Pokemon GO
עמוד 114 מתוך 203 ראשוןראשון ... 1464104112113114115116124164 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,696 עד 1,710 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    בר
    המשחק כבר פתוח יותר מחודשיים
    ---------------
    אתה מחליט ללכת לכיוון עמוד האש שעף לעבר השמיים.אתה הולך בדרך 2 וכעבור כמה דקות אתה מגיע למקום שממנו יוצא עמוד האש.הרבה אנשים שוכבים על האדמה עם פצעים קשים.ולידם הפוקימונים הפצועים שלהם.אתה רואה במרכז כול האנשים בחור בגלימה ירוקה שמסתירה את כול גופו.הוא שם לב אליך ואומר לך"בוא נגדי קרב פוקימונים.אם תפסיד גורלך היה כמו כול שאר המאמנים שפה"

" מנובל אחד אתה תשלם על כל מה שעשית תגיד איך קוראים לך?" אשאל אותו בכעס.
    "קדימה קרב פוקימונים זוגות, שני פוקימונים על שני פוקימונים, קדימה טרטוייג טראפינץ' אני בוחר בכם!" אגיד והוציא את שניהם לקרב.
    - - - - - - - - - -
    כן אבל אני נרשמתי מאוחר..

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    בר
    האיש אומר לך"טוב אם תרצה לדעתי את שמי אז אגיד לך את השם שלי.השם שלי הוא ליאו.אני לא רוצה קרב זוגות אבל תוכל להשתמש בשני פוקימונים על פוקימון 1.במלא תפסיד לו.אי אפשר להביס תפוקימון שלי.הוא בלתי מנוצח.אז תכונן להפסד שלך".אתה זורק 2 פוכדורים החוצה ומהם יוצאים טרטויג וטארפינץ' לקרב.ליאו אומר"פוקימונים עלובים צא כראודנט לקרב".ליאו זורק פוכדור וממנו יוצא קרודאנ שלו

איתי
    אתה מוציא את טושידו שלך שיצפה בקרב שלך נגד הפוקימון האחרון של ודא.טושידו יוצא מהפוכדור שלו ומתחיל לצפות בכם.אתה מוציא את הונצ'קרו שלךך לקרב.הונצקרו יוצא לקרב ומיד מעיף כדור צל חזק ביותר לעבר סאימיטוד.סאימיטוד לא מצליח להתחמק מן כדור הצל של הונצ'קרו ונפגע.לאחר מכן במהירות הונצ'קרו משתמש באס אוירי על סאימיטוד.גם מזה סאימיטוד נפגע.סאימיטוד משתמש במשאבת הידרו על הונצ'קרו

תומר
    אתה מוציא אקדח מן התיק שלך ואז באמצעותתו יורה לעבר כול החילים של צוות ניוטק.החיילים נפגעים מהיריות של הרובה וכולם מתים.אתה מורה לצ'אריזארד לעוף ולברוח מהר לפני שיבאו עוד חיילים.צ'אריזארד מתחיל לעוף לעבר העיר ג'קס.אתה שם לב שהפוקימוני האש שרדפו אחרי מקודם רודפים אחריכם שוב.מן פוקימוני האש יוצאים 5 צ'אריזארדים חזקים שרודפים אחריכם.הם תוקפים באס אווירי את צ'אריזאד שלך.

ניר
    אתה יורה באנשי הזאב עם רובה החרק לחימה שלך.היריות פוגעות באנשי הזאב ולא הכי משפעיות עליהם.דרפיון תוקף את אנשי הזאב בטיל סיכות.טיל הסיכות פוגע בכול אנשי הזאב ומעלף אותם.דרפאיןן ממשיך לרוץ לעבר המערה כשאתה יושב עליו.לאחר ריצה קצרה אתם מגיעים לסוף המערה.אתה רואה מולך הרבה גופות של אנשים מתים ולידהם אנשי זאב,מס' פוצ'יאנה ועוד כמה נליפים שחיים ומסתובבים ליד הגופות
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה יורה באנשי הזאב עם רובה החרק לחימה שלך.היריות פוגעות באנשי הזאב ולא הכי משפעיות עליהם.דרפיון תוקף את אנשי הזאב בטיל סיכות.טיל הסיכות פוגע בכול אנשי הזאב ומעלף אותם.דרפאיןן ממשיך לרוץ לעבר המערה כשאתה יושב עליו.לאחר ריצה קצרה אתם מגיעים לסוף המערה.אתה רואה מולך הרבה גופות של אנשים מתים ולידהם אנשי זאב,מס' פוצ'יאנה ועוד כמה נליפים שחיים ומסתובבים ליד הגופות
    אני מחכה להתבונן ולראות מי הנליף הכי חזק, ואז אני יורה בכל ההפוקימונים האחרים חוץ מהנליף האפל ושם אני אומר לדרפיון: "ניב אש וניב קרח כדי שהוא יוקפא!" אחכה שהוא יעשה זאת, אוציא את לוקריו ואגיד לו: "עכשיו שהוא קפוא, מכת עצם!"

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    אתה מוציא אקדח מן התיק שלך ואז באמצעותתו יורה לעבר כול החילים של צוות ניוטק.החיילים נפגעים מהיריות של הרובה וכולם מתים.אתה מורה לצ'אריזארד לעוף ולברוח מהר לפני שיבאו עוד חיילים.צ'אריזארד מתחיל לעוף לעבר העיר ג'קס.אתה שם לב שהפוקימוני האש שרדפו אחרי מקודם רודפים אחריכם שוב.מן פוקימוני האש יוצאים 5 צ'אריזארדים חזקים שרודפים אחריכם.הם תוקפים באס אווירי את צ'אריזאד שלך.

אני ארה על כול הצ'אריזארדים באקדח ואם כמה ישארו אגיד לצ'אריזארד שלי:"תשתמש באגרוף חשמל על הפוקימונים שרודפים אחרינו!ואז תיקח אותי מהר לעיר ג'קס!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. משתמש סופר ספאמר
    בר
    האיש אומר לך"טוב אם תרצה לדעתי את שמי אז אגיד לך את השם שלי.השם שלי הוא ליאו.אני לא רוצה קרב זוגות אבל תוכל להשתמש בשני פוקימונים על פוקימון 1.במלא תפסיד לו.אי אפשר להביס תפוקימון שלי.הוא בלתי מנוצח.אז תכונן להפסד שלך".אתה זורק 2 פוכדורים החוצה ומהם יוצאים טרטויג וטארפינץ' לקרב.ליאו אומר"פוקימונים עלובים צא כראודנט לקרב".ליאו זורק פוכדור וממנו יוצא קרודאנ שלו

איתי
    אתה מוציא את טושידו שלך שיצפה בקרב שלך נגד הפוקימון האחרון של ודא.טושידו יוצא מהפוכדור שלו ומתחיל לצפות בכם.אתה מוציא את הונצ'קרו שלךך לקרב.הונצקרו יוצא לקרב ומיד מעיף כדור צל חזק ביותר לעבר סאימיטוד.סאימיטוד לא מצליח להתחמק מן כדור הצל של הונצ'קרו ונפגע.לאחר מכן במהירות הונצ'קרו משתמש באס אוירי על סאימיטוד.גם מזה סאימיטוד נפגע.סאימיטוד משתמש במשאבת הידרו על הונצ'קרו

תומר

ניר
    אני אומר להונצ'קרו ''תתחמק ממשאבת ההידרו בעזרת אס אווירי ותתקוף אותו בכדורי צל על שיתעלף''

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    איתי
    הונצ'קרו משתמש באס אווירי ומתחמק כך ממשאבת הידרו של סאימיטוד.לאחר מכן הונצ'רו מייצר כדורי צל רבים ומעיף אותם לעבר סאימיטוד.כדורי הצל הרבהים לללא הפסקה פוגעים בסאימיטוד.מכיייון שהרבה כדורי צל נשלחים לעברו.הוא לא מצליח להתחמק מכדורי הצל ולכן נפגע קשה.אך הוא לא מתעלף בקרב. סאימיטוד מפעיל צונאמי.גל גדול עומד להגיע להונצ'קרו.

תומר
    אתה יורה על כול הצזאריזארים עם הרובה שלך.היריות מונעות מן הצזאריזרים לתקוף את הצאריזארד שלך באס אווירי.היריות לא פוגעות ולא מזיזות להם בכללל.צ'אריזארד תוקף באגרוף חשמל את פוקימוני האש .האגרוף שלו הופך לצהוב.הוא מצליח לשתק צאזיארד אחר אך את האחרים לא מצליח.4 הצאריזארד תוקפים ביחד בלהביור אחד גדול את צאריזארד שלך.

ניר
    אתה מחכה לראות מי הנזליף הכי חזק שם.אתה רואה שם עימות בין הפוקימונים הרבים.ורק נזליף אחד מצליח לשרוד מהתקפות של כולם.אתה יורה כול שאר הפוקימונים.דרפיון תוקף בניב אש את נזליף.נזליף מנטר גבוה ומצצליח להתחמק מניב האש של דראפיון.דראפיון תוקף בניב קרח את נזליף.נזליף לא מצליח להתחמק מניב הקרח ונקפא.לוקריו יוצא החוצה.לוקריו תוקף את נזליף במכת עצם.מכת העצם שוברת את הקרח ופוגעת בנזליף.נזליף שורד את כול זה ותוקף בקליע זרעים

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    הונצ'קרו משתמש באס אווירי ומתחמק כך ממשאבת הידרו של סאימיטוד.לאחר מכן הונצ'רו מייצר כדורי צל רבים ומעיף אותם לעבר סאימיטוד.כדורי הצל הרבהים לללא הפסקה פוגעים בסאימיטוד.מכיייון שהרבה כדורי צל נשלחים לעברו.הוא לא מצליח להתחמק מכדורי הצל ולכן נפגע קשה.אך הוא לא מתעלף בקרב. סאימיטוד מפעיל צונאמי.גל גדול עומד להגיע להונצ'קרו.

תומר
    אתה יורה על כול הצזאריזארים עם הרובה שלך.היריות מונעות מן הצזאריזרים לתקוף את הצאריזארד שלך באס אווירי.היריות לא פוגעות ולא מזיזות להם בכללל.צ'אריזארד תוקף באגרוף חשמל את פוקימוני האש .האגרוף שלו הופך לצהוב.הוא מצליח לשתק צאזיארד אחר אך את האחרים לא מצליח.4 הצאריזארד תוקפים ביחד בלהביור אחד גדול את צאריזארד שלך.

ניר
    אתה מחכה לראות מי הנזליף הכי חזק שם.אתה רואה שם עימות בין הפוקימונים הרבים.ורק נזליף אחד מצליח לשרוד מהתקפות של כולם.אתה יורה כול שאר הפוקימונים.דרפיון תוקף בניב אש את נזליף.נזליף מנטר גבוה ומצצליח להתחמק מניב האש של דראפיון.דראפיון תוקף בניב קרח את נזליף.נזליף לא מצליח להתחמק מניב הקרח ונקפא.לוקריו יוצא החוצה.לוקריו תוקף את נזליף במכת עצם.מכת העצם שוברת את הקרח ופוגעת בנזליף.נזליף שורד את כול זה ותוקף בקליע זרעים
    ''קדימה הונצ'קרו תתקוף את הצונמי בדופק אפל וארי זה תתקוף באס אווירי בכל הכוח'' אני צועק לו

8. משתמש מנוסה
    ניר

אני מוציא את אינפרנופ גם לקטטה הזאת. אני אומר לדרפיון: "טיל סיכות!" ואז אני אומר לאינפרנופ: "גלגל להבה על קצה הטיל סיכות, וכך אתה טטוס עם הטיל סיכות וזה יצא גם מטאור בוער וגם משהו שיפגע בנאזלף פי 8!" אגיד בתקווה לאינפרנופ ואקווה שהמכה תצליח, ואז אגיד ללוקאריו: "תעטוף את הטיל הבוער בכדור הילה שככה זה היה חזק פי 12!" אגיד את זה בצחוק ואז אוציא את מאמאסווין ואגיד לו: " רסיסי קרח ליד הטיל, ואז סופר כוח שהטיל כאילו על הגב שלך!" אצחקק ואגיד לנאזלף: "הלך עליך, זה יוריד לך פי 16 מהרגיל. אני מקווה שעוד תשרוד את זה"

9. משתמש מנוסה
    תומר

"צ'אריזארד תשתמש באגרוף חשמ על הלהביור כדי שתלמד אגרוף אש ואחר תתקוף את כולם בעזרת אגרופי אש וחשמל!אתה יכול צ'אריזארד!"אומר ובאותו זמן אוציא את צ'רוס ואגיד לו:"תשתמש במתקפה מהירה ומתקפת כנף על הצ'אריזארדים האלו!אתה יכול גם צ'רוס!"

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    צ'אריזארד תוקף באגרוף חשמל את הלהביור של הצאריזארד.האגרוף החשמל פוגע בלהביור ומביס את הלהביור של הצ'אריזרדים.צ'אריזארד לא מצליח ללמוד אגרוף אש.צ'אריזארד תוקף באגרוף חשמל את הצאריזארדים .הצ'אריזארדים מתחמקים מן אגרופי החשמל בעזרת פליי.אתה מוציא את צ'רוס החוצה שיעזור לצ'אריזרד.צ'רוס יוצא החחוצה ותוקף בבהתקפה מהירה וכנף ברזל שפוגעים בצאריזארדים אך לא מביס אותם.

ניר
    אתה מוציא את איינריימפ לקרב.דרפיון יורה טיל סיכות לעבר נזליף.אינריימפ משתמש בגלגל להבה.על קצה הטיל סיכות וזה נראה כמו מטאור אש שנעה במהירות.לוקריו משתמש בכדור הילה על טיל סיכות הבוער.כדור הילה עוטף את טיל הסיכות הבועור והנזק שיגרם לנזליף יגדל.מאמאסווין יוצא החוצה.הוא מעיף רסיסי קרח לעבר הטיל סיכות ואז משתמש סופר כוח.כול זה פוגע חזק מאוד בנזליף.נזליף בנס מצליח לשרוד את כול זה..

איתי
    הונצ'קרו תוקף את הוצאנמי בדופק אפל.הדופק האפל של הונצ'קרו לא מספיק חזק בשביל להביס את הוצאנמי .הוצאנמי גובר על דופקהאפל ל הונצ'קרו ופוגע בו חזק.הונצ'קרו מתאושש מהפגיעה שחטף מהצונאמי .הונצ'קרו מתחיל לעוף בשמיים ומשתמש באס אוירי על סאימיטוד.האס האוירי פוגע בסאימיטוד קצת.סאימיטוד שולח מטר פצצות בוץ ענק לעבר הונצ'קרו.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש סופר ספאמר
    תומר
    צ'אריזארד תוקף באגרוף חשמל את הלהביור של הצאריזארד.האגרוף החשמל פוגע בלהביור ומביס את הלהביור של הצ'אריזרדים.צ'אריזארד לא מצליח ללמוד אגרוף אש.צ'אריזארד תוקף באגרוף חשמל את הצאריזארדים .הצ'אריזארדים מתחמקים מן אגרופי החשמל בעזרת פליי.אתה מוציא את צ'רוס החוצה שיעזור לצ'אריזרד.צ'רוס יוצא החחוצה ותוקף בבהתקפה מהירה וכנף ברזל שפוגעים בצאריזארדים אך לא מביס אותם.

ניר
    אתה מוציא את איינריימפ לקרב.דרפיון יורה טיל סיכות לעבר נזליף.אינריימפ משתמש בגלגל להבה.על קצה הטיל סיכות וזה נראה כמו מטאור אש שנעה במהירות.לוקריו משתמש בכדור הילה על טיל סיכות הבוער.כדור הילה עוטף את טיל הסיכות הבועור והנזק שיגרם לנזליף יגדל.מאמאסווין יוצא החוצה.הוא מעיף רסיסי קרח לעבר הטיל סיכות ואז משתמש סופר כוח.כול זה פוגע חזק מאוד בנזליף.נזליף בנס מצליח לשרוד את כול זה..

איתי
    הונצ'קרו תוקף את הוצאנמי בדופק אפל.הדופק האפל של הונצ'קרו לא מספיק חזק בשביל להביס את הוצאנמי .הוצאנמי גובר על דופקהאפל ל הונצ'קרו ופוגע בו חזק.הונצ'קרו מתאושש מהפגיעה שחטף מהצונאמי .הונצ'קרו מתחיל לעוף בשמיים ומשתמש באס אוירי על סאימיטוד.האס האוירי פוגע בסאימיטוד קצת.סאימיטוד שולח מטר פצצות בוץ ענק לעבר הונצ'קרו.
    ''הונצ'קרו תחמוק מהמתקפה ותשתמש בשילוב של דופק אבל ואס אווירי ביחד בכל הכוח'' אני אומר לו

12. משתמש מנוסה
    תומר

[/B][/COLOR]
    "צ'אריזארד תשתמש בצעקה על הצ'אריזארדם ואחרי המתקפה תשתמש באגרוף חשמל כדי לנצח אותם!"אצעק לעבר צ'אריזארד ואז אוסיף:"צ'רוס בינתיים שצ'אריזארד משתמש בצעקה על הצ'אריזארדים האחרים תשתמש אליהם במתקפה מהירה ובמתקפת כנף אליהם ואז שצ'אריזארד תוקף בצעקה תתחמק משם בעזרת מתקפה מהירה!אתם יכולים צ'רוס וצ'אריזארד היקרים שלי!"

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    צאריזארד משתמש בצעקה חזקה מאוד על כול הצ'אריזארדים.בזמן שצ'אריזארד טוען את הצעקה שלו.צ'רוס תוקף במתקפה מהירה ומתקפתת כנף חזקים במיוחד שפוגעים בצאריזארדים אך לא מביס אותם.צ'רוס חוזר אליך בביטחון.צ'אריזארדתוקף את הצאריזארד באגרוף חשמל.הוא מצליח לשתק צ'אריזארד 1 ולהפיל אותו אל האדמה.שאר הצאריזארדים תוקפים בחימום יתר אותכם.

איתי
    הונצ'קרו מתעופףף בזירה ומצליח להתחמק מן מטר פצצצות הבוץ שנלחות לעברו.הונצ'קרו משתמש בשילוב של דופק אפל ואס אוירי על
    סאימיטוד של ודא.סאימיטוד מנסה להתחמק מן השילוב של הונצ'קרו אך הוא לא מצליח.סאמיטוד נפגע חזק מן שילוב התקפות של הונצ'קרו.ודא אומר"סאמיטוד פעימת מים עליו"סאמיטוד מעיף פעימת מים חזקה על הונצ'קרו שלך.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    תומר
    צאריזארד משתמש בצעקה חזקה מאוד על כול הצ'אריזארדים.בזמן שצ'אריזארד טוען את הצעקה שלו.צ'רוס תוקף במתקפה מהירה ומתקפתת כנף חזקים במיוחד שפוגעים בצאריזארדים אך לא מביס אותם.צ'רוס חוזר אליך בביטחון.צ'אריזארדתוקף את הצאריזארד באגרוף חשמל.הוא מצליח לשתק צ'אריזארד 1 ולהפיל אותו אל האדמה.שאר הצאריזארדים תוקפים בחימום יתר אותכם.

[/B][/COLOR]
    אני אקפוץ על צ'רוס ואגיד לצ'אריזארד:"צ'אריזארד תשמש בלהביור על עצמך ואז תעביר את הכוח שלך ליד ותתקוף את הצ'אריזארדים בעזרת אגרוף אש חשמל!"
    "צ'רוס קח אותי למטה כדי לשתות מים!"אומר לצ'רוס ואז אשתה מים ואז אצפה במה שצ'אריזארד עושה.

15. משתמש סופר ספאמר
    תומר

איתי
    הונצ'קרו מתעופףף בזירה ומצליח להתחמק מן מטר פצצצות הבוץ שנלחות לעברו.הונצ'קרו משתמש בשילוב של דופק אפל ואס אוירי על
    סאימיטוד של ודא.סאימיטוד מנסה להתחמק מן השילוב של הונצ'קרו אך הוא לא מצליח.סאמיטוד נפגע חזק מן שילוב התקפות של הונצ'קרו.ודא אומר"סאמיטוד פעימת מים עליו"סאמיטוד מעיף פעימת מים חזקה על הונצ'קרו שלך.
    ''קדימה הונצ'קרו אני יודע שאתה יכול לנצח אותו תתחמק ותתקוף בשילוב של כדורי צל עם אס אווירי בכל הכוח '' אני אומר לו

עמוד 114 מתוך 203 ראשוןראשון ... 1464104112113114115116124164 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •