היי סאי אני לא ממשיך לך
היי סאי אני לא ממשיך לך
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
מה קורה ?
איך קורה ?
משעמם ?
לא משעמם ?
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>HILA'S REVENGE-COMMING VERY SOON!</span></span></span>
דבר ראשון אני יודע טוב מאוד על כתיבה נכונה אז אל תגיד לי ללמוד...דבר שני, אם בסרבי כתוב נקודה אחרי כמה מילים, מה אני אמור לעשות? "להעתיק" לשים נקודה!Originally posted by RoTeM@Jun 25 2007, 01:51 PM
בואנה לא הבנת כלום , אז זה אני יכול לתקן , אבל פבעם הבאה אל תעשה ככה.
ואתה עושה נקודה אחרי כל 3 מילים , לא עושים ככה , אתה בעצמך צריך ללמוד כתיבה נכונה.
אביב
היי ...
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
משעמם ^_^Originally posted by Diamond@Jun 25 2007, 01:52 PM
מה קורה ?
איך קורה ?
משעמם ?
לא משעמם ?
=\ אז אתה לא מתרגם טוב , אני בטוח 100 אחוז שאם האתר סרבי היה בעברית הם לא היו רושמים נקודה אחרי כל 3 מילים כמוך.Originally posted by aviv@Jun 25 2007, 01:52 PM
דבר ראשון אני יודע טוב מאוד על כתיבה נכונה אז אל תגיד לי ללמוד...דבר שני, אם בסרבי כתוב נקודה אחרי כמה מילים, מה אני אמור לעשות? "להעתיק" לשים נקודה!
מה אני יעשה ש "ash is very outstretched about the big race" נשמע ככה בעברית:Originally posted by RoTeM@Jun 25 2007, 01:53 PM
=\ אז אתה לא מתרגם טוב , אני בטוח 100 אחוז שאם האתר סרבי היה בעברית הם לא היו רושמים נקודה אחרי כל 3 מילים כמוך.
אש מתוח מאוד לגבי המרוץ הגדול. יש משפטים שהם ממש ממש ארוכים ובעברית ממש קצרים! מה אני יעשה?
אביב
תגידו , מה הולך פה ???
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>HILA'S REVENGE-COMMING VERY SOON!</span></span></span>
איזה כיף ששמים לב אליי ^_^Originally posted by Ninetails@Jun 25 2007, 01:52 PM
היי ...
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
את זה לעולם לא נדע B)Originally posted by RoTeM@Jun 25 2007, 01:53 PM
=\ אז אתה לא מתרגם טוב , אני בטוח 100 אחוז שאם האתר סרבי היה בעברית הם לא היו רושמים נקודה אחרי כל 3 מילים כמוך.
אביב - אל תשים נקודות לפי סרביי אלא שזה יתאים לעיברית :unsure:
דניאל - הם רבים מי מתרגם יותר טוב :lol:
אהה ...Originally posted by nathan@Jun 25 2007, 01:56 PM
את זה לעולם לא נדע B)
דניאל - הם רבים מי מתרגם יותר טוב :lol:
נו טוב ...
דבר ראשון לא אמרו לי את זה. דבר שני, נסה אתה לתרגם 40 שורות עם מילים כמוOriginally posted by nathan@Jun 25 2007, 01:56 PM
את זה לעולם לא נדע B)
outstretched!!!!!!! 3;!!!!! אתה ממש לא תשים על הנקודות או שתזכור אותם בכלל...כל מה שתזכור זה איפו אתה היית כי בסרבי אי אפשר לסמן אם העכבר, זה אצלם בקוד
אביב
אוף אז אתה לא יודע לתרגם טוב.Originally posted by aviv@Jun 25 2007, 01:55 PM
מה אני יעשה ש "ash is very outstretched about the big race" נשמע ככה בעברית:
אש מתוח מאוד לגבי המרוץ הגדול. יש משפטים שהם ממש ממש ארוכים ובעברית ממש קצרים! מה אני יעשה?
אתה גם קופץ כזה ממשפט למשפט אין קישור ביניהם תראה:
כאילו כל שורה זה סיפור בפני עצמו =\גיבורינו הולכים להם בג'ונגל ורואים קרחת יער.
במהרה, הם שומעים את הרעש והמהומה של עדר טאורוסים.
נואש לתפוס אחד, אש קורא לפיקצ'ו ומוצא אותו ישן, אז הוא קורא לצ'ארמנדר שיתקוף אותם.
צ'ארמנדר עמד להשתמש בהתקפו כשלפתע קפץ עליו גרוולייט.
אביב , אם יש לך מילים שאתה לא מבין , תמיד תוכל להשתמש בבילון .... ^_^Originally posted by aviv@Jun 25 2007, 01:58 PM
דבר ראשון לא אמרו לי את זה. דבר שני, נסה אתה לתרגם 40 שורות עם מילים כמו
outstretched!!!!!!! 3;!!!!! אתה ממש לא תשים על הנקודות או שתזכור אותם בכלל...כל מה שתזכור זה איפו אתה היית כי בסרבי אי אפשר לסמן אם העכבר, זה אצלם בקוד
הא?! אין מילה כזאת בכלל =\Originally posted by aviv@Jun 25 2007, 01:58 PM
דבר ראשון לא אמרו לי את זה. דבר שני, נסה אתה לתרגם 40 שורות עם מילים כמו
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)