Pokemon GO
עמוד 100 מתוך 203 ראשוןראשון ... 50909899100101102110150200 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,486 עד 1,500 מתוך 3033
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    ריולו מניף את ידו הימנית ותוקף בזרוע פטיש את זנב האקוהה של בלאסטויז.זרוע הטיש של ריולו חוסמת את זנב האקווה של בלאסטויז מלפגוע בריולו.לאחר מכן ריולו תוקף את בלסטאויז ישריות בזרוע פטיש.זרועהפטיש פוגע בבלסטאויז.ריולו מנסה להעיף את בלבאסטויז אך הוא לא מצליח בגלל המשקל של בלסטאויז.בלאסטויז יורה קרן לבנה לעבר ריולו שזה קרן קרח לעבר ריולו
    "מהר ריולו!תשתמש בשבירת לבנים על הבטן של בלאסטויז כדי שהוא לא ישתמש בקרן קרח!" אומר לריולו
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tsubasa צפה בהודעה
    בר
    אתה מורה לפולויאג לגמור את הקרב הזה כבר.פולויאג משתמש באקדח מים ויורה את האקדח המים על פצצת הבוץ של סוינב.האקדח המים מתנגש בפצצת הבוץ של סוינב.פצצת הבוץ ואקדח המים עפים ביחד לכיוון סוינב.מכיוון שסוינב בקושי יכול לזוז בגלל הפרווה שלו הוא לא מתחמק משני המתקפות.אקדח המים ופצצת הבוץ פוגעים בסוינב ומעליפ אותו על החול.פולויאג ניצח בעוד קרב שנתת לו להילחם בו

"מצויין פוליווג אתה ממש חזק קדימה מה אתה אומר על עוד קרב?, נתאמן עד שתתפתח" אשאל את פוליווג.

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    1 המשחק לאחר חודשיים ומס' ימים הגיע לעמ' 100 סוף סוף.ועמית פתח אותו וקיבל פרס על זה.מעכשיו כול 100 עמ' יזכה את הפותח שלו בפרס
    2 בעמ' 200 יתחיל איונט של המשחק.אתם יכולים לשלוח לי הצעות של איונט בה.פ.אולי האיונט שאתם תציעו לי היה במשחק.לא חובה לשלוח רק מי שרוצה

בר
    אתה מעודד את פולויאג על זה שהוא חזק מאוד.פולויאג שומע אותך והוא בעד עוד קרב להילחם נגד פוקימון מסופםות המוות.לפתע הילה לבנה מקיפה את פולויאג.אתה מבין שפולויאג מתפתח לפולוירל.תוך מס' שניות מופיע במקום פולויאג פולוירל.פולוירל בזמן שהתפתח למד מתקפת קרן בועות

ברוס
    ריולו רץ במהירות לעבר בלאסטויז.כשאר הוא קרוב לבאלסטויז הוא משתמש בשבירת לבנים על הבטן של בלאסטויז.בלאסטויז נפגע מן המלך הזה של ריולו ומפסיק מיד את קרן הקרח.כך ריולו מבטל את קרן הקרח של בלאסטויז.ודא אומר לך"מהלך יפה ריולו עשה.בוא נראה איך תתמוד עם ריקוד הגשם של בלאסטויז שלי.בלאסטויז ריקוד גשם".בלאסטויז מפעיל ריקוד גשם.גשם מתחיל לרדת על הזירה.הגשם מגביר את מהירותו של בלאסטויז.

תומר
    גלייד קופץ לאוויר וכך מתחמק מזרוע הפטיש של ריבושין.לאחר מכן גלייד תוקף אותו בעלים קסומים.עלים קסומים מתעופפים מגלייד לעבר ריבושין.העלים הקסומים פוגעים בכול גופו של ריבושין.ריבושין נפגע מהעלים הקסומים קצת.לאחר זאת גלייד תוקף בקרב צמוד את ריבושין.ריבושין מתחמק בקלות מן קרב הצמוד של גלייד.לאחר שרויבושין מתחמק מן קרב הצמוד של גלייד.הוא תוקף בבאבנים חדות.הוא שולח אבנים חות לעבר גלייד שלך.

ניר
    אתה לוקח רובה אוטאמטי מן השק שלך ויורה על הבידלים.הבידרלים נהרגים על ידי הרובה האוטאמטי שלך.אתה תופס את הסקורפי תופס להם את הזנב וקושר להם את הזנב לראש.אתה תופס אותם ומתחיל לרחף באוויר ולקרוא לאבא דרפיון שיבוא ויצל את שני בנין.אתה מכוון רובה לשני הסקורפים.לפתע אתה שומע שאגה אדירה שיוצאת מן היער.מספרי איקס יוצאת מן היער וכמעט פוגעת בך אך אתה מתחמק בזמן ממספרי האיקס
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [SIZE="4"]תומר
    גלייד קופץ לאוויר וכך מתחמק מזרוע הפטיש של ריבושין.לאחר מכן גלייד תוקף אותו בעלים קסומים.עלים קסומים מתעופפים מגלייד לעבר ריבושין.העלים הקסומים פוגעים בכול גופו של ריבושין.ריבושין נפגע מהעלים הקסומים קצת.לאחר זאת גלייד תוקף בקרב צמוד את ריבושין.ריבושין מתחמק בקלות מן קרב הצמוד של גלייד.לאחר שרויבושין מתחמק מן קרב הצמוד של גלייד.הוא תוקף בבאבנים חדות.הוא שולח אבנים חות לעבר גלייד שלך.

"תשתמש בעלים קסומים על האבנים חדות!"אצעק לגלייד ואז אוסיף:"אחרי שאתה תוקף את ריבושין בעלים קסומים תרוץ במהירות ותקוף בשבירת לבנים בכול הכוח!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. משתמש מנוסה
    1 המשחק לאחר חודשיים ומס' ימים הגיע לעמ' 100 סוף סוף.ועמית פתח אותו וקיבל פרס על זה.מעכשיו כול 100 עמ' יזכה את הפותח שלו בפרס
    2 בעמ' 200 יתחיל איונט של המשחק.אתם יכולים לשלוח לי הצעות של איונט בה.פ.אולי האיונט שאתם תציעו לי היה במשחק.לא חובה לשלוח רק מי שרוצה

בר
    אתה מעודד את פולויאג על זה שהוא חזק מאוד.פולויאג שומע אותך והוא בעד עוד קרב להילחם נגד פוקימון מסופםות המוות.לפתע הילה לבנה מקיפה את פולויאג.אתה מבין שפולויאג מתפתח לפולוירל.תוך מס' שניות מופיע במקום פולויאג פולוירל.פולוירל בזמן שהתפתח למד מתקפת קרן בועות

"א א נני לללא מאמין התפתחת" אגיד בגמגום מהתלהבות.
    "פולוירל זה אדיר אתה חזק כולכך חזק קדימה נלך למצוא אבן מים כדי לפתח אותך שוב אני בטוח קדימה נלך לעיר קלרק ונחפש שם כעת חזור מגיע לך מנוחה" אגיד לפולוירל והלך לעיר קלרק כדי לקנות אבן מים

6. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה לוקח רובה אוטאמטי מן השק שלך ויורה על הבידלים.הבידרלים נהרגים על ידי הרובה האוטאמטי שלך.אתה תופס את הסקורפי תופס להם את הזנב וקושר להם את הזנב לראש.אתה תופס אותם ומתחיל לרחף באוויר ולקרוא לאבא דרפיון שיבוא ויצל את שני בנין.אתה מכוון רובה לשני הסקורפים.לפתע אתה שומע שאגה אדירה שיוצאת מן היער.מספרי איקס יוצאת מן היער וכמעט פוגעת בך אך אתה מתחמק בזמן ממספרי האיקס
    אני יורד למטה למקום שבו שיגרו עלי את המספרי איקס, הופך את הרובה לרובה אדמה ומתחיל לשגר יריות על הדרפיון כדי שהוא יותש ולא יוכל להלחם יותר

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    אתה יורד למטה אל היער הגדול למקום שממנו באו מספרי האיקס שכמעט פגעו בך.אתה הופך את הרובה המשתנה שלך לרובה אדמה שיעזור לך להביס את דרפיון.אתה מחכה לראות מי זה ירה עליך מספרי איקס.לאחר כמה שניות מן היער יוצא דרפיון עצבני ואימתני עליך.אתה במהירות יורה עליו יריות מן הרובה האדמה שלך עליו.היריות פוגעת בדראפיון קשה אך הוא שורד את היריות של הרובה.דרפיון מתעצבן עליך עוד יותר וורץ לעברך בניב קרח חזק מאוד.

בר
    אתה מתרגש מזה שפולויאג שלך התפתח לפולוירל עצום וחזק.אתה מחליט לקנות בעיר קלרק אבן מים שתפתח את פולוירל לפולויארט.אתה מחזיר את פולורל לפוכדור שלו שיננוח קצת.אתה מתחיל ללכת בסופות המוות עד העיר קלרק.לאחר 2 דקות אתה מגיע לעיר קלרק.אתה נכנכס אליה ורואה הרבה בנינים ואנשים בעיר.אתה הולך לעבר החנות.אתה מגיע לחנות.ושם אתה מבקש מהמוכר אבן מים.המוכר אומר לך"אבן מים עולה 200".אתה מוציא מן הכיס את הסכום מומביא למוכר.המוכר מביא לך אבן מים אחת

תומר
    גלייד משתמש בעלים קסומים על האבנים החדות של רובישן.העלים הקסומים מתעופפים לעבר האבנים החדות של רובישן ושוברות את האבנים החדות שלו.לאחר שגלייד תוקף בעלים קסומים הוא רץ במהירות לעבר רובישן במתקפת שבירת לבנים.גלייד תוקף בכול כוחו את רובישן בשבירת לבנים.רובישן לא מצליח להתחמק מן שבירת הלבנים של גלייד ונפגע קצת.רובישן שוב משתמש באבנים חדות הוא מעיף אבנים חדות לעבר גלייד שלך.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה יורד למטה אל היער הגדול למקום שממנו באו מספרי האיקס שכמעט פגעו בך.אתה הופך את הרובה המשתנה שלך לרובה אדמה שיעזור לך להביס את דרפיון.אתה מחכה לראות מי זה ירה עליך מספרי איקס.לאחר כמה שניות מן היער יוצא דרפיון עצבני ואימתני עליך.אתה במהירות יורה עליו יריות מן הרובה האדמה שלך עליו.היריות פוגעת בדראפיון קשה אך הוא שורד את היריות של הרובה.דרפיון מתעצבן עליך עוד יותר וורץ לעברך בניב קרח חזק מאוד.

אני קופץ מהר מסאלמנס ואני אומר לאינפרנופ: "גלגל להבה כדי להמיס את הקרח ואז לפגוע בדרפיון!" ואז אני דורך עוד כמה יריות הפעם של ברזל ואדמה ויורה על דרפיון

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    עכשיו הכינוי שלי מתאים למשחק
    ניר
    אתה קופץ על סאלאמנס כדי לא להיפגע מניב הקרח של דרפיון.איינפריימפ נוחת על האדמה ומתחיל להתגלגל.הוא משתמש בגלגל להבה על ניב הקרח.גלגל הלהבה ממיס את ניב הקרח של דרפיון.בנוסף הוא פוגע גם בדרפיון.גלגל הלהבה פוגע קשות בדראפיון.אתה יורה יריות ברזל ואדמה על דרפיון.דרפיון מצליח בזמן להתחמק מן היריות שעפות לעברו.דרפיון משתמש בבכדור צל ומעיף אותו עליכם

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה קופץ על סאלאמנס כדי לא להיפגע מניב הקרח של דרפיון.איינפריימפ נוחת על האדמה ומתחיל להתגלגל.הוא משתמש בגלגל להבה על ניב הקרח.גלגל הלהבה ממיס את ניב הקרח של דרפיון.בנוסף הוא פוגע גם בדרפיון.גלגל הלהבה פוגע קשות בדראפיון.אתה יורה יריות ברזל ואדמה על דרפיון.דרפיון מצליח בזמן להתחמק מן היריות שעפות לעברו.דרפיון משתמש בבכדור צל ומעיף אותו עליכם
    אני מוציא את מאנצ'לקס מהר ואומר לו: "תספוג את הכדור צל!" ואז אני לוקח את 2 הסקורפים ולוקח רובה אש מעופף סלע, מכוון לכיוון הסקורפים ואומר לדרפיון: "תשבע לי אמונים אחרת הם ימותו!" ואז אזרוק פוקדור על דרפיון

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    בר
    אתה מתרגש מזה שפולויאג שלך התפתח לפולוירל עצום וחזק.אתה מחליט לקנות בעיר קלרק אבן מים שתפתח את פולוירל לפולויארט.אתה מחזיר את פולורל לפוכדור שלו שיננוח קצת.אתה מתחיל ללכת בסופות המוות עד העיר קלרק.לאחר 2 דקות אתה מגיע לעיר קלרק.אתה נכנכס אליה ורואה הרבה בנינים ואנשים בעיר.אתה הולך לעבר החנות.אתה מגיע לחנות.ושם אתה מבקש מהמוכר אבן מים.המוכר אומר לך"אבן מים עולה 200".אתה מוציא מן הכיס את הסכום מומביא למוכר.המוכר מביא לך אבן מים אחת

"תודה רבה לך להתראות" אגיד למוכר והצא מהחנות.
    "קדימה פוליורל צא!" אגיד להוציא אותו
    "פוליורל קדימה תפוס את האבן" אגיד לו ואזרוק לו את האבן מים ואחכה לראות מה קורה.

12. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Blue"]תומר
    גלייד משתמש בעלים קסומים על האבנים החדות של רובישן.העלים הקסומים מתעופפים לעבר האבנים החדות של רובישן ושוברות את האבנים החדות שלו.לאחר שגלייד תוקף בעלים קסומים הוא רץ במהירות לעבר רובישן במתקפת שבירת לבנים.גלייד תוקף בכול כוחו את רובישן בשבירת לבנים.רובישן לא מצליח להתחמק מן שבירת הלבנים של גלייד ונפגע קצת.רובישן שוב משתמש באבנים חדות הוא מעיף אבנים חדות לעבר גלייד שלך.
    "תשתמש בשיגור כדי להתחמק ואז תשתמש בקרב צמוד על רובישן ואם הוא תוקף אותך תשתמש שוב בשגיור ואז בקרב צמוד בכול הכוח!"אצעק לעבר גלייד

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    גלייד במהירות משתמש בשיגור ומשגר את עצמו למקום אחר.כך גלייד מתחמק מן האבנים החדות שעפות לעברו.גלייד משתגר אל מאוחרי גבו של רובישין.רובישן לא שם לב לזה שגלייד נמצא מאוחריו.הוא חושב שגלייד נעלם מהזירה לגמרי.גלייד מנצל את זה ותוקף את הגב של רובישן בקרב צמוד.הרבה אגרופים נשלחים לעבר רובישן.האגרופים פוגעים חזק ברובישן.רובישן נפגע חזק ולא מוותר להפסיד
    .

בר
    אתה מודה למוכר על האבן המים שהוא נתן לך.אתה לוקח את האבן המים לידך וויוצא מן החנות.אתהמוציא את פולוירל החוצה מן הפוכדור שלו.פולוירל יוצא החוצה ונרגש לראות שאתה מחזיק בידך אבןמים שתפתח אותו לצורה הסופית שלו.אתה זורק את האבן לעבר פולוירל.פולוירל תופס את האבן ואז הילה לבננה מקיפה אותו.פולוירל נעלם ובקומו מופיע פולויראט,פוליראט למד אגרוף דינאמיט

ניר
    אתה מוציא את מנצ'לקאס החוצה ליער הגדול.מנצ'לקאסיוצא החוצה לעזור לך בקרב.הוא סופג את כדורהצל לגוף שלו.כדור הצל לא משפיע עליו כלל בגלל שהוא סוג נורמל.אתה לוקח את שני הסקורפים שלכדת ומכון עלים עם רובה אש מעופף הסלע שלך.נראה שלדרפיון לא אכפת מזה.אתה זורק עליו פוכדור.דרפיון משתמש בניב רעל על הפוכדור.ניב הרעל שלו שובר את הפוכדור שלך לרסיסים.הלך לך פוכדור

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    תומר
    גלייד במהירות משתמש בשיגור ומשגר את עצמו למקום אחר.כך גלייד מתחמק מן האבנים החדות שעפות לעברו.גלייד משתגר אל מאוחרי גבו של רובישין.רובישן לא שם לב לזה שגלייד נמצא מאוחריו.הוא חושב שגלייד נעלם מהזירה לגמרי.גלייד מנצל את זה ותוקף את הגב של רובישן בקרב צמוד.הרבה אגרופים נשלחים לעבר רובישן.האגרופים פוגעים חזק ברובישן.רובישן נפגע חזק ולא מוותר להפסיד
    .

[/B][/COLOR]
    "תשתמש בשבירת לבנים על האדמה,קפוץ לשמיים ואז תשתמש בעלים קסומים עם שבירת לבנים על רובישן!"אצעק לגלייד.

15. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מוציא את מנצ'לקאס החוצה ליער הגדול.מנצ'לקאסיוצא החוצה לעזור לך בקרב.הוא סופג את כדורהצל לגוף שלו.כדור הצל לא משפיע עליו כלל בגלל שהוא סוג נורמל.אתה לוקח את שני הסקורפים שלכדת ומכון עלים עם רובה אש מעופף הסלע שלך.נראה שלדרפיון לא אכפת מזה.אתה זורק עליו פוכדור.דרפיון משתמש בניב רעל על הפוכדור.ניב הרעל שלו שובר את הפוכדור שלך לרסיסים.הלך לך פוכדור
    אני יורה בסקורפי הראשון ואומר לדרפיון: "הראשון כבר הלך, נאמנותך תהיה לי אחרת השני ימות, עכשיו קוד לי!" אחכה שיקוד לי ואם לא ארה בו יריה ואז אכוון שוב לסקורפי השני.

עמוד 100 מתוך 203 ראשוןראשון ... 50909899100101102110150200 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •