אמרת את זה לפני ולמה חזרת?
כי את מתגעגעת נכון?,תחזרי וזהו.
אלכס
עשה טובה לכולנו
פתח ת'נושא של ניצן וסתום ת'פה
ניצן בבקשה תעני לה"פ שלי!!!!
ואלכסי תפסיק להיות מאניק :X
היא לא רוצה לחזור, היא בטח חזרה רק כדי לראות אם מישהו מהחברים הטובים שלה באמת השאיר לה איזה הודעה *אהמ אהמ...*
ודברים כאלה...
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
נו תפתחו לה תנושא ...
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
</span>
</div>
פתחתי כבר...
אני לא מניאק ואינזוקה בוי,תשמור על הפה שלך בבקשה.
מי מתגעגע אלכס
אחרי שהעברתם אותי למורחקים אחרי מה שעשיתי בשבילכם זאת התודה שלכם אהה
איך אפשר להתגעגע לכזה מקום שלא מכבד בקשה אחרונה של מישהו שעשה פי אלף יותר מכולכם פה ביחד
אני פה רק לדבר עם חברים טובים שלי ולראות את נושא הפרישה שנעלתם לי
רוצה תן למשתמשת הזאת באן ונסיים את הסיפור המעפן הזה
על תדאג, אני שומר על הפה שלי טוב טוב אלכס
הבעיה היא
אתה מבין
גם כשהוא סגור יש שמה מקום לאיזה חתול בפנים^^
את זו שפרסמה את הפורום הזה,יש סיבה לכל דבר מה את חושבת?
את חושבת שסתם נתתי לך באן,אז זהו שלכל דבר יש מחיר.
היי ם:
היי כולם...
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
כן,הכינוי שלי ברוסית,למי שיש בעיות עם זה,שיחייה XP
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
</td></tr></table><div class=\'signature\'>
~Cat Behemoth~
קורע אמיר XD
ניצני..
יואו איזה ריבים D:
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
היי דני ממצב? =]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)