביר בקורס.
שם: סטיב האם אני מעצב מתחיל\ מקצועי\ ביינוני: בינוני (אשתתף בכל הפעילויות) מסן: roishu@hotmail.com אייסי: 327611441 סקייפ: X
שם: טל האם אני מעצב מתחיל\ מקצועי\ ביינוני: מתחיל מסן:אין אייסי: אין סקייפ: אין אני ישתתף ויפעל בכל הפעילויות...
טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.
אני רוצה להצטרף שם: יואב האם אני מעצב מתחיל\ מקצועי\ ביינוני: מתחיל מסן:אין אייסי: אין סקייפ: אין
הFC שלי בפנינה: 2880-8534-1933 הFC שלי בלבן: 3739-9393-5029
שם: מאי D: האם אני מעצב מתחיל\ מקצועי\ ביינוני: בינוני מסן:אין אייסי: אין סקייפ: may2000may2000
בא לכם נשים? לחצו כאן ספוילר עבדתי עליכם בשנית
ספוילר עבדתי עליכם בשנית
בהצלחה בקורס! אוקיי יש לכם להגיש עד השעה 6 וחצי את הטבלה בשביל להירשם הקורס מתחיל ב6 וחצי\ רבע ל7.
מה זאת אומרת טבלה?
כאלו להירשם, אני מצ'פר אותכם בעוד כמה שעות של ההרשמה, אני עכשיו לא בבית ואני יחזור בערך בשמונה או שבע, בזמן זה תוכלו להירשם מי שכבר נרשם - ישר כוח!
טוב מצטער על הדאבל אני יהיה חייב לעשות אותם טוב יאללללה! תגידו מי פה שאני ידע לא לעשות קורס סתם כככה :9
אני פה. תגיד שישלחו לך בפרטי.. זה יצור סתם ספאם
תודה שקראתם,עומר. בפרישה עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5 ופרשתי באיזה שהו יום. לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה) ]
אני לא היה עד 9 וחצי, אם אתה רוצה לדעת
חבל שלא תהיה, ואני חייב שתגיבו כאן ולא בפרטי שיהיה יותר טוב. אוקיי יש איתנו כרגע אחד.. צריכים לפחות עוד שניים.
9
מתי הקורס מתחיל?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום