~המתכון נוסה רק היום,בבית הספר לכן הוא לא צולם אך נטעם~
מצרכים:
פיתה אחת[או יותר אם אתם מארחים].
גבינה צהובה.
רסק עגבניות[או קטשופ עדיף רסק].
*זיתים שחורים או ירוקים.
*פטריות
*תוספות לפי רצונכם.
אופן ההכנה:
מחלקים את הפיתה לשניים,חצי אחד אפשר לאכול את השני לשמור[חשוב לדעת-לחלק את זה שזה יהיה פנים]
לוקחים חצי אחר ומפזרים אליו רסק עגבניות.
לוקחים גבינה צהובה ומחלקים אותה לחתיכות קטנות ומפזרים על הרסק.
שוב פעם שמים רסק על העגבניות על הגבינה.
שמים בדיוק באמצע של הפיתה חתיכה בינונית של גבינה ומסביבה אפשר לפזר תוספות לפי רצונכם.
שמים שוב פעם על התוספות רסק.
מחממים במיגרו\טוסטר\תנור בין 5-10 דקות.
אוכלים בכיף!