טוב סתם הנה בדיחה ענתיקה אבל מצחיקה אותי תמיד D: היא מחולקת לשני חלקים-
חלק א'-
ערבי, אמריקאי מולטי מיליונר וישראלי טסים במטוס.
הטייסים מודיעים שיש עומס, וחייבים להפטר מחלק מהמטען אחרת המטוס יתרסק.
האמריקאי שומע את זה, מוציא מזוודה עצומה מפוצצת בדולרים וזורק מהמטוס ואומר "ממילא יש לי יותר מדי מאלו בבית"
הערבי שומע, שולף משום מקום חגורת נפץ, שני טילים ומטען חבלה, זורק מהמטוס ואומר "אללה אכבר, יש לי מספיק כאלו בבית"
הישראלי פתאום בא מאחורי הערבי ובועט בו החוצה מהמטוס וצועק "יש לי מספיק ממך בארץ!"
חלק ב'-
המטוס מתייצב אבל הנוסעים בטראומה אז הם נוחתים באי בודד. הישראלי מחליט לנסות להוציא מהאמריקאי כסף ולוקח אותו לטיול באי.
בזמן הטיול, הם רואים ילד קטן בוכה, והחולצה שלו מכוסה דם. הם שואלים אותו מה קרה? הוא אומר "ערבי נפל על אימא שלי ורצח אותה!"
הם מנחמים את הילד והישראלי אומר לו שאם הוא רוצה, יש בהמשך הדרך מטוס שיקח אותו לארץ ושם הוא ילמד להלחם ברוצחים כאלו.
הילד הולך.
הם ממשיכים, ואז שומעים בום!! הם רצים לראות מה קרה, ומוצאים ילד מכוסה דם, בוחק (בוכה וצוחק). הם שואלים "מה קרה?" הוא אומר "נפלה על אימא שלי מזוודה ענקית ומחצה אותה, אבל בתוך המזוודה היו מיליונים!"
האמריקאי מנחם את הילד ואומר לו שיקח לעצמו את כל הכסף. הילד שמח ורץ למזוודה.
אחרי רגע מתחילה רעידת אדמה, והאמריקאי נופל על הרצפה, אבל היהודי נשאר זקוף. כשהיא מפסיקה, שואל האמריקאי את היהודי "מה קרה?! למה נשארת זקוף?!" היהודי עונה "אני רגיל לפגיעות טילים של ערבים."
הם ממשיכים ואז מוצאים ילד קטן, עומד ליד חורבות מתפקע מצחוק. הם שואלים אותו "מה קרה?!" הוא אומר "הפלצתי וחצי שכונה התפוצצה!"