Pokemon GO
עמוד 106 מתוך 203 ראשוןראשון ... 65696104105106107108116156 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,576 עד 1,590 מתוך 3033
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ניר
    אינניימפ משתמש באגרוף אש על זנב הרעל של הוגייה.זנב הרעל ואגרוף האש של איינריימפ מתנגשים זה בזה ונוצר פיצוץ חזק שמעיף את איינריימפ ואת הוגיה לשני צדדי הזירה.איינריימפ וגם הוגייה נפגעים מן הפיצוץ שקרה לפני רגע.שניהם מתאווששים מהפגיעה שספגו.הוגיה מתחיל להתגלגל לעבר איינריימפ תוך כדי שהוא משתמש בזנב רעל שוב על איינרימפ.ונזהר שלא להיפגע מן האש של אינריימפ ולא יבער זנבו באש חזקה.

איתי
    פריינפלאפ משתמש בבועות על פעימת המים של בלאסטויז.בועות עפות בקו ישר לעבר פעימת המים.הבועות ופעימת המים מתנגשות ויוצרו פיצוץ.ההדף של הפיצוץ לא פוגע בפרינפלאפ ולא בבלאסטויז של ודא.פרינפלאפ רץ במהירות לעבר בלאסטויז במתקפת ניקור מקדחה.המקור שלו גדל.בלאסטויז לא מתחמק בזמן מן ניקור המקדחה של פרינפלאפ.הוא נפגע קשה מאוד ניקור המקדחה.בלאסטויז כבר תשוש מהקרב בינו לבין פרינפלאפ.הקרב עומד להיגמר בקרוב

תומר
    רלסט שולח עלים קסומים ועל חושי לעבר דסקוט בתקווה שיצליח לנצח את דסקוט עם המהלכים האלו.דסקוט מצליח לצאת מן העל חשי ומתחמק במהירות מן העל חושי הועלים הקסומים של רלסט.רלסט שוב שולח לעבר דוסקוט עלים קסומים ועל חושי.דסקוט גם מזה מתחמק בקלות רבה.דסקוט רץ לעבר רלסט במתקפת זרוע פטיש חזקה מיד.

בר
    פ]ולויראט שוב יורה בועות לעבר סופת החול של דיגלט יצר.סופת החול והבועות מתנגשים זה בזה ויוצרים פיצוץ חזק.שנוצר ממנו הדף חזק שמגיע לכיוון דיגלט ופולויראט שלך.פולויראט מצליח בזמן להתחמק מן ההדף של הפיצוץ אבל דיגלט לא מצליח להתחמק מהדף של הפיצוץ ונפגע קשה.תום אומר"דיגלט תיצור 3 סופות חול שיפגעו בפולויראט".דיגלט יוצר 3 סופות חול ושולח את כולם לעבר פולויראט

ברוס
    לוקריו מייצר עוד כדור הילה ותוקף עם כדור הילה את בלאסטויז שתשוש.0בלאסטויז כבר תשוש ולכן לא מתחמק מכדור ההילה של לוקריו מעיף לעברו.בלאסטויז סופג את כדור הילה של לוקריו ונפגע קשה.בנוסף הוא מתוטט על האדמה.ודא מחזיר את בלסטויז לפוכדור שלו ואומר לו"כול הכבוד ניצחת שני 2 פוימונים שלי.נותר לך להביס פוקימון 1 שלי.אך הפוקימון ה3 שלי הוא הכי חזק מבין השלושה שיש לי.ויש לו מתקפות שאף פעם לא ראית אצל פוקימון מים"
    נערך לאחרונה על ידי monster, 02-03-2011 בשעה 06:01 PM
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    ניר
    אינניימפ משתמש באגרוף אש על זנב הרעל של הוגייה.זנב הרעל ואגרוף האש של איינריימפ מתנגשים זה בזה ונוצר פיצוץ חזק שמעיף את איינריימפ ואת הוגיה לשני צדדי הזירה.איינריימפ וגם הוגייה נפגעים מן הפיצוץ שקרה לפני רגע.שניהם מתאווששים מהפגיעה שספגו.הוגיה מתחיל להתגלגל לעבר איינריימפ תוך כדי שהוא משתמש בזנב רעל שוב על איינרימפ.ונזהר שלא להיפגע מן האש של אינריימפ ולא יבער זנבו באש חזקה.
    אני אומר לאינפרנופ: "אם הוא עושה זנב רעל, תעשה זנב אש!" אגיד לאינפרנופ וקווה שהוא יוציא מהזנב שלו תוספת אש כדי לנצח את הוגייה בקרב.
    אחכה שהוא יגמור את המהלך ואז אגיד לו: "תנסה את זה, אתה כבר יודע את זה, הסתערות אש!"

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    בר
    פ]ולויראט שוב יורה בועות לעבר סופת החול של דיגלט יצר.סופת החול והבועות מתנגשים זה בזה ויוצרים פיצוץ חזק.שנוצר ממנו הדף חזק שמגיע לכיוון דיגלט ופולויראט שלך.פולויראט מצליח בזמן להתחמק מן ההדף של הפיצוץ אבל דיגלט לא מצליח להתחמק מהדף של הפיצוץ ונפגע קשה.תום אומר"דיגלט תיצור 3 סופות חול שיפגעו בפולויראט".דיגלט יוצר 3 סופות חול ושולח את כולם לעבר פולויראט
    "דיי פוליראט נמאס לי מהמשחקים, קדימה תצא לעבר הסופות, עם יד על הפנים כהגנה ולאחר שתעבור אותם ביד השניה אגרוף דינאמיט בכל הכוח!!!" אגיד באי סבלנות לפוליראט

4. משתמש סופר ספאמר
    ניר

איתי
    פריינפלאפ משתמש בבועות על פעימת המים של בלאסטויז.בועות עפות בקו ישר לעבר פעימת המים.הבועות ופעימת המים מתנגשות ויוצרו פיצוץ.ההדף של הפיצוץ לא פוגע בפרינפלאפ ולא בבלאסטויז של ודא.פרינפלאפ רץ במהירות לעבר בלאסטויז במתקפת ניקור מקדחה.המקור שלו גדל.בלאסטויז לא מתחמק בזמן מן ניקור המקדחה של פרינפלאפ.הוא נפגע קשה מאוד ניקור המקדחה.בלאסטויז כבר תשוש מהקרב בינו לבין פרינפלאפ.הקרב עומד להיגמר בקרוב

תומר
    רלסט שולח עלים קסומים ועל חושי לעבר דסקוט בתקווה שיצליח לנצח את דסקוט עם המהלכים האלו.דסקוט מצליח לצאת מן העל חשי ומתחמק במהירות מן העל חושי הועלים הקסומים של רלסט.רלסט שוב שולח לעבר דוסקוט עלים קסומים ועל חושי.דסקוט גם מזה מתחמק בקלות רבה.דסקוט רץ לעבר רלסט במתקפת זרוע פטיש חזקה מיד.

בר
    ''קדימה פרינפלאפ פעם אחרונה תתקוף בניקור בכל הכוח שלך''אני צועק לו

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר

"רלטס תשתמש על הזרוע פטיש של דסקוט בעל-חושי ותפיל אותו למטה כדי שדסקוט יתקע ואז תשתמש שוב בעל-חושי ועלים קסומים כדי להעיף אותו מהזירה ולנצח אותו!"אצעק לרלטס בעידוד.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    רלסט משתמש בעל חושי על זרוע הפטיש של דסקוט.העל חושי פוגע בסקוט.רלסט גורם לדסקוט ליפול על הזירה של המכון.דסקוט תקוע בזירה שידו תקועה בזירה.רלסט במהירות מעיף עלים קסומים ועל חושי לעבר דסקוט.דסקוט מצליח לחץ את היד שלו מהזירה ואז במהירות להתחמק מן התקפות של רלסט.דסקוט רץ במהירות אל רלסט שוב בזרוע פטיש

איתי
    אתה צועק לפרינפלאפ שיתקוף בניקור בכול הכוח את בלאסטאויז של ודא.פרינפלאפ משתמש בניקור והמקור שלו הופך ללבן.הוא מתחיל לרוץ במהירות לעבר בלאסטויז במתקפת הניקור שלו.מכיון שבלאסטויז כבר תשוש מהקרב שלו הוא לא מתחמק ממתקפת הניקור של פרינפלאפ.פרינפלאפ מנקר לו את הבטן בחוזקה.בלאסטויז מתעלף על הזירה ומוחזר לפוכדור שלו.ודא אומר לך"
    כול הכבוד ניצחת שני 2 פוימונים שלי.נותר לך להביס פוקימון 1 שלי.אך הפוקימון ה3 שלי הוא הכי חזק מבין השלושה שיש לי.ויש לו מתקפות שאף פעם לא ראית אצל פוקימון מים"

בר
    מתחיל לך להימאס כבר מכול סופות החול שדיגלט מייצר.פולויראט רץ לעברסופות החול שידו מגנה על פניו.הוא נכנס דרך סופות החול ואז עובר דרכן.פולויראט נפגע קצת מן סופות החול של דיגלט.לאחר מכן פולויראט תוקף עם ידו השני באגרוף דינאמיט את דיגלט.דיגלט משתמש במהירות בחפירה וכך מתחמק מן האגרוף הדינאמיט של פולויראט.דייגלט מזסתתר מתחת לאדמה.

נייר
    איינריימפ לא יודע הסתערות אש זה רק שילוב.
    איינריימפ מגביר את האש שבזנבו והופך את הזנב שלו לזנב אש.זנב הרעל של הוגייה וזננב האש של איינריימפ מתנגשים זה בזה.אך בשל דליקות הרעל רק הוגייה נפגע מזנב האש של איינרימפ ואינריימפ יוצא ללא כול פגע מהמהלך הזה.איינריימפ משתמש בגלגל להבה ולהביור בו זמנית ויוצר הסתערות אש.איינריימפ רץ לעבר הוגייה שהוא משתמש בהסתערות אש על הוגייה.הוגיה מצליח להתחמק מן הסתערות האש של איינריימפ

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    תומר
    רלסט משתמש בעל חושי על זרוע הפטיש של דסקוט.העל חושי פוגע בסקוט.רלסט גורם לדסקוט ליפול על הזירה של המכון.דסקוט תקוע בזירה שידו תקועה בזירה.רלסט במהירות מעיף עלים קסומים ועל חושי לעבר דסקוט.דסקוט מצליח לחץ את היד שלו מהזירה ואז במהירות להתחמק מן התקפות של רלסט.דסקוט רץ במהירות אל רלסט שוב בזרוע פטיש

[/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR]
    "רלטס תעיף אותו בעזרת על-חושי ואז בעלים קסומים בכול הכוח!"אצעק לעבר רלטס ואז אוסיף:"אחרי שתעשה זאת תשתמש שוב בעל-חושי ואז בעלים קסומים!אתה יכול להצליח!ואם אתה נפגע תתפתח כדי לנצח אותו!"

8. משתמש מנוסה
    [COLOR=Green]בר
    מתחיל לך להימאס כבר מכול סופות החול שדיגלט מייצר.פולויראט רץ לעברסופות החול שידו מגנה על פניו.הוא נכנס דרך סופות החול ואז עובר דרכן.פולויראט נפגע קצת מן סופות החול של דיגלט.לאחר מכן פולויראט תוקף עם ידו השני באגרוף דינאמיט את דיגלט.דיגלט משתמש במהירות בחפירה וכך מתחמק מן האגרוף הדינאמיט של פולויראט.דייגלט מזסתתר מתחת לאדמה.

"קדימה פוליראט אל תתיאש תשתמש באקדח מים ותמלא את הבור של דיגלאט במים שיחנקו אותו " אגיד לפוליראט

9. משתמש מנוסה
    נייר
    איינריימפ לא יודע הסתערות אש זה רק שילוב.
    איינריימפ מגביר את האש שבזנבו והופך את הזנב שלו לזנב אש.זנב הרעל של הוגייה וזננב האש של איינריימפ מתנגשים זה בזה.אך בשל דליקות הרעל רק הוגייה נפגע מזנב האש של איינרימפ ואינריימפ יוצא ללא כול פגע מהמהלך הזה.איינריימפ משתמש בגלגל להבה ולהביור בו זמנית ויוצר הסתערות אש.איינריימפ רץ לעבר הוגייה שהוא משתמש בהסתערות אש על הוגייה.הוגיה מצליח להתחמק מן הסתערות האש של איינריימפ
    אני אומר לו: "תנסה שוב ושוב הסתערות עד שתצליח!" אגיד לו בתקווה שהוגיה יושמד מכל המתקפות הללו ואינפרנופ ילמד הסתערות אש.

10. היכל התהילה
    אייס
    אופס אוקי
    סאלי לוקחת את הפוכדור של סאנד.לאחר מכן היא מוציאה את סאנד החוצה שילחם נגד צ'יקו שלך.סאנד יוצא החוצה להילחם בצ'יקו שלך.לאחר שהיא מוציאה את סאנד החוצה לקרב,אתה מוציא את צ'יקו שלך החוצה שילחם נגד סאנד.צ'יקו יוצא החוצה לקרב.הוא תוקף בגפן מצליפה את סנד.גפנים יוצאים מן הגוף של צ'יקו לעבר סאנד.סאנד במהירות מתחמק מן הגפנים.לאחר מכן הוא משתמש בגילגול על צ'יקו
    "תרכז את כל האנרגיה שלך ותנסה לשגר עליו עלים מסתחררים!" אורה לצ'יקו ואקווה שילמד עלי טער

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    לוקריו מייצר עוד כדור הילה ותוקף עם כדור הילה את בלאסטויז שתשוש.0בלאסטויז כבר תשוש ולכן לא מתחמק מכדור ההילה של לוקריו מעיף לעברו.בלאסטויז סופג את כדור הילה של לוקריו ונפגע קשה.בנוסף הוא מתוטט על האדמה.ודא מחזיר את בלסטויז לפוכדור שלו ואומר לו"כול הכבוד ניצחת שני 2 פוימונים שלי.נותר לך להביס פוקימון 1 שלי.אך הפוקימון ה3 שלי הוא הכי חזק מבין השלושה שיש לי.ויש לו מתקפות שאף פעם לא ראית אצל פוקימון מים"
    "רגע,אני קודם רוצה לרפאות את הפוקימונים שלי." אומר ואחכה למכונת הריפוי.
    NYO HO HO BITCH

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אייס
    צ'יקו מרכז את האנרגיה בתוך הגוף שלו.ואז הוא משחחר את האנרגיה שלו בתוך עלים מסוחררים.אתה שם לב שצ'יקו למד עלי טער.צ'יקו למד עלי טער.העלי הטער של צ'יקו עפים לעבר סאנד.העלי הטער של צ'יקו פוגעים קשה בסאנד.ססאנד מתאווש מהפגיעה שספג מן העלי הטער של צ'יקו.סאנד מייצר סופת חול גדולה ואז מעיף אותה לעבר צ'יקו שלך.סופת חול גדולה נאה לעבר צ'יקו

ניר
    אינריימפ שוב משתמש בגלגל להבה משולב עם להביור על הוגייה.איינריימפ יוצר שוב הסזתערות אש.הוא מתגלגל לעבר הוגייה בהסתערות אש.הוגיה במהירות מצליח להתחמק מן הסתערות האש של אינריימפ.איינריימפ מנסה להשתמש בהסתערות אש בלי השילוב וזה מצליח לו.איינריימפ למד התסערות אש.איינריימפ רץ לעבר הוגיהה תוך כדי שהוא משתמש בהסתערות אש. הוגיה מסתחחחר במקום ויוצר מיני טורנדו שמגן עליו מהסתערות אש.נוצר פיצוץ חזק מהתנגשות ואתה לא רואה אם איינריימפ חי או הוגייה חי

בר
    פולויראט יורה לעבר הבור שחפר דיגלט אקדח מים.האקדח הבמים פוגע בבור שחפר דיגלט .האקדח מים ממלא את כול הבור של דיגלט במים.זה גורם לדיגלט לצאת מן הבור שהוא חפר לעצמו.בגללל שהבור שלו מלא במים.תום אוממר"מהלך נחמד בר.דיגלט שוב מטר פצצות בוץ על פולויארט".דיגלט יורה מטר פצצות בוץ על פולויראט

תומר
    רלסט מעיף לעבר דסקוט עלים קסומים ועל חושי.דדסקוט בקלות מתחמק מן העל חושי והעלים הקסומים של רלסט.דסקוט פוגע ברלסט בזרוע הבפטיש שלו.רלסט נפגע קשה מן זרוע הפטיש של דסקואט.אך רלסט לא מוותר להפסיד לסדוט בקרב.רלסט שוב יורה על חושי ועלים קסומים לעבר דסקוט.דסקוט שובמצליח להתחמק מן הנעל חושי והעלים הקסומים של רלסט.דסקוט רץ לעבר רלסט באגרוף ממוקד

ברוס
    ודא אומר לך"מצטער אסור לך לרפאות את הפוקימונים שלך באמצע הקרב.אחרי שהקרב יסתיים תוכל לפאות אותם עכשיו לא". מכונת הריפואי לא מופיעה מולך. ודא מוסיף"דיברנו מספיק לכמה שניות הגיע הזמנן להוציא את הפוקימון האחרון שלי לקרב.צא סאיטאמפודשלי לקרב".ודאזורק פוכדור וממנו יוצא סאי טאמפוד של וןדא

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    [COLOR=Green][B][COLOR=Red][B]תומר
    רלסט מעיף לעבר דסקוט עלים קסומים ועל חושי.דדסקוט בקלות מתחמק מן העל חושי והעלים הקסומים של רלסט.דסקוט פוגע ברלסט בזרוע הבפטיש שלו.רלסט נפגע קשה מן זרוע הפטיש של דסקואט.אך רלסט לא מוותר להפסיד לסדוט בקרב.רלסט שוב יורה על חושי ועלים קסומים לעבר דסקוט.דסקוט שובמצליח להתחמק מן הנעל חושי והעלים הקסומים של רלסט.דסקוט רץ לעבר רלסט באגרוף ממוקד
    "תשתמש בשיגור רלטס!"אומר לרלטס בעידוד ובשמחה
    ואז אוסיף במהירות,צעקה ובעידוד רב:"אחרי שאתה מתחמק בעזרת שיגור תקוף אותו בעל-חושי בכול הכוח ואז אם הוא תוקף אותך שוב תשתמש שוב בשיגור ואז תשתמש בכול הכוח בעל-חושי חזק במיוחד שיעלף אותו או יבלבל את דסקוט!אבל אני מעדיף שתעלף אותו כדי שנעבור לפוקימון הבא של המנהיג המכון של הלחימה!!!"

14. משתמש מנוסה
    ניר
    אינריימפ שוב משתמש בגלגל להבה משולב עם להביור על הוגייה.איינריימפ יוצר שוב הסזתערות אש.הוא מתגלגל לעבר הוגייה בהסתערות אש.הוגיה במהירות מצליח להתחמק מן הסתערות האש של אינריימפ.איינריימפ מנסה להשתמש בהסתערות אש בלי השילוב וזה מצליח לו.איינריימפ למד התסערות אש.איינריימפ רץ לעבר הוגיהה תוך כדי שהוא משתמש בהסתערות אש. הוגיה מסתחחחר במקום ויוצר מיני טורנדו שמגן עליו מהסתערות אש.נוצר פיצוץ חזק מהתנגשות ואתה לא רואה אם איינריימפ חי או הוגייה חי
    אלך מהר אל מנהיגת מכון החרק, אחשמל אותה ואת השופט שיוקפאו, אקח את אינפרנופ מהר וארה בהוליגה 3 פעמים ואז אלך מהר עם אינפרנופ למרכז הפוקימונים. ארפא אותו מהר ואחזור למכון, אגיד לאינפרנופ: "שוב תעשה את אותו עשן!" ואז שהיה את העשן הזה אני מחזיר את המוח של מנהיגת מכון החרק והשופט לפעולה.

15. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    ודא אומר לך"מצטער אסור לך לרפאות את הפוקימונים שלך באמצע הקרב.אחרי שהקרב יסתיים תוכל לפאות אותם עכשיו לא". מכונת הריפואי לא מופיעה מולך. ודא מוסיף"דיברנו מספיק לכמה שניות הגיע הזמנן להוציא את הפוקימון האחרון שלי לקרב.צא סאיטאמפודשלי לקרב".ודאזורק פוכדור וממנו יוצא סאי טאמפוד של וןדא
    "פאק!" אומר בבהלה "טוב לוקאריו, תשאר בקרב ותשתמש עכשיו בכדור הילה!" אומר ללוקאריו.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 106 מתוך 203 ראשוןראשון ... 65696104105106107108116156 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •