Pokemon GO
עמוד 113 מתוך 203 ראשוןראשון ... 1363103111112113114115123163 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,681 עד 1,695 מתוך 3033
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    תומר
    אתה מחליט לברוח למקום אחר כדי לא להיפגע מכול פוקימוני האש שרצים לקראתך.פוקימוני האש רואים שאתה בורח מהם והם משיכים לרוץ אחריך.אתה מוציא את צ'אריזארד החוצה שיעזור לך.צ'אריזארד משתמש באגרוף חשמל על פוקימוני האש.אגרוף החמל משתק את פוקימוני האש.לא את כולם.צ'אריזארד לא יכול לשתק ת כול פוקימוני האש מכיוון שהם רבים מידי.אתה מגיע לעיר קרן עם צ'אריזארד ונכנכס אליה.פוקימוני האש מפסיקים לרדוף אחריך.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    תומר
    אתה מחליט לברוח למקום אחר כדי לא להיפגע מכול פוקימוני האש שרצים לקראתך.פוקימוני האש רואים שאתה בורח מהם והם משיכים לרוץ אחריך.אתה מוציא את צ'אריזארד החוצה שיעזור לך.צ'אריזארד משתמש באגרוף חשמל על פוקימוני האש.אגרוף החמל משתק את פוקימוני האש.לא את כולם.צ'אריזארד לא יכול לשתק ת כול פוקימוני האש מכיוון שהם רבים מידי.אתה מגיע לעיר קרן עם צ'אריזארד ונכנכס אליה.פוקימוני האש מפסיקים לרדוף אחריך.
    "צ'אריזארד כך אותי לעיר ג'קס!"אומר לצ'אריזארד במהירות.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מיד קופץ לעבר האנשים בלי שישימו לב אליך.אתה מוציא תסכין שלך וחוטף את אחד האנשים.אתה מגיע למקום שלא רואים אותן.שם אתה קושר אותו לעמוד ולוקח לו תבגדים.אתה נכנכס בין ה20 האנשים.אף אחד לא שם לב מה שקרה פה.העשן נעלם ואתה מבחין שזה דארקאי.הוא אומר לכם בשפת בני האדם"נתנינים שלי תודה שהחזרתם אותי לחחים.עכשיו הגיע הזמן לפלישה על המחוזות."
    אני מוציא מהר את דרפיון ואומר לו: "טיל סיכות!" ואז אני יורה בכל 20 הנתינים.

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    אתה מוציא מהר את דראפיון מן הפוכדור שלו.דרפיון יוצא מהר מן הפוכדור שלו.מיד כשהוא יוצא הוא שולח טיל סיכות לעבר 19 האנשים בגלימות.מגן על חושי מגן על 19 האנשים מן טיל הסיכות של דראפיון.דארקאי אומר לך"אני מבין שיש לנו פולש פה.עכשיו ששמעת את התוכנית שלנו.מה תרצה לעשות לנו.? ללכוד אותי אולי?.או שתרצה להרוג אותי?.כול אלו חסרי טעם.אני השולט פה במחוזות האופל"

תומר
    אתה עולה על צ'אריזארד.צ'אריזארד מתחיל לעוף לעבר העיר ג'קס.הוא עף מעל רך 4.אתה רואה ניין מוזר וסביבו מופיעים פוקימוני האש שתקפו אותכם מקודם."צאו גלובאט תפסו אותם".אתה שומע אנשים אומרים.לפתע מתחתיך 20 אשים של צוות ניוטק מופיעים ומוצציאים 20 גולבאטים לתפוס אותך.כול הגולבאטים משתמשים בכדורי צל על צ'אריזארד ועליך.כדורי הצל עומדים לפגוע בכם.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מוציא מהר את דראפיון מן הפוכדור שלו.דרפיון יוצא מהר מן הפוכדור שלו.מיד כשהוא יוצא הוא שולח טיל סיכות לעבר 19 האנשים בגלימות.מגן על חושי מגן על 19 האנשים מן טיל הסיכות של דראפיון.דארקאי אומר לך"אני מבין שיש לנו פולש פה.עכשיו ששמעת את התוכנית שלנו.מה תרצה לעשות לנו.? ללכוד אותי אולי?.או שתרצה להרוג אותי?.כול אלו חסרי טעם.אני השולט פה במחוזות האופל"
    אני צוחק מדארקראי ואומר לו: "אני לא רוצה למרוד בך, אני רוצה לעזור לך. זה השיטה היחידה למצוא צומי.
    אני הופך לרוח מהר ולוקח איתי את כל הנתינים, קושר אתם בחבל אחד ואומר לדארקראי: "אני רוצה שתתן לי את הפוקימון הכי חזק של מחוז העשב- אופל, ותעזור לי לצאת ממחוזות האופל ואז אני לא יהרוג לך את הנתינים ויעזור לך להשתלט על העולם, סגרנו?"

6. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Blue"]תומר
    אתה עולה על צ'אריזארד.צ'אריזארד מתחיל לעוף לעבר העיר ג'קס.הוא עף מעל רך 4.אתה רואה ניין מוזר וסביבו מופיעים פוקימוני האש שתקפו אותכם מקודם."צאו גלובאט תפסו אותם".אתה שומע אנשים אומרים.לפתע מתחתיך 20 אשים של צוות ניוטק מופיעים ומוצציאים 20 גולבאטים לתפוס אותך.כול הגולבאטים משתמשים בכדורי צל על צ'אריזארד ועליך.כדורי הצל עומדים לפגוע בכם.
    "צ'אריזארד תשורף את הכדורים בעזרת להביור ואז תחזיר אותם בעזרת אגרוף חשמל ואז תן אגרוף חשמל על הגולבאטים!"אצעק לעבר צ'אריזארד.

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    לוקריו לא מוותר כמו שאמרת לו לא לוותר .לוקריו מאמין שהוא יכול לשבור את מגן המים.הואא מייצר את כדור הילה ואז תוקף בכדור הילה את סאימיטוד.סאימיטוד מפעיל מגן מים שחוסם את כדור הילה של לוקריו.נוצרו סדקים במגן.כדור הילה מוחר אל לוקריו ופוגע בו.ודא אומר לך"תצטרך להתאמץ יותר מזה כדי לפגוע בסאימיטוד שלי כשהוא משתמש במגן המים שלו.בקצב הזה לוקריו הולך להפסיד בקרב"
    "תשתמש בכדור הילה חזק וכשהוא מוחזר אליך-תחזיר אותו וככה תמשיך עד שהמגן נשבר!" אומר ללוקאריו.
    NYO HO HO BITCH

8. היכל התהילה
    אייס
    צ'יקו מרכז את האנרגיה בתוך הגוף שלו.ואז הוא משחחר את האנרגיה שלו בתוך עלים מסוחררים.אתה שם לב שצ'יקו למד עלי טער.צ'יקו למד עלי טער.העלי הטער של צ'יקו עפים לעבר סאנד.העלי הטער של צ'יקו פוגעים קשה בסאנד.ססאנד מתאווש מהפגיעה שספג מן העלי הטער של צ'יקו.סאנד מייצר סופת חול גדולה ואז מעיף אותה לעבר צ'יקו שלך.סופת חול גדולה נאה לעבר צ'יקו
    "מסך אור!" אורה לו ואקווה שהמסך יצליח להחזיר לסאנד את הסופה, או לפחות לעצור אותה.
    "תנסה לרכז את האנרגיה ולעשות עלי טער עם הרבה אנרגיה!" אנסה לגרום לו לירות עלים זוהרים מסתחררים- עלים קסומים.

9. משתמש מנוסה
    בר
    אתה עברת אותו ראשון כי אתה הכי מתקדם מבין כול שחקני העשב
    תודה לך
    רק שתדע המשחק ה1 שלי בפורום עבר את עמ' 300
    ------------------------------------
    בר אתה שמח שזכית בתג ה1 שלך.אתה שם את התג שלך בכיס שלך.ויוצא מן המכון הישר לעבר מרכז הפוקימונים.אתה מגיע למרכז הפוקימונים.שם האחות ג'וי לוקחת לך את הפוכדורים ואז מרפאה ומחזירה לך אותם.אתה לוקח תפוכדורים ויוצאא מן המרכז לפוקימונים.אתה הולך לעבר דרך 2.כשאתה מגיע לדרך 2 אתה רואה עמוד אש ענק מגיע מהמשך הדרך שאתה נמצא בה.

"יוו מזה אני חייב ללכת לראות מזה" אגיד והלך לראות מזה.
    - - - -- - - - -
    מצטער שלא השקעתי פה אין לי עוד מה לכתוב
    באמת עמ 300? יפה לפחות אני ישחק במ"ת שלא נסגר אחרי חודש XD

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    בר
    המשחק כבר פתוח יותר מחודשיים
    ---------------
    אתה מחליט ללכת לכיוון עמוד האש שעף לעבר השמיים.אתה הולך בדרך 2 וכעבור כמה דקות אתה מגיע למקום שממנו יוצא עמוד האש.הרבה אנשים שוכבים על האדמה עם פצעים קשים.ולידם הפוקימונים הפצועים שלהם.אתה רואה במרכז כול האנשים בחור בגלימה ירוקה שמסתירה את כול גופו.הוא שם לב אליך ואומר לך"בוא נגדי קרב פוקימונים.אם תפסיד גורלך היה כמו כול שאר המאמנים שפה"

אייס
    צ'יקו משתמש במהירות במסך אור.מסך האור של צ'יקו מגן על צ'יקו מן סופת החול של סאנד.סופת החול חוזרת אל סאנד ומתבטלת.צ'יקו מרכז את האנרגיה ואז מנסה לשחרר עלי טער עם אנרגיה כך שהוא ילממד עלים קסומים.אך צ'יקו לא מצליח להוציא עלי טער עם אנרגיה.רק עלי טער רגילים.העלי הטער פוגעים בסאנד קשה.סאנד מתאושת מהפגיעה ומשתמשת בגילגול על צ'יקו

ברוס
    לוקריו מייצר כדור הילה חזק ואז הוא תוקף באמצעות כדור הילה החזק לו את סאידמיוט. סאימיטוד מפעיל שוב מגן מים.מגן המים מגן על סאימיטוד מפני כדור הילה של לוקריו.כדור הילה מוחר לעבר לוקריו.לוקריו מחזיר את כדור הילה לעבר מגן המים.נוצרים סדקים במגן המים.מגן המים מחזיר את כדור הילה לעבר לוקריו.כך לוקריו ומגן המים משחקים פינג פונג ככשלפתע כדור הילה נעלם ומגן המים נעלם יחד איתו.

תומר
    צ'אריזארד יורה להביור לעבר כדור הצל.כמה מן כדור הצל מוחזרים לעבר הגולבאטים.הגולבאטים מתחמקים מזה.צ'אריזארד תוקף באגרוף חשמל את הגולבאטים.אגרוף החשמל מביס את כול 20 הגגולבאטים של חילי צוות ניוטק.החיילים מחזירים את הגולבאטים שלהם.אד מהם אומר לך"כדי שתכנע אחרת נגרום לאגדי שלנו להרוג אותך.אנחנו מתכננים להעיר אגדי אש מן ההר הגעש הזה והוא היה בשליטתנו""

ניר
    אתה הופך לרוח ואז לוקח את כול נתינו של דארקאי וקושר אותם לעמוד.דאקראי מתחיל לצחקק לך ואומר לך"בן אנוש עלוב.מצידי תהרוג את הנתינים האלו.נעזרתי בהם רק כדי שיחזירו אותי לחיים.אני לא אתן לך פוקימון מפה.לך תשיג לב.אך אתה מעניין אותי.אני מעוניין בכוחות הנבחרים.מה דעתך שתיתן לי את כוחות הנבחרים שלך ואתן לך לחיות במחוזות האופל.כי הדרך הבא מי פה היא לגינהום ושם זה יותר גרוע מפה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה הופך לרוח ואז לוקח את כול נתינו של דארקאי וקושר אותם לעמוד.דאקראי מתחיל לצחקק לך ואומר לך"בן אנוש עלוב.מצידי תהרוג את הנתינים האלו.נעזרתי בהם רק כדי שיחזירו אותי לחיים.אני לא אתן לך פוקימון מפה.לך תשיג לב.אך אתה מעניין אותי.אני מעוניין בכוחות הנבחרים.מה דעתך שתיתן לי את כוחות הנבחרים שלך ואתן לך לחיות במחוזות האופל.כי הדרך הבא מי פה היא לגינהום ושם זה יותר גרוע מפה"
    אני יורה בכל הנתינים של דארקראי ומתחיל לרוץ על דרפיון. כאשר דארקראי מתקרב אני יורה בו עם יריות חרק לוחם על דארקראי כדי שיפצע. אני ממשיך עם דרפיון לכיוון מקום מסתור ושם אני מתחבא מדארקראי, ומחפש פוקימון טוב לתפיסה

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    אתה יורה עם הרובה שלך על כול הנתינים של דאקראי.הנתינים של דאקראי מתים בן רגע.אתה הולך על דרפיון.דרפיון מתחיל לרוץ לעבר היציאה.דאקראי רודף אחירכם.אתה יורה בו עם רובה חרק לוחם.היריות פוגעות בו אך לא מזיזות לו בכלל.אתה מצליח לצאת מן המקדש ואז אתה רואה מערה אתה נכנכס לשם עם דרפיון.דאקראי לא מוצא אותכם וחוזר למקדש שלו.במערה אתה פוגש שוב חבורה של אנשי זאב

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה יורה עם הרובה שלך על כול הנתינים של דאקראי.הנתינים של דאקראי מתים בן רגע.אתה הולך על דרפיון.דרפיון מתחיל לרוץ לעבר היציאה.דאקראי רודף אחירכם.אתה יורה בו עם רובה חרק לוחם.היריות פוגעות בו אך לא מזיזות לו בכלל.אתה מצליח לצאת מן המקדש ואז אתה רואה מערה אתה נכנכס לשם עם דרפיון.דאקראי לא מוצא אותכם וחוזר למקדש שלו.במערה אתה פוגש שוב חבורה של אנשי זאב
    אני יורה באנשי זאב עם הרובה חרק לחימה ואומר לדרפיון: "טיל סיכות" אחכה שהם ימותו ואמשיך להתקדם במערה, כדי למצוא פוקימון שווה.

14. משתמש מנוסה
    [תומר
    צ'אריזארד יורה להביור לעבר כדור הצל.כמה מן כדור הצל מוחזרים לעבר הגולבאטים.הגולבאטים מתחמקים מזה.צ'אריזארד תוקף באגרוף חשמל את הגולבאטים.אגרוף החשמל מביס את כול 20 הגגולבאטים של חילי צוות ניוטק.החיילים מחזירים את הגולבאטים שלהם.אד מהם אומר לך"כדי שתכנע אחרת נגרום לאגדי שלנו להרוג אותך.אנחנו מתכננים להעיר אגדי אש מן ההר הגעש הזה והוא היה בשליטתנו""

[/COLOR][/B]
    "אתם מסכימים לי לברוח נכון?"אומר בשאלה רטורית ואז אוציא את האקדח מהתיק וארה בכול החיילים.

15. משתמש סופר ספאמר
    תומר
    רלסט משתמש בעל חושי על מגן האבנים של דסקוט.העל חושי פוגע במגן האבנים של דסקוט ושובר אותו לרסיסים.עכשיו דסקוט חשוף לפגיעה ישירה.רלסט רץ במהירות לעבר דסקוט במתקפת אגרוף אש.האגרוף האש פוגע בדסקוט לא הכי קשה.דסקוט מתאווש במהירות מן הפגיעה שספג.ג'וד אומר"דסקוט אבנים חדות על רלסט".דסקוט משתמש באבנים חדות.הוא מעיף הרבה אבנים חדות לעבר רלסט

איתי
    אתה מחזיר את פרינפלאפ לפוכדור שלו.ושם את הפוכדור בכיס שלך.ודא אומר לך"אוקי אוציא תפוקימון האחרון שלי.צא סאימיטוד לקרב".ודא זורק פוכדור החוצה וממנו יוצא סאימיטוד של ודא.ודא מוסיף"נו אני הוצאתי תפוקימון האחרון שלי.אז תוציא תפוקימון שלך.בוא נראה אם תצליח להביס תפוקימון האאחרון שלי.הוא חזק מאוד"

ניר
    אתה מעליב את איינריימפ כדי שהוא יתרגז מזה וכך הוא יגביר את כוח האש שלך.וזה מצליח איינריימפ מתחמזק נורא והאש שבגופו גודלת ומתחזקת.הוגייה משתמש במגן ברזל שמגביר את הגנה שלו.איינריימפ יורה להביור חזק מאוד.הרוח שיצר הוגייה מחזקת את הלהביור של אינריימפ.הלהביור פוגע בהוגייה.לאחר כמה שניות אתה רואה שהוגיהה שרד את הלהביור שלך רק באמצעות הגנת ברזל.לינה אומרת "הוגיה תשבור את העץ שלידך ותפיל אותו לעבר איינריימפ".הוגיה מתגלגל לעבר העץ שלידו ומפיל אותו על איינריימפ

בר
    הערה אגרוף דינאמיט זה אגרוף דינאמי
    פולוראט מנסה את המהלך החדשת שאמרת לו לנסות.הוא משתמש באגרוף דינאמי בשתי ידו.פורס אותם,ואז הוא מסתוב במהירות לעבר דילגט.פולויראט יוצר מהסתבבות רוח חזקה שמעיפה את סופת החול לעבר דיגלט.אך לא משפיעה עליו.לאחר כמה שניות פולויראט פוגע בדיגלט עם אגרופי הינאמי שלו.דיגלט כמעט עף מהזירה אך מצליח למצוא כוחת ולהישאר בתחום הזירה

ברוס
    לוקריו קופץ לגובה וכך מתחמק מהרעידת האדמה של סאימיטוד.רעידת האדמה שלו פוערת חור ענק במרכז זירת הקרב.לוקריו נוחת ליד החור שיש במרכז הזירה.לוקריו משתמש בהתקפה מהירה.הוא מתחיל לרוץ לעבר סאימיטוד ונזהר לא ליפול לתוך החור שבזירה.כשהוא קרוב לסאימיטוד הוא מכה אותו בחוזקה.סאימיטוד נפגע קצת מזה.סאימיטוד משתמש שוב בצונאמי.הוא מייצר צונאמי גדול עומד לפגוע בריולו שלך
    אני צועק ''צא טושידו אני אומר לו אני רוצה שתראה את הקרבשלי ושל ודא''
    ''עכשיו צא הונצ'קו'' אני צועק ''עכשיו תתקוף בכדור צל ואחרי מהר תתקוף באס אווירי בכל הכוח''

עמוד 113 מתוך 203 ראשוןראשון ... 1363103111112113114115123163 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •