פורום דיבורים ואקטואליה הפך לפורום הספאם הכי גדול פה.
כל אחד בנוד מנסה להגיע לעוד אלף הודעות ועוד אלף הודעות עם הודעות קצרות ומרובות של "היי X"
"ביי Y" "הלכתי" "מי כאן?" הודעות עם מילה אחת כמו "יש".
הנה עמוד שלם בנוד של רק היי וביי גם העמוד הקודם הוא כזה:
http://forum.pokemons.co.il/showthre...=33648&page=21
גם אני רואה כמה אנשים אומרים " מי עוזר לי להקדיש?",
שזה אומר "מי עוזר לי להספים" אלו הודעות חסרות כל משמעות שכל מה שהם עושות זה ספאם טהור , למען עלייה במונה ההודעות או האצת הנוד למען פתיחת נודים.
גם בהקדשות יש מלא ספאם כולם אומרים "מזל טוב " , ככה סתם כדי לשים הודעות במונה ,ועל מה בדיוק מזל טוב על ספאם של אנשים שאומרים "מי עוזר לי להקדיש", כדי להגיע למעמד הזה של המזל טוב?
וככה גם בנוד על כל שטות שאומרים כולם באים "מזל טוב".
זה לא תמיד היה ככה , כאשר יש מנהל בנוד בדרך כלל יש פעילות אחרת שהיא לא היי , ביי , מי כאן , ספאם , מזל טובים וחתם.
אני יודע שאי אפשר לכפות על אנשים על מה לדבר אבל כשמדובר על ספאם "חוקי" , אז זה די מעצבן כי זה בעצם סוג הספאם הכי גרוע.
ואת מי אני מאשים? את העובדה שאין אף אחד שיעשה סדר הם לא מקשיבים לי שאני אומר להם שזה ספאם ,והם ממשיכים כי אין מי שיתן להם אזהרות ויחזיק אותם קצר , כי כאשר מנהל צופה בנוד אין ספאם כזה.
לא , זה לא מצע בחירות אני לא חושב שאני ראוי להיות מנהל דיבורים ואקטואליה.
אבל זה המצב האקטואלי , שאנשים פשוט מספימים בלי סוף.
ואולי גם אני עושה את זה , אני לא יודע רוב האנשים ,שמגיבים בנודים מספימים בלי סוף, אי אפשר לדבר על כלום כי זה מוצף בים של ספאם , למה אנשים לא יכולים לכתוב הודעות יותר ארוכות , עם יותר תוכן מאשר הדוגמאות הנ"ל , שניתן למצוא בכל עמוד ועמוד בנו"ד?
אני גם רואה הרבה פעמים את המילים "לא את" ,בשביל להספים וביטויים אחרים כמו אלו.
אני יודע שאני חופר , אני יודע שפניתי לניצן וזה בטיפול, אבל אני רוצה לפנות לקהילה ,מה אתם חושבים שיכול להיות הפתרון לכל זה? לחלק אזהרות ? לנעול את הנוד? מה צריך לעשות כדי שאנשים יפסיקו להספים? ומה אתם חושבים על הבעיה?
תגובות שאני לא רוצה לשמוע פה:
" אז אל תהייה בנוד"
" אין לך זכות לכפות עלינו על מה לדבר"
קללות
" אתה רב איתנו"
המצב קיים , אתם לא יכולים לומר ,שכל מה שאמרתי זה שטויות כי זה נכון.
תנו לי אזהרה ,אם אתם רוצים אני אמרתי את מה שאני רואה בנודים אם אתם רואים לנכון אפילו באן צמיתות, לי לא אכפת כבר מכל זה ,וזה לא תלונה על משתמש אלא על אווירה ,ומצב קיים המאפשר לאנשים את החופש להספים באופן "חוקי".