דאמיט,לא הייתי פה והתקדמתם בשלושה עמודים|:<
דאמיט,לא הייתי פה והתקדמתם בשלושה עמודים|:<
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
כן,הכינוי שלי ברוסית,למי שיש בעיות עם זה,שיחייה XP
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
</td></tr></table><div class=\'signature\'>
~Cat Behemoth~
XP מגדירים את זה בולחות בקרה של הפורומים הכי פשוטים XD
אפילו בפורום חינמי של כח** ל** אפשר O:
מספר המזל שלי 8 D:
מזל טוב לניצן!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
שמעתי על זה ברדיו שנסעתי שזה נפתח בשמונה ושמונה דקות
ואני עוד התלהבנתי שההייתי בת 4 בתאריך 8.8.98 ><
And If You Don't Know, Now You Know
XD
מישהו כאן אמר שהאולימפיאדה נפתחה ב 8 ושמונה דקות XD
יואו- איזה יום משומן XD
תקראו את זה:
*אני מחזירה את השם- סתם לכיף D: *
(17:18) iOnZ:
נו כוס עמק עם הברק הזה
לא עונה
(17:19) אבטיחי D::
XD
(17:19) iOnZ:
100 שנה באשכול שהצעתי
ולא עונה
יסרקוזי
(17:20) אבטיחי D::
XD
חושב-יש אנשים שקשה להם להפעיל את הגלגלים במוח D:
(17:20) iOnZ:
לא הבנתי למה קוראים לו ככה
(17:20) אבטיחי D::
למי?
(17:20) iOnZ:
מה זה .. הוא פירסומות לגקוזי ?
לנשיא סרקוזי
איך שלא רושמים סD
XD
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
</span>
</div>
><
מי זה ברק?
נו ניצי בואי לישון אצלי!
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
היום המורה שלי לאנגלית חשבה שאולימפיאדה תיפתח עוד מעט(היה לי שיעור ב5) ואז אמרתי לה שהפתיחה כבר עברהO: היא התבאסה מזהO:Originally posted by אבטיחי D:@Aug 8 2008, 09:29 PM
XD
מישהו כאן אמר שהאולימפיאדה נפתחה ב 8 ושמונה דקות XD
יואו- איזה יום משומן XD
XD
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
~Cat Behemoth~
XD
ברק זה איזה מייסד בפורום...
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
אההה ><
הילה נכון נשים=שליטעעעעעעעעעעעעע?
*נופל כאשר הנשמה שלי יוצאת ממני*
ווי אני נופל מרוב התעלמויות=_= למה אני לעזזל חוזר לשיחה הזאת עם עצמי,גם ככה אף אחד לא שם לב עליה=_=
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
~Cat Behemoth~
כי עכשיו יש כוח נשי בפורום!Originally posted by Gabe@Aug 8 2008, 07:37 PM
*נופל כאשר הנשמה שלי יוצאת ממני*
ווי אני נופל מרוב התעלמויות=_= למה אני לעזזל חוזר לשיחה הזאת עם עצמי,גם ככה אף אחד לא שם לב עליה=_=
רק שתי נשים=_=Originally posted by ranma@Aug 8 2008, 09:37 PM
כי עכשיו יש כוח נשי בפורום!
ומה זה קשור הכוח השני הזה?=_=
אני גם ככה יצור מהגהנום שמשרת את השטן בבדיחות שלי ועוד מעט אני הופך למימד הרביעי של העולם המשעמם הזה=_=
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
~Cat Behemoth~
ניצי אל תובאי
אולי גלי תבוא :רשעעע!!!!:
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אז מהOriginally posted by Gabe@Aug 8 2008, 07:39 PM
רק שתי נשים=_=
ומה זה קשור הכוח השני הזה?=_=
אני גם ככה יצור מהגהנום שמשרת את השטן בבדיחות שלי ועוד מעט אני הופך למימד הרביעי של העולם המשעמם הזה=_=
כל עוד יש יותר מאישה אחת
יש כוח נשי
חצי מהפורום עושה מה שאני רוצה
אז מה יהיה אם תיהיה עוד בת
יוסי
תנשק אותה
תמזמז אותה
***** אותה
רק אל תחזור אליי אחרי זה על ארבע
הייתי 4 עמודים בפורום אחר וככה אתם ממדיכים בלעדי???
Girls Power!!!!!
אתם יודעים-
לא לפני כמה זמן- המוח שלי נדפק [עדיין נשארה דפיקות...]
טוב אינלי כוח לכתוב הכל מחדש אז הנה נושא שכתבתי על זה בפורום אחר XD
קרה לכם- שממש התחרפנתם- זאת אומרת- משהו במוח שלכם השתבש?
נגיד לפני כמה זמן- היה ביס מרתון סופשבוע סרטי קומיקס,,
ראיתי הכל- באטמן (כולם) סופרמן (כולם) אקס מן (ראיתי תראשון- ואז השלמתי באנטרנט את ה3) ספיידרמן 1+2 (השלמתיאת ה3 באינטרנט...)
בקיצור- מיד אחרי שזה קרה- התחלתי לפני הלילה לדבר עם אלוהים שבבקשה יעשה שיקרה לי משהו-
*שיט הכלבה שלי הפליצה XD*
שאני אהפוך לספיידר-גירל, או למוטנטית כלשהי- או שאני פשוט אפגוש את וולברין האמיתי- ושיעשה לי סימנים שיש כזה דבר מוטנטים,
[והוא עשה סיימן D: ]
ופתאום התחלתי לראות איזה ספיידרמן מתעופף לי ליד החלון והוא עשה לי שלום O:
וכשחושבים על זה:
-באטמן יכול לקרות- זה סך הכל אביזרים מיוחדים, זה לא כוחותכלשהם-
-גם אקס מן יכול לקרות- זה יקח מליוני שנים, אל זה יכול לקרות אפילו שאלתי את אבא שלי,
ספיידרמן כבר לא, כי לרוב קרינה רדיואקטיביתת תרום לסרטן, ואם זה יגרום לשינוי כלשהו- לרוב זה יהיה לרעה,
והסיכוי שזה ישפר משהו זה 0.000000000000000000000000000000000000000000000000 000000000000000000000000000000
000000000000000000001
אפילו פחות...
לא נורא D:
אני אמשיך לדמיין שהגר יכולה לעוף,
ושאני פתאום האטתי את הזמן לפני שהכלב החמוד נדרס- ואז נדהמתי שהאטתי תזמן והכל חזר להיות בזמן נורמלי והואד נדרס O:
יואו יש לי דמיון מפותח XD
מעניין עד כמה ההודעה הזו ארוכה O:
אז..
קרה לכם דבר כזה ??
XD
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)