ניר
אינניימפ משתמש באגרוף אש על זנב הרעל של הוגייה.זנב הרעל ואגרוף האש של איינריימפ מתנגשים זה בזה ונוצר פיצוץ חזק שמעיף את איינריימפ ואת הוגיה לשני צדדי הזירה.איינריימפ וגם הוגייה נפגעים מן הפיצוץ שקרה לפני רגע.שניהם מתאווששים מהפגיעה שספגו.הוגיה מתחיל להתגלגל לעבר איינריימפ תוך כדי שהוא משתמש בזנב רעל שוב על איינרימפ.ונזהר שלא להיפגע מן האש של אינריימפ ולא יבער זנבו באש חזקה.
איתי
פריינפלאפ משתמש בבועות על פעימת המים של בלאסטויז.בועות עפות בקו ישר לעבר פעימת המים.הבועות ופעימת המים מתנגשות ויוצרו פיצוץ.ההדף של הפיצוץ לא פוגע בפרינפלאפ ולא בבלאסטויז של ודא.פרינפלאפ רץ במהירות לעבר בלאסטויז במתקפת ניקור מקדחה.המקור שלו גדל.בלאסטויז לא מתחמק בזמן מן ניקור המקדחה של פרינפלאפ.הוא נפגע קשה מאוד ניקור המקדחה.בלאסטויז כבר תשוש מהקרב בינו לבין פרינפלאפ.הקרב עומד להיגמר בקרוב
תומר
רלסט שולח עלים קסומים ועל חושי לעבר דסקוט בתקווה שיצליח לנצח את דסקוט עם המהלכים האלו.דסקוט מצליח לצאת מן העל חשי ומתחמק במהירות מן העל חושי הועלים הקסומים של רלסט.רלסט שוב שולח לעבר דוסקוט עלים קסומים ועל חושי.דסקוט גם מזה מתחמק בקלות רבה.דסקוט רץ לעבר רלסט במתקפת זרוע פטיש חזקה מיד.
בר
פ]ולויראט שוב יורה בועות לעבר סופת החול של דיגלט יצר.סופת החול והבועות מתנגשים זה בזה ויוצרים פיצוץ חזק.שנוצר ממנו הדף חזק שמגיע לכיוון דיגלט ופולויראט שלך.פולויראט מצליח בזמן להתחמק מן ההדף של הפיצוץ אבל דיגלט לא מצליח להתחמק מהדף של הפיצוץ ונפגע קשה.תום אומר"דיגלט תיצור 3 סופות חול שיפגעו בפולויראט".דיגלט יוצר 3 סופות חול ושולח את כולם לעבר פולויראט
ברוס
לוקריו מייצר עוד כדור הילה ותוקף עם כדור הילה את בלאסטויז שתשוש.0בלאסטויז כבר תשוש ולכן לא מתחמק מכדור ההילה של לוקריו מעיף לעברו.בלאסטויז סופג את כדור הילה של לוקריו ונפגע קשה.בנוסף הוא מתוטט על האדמה.ודא מחזיר את בלסטויז לפוכדור שלו ואומר לו"כול הכבוד ניצחת שני 2 פוימונים שלי.נותר לך להביס פוקימון 1 שלי.אך הפוקימון ה3 שלי הוא הכי חזק מבין השלושה שיש לי.ויש לו מתקפות שאף פעם לא ראית אצל פוקימון מים"