Pokemon GO
עמוד 104 מתוך 203 ראשוןראשון ... 45494102103104105106114154 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,546 עד 1,560 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה קופץ לאופנוע המעופףף שלך,פותח את הכנפייים שלו ועף לאווייר לקראת ספינת האוויר של צוות ניוטק.אתה מוציא רובה G500 ואז אתה יורה איתו לעבר המנועים של ספינת האוויר שלהם.הבזק אור חזק מגיע ולאחריו ספינת האוויר של צוות ניוטק נעלם.הקרן של הרובה שלך לא מגיעה בזמן כדי להרוס את המנועים של ספינת האוויר של צוות ניוטק.אתה שם לב שבאגסי שכח את הדראפיון שלו ביער.
    "יש!" אגיד בקול שמח וארד לקחת את הפוקדור של דרפיון.
    אקח אותו, אלך לעיר בג ושם אהפוך לרוח, אכנס לחדר במרכז הפוקימונים- אישן שם, ובבוקר שהמכון היה פתוח אני הולך אליו ואומר למנהיג המכון: "אני מאתגר אותך לקרב מכון!"

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    בר
    פוליראט שם את הידיים שלו כדי שיסתירו את פניו ויגנו על פניו מפני פצצת הבוץ שדיגלט שלח לעברו.פצצת הבוץ פוגעת בגוף של פולויראט אך לא מורידה לו חיים רק מלכלכת את גופו.תום אומר"מהלך נחמד פולויראט הצליח לשרוד פצצת בוץ אחד.מעניין אם הוא יצליח לשרוד מטר פצצות בוץ שדיגלט שולח לעברו.דיגלט מטר פצצות בוץ לעבר פולויראט.".דיגלט יורה מטר פצצות בוץ לעבר פולויראט שלך

"קדימה פוליראט תשתמש בבועות כדי לכלוא את כל פצצות הבוץ ותעיף אותם לעבר דיגלאט" אגיד לפוליראט

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    עודכנו בעמוד הראשי מכון הלחימה והחרק

בר
    פולויראט משתמש בבועות והוא יורה בועות לעבר פצצות הבוץ של דיגלט יור לעברו.פצצות הבוץ מתנגשות בבועות של פולויראט.הבועות כולאות את כול פצצות המים בפנים וומשיכות לעוף לעבר דיגלט.דיגלט לא מצליח להתחמק מן פצוות המים שכלאות בבועות שעפות לעברו.דיגלט נפגע קשה מאוד מן התקפה האחרונה של פולויראט.דיגלט משתמש בחפירה ומתחבא בבור שחפר

ניר
    אתה שמח מזה שבאגסי שכח את דראפיון שלו ואת הפוכדור שלו.אתה יורד למטה לדראפיון ומחזיר אותו לפוכדור שלו.הפוכדור של דרפיון משתגר לעבר מעבדת הפרופסור של ליסה.אתה יוצא מהיער הגדול ואז נכנס לעיר בג והופך לרוח.אתה מגיע למרכז הפוקימונים.אתה הולך לאחד החדרים הפנוים ויושן שם במשך הלילה.אתה מתעורר ב7 בבוקר ואתתה יוצא מהחדר חוזר מצב רוח והולך למכון.אתה שם לב שהמכון פתוח.אתה נכנכס למכון ואתה רואה זירה שעליה יש עצים גדולים.מולך מופיעה לינה.היא אומרת לך"שמי לינה ואני מנהיגת המכון.הקרב היה 2 על 2 ביחידים.רק לך מותר להחליף פוקימונים.אז תוציא תפוקימון ה1 שלך"

תומר
    אתה קם מהיטה נועל את החדר שלךך מביא לאחות ג'וי את המפתח של החדר שלך ואתה רץ למכון.אתה שם לב שהמכון כבר פתוח.אתה נהכנס אליו מולך יש זירה ענקית שעשויה מאדמה.בצד השני של הזירה מופיע ג'וד.גג'וד אומר לך"שמי ג'וד ואני מנהיג המכון לחימה של העיר קרן.הקרב היה 2 על 2 אבל ביחידים.אני לא מרשה קרב זוגות.רק לך מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב.אז תוציא תפוקימון ה1 שלך"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    אתה קם מהיטה נועל את החדר שלךך מביא לאחות ג'וי את המפתח של החדר שלך ואתה רץ למכון.אתה שם לב שהמכון כבר פתוח.אתה נהכנס אליו מולך יש זירה ענקית שעשויה מאדמה.בצד השני של הזירה מופיע ג'וד.גג'וד אומר לך"שמי ג'וד ואני מנהיג המכון לחימה של העיר קרן.הקרב היה 2 על 2 אבל ביחידים.אני לא מרשה קרב זוגות.רק לך מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב.אז תוציא תפוקימון ה1 שלך"
    "למה אתה ככה?"אשאל את ג'וד ואז אוציא את רלטס ואגיד לו:"שיהיה לך קרב טוב רלטס!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה שמח מזה שבאגסי שכח את דראפיון שלו ואת הפוכדור שלו.אתה יורד למטה לדראפיון ומחזיר אותו לפוכדור שלו.הפוכדור של דרפיון משתגר לעבר מעבדת הפרופסור של ליסה.אתה יוצא מהיער הגדול ואז נכנס לעיר בג והופך לרוח.אתה מגיע למרכז הפוקימונים.אתה הולך לאחד החדרים הפנוים ויושן שם במשך הלילה.אתה מתעורר ב7 בבוקר ואתתה יוצא מהחדר חוזר מצב רוח והולך למכון.אתה שם לב שהמכון פתוח.אתה נכנכס למכון ואתה רואה זירה שעליה יש עצים גדולים.מולך מופיעה לינה.היא אומרת לך"שמי לינה ואני מנהיגת המכון.הקרב היה 2 על 2 ביחידים.רק לך מותר להחליף פוקימונים.אז תוציא תפוקימון ה1 שלך"
    אני מתחיל בקרב ומוציא את איפרנופ, אני אומר לו: "תהיה מוכן לכל- יכול להיות שהיה פה פוקימון קשה."

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    אתה מתחיל בקרב המכון שלך ומוציא את איינריימפ החוצה.איינריימפ יוצא החוצה מן הפוכדור שלו ומוכן לקרב שלו נגד הפוקימונים של לינה.לינה זורת פוכדור ומן הפוכדור יוצא הוגייה זוהר.לינה אומרת לך"טוב הקרב התחיל.אל תחשוב שתנצח בקלות רק שאיינריימפ חזק על הוגייה שלי.הוגיה תתחיל להתגלגל לזירה ותהיה מוכן להתחמק מהתקפות של איינריימפ".הוגיה מתגלגל ומסתחחר סביב הזירה

תומר
    אתה מוציא את רלסט שלך החוצה לקרב.רלסט יוצא החוצה לקרב ומוכן להילחם נגד הפוקימון של ג'וד.ג'וד מתחיל לצחוק ואומר לך"אל תחשוב שרלסט יביס תפוקימון שלי.אם כן אתה טועה".גג'וד זורק פוכדור וממנו יוצא דוקוטוס זוהר.ג'וד אומר"טקטוק תשתמש בפנים מפחיות"טוקטוק מפעיל פנים מפחיות.הפנים מפחידות את רלסט שלך"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מתחיל בקרב המכון שלך ומוציא את איינריימפ החוצה.איינריימפ יוצא החוצה מן הפוכדור שלו ומוכן לקרב שלו נגד הפוקימונים של לינה.לינה זורת פוכדור ומן הפוכדור יוצא הוגייה זוהר.לינה אומרת לך"טוב הקרב התחיל.אל תחשוב שתנצח בקלות רק שאיינריימפ חזק על הוגייה שלי.הוגיה תתחיל להתגלגל לזירה ותהיה מוכן להתחמק מהתקפות של איינריימפ".הוגיה מתגלגל ומסתחחר סביב הזירה
    אני אומר לאינפרנופ: "תפעיל חפירה ותן לו להתגלגל חופשי, מתי שהוא יעצור צא עם אגרוף אש.

8. משתמש מנוסה
    עודכנו בעמוד הראשי מכון הלחימה והחרק

בר
    פולויראט משתמש בבועות והוא יורה בועות לעבר פצצות הבוץ של דיגלט יור לעברו.פצצות הבוץ מתנגשות בבועות של פולויראט.הבועות כולאות את כול פצצות המים בפנים וומשיכות לעוף לעבר דיגלט.דיגלט לא מצליח להתחמק מן פצוות המים שכלאות בבועות שעפות לעברו.דיגלט נפגע קשה מאוד מן התקפה האחרונה של פולויראט.דיגלט משתמש בחפירה ומתחבא בבור שחפר

"פוליראט עכשיו זה הזמן לגמור את הקרב הזה תשתמש באגרוף דינאמיט על האדמה כדי ליפגוע בדיגלאט!" אגיד לו בנחישות

9. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Blue"]תומר
    אתה מוציא את רלסט שלך החוצה לקרב.רלסט יוצא החוצה לקרב ומוכן להילחם נגד הפוקימון של ג'וד.ג'וד מתחיל לצחוק ואומר לך"אל תחשוב שרלסט יביס תפוקימון שלי.אם כן אתה טועה".גג'וד זורק פוכדור וממנו יוצא דוקוטוס זוהר.ג'וד אומר"טקטוק תשתמש בפנים מפחיות"טוקטוק מפעיל פנים מפחיות.הפנים מפחידות את רלסט שלך"
    "תשתמש בעל-חושי על הפוקימון הזה!"אצעק לרלטס ואז אוסיף:"אם הוא מתחמק תשתמש שוב בעל-חושי עם עלים קסומים רלטס!"

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אולי אקבל אזהרה ראשונה שלי
    תומר
    רלסט משתמש בעל חושי על דסקוט.העל חושי פוגע בדסקוט ומיד מופעל עליו.דסקוט כבר מבולבל ולא יודע אם לתקוף את רלסט או לא.רלסט מוסיף לעל חושי שלו עלים קסומים.עלים קסומים מתעופפים לעבר דסקוט.דסקוט לא מתחמק מהעלים הקסומים ונפגע קצת.דסקוט יוצא מהשפעת העל חושי של רלסט.דסקוט מתמש בבאגרוף דינאמיט על רלסט שלך.

בר
    פולויראט משתמש באגרוף דינאמיט.הוא פוגע באגרוף הדינאמיט שלו באדמה שבה דיגלט מסתתר.האדמה מתחילה לרעוד בחוזקה רבה.מכיוןון שהאדמה זזה היא גורמת לדיגלט לצאת מן הבור שלו .הוא נפגע מן אגרוף הדינאמיט של פולויראט.דיגלט מתאווש מהפגיעה שהוא ספג לפני שניה.דיגלט שוב משתמש בפצצת בוץ ל פולויראט.מטר פצצות נורה לעבר פולויראט שלך

ניר
    אינריימפ משתמש בחפירה ואז והוא מתחיל לחפור בור גדול ונכנכס אליו.ביינתיים הוגייה משיך להתגלגל סביב כול הזירה בלי הפסקה.לפתע הוגייה מפסיק להתגלגל סביב הזירה ונעצר במקום 1.איינריימפ יוצא מהבור שלו באגרוף אש על הוגייה.הוגייה במהירות מתחיל להתגלגל וכך ההוא מתחמק מן אגרוף האש של איינריימפ.הוגייה מתחיל להתגלגל לעבר אינריימפ במטרה לדרוס אותו

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    לוקריו מנסה להכין כדור צל בעודו קפוא בקרח ענק.איכשהו הוא מצליח לייצר כדור הילה כשהוא קפוא.כדור הילה שהוא מייצר שוב את הקרח שקופא את לוקריו ושובר את הקרח לרסיסים קטנים.לוקריו יוצא מהקרח ואז מכין עוד כדור צל ומשגר אותו לעבר בלאסטויז.המהירות של בלאסטויז גוברת והוא מצליח להתחמק מן כדור הילה של לוקריו.בלאסטויז משתמש בפעימת מים על לוקריו
    "לוקאריו-תתחמק ותתקוף את הבלאסטויז בהתקפה מהירה!" אומר ללוקאריו.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    אולי אקבל אזהרה ראשונה שלי
    תומר
    רלסט משתמש בעל חושי על דסקוט.העל חושי פוגע בדסקוט ומיד מופעל עליו.דסקוט כבר מבולבל ולא יודע אם לתקוף את רלסט או לא.רלסט מוסיף לעל חושי שלו עלים קסומים.עלים קסומים מתעופפים לעבר דסקוט.דסקוט לא מתחמק מהעלים הקסומים ונפגע קצת.דסקוט יוצא מהשפעת העל חושי של רלסט.דסקוט מתמש בבאגרוף דינאמיט על רלסט שלך.

[/COLOR][/B]
    "רלטס תשתמש בשיגור כדי להתחמק ואז תעיף את דסקוט מהזירה בעזרת על-חושי!"אומר לרלטס

13. משתמש מנוסה
    ניר
    אינריימפ משתמש בחפירה ואז והוא מתחיל לחפור בור גדול ונכנכס אליו.ביינתיים הוגייה משיך להתגלגל סביב כול הזירה בלי הפסקה.לפתע הוגייה מפסיק להתגלגל סביב הזירה ונעצר במקום 1.איינריימפ יוצא מהבור שלו באגרוף אש על הוגייה.הוגייה במהירות מתחיל להתגלגל וכך ההוא מתחמק מן אגרוף האש של איינריימפ.הוגייה מתחיל להתגלגל לעבר אינריימפ במטרה לדרוס אותו
    אני אומך לאינפרנופ: "הוא חושב שהוא יפגע בך. תעיף אותו לאוויר עם אגרוף אש ואז תקפוץ עם גלגל להבה ותפגע בו שהוא באוויר.

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    הוגייה ממשיך להתגלגל לעבר איינריימפ.איינריימפ תוקף באגרוף אש את הוגייה.האגרוף האשפוגע חזק בהוגייה ווגורם לו לעוף באוויר.איינריימפ קופץ לאוויר במתקפת גלגל להבה.הוגייה מסתחרר במקום ויוצא רוח חזקה שמטלת את גלגל הלהבה של איינריימפ.שניהם נוחתים על האדמה.לינה אומרת"קשה להביס את הוגייה שלי.הוגייה תשתמש ברעל על איינריימפ".הוגייה מעיף רעל לעבר איינריימפ

תומר
    רלסט משתמש בשיגור והוא מתחמק מהאיגרוף הדינאמיט שדסקוט תוקף איתו.רלסט משתמש בעל חושי שוב על דסקוט.העל חושי שוב פוגע ומשפיע על דסקוט.העל חושי פוגע בדסקוט.רלסט מנסה להעיף את דסקוט מן הזירה אך הוא לא מצליח.דסקוט יוצא מהשפעת העל חושי.ג'וד אומר"דסקוט תגמור אותו באגרוף דינאמיט".דסקוט רץ לעבר רלסט באגרוף דינאמיט
    .

ברוס
    לוקריו קופץ הצידה.כך הוא מצליח להתחמק מן פעימת המים שבלאסטויז שולח לעברו.לוקריו עובר להשתמש בהתקפה מהירה על בלאסטויז.התקפה המהירה של לוקריו עוזרת לו לרוץ במהירות לעבר בלאסטויז.כשלוקריו קרוב לעבר בלאסטויז הוא מכה אותו בחוזקה.בלסטאויז נפגע קשה מן המכה של לוקריו.בלאסטויז לא מוותר להפסיד בקרב והוא תוקף בקרן קרח את לוקריו

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    ניר
    הוגייה ממשיך להתגלגל לעבר איינריימפ.איינריימפ תוקף באגרוף אש את הוגייה.האגרוף האשפוגע חזק בהוגייה ווגורם לו לעוף באוויר.איינריימפ קופץ לאוויר במתקפת גלגל להבה.הוגייה מסתחרר במקום ויוצא רוח חזקה שמטלת את גלגל הלהבה של איינריימפ.שניהם נוחתים על האדמה.לינה אומרת"קשה להביס את הוגייה שלי.הוגייה תשתמש ברעל על איינריימפ".הוגייה מעיף רעל לעבר איינריימפ
    אני אומר לאינפרנופ: "חפירה כדי להתחמק, ואז להביור מתוך החפירה כדי להבעיר את הזירה- מפני שהרעל הוא דליק!"

עמוד 104 מתוך 203 ראשוןראשון ... 45494102103104105106114154 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •