בדיחת השבוע סבב 7!
והפעם בנושא משוגעים!
החוקים:http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=31026
והבדיחות השבוע הם!:
1.2 משוגעים עוברים ברחוב ,פתאום רואים כתם חום על המדרכה.
אומר משוגע א` לחברו , תיזהר ,יש פה כתם של חרא ,לא נעים!
משוגע ב` אומר לו: השתגעת ,זה בסך הכל כתם של שוקולד - אל תתרגש!
אחרי שהם רבים , מחליט משוגע ב` לבדוק מה הכתם ,הוא יורד לריצפה ,טועם
ואז קם ואומר לחברו: וואלה , צודק - זה חרא ,מזל שלא דרכנו !!!
2.פעם אחת היו 2 משוגעים בבית משוגעים. רצו להעיף אותם כבר מבית המשוגעים אז הביאו אותם לבריכה ריקה ואמרו להם לקפוץ ראש. הראשון קפץ ראש ומת והשני אמר:מה אתה משוגע,אני לא קופץ. שאלו אותו למה הוא לא קופץ והוא ענה:אני לא יודע לשחות.
3.הרופא של בית המשוגעים עבר בין התאים.
הוא ראה תא ובו משוגע ערום כולו ורק כובע על ראשו.
הוא שואל אותו למה אתה ערום?
המשוגע עונה:אף אחד לא בא לבקר אותי.
הרופא שואל:אז למה הכובע.
המשוגע עונה:ועם מישהו יבוא לבקר אותי
4.מנהל של בית משוגעים מנהל שיחה עם אחד המשוגעים שלו
המנהל: "לאחרונה ראיתי שאתה מתקדם, ואני שוקל ברצינות לשחרר אותך, אני רוצה לדעת מה תעשה אם תשתחרר מכאן?"
המשוגע: "וואו, אני מאוד מקווה לחזור ולהיות מה שהייתי קודם, מומחה בפיזיקה גרעינית, אבל זה היה די מלחיץ לעבוד בפיתוח כלי נשק. אז אני אעסוק רק בתאוריה, בלי שום לחץ"
המנהל: "יפה מאוד, מאוד מרשים"
המשוגע: "ואם זה לא יצליח, אני אתחיל ללמד, זה מאוד חשוב שהדור הצעיר ידע פיזיקה גרעינית"
המנהל: "נכון, זה חשוב מאוד"
המשוגע: "ואם זה לא יצליח, אני אכתוב ספר, זה גם מאוד חשוב שאנשים לא משכילים ידעו פיזיקה גרעינית"
המנהל: "נכון זה גם מאוד חשוב"
המשוגע: "ואם כל אלה לא יצליחו, אני תמיד יכול להמשיך להיות מיקרוגל"
5.החליטו להעביר אגף של בית משוגעים מניו יורק ללוס אנג'לס במטוס. במהלך הטיסה התחילו המשוגעים לשחק כדורגל במטוס, הדיילת ביקשה מהם לא לשחק במטוס לאחר חמש דקות שוב רעש מהומה, הפעם יצא טייס המישנה ודרש מהם להפסיק מייד לשחק כדורגל,
לא עברו עשר דקות שוב בלאגן צעקות הטייס הראשי הפעם יצא בעצבים להרגיע אותם וחזר לתא , כעבור שעה שם לב טייס המשנה שכבר שעה אין רעש שאל את הטייס הראשי , "איך הרגעת אותם??"
הטייס הראשי ענה לו-"אמרתי להם שאם הם רוצים לשחק כדורגל שיצאו החוצה!!".
כמו שאתם רואים יש רק 5 בדיחות..
אני מאוד מאוכזב!גם בשלישיית מה קשור השתתף רק אחד.
מקווה ששבוע הבא תהיו רציניים יותר :-)