Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 9 ראשוןראשון ... 6789 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 130
  1. משתמש מנוסה
    שם: עומרי
    רון
    אתה אומר לה: "ביי אמא! אני אמצא את אבא!" והולך לדרך מספר 2.ואתה רואה באגם קטן מה תעשה?
    אני אומר: "וואו! איזה פוקימונים מרשימים! הסייטר הזה נראה מצוין! אני אתפוס אותו. צא צ'ימצ'ר ותשתמש בשריטה על סייטר!" ומוציא את צ'ימצ'אר מהפוקדור.
    חברי האקטסוקי:

Spoiler ספוילר

חוקי האקטסוקי:

Spoiler ספוילר

כינויים קודמים:
    Spoiler ספוילר

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי איתי. צפה בהודעה
    לי
    אתה אומר לו ''אין בעיה'' והוא אומר למונפרנו ''לתקוף את לוטאד בלהביור ולהרקרוס הוא אומר לתקוף בקרב מגע את צ'ימצ'אר'' מה תעשה?
    אני אומר ללוטאד וצאימצ'אר"תתחמקו ואז לוטאד בועות על מונפרנו.צ'ימצ'אר שריטות על הרקרוס"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    סטיבן
    אתה נגש לדלפק ושואל את האחות ג'וי ''עם היא יכולה לרפא את הפוקימונים שלך?'' והוא אומרת ''כן בשמחה'' והיא לוקח אותם ואחרי כמה דקות היא מחזירה לך אותם אתה אומר ''תודה'' והולך מה תעשה?
    אני אסתובב ברחבי העיר כדי לחפש דברים מעניינים לעשות.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    אתה שואל את האיש ''למה אתה צריך את הכדור'' והוא עונה לך ''זה הכדור שמחייה את אחד הציפורים האגדיות ועכשיו אתה תביא לי אותו'' אתה מוציא את סטרלי ואומר לו לנקר אותו כדי שתוכל לברוח אבל הוא מוציא מה תעשה?

[/COLOR][/B]
    אני יחזיר את סטארלי לפוקדור ואציא את צימצאר ואומר לו:"צעקה בכול הכוח!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה צועק לאורסרינג בריצה אחריו: "חכה דקה! אני יודע שיש לך ביצה שאתה רוצה להגן עליה."
    ואתה מוציא את צ'ימצ'אר ואומר לו: "רוץ קדימה ותיעזר בעצים, תעצור את אורסרינג שיקשיב לי''
    צ'ימצ'אר מתפס על העצים ומצליח לעקוף את אורסרינג אבל אורסרינג תוקף אותו בקרן על ושובר את הענף שצ'ימצ'אר נתלה בו והוא נופל אחרי שאתה וצ'ימצ'אר רצים אחריו שוב אתה רואה את אורסרינג בוכה על האדמה מה תעשה?.
    אני מסתכל על האורסרינג העלוב ואומר: "נו באמת, אתה סתם לוזר!" אני מבריח מב על אורסרינג ומנסה לעשות מבט שישפיל אותו, לאחר זאת אני אומר לצ'ימצ'אר בסוד: "צרחה." ומחכה שהקול של צ'י'מצ'אר ישתיק את הקול של אורסרינג. לאחר זאת אני מוציא פוקדור על אורסרינג ואומר: "לוזר, לוזר, לוזר... תזכור."

6. משתמש סופר ספאמר
    ניר
    אתה מסתכל על האורסרינג העלוב ואומר לו "נו באמת, אתה סתם לוזר!'' ואתה מנסה לעשות מבט שישפיל אותו, לאחר זה אתה אומר לצ'ימצ'אר בסוד: "צרחה." ומחכה שהקול של צ'י'מצ'אר ישתיק את הקול של אורסרינג.צ'ימצ'אר מקשיב לך ומשתמש בצרקה ואתה שומה רק את הצרקה של צ'ימצ'אר לאחר זה אתה מוציא פוכדור על אורסרינג ואומר לו "לוזר, לוזר, לוזר... תזכור.'' אורסרינג מתעצבן ממה שאמרת לו והוא בהתקף זעם עצבני ויורה לכל הצדדים קרן על מה תעשה?

לי
    אתה אומר ללוטאד וצאימצ'אר"תתחמקו ואז לוטאד בועות על מונפרנו.צ'ימצ'אר שריטות על הרקרוס" לוטאד וצ'ימצ'אר מצליחים לחמוק בקפיצה ואחרי זה אתה רואה שמהפה של לוטאד יוצאים בואות בלי סוף על מונפרנו ומונפרנו נפגע חזק אבל מתאושש ומשתמש בחפירה באותו זמן צ'ימצ'אר משתמש בשריטות על הרקרוס הציפורנים שלו גדלות והוא רץ לעבר הרקרוס אבל עף ומשתמש באס אווירי שפוגע בצ'ימצ'אר ומפיל אותו מה תעשה?

תומר
    אתה מחזיר את סטרלי לפוכדור ומוציא את צ'ימצ'אר ואומר לו להשתמש ''בצעקה בכל הכוח'' וזה מה שהוא עושה צ'ימצ'אר משתמש בצעקה אבל לא מוותר וזורק על צ'ימצ'אר שלך סלעים חלק מהסלעים פוגעים בצ'ימצ'אר ובגלל זה הוא מפסיק להשתמש בצעקה מה תעשה?

רון
    אתה אומר "וואו! איזה פוקימונים מרשימים! הסייטר הזה נראה מצוין! אני אתפוס אותו. צא צ'ימצ'ר ותשתמש בשריטה על סייטר!" ואתה מוציא את צ'ימצ'אר מהפוכדור. אתה רואה את צ'ימצ'אר משתמש בשריטות על סייטר סייטר לא מצליח לחמוק ונופל על הריצפה אבל הוא קם ומשתמש במספרי אקס על צ'ימצ'אר מה תעשה?

סטיבן
    אתה מסתובב בעיר ושומע שיש בא תחרות סרט עם פרס גדול מה תעשה?

7. משתמש מנוסה
    רון
    אתה אומר "וואו! איזה פוקימונים מרשימים! הסייטר הזה נראה מצוין! אני אתפוס אותו. צא צ'ימצ'ר ותשתמש בשריטה על סייטר!" ואתה מוציא את צ'ימצ'אר מהפוכדור. אתה רואה את צ'ימצ'אר משתמש בשריטות על סייטר סייטר לא מצליח לחמוק ונופל על הריצפה אבל הוא קם ומשתמש במספרי אקס על צ'ימצ'אר מה תעשה?
    אני אומר לצ'ימצ'אר: "התחמק צ'ימצ'אר, תשתמש בצעקה ואח"כ השתמש עליו במטח של שריטות!"
    חברי האקטסוקי:

Spoiler ספוילר

חוקי האקטסוקי:

Spoiler ספוילר

כינויים קודמים:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה

תומר
    אתה מחזיר את סטרלי לפוכדור ומוציא את צ'ימצ'אר ואומר לו להשתמש ''בצעקה בכל הכוח'' וזה מה שהוא עושה צ'ימצ'אר משתמש בצעקה אבל לא מוותר וזורק על צ'ימצ'אר שלך סלעים חלק מהסלעים פוגעים בצ'ימצ'אר ובגלל זה הוא מפסיק להשתמש בצעקה מה תעשה?

אני יחזיר את צימצאר לפוקדור ואברח משם.

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [COLOR="Navy"

לי
    אתה אומר ללוטאד וצאימצ'אר"תתחמקו ואז לוטאד בועות על מונפרנו.צ'ימצ'אר שריטות על הרקרוס" לוטאד וצ'ימצ'אר מצליחים לחמוק בקפיצה ואחרי זה אתה רואה שמהפה של לוטאד יוצאים בואות בלי סוף על מונפרנו ומונפרנו נפגע חזק אבל מתאושש ומשתמש בחפירה באותו זמן צ'ימצ'אר משתמש בשריטות על הרקרוס הציפורנים שלו גדלות והוא רץ לעבר הרקרוס אבל עף ומשתמש באס אווירי שפוגע בצ'ימצ'אר ומפיל אותו מה תעשה?

/COLOR]
    אני אומר ללוטאד וצ'ימצ'אר"צ'ימצ'אר תתאושש.לוטאד בועות על מונפרנו.צ'ימצ'אר שריטות על הרקרוס"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש סופר ספאמר
    רון
    אתה אומר לצ'ימצ'אר ''לחמוק'' אבל סייטר מהיר יותר ופוגע בו צ'ימצ'אר עף עץ לעץ ומשאיר בעץ סימן חבטה צ'ימצ'אר קם ומשתמש בגחלת על סייטר סייטר לא מצליח לחמוק ומתעלף מה תעשה? צ'ימצ'אר למד גחלת.

תומר
    אתה מחזיר את צ'ימצ'אר ובורח בהמון לדרך 3 לכיוון המכון הראשון ובדרך אתה רואה מה תעשה?

לי
    אתה אומר ללוטאד וצ'ימצ'אר "צ'ימצ'אר תתאושש.לוטאד בועות על מונפרנו.צ'ימצ'אר שריטות על הרקרוס" צ'ימצ'אר קם קופץ לגובה ומשתמש בשריטות על הרקרוס הרקרוס לא מצליח לחמוק ונפגע לוטאד לא מוצא את מונפרנו בגלל שהוא השתמש בחפירה אז לוטאד תוקף את הרקרוס בבועות ללוטאד יוצא זרם בועות מהפה שפוגעות בהרקרוס שמחסלות אותו מונפרנו יוצא מהאדמה ומשתמש על לוטאד באגרוף מאק שמחסל גם אותו זה 1- 1 מה תעשה?

11. משתמש מנוסה
    [B]תומר
    אתה מחזיר את צ'ימצ'אר ובורח בהמון לדרך 3 לכיוון המכון הראשון ובדרך אתה רואה מה תעשה?

"צא סטארלי"ואז אוסיף:"מתקפה מהירה עם ניקור על אזורייל"

12. משתמש מנוסה
    רון
    אתה אומר לצ'ימצ'אר ''לחמוק'' אבל סייטר מהיר יותר ופוגע בו צ'ימצ'אר עף עץ לעץ ומשאיר בעץ סימן חבטה צ'ימצ'אר קם ומשתמש בגחלת על סייטר סייטר לא מצליח לחמוק ומתעלף מה תעשה? צ'ימצ'אר למד גחלת.
    אני זורק על סייטר פוקדור תוך כדי שאני אומר "פוקדור, צא!" ואז פונה אל צ'ימצ'אר ואומר לו: "צ'ימצ'אר, הצלחת להביס את סייטר ולמדת גחלת, אני כל כך גאה בך!" ומחבק את צ'ימצ'אר.
    חברי האקטסוקי:

Spoiler ספוילר

חוקי האקטסוקי:

Spoiler ספוילר

כינויים קודמים:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה

בר
    אתה אומר "אם כך אז קדימה פוכדור צא!" ואתה זרוק את הפוכדור על הטרטוייג נקבה ואתה אומר לפני שהפוכדור פוגע בטרטויג "הנה טרטוייג עכשיו תהיה לך חברה" .אבל אחרי שאתה גומר את המשפט אתה רואה שהפוכדור שזרקת חוזר בגלל שיש לה כבר פוכדור מה תעשה?
    "רגע מה קורה פה?, יש לך מאמן?, אני רוצה לדעת מיהו" אגיד לטרטוייג הנקבה

14. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    סטיבן
    אתה מסתובב בעיר ושומע שיש בא תחרות סרט עם פרס גדול מה תעשה?
    אני אלך להשתתף בתחרות סרט לא לפני שאשאל את מי ששמעתי ממנו לגבי התחרות.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [b]

לי
    אתה אומר ללוטאד וצ'ימצ'אר "צ'ימצ'אר תתאושש.לוטאד בועות על מונפרנו.צ'ימצ'אר שריטות על הרקרוס" צ'ימצ'אר קם קופץ לגובה ומשתמש בשריטות על הרקרוס הרקרוס לא מצליח לחמוק ונפגע לוטאד לא מוצא את מונפרנו בגלל שהוא השתמש בחפירה אז לוטאד תוקף את הרקרוס בבועות ללוטאד יוצא זרם בועות מהפה שפוגעות בהרקרוס שמחסלות אותו מונפרנו יוצא מהאדמה ומשתמש על לוטאד באגרוף מאק שמחסל גם אותו זה 1- 1 מה תעשה?
    אני אומר לצ'ימצ'אר"שריטות על הרקרוס הכל נעוח"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 8 מתוך 9 ראשוןראשון ... 6789 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •