Pokemon GO
עמוד 108 מתוך 203 ראשוןראשון ... 85898106107108109110118158 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,606 עד 1,620 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מעליב את איינריימפ כדי שהוא יתרגז מזה וכך הוא יגביר את כוח האש שלך.וזה מצליח איינריימפ מתחמזק נורא והאש שבגופו גודלת ומתחזקת.הוגייה משתמש במגן ברזל שמגביר את הגנה שלו.איינריימפ יורה להביור חזק מאוד.הרוח שיצר הוגייה מחזקת את הלהביור של אינריימפ.הלהביור פוגע בהוגייה.לאחר כמה שניות אתה רואה שהוגיהה שרד את הלהביור שלך רק באמצעות הגנת ברזל.לינה אומרת "הוגיה תשבור את העץ שלידך ותפיל אותו לעבר איינריימפ".הוגיה מתגלגל לעבר העץ שלידו ומפיל אותו על איינריימפ
    אני אומר לאינפרנופ, תפעיל להביור על העץ ואז תעיף אותו עם אגרוף מאך! (לא זוכר איזה מתקפת לוחם יש לו...)

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    בר
    הערה אגרוף דינאמיט זה אגרוף דינאמי
    פולוראט מנסה את המהלך החדשת שאמרת לו לנסות.הוא משתמש באגרוף דינאמי בשתי ידו.פורס אותם,ואז הוא מסתוב במהירות לעבר דילגט.פולויראט יוצר מהסתבבות רוח חזקה שמעיפה את סופת החול לעבר דיגלט.אך לא משפיעה עליו.לאחר כמה שניות פולויראט פוגע בדיגלט עם אגרופי הינאמי שלו.דיגלט כמעט עף מהזירה אך מצליח למצוא כוחת ולהישאר בתחום הזירה

"קדימה פוליראט מהר שלא יצליח לחמוק תשתמש בקרן בועות מהירה שתפגע בוא ישריות" אגיד לפוליראט
    - - - - - - - - - - -
    חשבתי על זה ידעתי שזה ככה פשוט זרמתי איתך...

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    לוקריו קופץ לגובה וכך מתחמק מהרעידת האדמה של סאימיטוד.רעידת האדמה שלו פוערת חור ענק במרכז זירת הקרב.לוקריו נוחת ליד החור שיש במרכז הזירה.לוקריו משתמש בהתקפה מהירה.הוא מתחיל לרוץ לעבר סאימיטוד ונזהר לא ליפול לתוך החור שבזירה.כשהוא קרוב לסאימיטוד הוא מכה אותו בחוזקה.סאימיטוד נפגע קצת מזה.סאימיטוד משתמש שוב בצונאמי.הוא מייצר צונאמי גדול עומד לפגוע בלוקאריו שלך
    "מהר-תשבור עוד פעם את הצונאמי עם כדור הילה והפעם-שגם יפגע בסאימיטוד!" אומר ללוקאריו.
    NYO HO HO BITCH

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ברוס
    לוקריו מייצר כדור הילה ואז מעיף אותו לעבר הוצנאמי של סאימיטוד.כדור הילה והוצנאמי מתנגשים זה בזה אך הצונאמי חזק יותר הפעם והוא מצליח להביס את כדור הילה של לוקריו.לוקריו לא מצליח להתחמק מן הצונאמי של סאימיטוד ונפגע קשה.לוקריו מתאווש וחוזר לעצמו.ודא אומר"סאימיטוד תירה מטר פצצות בוץ על לוקריו שלו".סאימיטוד יורה מטר פצצות בוץ לעבר לוקריו שלך

בר
    פולויראט במהירות משתמש בקרן בועות.הוא יורה הרבה בועת בקו ישר לעבר דיגלט.דיגלט לא מצליח להתחמק מן קרן הבועות שפולויראט יורה לעברו ונפגע קשה.תום אומר"דיגלט תתאושש במהירות.אם לא תתאושש הקרב היה גמור מבחנתנו".דיגלט מתאווש במהירות.אתה שם לב שדיגלט כבר תשוש מהקרב שלו נג פולויראט.הקרב עומד להיגמר בקרוב

ניר
    איינריימפ יורה להביור עוצמתי לעברר העץ שעומד ליפול עליו.הלהביור פוגע בעץ ושורף אותו.לאחר מכן איינריימם תוקף באגרוף מאך את העץ שהוא שרף.האגרוף המאך נותן תנופה לעץ ומעיף אותו לעבר הוגייה.הוגייה חוטף את העץ ישירות בפניו.העף כו חזק שהוא מעיף את הוגייה מן הזירה.הוגיה מתעלף.השופט אומר"הוגייה לא יכול לנצח.איינריימפ ניצח.נותר פוקימון 1 ללינה ולניר 2 פוקימונים". לינה מחזירה את הוגייה לפוכדור שלו ואומרת לך"יפה הבסת את הוגייה שלי.כול הכבוד"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    ניר
    איינריימפ יורה להביור עוצמתי לעברר העץ שעומד ליפול עליו.הלהביור פוגע בעץ ושורף אותו.לאחר מכן איינריימם תוקף באגרוף מאך את העץ שהוא שרף.האגרוף המאך נותן תנופה לעץ ומעיף אותו לעבר הוגייה.הוגייה חוטף את העץ ישירות בפניו.העף כו חזק שהוא מעיף את הוגייה מן הזירה.הוגיה מתעלף.השופט אומר"הוגייה לא יכול לנצח.איינריימפ ניצח.נותר פוקימון 1 ללינה ולניר 2 פוקימונים". לינה מחזירה את הוגייה לפוכדור שלו ואומרת לך"יפה הבסת את הוגייה שלי.כול הכבוד"
    אני אומר לאיפרנופ: "אתה פשוט חלש, אתה היית אמור לגמור את הוגייה קודם." אחכה שהוא יתעצבן וזנבות אש יתחילו- שאפילו לא היה לי בו שליטה
    אגיד מהר ללינה: "תוציאי את הפוקימון שלך!" ואז אחכה שהיא תוציא את הפוקימון שלה, ואגיד לאינרפנופ: "לוזר, גלגל להבה!"

6. NYO HO HO
    ברוס
    לוקריו מייצר כדור הילה ואז מעיף אותו לעבר הוצנאמי של סאימיטוד.כדור הילה והוצנאמי מתנגשים זה בזה אך הצונאמי חזק יותר הפעם והוא מצליח להביס את כדור הילה של לוקריו.לוקריו לא מצליח להתחמק מן הצונאמי של סאימיטוד ונפגע קשה.לוקריו מתאווש וחוזר לעצמו.ודא אומר"סאימיטוד תירה מטר פצצות בוץ על לוקריו שלו".סאימיטוד יורה מטר פצצות בוץ לעבר לוקריו שלך
    "תתחמק במתקפה מהירה ואח"כ תתקיף את הסאימטוד!" אומר ללוקאריו.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    בר
    פולויראט במהירות משתמש בקרן בועות.הוא יורה הרבה בועת בקו ישר לעבר דיגלט.דיגלט לא מצליח להתחמק מן קרן הבועות שפולויראט יורה לעברו ונפגע קשה.תום אומר"דיגלט תתאושש במהירות.אם לא תתאושש הקרב היה גמור מבחנתנו".דיגלט מתאווש במהירות.אתה שם לב שדיגלט כבר תשוש מהקרב שלו נג פולויראט.הקרב עומד להיגמר בקרוב

"קדימה פוליראט תשתמש באגרוף דינאמי בשתי הידים אחד על האדמה שיפתח את האדמה ויפגע בדיגלאט והשני פגיעה ישירה ותנסה לגמור אותו עכשיו" אגיד לו בנחישות ובעידוד שיצליח לעשות מה שאמרתי לו

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    בר
    פולויראט משתמש באגרוף דינאמי בעזרת שתי ידו.האגרוף הראשון הוא פוגע באדמה.האדמה מתחילה לזוז ופוגעת קצת בדיגלט.פולויראט רץ לעבר דיגלט עם האגרוף הדינאמי השני שלו.האגרוף הדינאמי השני שלו פוגע בדיגלט.דיגלט מתעלף על רצת המכון.השופט אומר"פולויראט הוא המנצח בקרב.הוא מזכה את המאמן שלו בר בניצחון מכון האדמה של העיר קלרק".תום מחזיר את דיגלט לפוכדור שלו

ברוס
    לוקריוא משתמש בהתקפה מהירה.התקפה המהירה גורמת שלוקריו יזוז במהירות.לוקריו זז במהירות ומצליח להתחמק מטר פצצות הבוץ שסידמוט שולח לעברו.לוקריו מתחיל לרוץ במהירות לעבר סאימיטוד.כשלוקריו קרוב אל סאימיטוד הוא מכה אותו בחוזקה.המכה פוגעת קצת סאימיטוד ולא ממש משפיעה עליו.סאימיטוד משתמש בפעימת מים על לוקריו שלך
    .

ניר
    אתה שוב מעצבן את איינריימפ שלך יתחזק עוד יותר.וזה מצליח לך אינריימפ מתעצבן עליך וזנב האש שלו גדל עוד יותר.כוח האש וכוח הלחימה שלו גדל גם.לינה אומרת לך"אוקי אוצי תפוקימון האחרון שלי.צא פינסיר שלי לקרב".לינה זורקת פוכדור וממנו יוצא פינסיר שלה.איינריימפ מיד מחיל להתגלגל ולהבת אש מקיפה אותו.הוא מתגלגל לעבראינריימפ בגלגל להבה.פינסיר מצליח להתחמק מגלגל הלהבה של אינריימפ בקלות.פינסיר תוקף באגרוף ממוקד את אינריימפ

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. NYO HO HO
    ברוס
    לוקריוא משתמש בהתקפה מהירה.התקפה המהירה גורמת שלוקריו יזוז במהירות.לוקריו זז במהירות ומצליח להתחמק מטר פצצות הבוץ שסידמוט שולח לעברו.לוקריו מתחיל לרוץ במהירות לעבר סאימיטוד.כשלוקריו קרוב אל סאימיטוד הוא מכה אותו בחוזקה.המכה פוגעת קצת סאימיטוד ולא ממש משפיעה עליו.סאימיטוד משתמש בפעימת מים על לוקריו שלך.
    "תתחמק עם המהירות של ההתקפה המהירה ותתקוף מאחוריו עם כדור הילה!" אומר ללוקאריו.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה שוב מעצבן את איינריימפ שלך יתחזק עוד יותר.וזה מצליח לך אינריימפ מתעצבן עליך וזנב האש שלו גדל עוד יותר.כוח האש וכוח הלחימה שלו גדל גם.לינה אומרת לך"אוקי אוצי תפוקימון האחרון שלי.צא פינסיר שלי לקרב".לינה זורקת פוכדור וממנו יוצא פינסיר שלה.איינריימפ מיד מחיל להתגלגל ולהבת אש מקיפה אותו.הוא מתגלגל לעבראינריימפ בגלגל להבה.פינסיר מצליח להתחמק מגלגל הלהבה של אינריימפ בקלות.פינסיר תוקף באגרוף ממוקד את אינריימפ
    אני אומר לו: "אגרוף אש!"

11. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    רלסט משתמש בעל חושי על מגן האבנים של דסקוט.העל חושי פוגע במגן האבנים של דסקוט ושובר אותו לרסיסים.עכשיו דסקוט חשוף לפגיעה ישירה.רלסט רץ במהירות לעבר דסקוט במתקפת אגרוף אש.האגרוף האש פוגע בדסקוט לא הכי קשה.דסקוט מתאווש במהירות מן הפגיעה שספג.ג'וד אומר"דסקוט אבנים חדות על רלסט".דסקוט משתמש באבנים חדות.הוא מעיף הרבה אבנים חדות לעבר רלסט

[/COLOR][/B]
    "רלטס תשתמש בעל-חושי על האבנים חדות ואז תחזיר אותם באגרוף אש עם על-חושי בכול הכוח!"אומר לרלטס

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    רלסט משתמש בעל חושי על האבנים החדות.העל חושי פוגע באבנים החדות של דסקוט.רלסט מחזיר את האבנים החדות של דסקוט בעל חושי ובאגרוף אש.דסקוט לא מצליח להתחמק מן המכות שמוחזרות אליו ונפגע קשה.ג'וד אומר לדסקוט"תשתמש פעם נוספת באבנים חדות.ותעיף הרבה אבנים חדות הפעם על רלסט".דסקוט שוב משתמש באבנים חדות.הוא מעיף הרבה אבנים חדות לעבר רלסט
    .

ניר
    איינריימפ תוקף באגרוף אש את אגרוף הממוקד של פינסיר.האגרוף של אינריימפ עולה באש.אגרוף האש מתנגש באגרוף הממוקד של פינסיר.מתוצאת התנגשות של שני האגרופים נוצר הדף חזק שפוגע בשני הפוקימונים הנלחמים.איינריימפ נפגע קשה וגם פינסיר.שניהם מתאוששים מהפגיעה שחטפו.לאחר שפינסיר מתאושש מהפגיעה שחטף הוא רץ לעבר איינריימפ במתקפת קרב צמוד.

ברוס
    לוקריו משתמש שוב בהתקפה ההירה.התקפה המהירה גורמת ללוקריו לרוץ במהירות גבוה.לוקריו רץ במהירות וכך מצליח להתחמק מן פעימת המים של סאימיטוד.לאחר מכן לוקריו רץ אל מאוחרי גבו של סאימיטוד.ואז לוקריו מכין כדור הילה ומעיף אותו לעבר הגב של סאימיטוד.סאימיטוד נפגע קצצת מכדור ההילה.סאימיטוד שוב מפעיל רעידת אדמה.זירת הקרב מתחילה לרעוד לה בחוזקה רבה.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    רלסט משתמש בעל חושי על האבנים החדות.העל חושי פוגע באבנים החדות של דסקוט.רלסט מחזיר את האבנים החדות של דסקוט בעל חושי ובאגרוף אש.דסקוט לא מצליח להתחמק מן המכות שמוחזרות אליו ונפגע קשה.ג'וד אומר לדסקוט"תשתמש פעם נוספת באבנים חדות.ותעיף הרבה אבנים חדות הפעם על רלסט".דסקוט שוב משתמש באבנים חדות.הוא מעיף הרבה אבנים חדות לעבר רלסט
    .

[/B][/COLOR]
    "רלטס תשתמש בשיגור כדי להיות מאחורי דסקוט ואז תעיף אותו בעזרת על-חושי ואחר-כך תשתגר שוב למאחורי דסקוט ותתקוף בעל-חושי שיעלף אותו כבר!"אומר לרלטס בעידוד ובקשיחות.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

14. משתמש מנוסה
    איינריימפ תוקף באגרוף אש את אגרוף הממוקד של פינסיר.האגרוף של אינריימפ עולה באש.אגרוף האש מתנגש באגרוף הממוקד של פינסיר.מתוצאת התנגשות של שני האגרופים נוצר הדף חזק שפוגע בשני הפוקימונים הנלחמים.איינריימפ נפגע קשה וגם פינסיר.שניהם מתאוששים מהפגיעה שחטפו.לאחר שפינסיר מתאושש מהפגיעה שחטף הוא רץ לעבר איינריימפ במתקפת קרב צמוד.
    אני אומר לו: "להביור כדי לבלבל את פינסיר"

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    אינריימפ משתמש בלהביור על פינסיר.הוא יורה להביור על פינסיר כדי לבלבל אותו ושלא יפגע באינריימפ עם קב הצמוד שלו.פינסיר מתחמק מן הלהביור של איינריימפ והלהביוור לא מבלבל אותו.פינסיר פוגע באינריימת עם קרב הצמודשלו.פינסיר כמעט מצליח להעיף את אינריימפ מהזירה.לינה אומרת "פינסיר עכשיו תקוף את אינריימפ בשבירת לבנים".פינסיר רץ לעב ראינריימפ בשבירת לבנים

תומר
    רלסט משתמש בשיגור כדי להתחמק מן כול האבנים החדות שדסקוט מעיף לעברו.רלסט משתגר אל מאוחרי גבו של דסקוט.דסקוט לא שם לב לזה.רלסט מנצל את זה ותוקף אותו בעל חושי.בגו.העל חושי פוגע בדסקוט ובגבו.העל חושי שרלסט הוציא כו חזק שהוא מצליח להעיף את דסקוט מהזירה.דסקוט מעולף.השופט אומר"דסקוט מעולף.המנצח בסיבוב הזה הוא רלסט של תומר". ג'וד מכניס את דסקוט לפוכדור שלו ואומר לך"כול הכבוד ניצחת את דסקוט שלי"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 108 מתוך 203 ראשוןראשון ... 85898106107108109110118158 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •