חזרתי.
מה נשמע בנו"ד?
מה חדש, מה ישן?
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
תגיבו כבר בסיפור!בגללכם אני יצטרך לעשות פרק גרוע רק כדי שתגיבו לי עליו!!!
פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול
הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.
ליצירת קשר:
מייל:Liami2525@gmail.com
סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)
ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.
אני יודע,הם עצלנים.........
פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול
הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.
ליצירת קשר:
ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.
תודה רבה.
אני מחכה חצי דקה,
כדי שהרבה יגיבו בזמן שאני מחכה, סתם.
וואי, חבר שלי מתעצבן כשאני אומר סתם.
כי זה משגע אותו שאני כל הזמן אומר את זה.
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
טוב אם אתה עושה עוד פעם "מי כאן?" אני שולח לניצן ה"פ שתאסור להישתמש בזה מעכשיו עד עוד 10 עמודים אל תישתמש בזה כי זה מעצבן למטה כתוב מי כאן
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
אצלך לא מגיבים הרבה בגלל שגם אם מגיבים,אתה בכלל לא מגיב על זה או כותב פרק....
ליצירת קשר:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)