היי,הכנתי כמה חתימות.. ספוילר -טוטודייל. -אומץ ע'' totodaili ספוילר -סלאמנס *אומץ ע''י גיא אמנואל* . ספוילר -סייטר *אומץ ע''י bhrui10 * ספוילר -סאנווי - התחלתי עשב דור 5. - אומץ ע''י master zoroark ספוילר -טפיג- ההתחלתי אש דור 5. ~ אומץ ע''י Gallade ספוילר -אוושט - התחלתי מים דור 5. אומץ ע''י איתי . ספוילר -גלייד . - אומץ ע''י Gallade מי שרוצה יכול לאמץ D: *לא חייב קרדיט!*
ספוילר -טוטודייל. -אומץ ע'' totodaili
ספוילר -סלאמנס *אומץ ע''י גיא אמנואל* .
ספוילר -סייטר *אומץ ע''י bhrui10 *
ספוילר -סאנווי - התחלתי עשב דור 5. - אומץ ע''י master zoroark
ספוילר -טפיג- ההתחלתי אש דור 5. ~ אומץ ע''י Gallade
ספוילר -אוושט - התחלתי מים דור 5. אומץ ע''י איתי .
ספוילר -גלייד . - אומץ ע''י Gallade
נערך לאחרונה על ידי Yafe, 11-24-2010 בשעה 09:43 PM
בא לכם נשים? לחצו כאן ספוילר עבדתי עליכם בשנית
ספוילר עבדתי עליכם בשנית
לא רע!, יש עוד?
הקדשות: ספוילר הקדשה 1 קרדיט לlelouch על החתימה הזו! קרדיט לtalent man הFC שלי ביהלום:442716003962 תחממו/תאכילו את הפוקימונים/ביצים בבקשה! ספוילר סתם כיף לעשות ספויילר XD פורסם במקור על ידי סלמנס המלך גם אני אוהב לצטט!
ספוילר הקדשה 1
ספוילר סתם כיף לעשות ספויילר XD
נחמד.. תקטין את הגודל.
פורסם במקור על ידי גיא עמנואל לא רע!, יש עוד? אממ...לא, אבל אתם יכולים להגיד לי פה איזה פוקימון אתם רוצים ,ואני יכולה להכין לכם D: אגב,איך החתימה? ><''
פורסם במקור על ידי Redo נחמד.. תקטין את הגודל. אני בת!~ 0.o ומזאת אומרת להקטין את הגודל? את הגודל של הפונט או של החתימה עצמה?
את יכולה לעשות של סלמנס?, עברת על החוקים, אסור לעשות שני הודעות ברצף בלי שתהיה הודעה ביניהן..
פורסם במקור על ידי גיא עמנואל את יכולה לעשות של סלמנס?, עברת על החוקים, אסור לעשות שני הודעות ברצף בלי שתהיה הודעה ביניהן.. וואי לא שמתי לב.. ><'' ~~ סלאמנס?..זה הפוקימון הזה..?:
סלמנס זה הפוקימון הזה:
גמרתי את החתימה של סלאמנס,ועשיתי עוד חתימה D: מי שרוצה יכול לאמץ.
מאמץ את של סייטר אחרי שתשני את הפונט ואת הסטייל כי משהו שם לא מסתדר לי
פורסם במקור על ידי bhrui10 מאמץ את של סייטר אחרי שתשני את הפונט ואת הסטייל כי משהו שם לא מסתדר לי בסדר,שיניתי . אני מכינה עוד חתימות D:
תוכלי לעשות לי של אמבריון ושל גלייד?
PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360! PSN ID: thekingsofgames6
פורסם במקור על ידי Gallade תוכלי לעשות לי של אמבריון ושל גלייד? כן,והוספתי עוד שלושה חתימות של שלושת ההתחלתיים של דור 6.
פורסם במקור על ידי may-chan כן,והוספתי עוד שלושה חתימות של שלושת ההתחלתיים של דור 6. אין דור 6...
פורסם במקור על ידי Gallade אין דור 6... סליחה,התכוונתי לדור 5.. ><''
נערך לאחרונה על ידי Yafe, 11-24-2010 בשעה 05:21 PM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום