שם המאכל:עוגיות שושנים
מצרכים:
- 4 כוסות קמח
- 2 חב' מרגרינה
- 50 גר' שמרים
- 2 כפות סוכר
- 4 חלמונים
- 4 חלבונים
- 1 כוס סוכר
אופן ההכנה:את השמרים לערבב עם 3 כפות מים פושרים ו-2 כפות סוכר,מניחים לתסיסה כ-10 דקות. (בשביל ליצור את המאפה,למי שלא יודע שמרים בעצם תופחים)
מכניסים לקערה את הקמח, מרגרינה,4 חלמונים,ותערובת השמרים ולשים יחד לבצק מגובש. עוטפים בניילון ומכניסים למקרר ללילה. (הבצק עומד להיות מוכן

)
הכנת המלית:
להקציף 4 חלבונים וכוס סוכר לקצף יציב. {אפשר להוסיף 2 כפות קקאו}
מחלקים את הבצק ל-4-כדורים שווים,כל כדור מרדדים לעלה ומורחים רבע מהמלית ,מגלגלים לרולדה(עיגול),פורסים פרוסות בעובי של כ- 1.5 ס"מ ומניחים בצורת שושנים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.(המאפה מוכן)
בתאבון

אופים בתנור חם בחום 170 מעלות כחצי שעה.
הערות:
הערות הצופים: