Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. משתמש מנוסה
    Pokemon - young trainer's dream

דמויות:

אלכס -

Spoiler ספוילר

הילי -
    Spoiler ספוילר

פרקים:

1-25

Spoiler ספוילר

פרק 1 - חלומו של מאמן צעיר

שלום! אני אלכס, אני אספר לכם את הסיפור הזה. אני אספר לכם קצת עלי - אני אלכס ואני ילד בן 10 המתחיל את מסעו במחוז קנטו. אני רוצה להיות מאמן פוקימונים. טוב, אז אני אתחיל את הסיפור, אז הסיפור הזה מתחיל ככה:

כישנתי חלמתי שאני ביער פוקימונים. פתאום הרבה פוקימונים באים אלי, אני טיפלתי בהם והם אהבו אותי. אני חלמתי שאני תפסתי וגידלתי כמה פוקימונים חזקים, חמודים, נדירים. ואני חלמתי גם שפתחתי את קופסת התגים שלי וראיתי שם שמונה תגים. אני חלמתי שאני עומד מול קהל גדול שאצלי ביד יש את גביע הליגה, ואז פתאום בחלום הגביע נפל לי ונשבר, בגלל זה אני התעוררתי בבהלה, אני פתאום שמעתי את אמא שלי צועקת:" אלכס בוא כבר שלא תאחר לקבלת הפוקימון הראשון, פרופסור אוק מחכה לך".
    אז אני קמתי, התלבשתי, צחצחתי שיניים ורצתי אל אמא שלי. אמא שלי הכינה את ארוחת הבוקר שלי ובינתיים אני הסתכלתי ולטפתי את מיילוטיק שלה. לאמא שלי יש מיילוטיק שהיא קיבלה כפיבאס בפוקימון ראשון, אחרי שהיא הפכה למעצבת סטייל פוקימונים פיבאס שלה הפך ליפה מאוד והתפתח.
    טוב הארוחה שלי הגיעה אז אכלתי ואז יצאתי מהבית לכיוון המעבדה של פרופסור אוק. אז שהגעתי פרופסור אוק שאל אותי:" איזה פוקימון אתה רוצה? באלבזור, צ'רמנדר או סקווירטל". אז התחלתי לחשוב... קודם חשבתי על מה יקרה עם יהיה לי בלסטויז ודימיינתי אומר לבלסטויז להשתמש במשאבת הידרו. אחר כך דימיינתי את צ'ריזרד ואמרתי לו להשתמש בלהביור. ואז דימיינתי את וינוזאור שאני אומר לו להשתמש בגפן מצליפה. אז חשבתי וחשבתי... ובסוף החלטתי ואמרתי לפרופסור:" אני רוצה צ'רמנדר". אז קיבלתי את צ'רמנדר ויצאתי לדרך 1.

המשך בקרוב...

הנה הכרטיס מאמן שלי

טוטודייל שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    סיפור יפה אבל יש לך מלא שגיאות כתיב...

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    קצר מאוד, חסר תארים. הכל קורה מהר מידי.
    למשל בבחירת הפוקימון.
    תתאר קצת התלבטות לכאן או לכאן. הצעות של הפרופסור אולי. קצת להרחיב.
    חוץ מזה זה חלק מהסיפור בזמן עבר וחלק בזמן הווה, זה מאוד מוזר ומבלבל.
    המשפט הראשון היה מיותר לפי דעתי, וחוץ מזה היו לך הרבה שגיאות כתיב.

דרוש שיפור.
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

4. משתמש מנוסה
    אני ערכתי את שגיעות הכתיב, הוספתי תאור על בחירת הפוקימון, אהבתי את המשפט הראשון אז השארתי, הפכתי הכל לזמן עבר.

הנה הפרק השני:

פרק 2 - הקרב הראשון שלי

אז כמו שאמרתי לכם אני יצאתי מהמעבדה של פרופסור אוק והלכתי לדרך 1. אני ראיתי בדרך ילדה בגילי שיושבת ליד עץ מרוח בדבש, אז ניגשתי אליה ושאלתי אותה איך קוראים לה, היא ענתה לי:"קוראים לי הילי". אז שאלתי אותה:" מה את עושה?". היא ענתה לי:" אני מחכה יד עץ הדבש". ואז פתאום היא אמרה לי:"רוצה להלחם נגדי?". אז עניתי לה שכן והתחלנו:

אני הוצאתי את צ'רמנדר והיא הוציאה באלבזור. אמרתי:" צ'רמנדר תשתמש בגחלת". ואז צ'רמנדר הוציא אש מהפה שפגעה בבאלבזור שנפל. "באלבזור תשתמש באבקת רעל" אמרה הילי. ואז באלבזור הרים רגל ועיגול הקיף והתכווץ על צ'רמנדר. פתאום צ'רמנדר נפל מרעל, אז הילי אמרה:" עכשיו תשתמש בגפן מצליפה". וזה מה שקרה וצ'רמנדר כמעט חוסל. "צ'רמנדר תשתמש במסך עשן ואז שריטות" אמרתי. ופתאום אני, באלבזור והילי לא ראינו כלום, ואז ראינו את באלבזור נופל אחורה מחוסל. לקחתי לידיים את צ'רמנדר ואמרתי:"יש ניצחנו". ואז היילי אמרה לי:" לאיפה אתה הולך עכשיו?". עניתי לה:" אני הולך לעיר פאלט להלחם במחוז הראשון". אז היא שאלה אותי:" אפשר להצתרף אליך למסע?". לא רציתי לסרב וגם זה טוב עוד חבר אז עניתי לה:" טוב בשמחה" והמשכנו בדרך...

המשך יבוא...

הנה הכרטיס מאמן שלי

טוטודייל שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    יש לך עדיין שגיאות כתיב...
    וסיפור נחמד

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    הסיפור חסר תיאורים,קצר ומשעמם.
    אתה חייב בטא דחוף.
    אתה כל הזמן כותב "ואז"
    הנה דוגמה לחלק הראשון של הפרק השני טוב יותר:
    אז כמו שאמרתי לכם,אני יצאתי מהמעבדה של פרופסור אוק והתכלתי ללכת לדרך 1,מתרגש כולי. בדרכי,ראיתי ילדה בערך בגילי שישבה ליד עץ מרוח בדבש תוך כדי שהיא מסתכלת עליו בציפייה.
    ניגשתי אליה,ושאלתי אותה איך קוראים לה. "קוראים לי הילי" השיבה והראתה על פניה חיוך מאולץ. " מה את עושה?". שאלתי " אני מחכה ליד עץ הדבש". " אוליי אתה רוצה להלחם נגדי?" שאלה ועניתי בחיוב.

זה כבר חצי פרק ממה שעשית,תתאר וזה יהיה יותר כיפי לקרוא את הסיפור.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •