Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 9 ראשוןראשון ... 789
מציג תוצאות 121 עד 130 מתוך 130
  1. משתמש סופר ספאמר
    לי
    אתה אומר לצ'ימצ'אר לשרוט את הרקרוס בכל הכוח והוא מנסה אבל לא מגיע ואז הוא מתעצבן ואתה רואה פרץ של להבות קטנות יוצאים לו מהפה צ'ימצ'אר למד גחלת מה תעשה?

סטיבן
    אתה שואל את האדם ששמעת ממנו את זה והוא אומר לך שזה תחרות שאתה צריך בסיבוב הראשון להציג את היופי של הפוקימון של ובסיבוב השני זה קרבות תחרות ובכל תחרות המנצח מקבל סרט ופרס שהוא לא ידוע עד סוף התחרות אתה אומר לו תודה והולך לבניין התחרות אתה נכנס לשם והאתה הולך להירשם אתה נרשם ואתה שומע שברמקולים קוראים לכל המתחרים מה תעשה?

תומר
    אתה מוציא את סטרלי ואומר לו ''תתקוף את אזורייל במתקפה מהירה עם ניקור '' סלטרי משתמש במתקפה מהירה עם ניקור עליו אבל אזורייל חומק מזה ומשתמש באקדח מים על סטרלי מה תעשה?

רון
    אתה זורק פוכדור על סייטר ואומר ''צא פוכדור''
    .
    ..
    ... נתפס
    אתה פונה לצ'ימצ'אר ואומר לו ''צ'ימצ'אר, הצלחת להביס את סייטר ולמדת גחלת, אני כל כך גאה בך!" ואתה מחבק אותו חזק מה תעשה?

בר
    אתה אומר לטרטויג הנקבה "רגע מה קורה פה?, יש לך מאמן?, אני רוצה לדעת מיהו" ואז אתה שומע מאחורך מישהו שאומר אני המאמן שלה אתה מסתובב ורואה את הפרופסור אוק מה תעשה?

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי איתי. צפה בהודעה
    בר
    אתה אומר לטרטויג הנקבה "רגע מה קורה פה?, יש לך מאמן?, אני רוצה לדעת מיהו" ואז אתה שומע מאחורך מישהו שאומר אני המאמן שלה אתה מסתובב ורואה את הפרופסור אוק מה תעשה?
    "פרופסור?, הייתי בטוח שאין לטרטוייג הזאת שום מאמן, רגע פרופסור אתה מסכים לי לקחת אותה כי הטרטוייג שלי לא מוכן לעזוב בילעדיה" אגיד ואשאל את הפרופסור

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר

תומר
    אתה מוציא את סטרלי ואומר לו ''תתקוף את אזורייל במתקפה מהירה עם ניקור '' סלטרי משתמש במתקפה מהירה עם ניקור עליו אבל אזורייל חומק מזה ומשתמש באקדח מים על סטרלי מה תעשה?
    "סטרלי תתחמק בעזרת מתקפה מהירה ואז תעשה ניקור אל אזורייל בכול הכוח!"אני אומר

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש מנוסה
    שם: עומרי
    רון
    אתה זורק פוכדור על סייטר ואומר ''צא פוכדור''
    .
    ..
    ... נתפס
    אתה פונה לצ'ימצ'אר ואומר לו ''צ'ימצ'אר, הצלחת להביס את סייטר ולמדת גחלת, אני כל כך גאה בך!" ואתה מחבק אותו חזק מה תעשה?
    אני אומר לצ'ימצ'אר: "זה בוודאי היה קרב מתיש, תחזור!", אוסף את הפוקדור של סייטר וממשיך בדרכי.
    חברי האקטסוקי:

Spoiler ספוילר

חוקי האקטסוקי:

Spoiler ספוילר

כינויים קודמים:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש סופר ספאמר
    רון
    אתה אומר לצ'ימצ'אר: "זה בוודאי היה קרב מתיש, תחזור!", ואוסף את הפוקדור של סייטר וממשיך בדרך כעבור כמה דקות אתה בעיר מה תעשה?

תומר
    שאלה אתה יודע שיש לך מג'קרפ?
    -------------------------------------
    אתה אומר לסטרלי :"סטרלי תתחמק בעזרת מתקפה מהירה ואז תעשה ניקור אל אזורייל בכול הכוח!" הוא מצליח לחמות בעזרת מתקפה מהירה ואז הוא תוקף בניקור המקור שלו מתערך והוא פוגע באזורייל מה תעשה?

בר
    הפרופסור אומר לך כן קח והוא זורק לך את הפוכדור ואז הולך מה תעשה?

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי
    אתה אומר לצ'ימצ'אר לשרוט את הרקרוס בכל הכוח והוא מנסה אבל לא מגיע ואז הוא מתעצבן ואתה רואה פרץ של להבות קטנות יוצאים לו מהפה צ'ימצ'אר למד גחלת מה תעשה?
    אני אומר לצ'ימצ'אר"תקוף את הרקרוס בגחלת"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    סטיבן
    אתה שואל את האדם ששמעת ממנו את זה והוא אומר לך שזה תחרות שאתה צריך בסיבוב הראשון להציג את היופי של הפוקימון של ובסיבוב השני זה קרבות תחרות ובכל תחרות המנצח מקבל סרט ופרס שהוא לא ידוע עד סוף התחרות אתה אומר לו תודה והולך לבניין התחרות אתה נכנס לשם והאתה הולך להירשם אתה נרשם ואתה שומע שברמקולים קוראים לכל המתחרים מה תעשה?
    אני אלך במהירות לכיוון התחרות כדי לא לאחר.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר

תומר
    שאלה אתה יודע שיש לך מג'קרפ?
    -------------------------------------
    אתה אומר לסטרלי :"סטרלי תתחמק בעזרת מתקפה מהירה ואז תעשה ניקור אל אזורייל בכול הכוח!" הוא מצליח לחמות בעזרת מתקפה מהירה ואז הוא תוקף בניקור המקור שלו מתערך והוא פוגע באזורייל מה תעשה?

לא ידעתי
    --------------------
    אני יחזיר את סטרלי ואגיד לאזורייל:"מצטער שאמרתי לסטרלי שלי לתקוף אותך"ואז אני אלך לחפש פוקימונים.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

9. משתמש מנוסה

הפרופסור אומר לך כן קח והוא זורק לך את הפוכדור ואז הולך מה תעשה?
    "הנה טרטוייג יש לך עכשיו חברה קדימה חברה חיזרו לפוכדור נלך להיתאמן" אחזיר אותם לפוכדור והלך לחפש פוקימונים להתאמן איתם בדרך 1

10. משתמש מנוסה
    שם: עומרי
    רון
    אתה אומר לצ'ימצ'אר: "זה בוודאי היה קרב מתיש, תחזור!", ואוסף את הפוקדור של סייטר וממשיך בדרך כעבור כמה דקות אתה בעיר מה תעשה?
    אני הולך למרכז הפוקימונים ושואל את האחות ג'וי: "את יכולה לרפא לי את הפוקימונים בבקשה? אני חייב להגיע לחנות בשביל לקנות מעיל מתכת!" ומושיט לה את הפוקדורים של צ'ימצ'אר ושל סייטר.
    חברי האקטסוקי:

Spoiler ספוילר

חוקי האקטסוקי:

Spoiler ספוילר

כינויים קודמים:
    Spoiler ספוילר

עמוד 9 מתוך 9 ראשוןראשון ... 789

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •