Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 203 ראשוןראשון ... 891011122060110 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    שם: ben
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות 2 צפה בהודעה

כריס
    באלבאזור מתאושש מהר מן הדחיפה של סקרויטל.באלבאזור משתמש בהצלפת גפן על סקרויטל.סקרויטל לא מצליח להתחמק מהצלפת הגפן ונפגע ומתעלף בקרב.בירץ' מחזיר את סקרויטל לפוכדור שלו ואומר לך"כול הכבוד ניצחת אותי אז להתראות אנו עוד נתראה"בירץ' הולך מן דרך 1 אל העיר גראס
    *הוא לא צריך להביא לי את הדברים שלי או משהו? או שפשוט יש לי ואני יכול להמשיך...

"להתראות" אני אומר לבירץ'
    אני מתקרב לבאלבזר ומקווה שהוא לא פצוע יותר מידי.
    "כל הכבוד ניצחנו בקרב הראשון שלנו יחד" אני אומר לו בחיוך רחב.
    "כדאי שנחפש פוקימונים להלחם נגדם" אני אומר לו.

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    כריס
    ערכתי לך את המשך תסתכל הואנתן לך את החפצים
    אתה ובאלבאזור מתחילים לחפש בדרך 1 פוקימונים להילחם נגדהם.לאחר זמן מה של חיפושים אתם מוצאים חבורה של 5 ג'יודוד שמסתובבים בדרך 1

ניר
    אתה רץ כמה שיותר מהר אחרי ארטי.אקן משתמש במתקפה מהירה ומצליח לטוס קדימה אל ארטי.ביינתים ארטי ממשיך לרוץ.בדרך 1 אתה פוגש את השותף שלך שלגון .שלגון מבין מהל עשות והוא מוציא את הסייטר שלו.סיטר משתמש בריקוד חרבות והוא טס אל ארטי ותופס אותו

סטיבן
    סנייבי הולך אל השיחים שבדרך 1 ומסתתרשם ומסווה את עצמו טוב.סניבי מוכן לסימן שתיתן לו.

תומר
    צ'ארמנדאר משתמש בשריטה ואז על השריטה משלב גחלת.ויוצר גחלת שריטה שפוגעת בעמוד הקרח וממיסה אותו לגמרי.לבסוף עמוד הקרח נעלם ולא מפריע לך.כעת אתה יכול להמשיך להתקדם במערת הקרח אלסק

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    צ'ארמנדאר משתמש בשריטה ואז על השריטה משלב גחלת.ויוצר גחלת שריטה שפוגעת בעמוד הקרח וממיסה אותו לגמרי.לבסוף עמוד הקרח נעלם ולא מפריע לך.כעת אתה יכול להמשיך להתקדם במערת הקרח אלסק

[/COLOR]
    אני יגיד לצארמנדר ולטרטוייג כמה מילים טובות ואז אני אחזיר אותם לפוקדור והתקדם במערה

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש מנוסה
    שם: ben
    כריס
    ערכתי לך את המשך תסתכל הואנתן לך את החפצים
    אתה ובאלבאזור מתחילים לחפש בדרך 1 פוקימונים להילחם נגדהם.לאחר זמן מה של חיפושים אתם מוצאים חבורה של 5 ג'יודוד שמסתובבים בדרך 1

אני מחליט לא להלחם בהם.
    "קדימה באלבזור תנוח לך בפוכדור" אומר לו ואני אחזיר אותו.
    אני מחליט ללכת לכיוון העיר קלרק

5. היכל התהילה
    דניס
    שינתי
    סאלי אומרת לך"אוקי אז הקרב בינינו מתחיל עכשיו.צא סקיטי חמודי שלי לקרב."סאלי מוציאה פוכדור וממנו יוצא הסקיטי שלה.סאלי אומרת לך"קדימה תוציא את התחלתי שלך ונתחיל תקרב.תרצה לתקוף ראשון אושאני אתקוף ראשון?"
    "תתקפי ראשונה" אענה לה

6. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה רץ כמה שיותר מהר אחרי ארטי.אקן משתמש במתקפה מהירה ומצליח לטוס קדימה אל ארטי.ביינתים ארטי ממשיך לרוץ.בדרך 1 אתה פוגש את השותף שלך שלגון .שלגון מבין מהל עשות והוא מוציא את הסייטר שלו.סיטר משתמש בריקוד חרבות והוא טס אל ארטי ותופס אותו
    "שלגון!" אני אומר בחיוך, "אתה תותל כמו תמיד!"
    אני מחזיר את אקן לפוקדור שלו, ואני ושלגון הולכים לסיטר.
    לאחר זאת אני שולף כליל את הסכין שלי, אני לוקח את הפוקימונים של ארטי ואז דוקר אותו בצוואר.

7. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ניר
    אתה מגחח ליד האיש ומוציא תפוכדורים של אקן ומדקיפ.האיש אומר לך"מתקפות המנצ'לקאס שאביא לך הם:קרן קרח,כדור צל,צוות כפול וסופת חול"האיש מוציא מכיסו תמונה של האיש והוא מראה לך אותו אתה מתחיל לחפש את האיש וכעבור דקה אתה מוצא את האיש הזה

סטיבן
    אתה זז מהר מהמסלול של הנער ואתה שם לו רגל.הנער לא שם לב לרגל שלך והוא נופל על האדמה.הנער מתעצבן ואומר לך"בשביל מה עשית את זה?רצית שאני אפצע ואהיה בבית חולים?.בוא עכשיו ומיד קרב 1 על 1 של פוקימונים"

תומר
    אתה מתחיל לחפש פוקימונים בדרך 1.כעבור שלוש דקות של חיפוש אתה רואה טרטויג קטן וחמוד.הטרטויג בורח ממגבי עצבני.מגבי יורה על טרטויג הרבה גחלות

לוקאס
    סינדקוויל משתמש בגחלת ומבעיר את הגילגול של פאנפי.סינדקויל קופץ וכך מתחמק מן הגילגול של פאנפי.פאנפי לא רואה לאן הוא מתגלגל ומתנגש בעץ.אתה ניגש אל פאנפי ורואה שפאנפי התעלף.ניצחת בקרב ה1 שלך
    "פאנפי אל תדאג אם אתה רוצה אני אאמן אותך ותהיה חזק! אתה רוצה להצתרף אליי?" אשאל אותו ואוציא פוקדור מהכיס/ תיק

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוק
    פאנפי שומע את המילים שלך והוא קם והוא מוכן להיות הפוקימון שלך.אתה מוציא מתוך התיק שלך פוכדור.אתה מכניס את פאנפי לתוך הפוכדור שלך.הפוכדור מחיל לזוז ימינה ואז שמאלה ונעצר.לכדת פאנפי יעודכן

ניר
    אתה מחזיר את אקן לפוכדור של ומיד לאחר מכן אתה ושלגון הולכים אל ארטי.אתה שולף סכין מהכיס שלך ודוקר את ארטי צוואר שלו.ארטי מת.הפוקימונים של ארטי יוצאים מהפוכדורים שלהם ובורחים להם לדרכם.אתה כבר לא רואה אותם

אייס
    אליס אומרת לך"אוקי אז אני אתקוף ראשון.סקיטי תקוף בבסטירה כפולה את צ'יקו של אייס"סקיטי רץ אל צ'יקו ומכה עם הזנב שלו סטירה כפולה את צ'יקו שלך.צ'יקו נפגע מזה קצת.

כריס
    אתה מחזיר את באלבאזור לפוכדור שלו שינוח קצת מהקרב שעבר.אתה מתעלם ממקבוצת הגיודוד וממשיך בדרך לעיר קלרק.לאחר 2 דקות של הליכה אתה מגיע לסוף דרך 1.בסוף דרך 1 אתה רואה מרכז פוקימונים ולידו נמצא שלט שכתוב עליו"סופות המות.אחרי סופות המוות העיר קלרק"לאן תלך?

תומר
    אתה אומר לצ'ארמנדאר ולטרטויג מס' מילים טובות שמשמחות אותם.אתה מחזיר אותם לפוכדורים שלהם וממשיך במערה.מאמן שנראה כך פוגש אותך ואומר לך"הי אני דן.אני הוא השותף שלך למסע.לפני שנמשיך במסע שלך תרצה נגדי קרב 1 על 1.בתור קרב ידידות?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    פאנפי שומע את המילים שלך והוא קם והוא מוכן להיות הפוקימון שלך.אתה מוציא מתוך התיק שלך פוכדור.אתה מכניס את פאנפי לתוך הפוכדור שלך.הפוכדור מחיל לזוז ימינה ואז שמאלה ונעצר.לכדת פאנפי יעודכן

ניר
    אתה מחזיר את אקן לפוכדור של ומיד לאחר מכן אתה ושלגון הולכים אל ארטי.אתה שולף סכין מהכיס שלך ודוקר את ארטי צוואר שלו.ארטי מת.הפוקימונים של ארטי יוצאים מהפוכדורים שלהם ובורחים להם לדרכם.אתה כבר לא רואה אותם

אייס
    אליס אומרת לך"אוקי אז אני אתקוף ראשון.סקיטי תקוף בבסטירה כפולה את צ'יקו של אייס"סקיטי רץ אל צ'יקו ומכה עם הזנב שלו סטירה כפולה את צ'יקו שלך.צ'יקו נפגע מזה קצת.

כריס
    אתה מחזיר את באלבאזור לפוכדור שלו שינוח קצת מהקרב שעבר.אתה מתעלם ממקבוצת הגיודוד וממשיך בדרך לעיר קלרק.לאחר 2 דקות של הליכה אתה מגיע לסוף דרך 1.בסוף דרך 1 אתה רואה מרכז פוקימונים ולידו נמצא שלט שכתוב עליו"סופות המות.אחרי סופות המוות העיר קלרק"לאן תלך?

תומר
    אתה אומר לצ'ארמנדאר ולטרטויג מס' מילים טובות שמשמחות אותם.אתה מחזיר אותם לפוכדורים שלהם וממשיך במערה.מאמן שנראה כך פוגש אותך ואומר לך"הי אני דן.אני הוא השותף שלך למסע.לפני שנמשיך במסע שלך תרצה נגדי קרב 1 על 1.בתור קרב ידידות?"
    "זה היה קרב טוב סינדקוויל!" אומר לו בשמחה וארגיש את תחושת הניצחון "תחזור!" 'אוקיי כדי שאני אמשיך...'

10. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

לוקאס
    אתה עוקב אחר צ'ימצ'אר שלך עד שאתה מגיע לדרך 1.שם אתה רואה הרבה מגבי,סינדקויל צ'ימצארים הולכים לכיון של צ'ימצ'אר שלך.צ'ימצ'אר שלך נדפק בעץ ויוצא מהשפעה שהיה בה.אתה רואה מכונה מוזרה שממנה יוצא הריח שצ'ימצ'אר עקב אחריו
    אומר לצימצאר "ביי ביי חבר" אחזיר אותו לפוקדור ואתקשר אל הפרופסור דרך הפוקטץ ואספר לו מה קורה פה,בזמן שאנסה לסרוק את המכשיר עם הפוקידע
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

11. היכל התהילה
    אייס
    סאלי..
    ---
    "גפן מצליפה!" אורה לצ'יקו

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוקאס
    אתה מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו.אתה מתקשר לאוק בעזרת הפוקיטאץ שלך וסורק את המכשיר בשביל אוק.אוק אומר לך"תהרוס תמכשיר הזה.הכשיר הזה בנו אותו צוות ניוטק במטרה לתפוס פוקימונים.כנראה שהוא פועל רק עעל פוקימוני אש ואם הפוקימון נדפק המכשיר לא פועל עליו יותר.אז תהרוס תמכשיר"

לוק
    אתה מעודד את סינדקויל ומחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה הולך בדרך 1 ופוגש אותה היא אומרת לך"הי ילד תביא לי את הפוקימון התחלתי שלך.אם לא תביא לי אתה תמות אז אם אתה רוצה לחיות תביא את הפוקימון שלך לי עכשיו.הבנת ילד"

דניס
    צ'יקו משתמש בגפן מצליפה על סקיטי.הגפן מצליפה חזק בסקיטי של סאלי.סקיטי נפגע קשה מזה.סאלי אומרת"סקיטי אל תותר לצ'יקו שלו .סקיטי תשתמש בכדור צל על צ'יקו"סקיטי משתמש בכדור צל ומשגר אותו אל צ'יקו שלך

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    סטיבן
    סנייבי הולך אל השיחים שבדרך 1 ומסתתרשם ומסווה את עצמו טוב.סניבי מוכן לסימן שתיתן לו.

"תרים אבנים לידך עם הגפנים שלך ותזרוק לעבר העץ שבו מאנקי מסתתר" אורה לסנייבי "כאשר תשים לב לתזוזה בעץ תתפוס את מאנקי עם הגפנים שלך ותעיף אותו על האדמה" אוסיף בקול בטוח וחזק.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    סטיבן
    סנייבי מעיף אבנים עם הגפנים שלו ישר אל מאנקי.מאנקי מצליח להתחמק מחלק מהאבנים ומהחלק השני להיפגע קצת.לבסוף סנניבי שם לב אל התזוזה של מאנקי על העץ.הוא שולח את הגפפנים שלו אל מאנקי.תופס אותו ומעיף אותו אל האדמה.מאנקי נפגע קצת ומתעצבן נורא.מאנקי משתמש בשבירת לבנים על סנייבי שלך

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    סטיבן
    סנייבי מעיף אבנים עם הגפנים שלו ישר אל מאנקי.מאנקי מצליח להתחמק מחלק מהאבנים ומהחלק השני להיפגע קצת.לבסוף סנניבי שם לב אל התזוזה של מאנקי על העץ.הוא שולח את הגפפנים שלו אל מאנקי.תופס אותו ומעיף אותו אל האדמה.מאנקי נפגע קצת ומתעצבן נורא.מאנקי משתמש בשבירת לבנים על סנייבי שלך
    "תנסה להתחמק מהמתקפה של מאנקי" אורה למאנקי "ולאחר מכן תשתמש בגפנים שלך כדי להיות מאחוריו ולאחר מכן תחבוט בו בחוזקה" אוסיף במהרה.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

עמוד 10 מתוך 203 ראשוןראשון ... 891011122060110 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •