נערך לאחרונה על ידי buizel התותח, 11-22-2010 בשעה 04:22 PM
ricardo kaka forever
גם אני אוהד ריאל מדריד
וגם אני אוהד ברזיל
ricardo kaka - the legengd of real and the legengd of barazil kakaforever(קרדיט לי על המשפט החכם הזה)
אוקי זה טוב למתחיל, אבל זה נראה קצת כמו הפוקימונים מהמשחקים הראשונים, כשעוד לא היה צבע.
נתחיל מזה שפייקים צריכים להיות לא בפרופיל ולא ישר, תשווה אותם עם כול ספרייט אחר ותראה שכול הספרייטים פונים לאלכסון.
דבר שני יש בעיה בצביעה ובהצללה, תתחיל בזה שתמיד תיקח צבעים מפוקימון קיים ותקרא קצת מדריכים
על הצללה (חפש בלינקיה את המדריכים להכנת פייקים).
בהצלחה.
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
אוקיי תודה עשיו אני מוסיף עוד אחד ויש לי שאלה בהצללהצריך למלות את כמעט את כל הפייק או רק חלק כמו שעשיתי
ricardo kaka forever
גם אני אוהד ריאל מדריד
וגם אני אוהד ברזיל
ricardo kaka - the legengd of real and the legengd of barazil kakaforever(קרדיט לי על המשפט החכם הזה)
מה זה למאלות
הם יותר מדי דו מימדיים ועוד משהו:
מתי שתכין פייקסקס או פייקים ברמה גבוהה תכתוב תיאור ושם כי זה סתם מעכב אותך
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
בסמל האישי שלך אז הצבע השני תופס יותר מקום בפייק ככה זה צריך להיות
ricardo kaka forever
גם אני אוהד ריאל מדריד
וגם אני אוהד ברזיל
כמו שזה שמעלי אמר (בחייאת תחליף ניק, אי אפשר להגיד Guillie בעברית בלי שזה ישמע אוטיסטי)
תוותר על התיאורים, זה לא מעניין אף אחד אם הפייקים לא טובים.
ושוב אתה עושה בפרופיל, אתה צריך לעשות אותם כשהם פונים באלכסון, זאת הדרך היחידה שיהיה תלת מימד.
כנס לינקייה ותקרא את המדריכים, אני ממליץ על אוסף המדריכים של פוזון ובהמשך על המדריך שלי.
עריכה:
zora לא תמיד הצבע השני תופס את רוב המקום, זה קשור מאוד באור ובצורה שאתה מצייר את הפייק
אם יש לו איבר גדול שמאל למשל אז כול מה שמאחוריו (כלומר ימינה ממנו) יהיה מוצלל יותר כהה מהשאר, קאפיש?
פשוט תקרא קצת מדריכים.
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
טוב אנסה
ricardo kaka forever
גם אני אוהד ריאל מדריד
וגם אני אוהד ברזיל
להבא אם אתה חושב בעצמך שהפייק לא יצא טוב, נסה לשפר אותו לפני הפירסום. מפייק שאפילו אתה חושב שהוא אינו טוב אי אפשר להבין על הרמה שלך...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)