מה הקשר?
הוא לימד כלים ואיך לפתוח עמוד חדש- מקסים, אבל מה אם 1001 הדברים האחרים שהוא לימד- קראתי ואני זוכר בערך שתיים
נתן תמונות- 7 תמונות ל300 מושגים שונים
נתן הסבר- משפט אחד למושכ , וחסר לי הפשטות(ולפי מה שרשמו גם פרטים מהותיים)
נתן קרדיט- הוא לא, הוא אמר שהוא לא מעוניים להגיד את שם המאמר
אז מה אתה רוצה- אני לא רוצה כלום.. זה מה שחשבתי על השיעור.... אמרתי שלדעתי זה יעזור לנו להבי אם זה יהייה פשוט, הוא יתמקד בעיקר ולא בתפל ולא יפתיץ אותנו במילון של 1000 חומרים ב-20 דקות ממאמר שהוא אפילו לא כתב..
מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)
אבל לתת לי 1000 מושגים לקרוא ב- דקות20, בלי הסבר ובלי תמונות- לא עוזר לי בכלום..
אנ יבקושי מצליח לזכור שני מושגים.
לדעתי הוא היה צריך לצמצם לפחות מושגים, את השיערוים לתת בהפרשי זמן ולא בתגובה אחת הכל.
לתת תמונה וטיפים אישיים, להראות לנו דוגמאות ולתת לנו עבודות.
כרגע אני לא כל כך הרווחתצי כלום.
אני יכול למצוא לבד מאמרים על פוטושופ אני לא צריך בשביל זה קורס.
תבין
אני לא אמרתי שהקורס בכללי חסרים לא הדברים האלו, אני רק דיברתי אל מה שהיה היום.
אחי, אני באמת לא מבין אותך,
בהתחלה אתה אומר לי שהוא הביא תמונות קרדיט והסברים- אני מראה לך שלא
אז אתה אומר שוב "תבין" והפעם אתה אומר שככה מלמדים- אז אינ אומר לך שקשה לי לזכור ולהבין כל כך הרבה פרטים..
עכשיו שוב שינית את מה שאתה אומר(חוץ מהתבין שהוא תמיד יישאר) - לזה שהוא בכלל עדיין עוד לא התחיל את הקורס.
אז עכשיו תנסה אתה להבין,
אין לי שום דבר נגד הקורס ואין לך שום סיבה להצדיק אותו כל הזמן, להפך-אני נרשמתי ואני רוצה ללמוד, והערות שליח הם למען שיפור הקורס..
דבר נוסף, אני נתתי את דעתי האישית, מה אני חושב על השיעור הספציצי הזה לא דיברתי על השיעור של מחר.
ודבר אחרון, תסתכל ותחשוב לפני שאתה מגיב, ואל תגיד לי שהוא נתנן קרדיט(כי הוא לא..) או שהוא נתן תמונות(כי היחס של התמונות למושגים זה 1:10) ואל תגיד לי שוב תבין ומשהו שלא קשור לכלום.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)