תזכורת, למנהלת שלכם יש מחר יום הולדת
שבת מהדורה נוספת
קרדיט לראש-1
נתחיל
מיילי סיירוס קשה להשגה
דבר אחד בטוח:מיילי סיירוס לעולם לא תיהיה בריטני שתיים,למרות שכולם חושבים כל,מיילי לא תמהר להכנס עם מישהו למיטה-כך היא אומרת
"אני אוהבת לחשוב על עצמי כנערה שאף בחור לא יכול להשיג" היא אומרת והמשיכה "יש בנות בגילי שמתמסרות לפיתוים,אבל אני חושבת שזו טעות"
שמיילי סיימה את דבריה היא מיד הוציאה את טבעת התואר שלה-הטבעת מסמלת על בתוליה של מיילי
קשה להשגה,מיילי
החבר החדש של בריטני
חדשה מרעישה,האם לבריטני ספירס יש חבר ישראלי?!
על פי המגזין "סאן"-ועוד איך שיש לה
חברה החדש של בריטני הוא ישראלי בשם לי שהיה מאבטח שלה בחצי שנה האחרונה ומשם הכל המשיך הלאה
"הוא הביור המושלחם בשבילה" אומרים חברים שלה למגזין "היא אוהבת בחורים שמתאמנים,והוא נמצא בכושר מצוין מאז תקופת הצבא"
מתי החתונה?בריטני
האם ניק וסלינה באמת זוג?
יש מצב שהרומן המוכחש בין ניק ג'ונאס וסלינה גומז דווקא כן אמיתי
ההכחשות החוזרות נשנות מצידם. ומי מפיץ אץ השמועות? לא אחר ממנהל הלהקה של האחים ג'ונאס שביקש מעיתון המוזיקה "רולינג סטון" להשיג תמונה של ניק וסלינה מחובקים
"רק עיוור לא מבחין שיש משהו בין ניק וסלינה" אומר אחד מאנשי המגזין.
אבל האם זה תרגיל יחצני או אהבת אמת?
רומן אמיתי?ניק
ג'וני-למען איכות הסביבה
מה אתם עשיתם לאחרונה על איכות הסביבה?
ג'וני דפ עשה הרבה מאד
ג'וני השקיע חצי מיליון דולר על בניית מערכת סולרית בבית הנופש באי הפרטי שלו בבהאמס במקום חשמל שמגדיל את החור באוזון
ג'וני מפיק חשמל פרטי משל,קולטים מיוחדים שהופכים שמש לאנרגיה
פועל למען איכות הסביבה,ג'וני
עברה דירה
היידן פנטייר עברה דירה ללוס אנג'לס
דווקא מיילו ונטמליה לא הצטרך אליה,למרות שהשנה רצו שמעות שהוא הולך להציע לה נישואין
בקרוב תחלוק היידן את הבית עם חברה טובה שלה מניו יורק
היידן נשארה הילדה הטובה של אמא ובכלל
ההורים שלה גרים במורד של אותו רחוב
בשעה טובה עברה דירה,היידן
ריהאנה מכוערת?
מסתבר שלא כל החיים של ריהאנה היו בוורוד
בילדותה בבית הספר היסודי עורה היה בהיר משל אחרים
"מכיתה א' עד כיתה ו' ההייתי חוזרת הביתה לפעמים מבוהלת ומבלולבלת,לא הבנתי מדוע יורדים עליי לא הבנתי למה אומרים עלי שאני מכוערת בכלל צבע עורי אבל זה עזר לי להתחשל לחיים האמיתיים"
בטח אלה שאמרו לה שהיא מכוערת היום אוכלים את הלב
למי קראתם מכוערת,ריהאנה
זוג מוזר
מסתבר שיש אולי רומן סודי בין הזמרת הבריטית ג'וס סטון וראפר נלי
מקור שכנראה לא יודע לשמור סודות הדליף את הדברים הבאים
"נלי הוא הטיפוס של ג'וס, הוא אמן מצליח בטירוף וגם נראה מצוין,השניים מבינים זה את זה ומודעים ללחצים ולציפיות בלהיות סלבס"
אישור רשמי עוד טין אבל לפי כל ההכחשות של הרבה מאד סלבים יכול להיות שגם לעולם לא יהיה
האם היא הבת זוג של נלי באמת?ג'וס
הפדיחה הכי גדולה שלי היא...
שאלו את ג'סטין טימברלייק מה הפאדיחה הכי גדולה שהייתה לו
"ההייתי באירוע ופגשתי שם את האדם שהכי הערצתי מאז ילדותי,מייקל ג'ורדן,וא אמר לי שהוא והילדים שלו אוהבים את השירים שלי,לא הגבתי ההייתי בשוק,שהוא הלך גיליתי שעשיתי קצת פיפי במכנסיים"
מה שכן זה לא היה מזמן אלא באירוע שהיה לאחרונה.
פאדיחה,ג'סטין