Pokemon GO
עמוד 119 מתוך 203 ראשוןראשון ... 1969109117118119120121129169 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,771 עד 1,785 מתוך 3033
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    תומר
    אתה יורה באמצעות האקדח שלך על הגולבאטים.היריות של האקדח שלך פוגעים והורגים בחלק מן הגולבאטים .הגולבאטים תוקפים בעל קולי את האקדח שלך .העל קולי מצליח לשבור את האקדח שלך לרסיסים.ואלאס מוציא את מילטויק שלו.מילוטיק שלו יוצא ותוקף במשאבת הידרו שפוגעת בכול הגולבאטים והחילים.אתה לוקח את אחד הפוכדורים של גולבאט ושם אותו בתיקך.וואלאס רואה זאת ואומר לך"תומר למה אתה גונב פוקומינוים.בשביל מה לגנוב זה לא שבה לגנוב.מהה אתה גנב פוקימונים.? עדיף לך לתפוס פוקימונים"

בר
    טרטויג קופץ על גבו של טראפינץ' ואז לאוויר.כך טארטויג מצליח להתחמק מדופק האפל של קראודנט.טראפינץ' משתמש בחפירה הוא חופר בור ואז נכנס אליו.כך טראפינץ' מתחמק מדופק אפל של קראודנט.טרטויג נוחת ואז תוקף בעלי טער וטראפינץ' בחפירה.קראודנט לא מצליח להתחמק משני התקפות ונפגע קצת.ליאו אומר"קראודנט קרן בועות על שניהם".קראודנט יורה קרן בועות על טראפינץ' ועל טארטויג

ניר
    דאקראי אומר לך"סבבה אבוא איתך לאי החשיכה אין לי מושג מה אתה מתכנןן.אבל אם זה להרוג אותי איכשהו באי החשיכה .זה לא יצליח." דאקראי משגר אותו ואת עצמך לאי החשיכה.אתה רואה את עצמך מול טירה חשוכה וענקית.דארקאי אומר לך"זאת טירת האופל.שוכן פה לוחם חזק שיכול לתת לך כוחות עצומים,לחזק את כוחות החשמל.כול מה שעליך הוא לעשות הוא לעבור 5 מחבנים.אז אתה נכנס לטירת האופל?"

ברוס
    גרבלר קופץ לאוויר ואז מסתחרר במקום והוא משתמש בכדור ג'ירו על סאמיטוד.סאימיטוד לא מצליח להתחמק מן כדור הג'ירו .והוא נפגע קשות . סאמיטוד כמעט מפסיד בקרב. אך סאמיטוד אוגר כוחות ומצליח לשרוד בקרב ולא להתעלף.סופת החול של גרלבר נעלמת מן סאימיטוד.כעת הוא יכול להשיב מלחמה לגרבלר שלך.ודא אומר לסאמיטוד"גמור את גרבלר מפעימת המים הכי חזקה שלך".אתה שם לב שסאמיטוד תשוש.הוא תוקף בפעימת מים את גרבלר שלך.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    תומר
    אתה יורה באמצעות האקדח שלך על הגולבאטים.היריות של האקדח שלך פוגעים והורגים בחלק מן הגולבאטים .הגולבאטים תוקפים בעל קולי את האקדח שלך .העל קולי מצליח לשבור את האקדח שלך לרסיסים.ואלאס מוציא את מילטויק שלו.מילוטיק שלו יוצא ותוקף במשאבת הידרו שפוגעת בכול הגולבאטים והחילים.אתה לוקח את אחד הפוכדורים של גולבאט ושם אותו בתיקך.וואלאס רואה זאת ואומר לך"תומר למה אתה גונב פוקומינוים.בשביל מה לגנוב זה לא שבה לגנוב.מהה אתה גנב פוקימונים.? עדיף לך לתפוס פוקימונים"

[/B][/COLOR]
    יש לי גולבאט?
    ------
    אם אין לי גולבאט אז הינה התגובה:
    אחזיר את הגולבאט שהיה בפוקדור ואנכיס אותו לתיק.
    "ואלאס זה יהיה הפעם האחרונה שאני גונב,מצטער!"אומר לואלאס בכעס בגלל שהוא מתערב בעיניני ואז אמשיך איתו בדרכו.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    ניר
    דאקראי אומר לך"סבבה אבוא איתך לאי החשיכה אין לי מושג מה אתה מתכנןן.אבל אם זה להרוג אותי איכשהו באי החשיכה .זה לא יצליח." דאקראי משגר אותו ואת עצמך לאי החשיכה.אתה רואה את עצמך מול טירה חשוכה וענקית.דארקאי אומר לך"זאת טירת האופל.שוכן פה לוחם חזק שיכול לתת לך כוחות עצומים,לחזק את כוחות החשמל.כול מה שעליך הוא לעשות הוא לעבור 5 מחבנים.אז אתה נכנס לטירת האופל?"

אני הולך עם דארקראי לתוך הטירה ואז הולך למבחן הראשון..

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    גרבלר קופץ לאוויר ואז מסתחרר במקום והוא משתמש בכדור ג'ירו על סאמיטוד.סאימיטוד לא מצליח להתחמק מן כדור הג'ירו .והוא נפגע קשות . סאמיטוד כמעט מפסיד בקרב. אך סאמיטוד אוגר כוחות ומצליח לשרוד בקרב ולא להתעלף.סופת החול של גרלבר נעלמת מן סאימיטוד.כעת הוא יכול להשיב מלחמה לגרבלר שלך.ודא אומר לסאמיטוד"גמור את גרבלר מפעימת המים הכי חזקה שלך".אתה שם לב שסאמיטוד תשוש.הוא תוקף בפעימת מים את גרבלר שלך.
    "גרבלר-תתחמק ותשתמש בכדור ג'יירו נוסף!" אומר לגרבלר.
    NYO HO HO BITCH

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ברוס
    גרבלר קופץ לאוויר וכך מצליח להתחמק מן פעימת המים של סאמיטוד.גרבלר מסתחרר במקום וכך הוא תוקף בכדור ג'ירו את סאמיטוד.מכיוון שסאימיטוד כבר תשוש הוא לא מצליח להתחמק מכדור הגי'רו של גרבלר.סאימטוד נפגע קשה מכדור הג'ירו של רבלר.סאמיטוד מתעללף על זירת הקרב.ודא מחזיר את סאימטוד לפוכדור שלו ואומר לך"יפה הצלחת לנצח אותי.כעת אתה רשאי לצאת מן הבניין הזה ולהמשיך במסע שלך".ודא נעלם ודלת ענקית נפתחת שמובילה לדרך2.

ניר
    אתה ודאקראי הולכים לטירת האופל שניכם ביחד.אתה נכנסים לדלת ואז מגיעים לטירת האופל.שם דאקראי מוביל אותך למבחן ה1.אתם נכנסים לדלת ומגיעים לחדר ענק.בצד השני של החדר יש 20 אנשי זאב.דאקראי אומר לך"המבחן ה1 שלך הוא להביס את כול 20 אנשי הזאב האלו בזמן הכי קצר שלך.זה בטח היה לך קלי קלות להביס את אנשי הזאב האלו.אז בהצלחה"

תומר
    אתה מחזיר את אחד הגולבאטים לפוכדור שלו ואז שם את הפוכדור שלו בכיס שלך.הפוכדור של גולבאט נשלח למעבדת פרופסור אוק.וואלאס אומר"יופי אני מקוהה שלמדת את הלקח.אוקי בוא נמשיך עלינו להיזהר מאוד אני צוות ניוטק בטח יש פה הרבה כאלו."אתה וואלאס הולכים ללוע ההר געש ומרגישים חום כבד אך לך יש חליפת מונעת חום.אתם רואים בתוך לוע ההר געש נמצאים אלפי חילי צוות ניוטק שמתכננים משהו.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Navy"]תומר
    אתה מחזיר את אחד הגולבאטים לפוכדור שלו ואז שם את הפוכדור שלו בכיס שלך.הפוכדור של גולבאט נשלח למעבדת פרופסור אוק.וואלאס אומר"יופי אני מקוהה שלמדת את הלקח.אוקי בוא נמשיך עלינו להיזהר מאוד אני צוות ניוטק בטח יש פה הרבה כאלו."אתה וואלאס הולכים ללוע ההר געש ומרגישים חום כבד אך לך יש חליפת מונעת חום.אתם רואים בתוך לוע ההר געש נמצאים אלפי חילי צוות ניוטק שמתכננים משהו.
    אוציא אקדח נוסף מהתיק שלי וארה בכול אנשי צוות ניוטק ואגיד לואלאס:"מצטער שאני הורג אבל אני חייב לעשות זאת".
    אוציא אחרי זאת את צ'אריזארד ואגיד:"צ'אריזארד תהרוג את כול מי שנאר בלהביור כדי שהם ישרפו למוות!"

7. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה ודאקראי הולכים לטירת האופל שניכם ביחד.אתה נכנסים לדלת ואז מגיעים לטירת האופל.שם דאקראי מוביל אותך למבחן ה1.אתם נכנסים לדלת ומגיעים לחדר ענק.בצד השני של החדר יש 20 אנשי זאב.דאקראי אומר לך"המבחן ה1 שלך הוא להביס את כול 20 אנשי הזאב האלו בזמן הכי קצר שלך.זה בטח היה לך קלי קלות להביס את אנשי הזאב האלו.אז בהצלחה"

אני אומר לו: "הרי גם אתה תעזור לי, כן?" ואז אני יחכה שדארקראי יעזור לי ואז אני יורה בכל האנשי זאב ואז אומר לאינפרנופ: "אגרוף מאך על כולם" ולדרפיון: "טיל סיכות" ואחרי שכולם ימותו אמשיך לשלב הבא.

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    דאקראי אומר לך"אני לא עזור לך.תצטרך להתמודד במבחנים פה בלי העזרה.רק עם הפוקימונים שלך תוכל להעיזר בהם.איתי אסור.אז לך תילחם בהם.".אתה יורה הרבה יריות באנשי הזאב.אנשי הזאב זריזים ומצליחים להתחמק מן היריות של הרובה שלך.אינריימפ ממשתמש באגרוף מאך ל כול אנשי הזאב.אגרוף נמאך מצליח להביס 3 אנשי זאב.דרפיון תוקף בטיל סיכות את אנשי הזאב.טיל הסיכות מצליח להביס עוד 3 אנשי זאב.נותרו 14 אשי זאב.כול אנשי הזאב תוקפים אותך בייללת זאב.

תומר
    תפסיק להגיד מתי להגיב
    ותפסיק לכתוב בתגובות שלך מה יקרה בעתיד שנה את זה.
    אתה מוציא רובה ואז יורה בכול אנשי צוות ניוטק.לפתע מן הלבה הזורמת יוצאים מגמרוטורים שמשתמשים במגן אש שמגן על החילים ועליהם מהיריות לך.אתה מוציא את צ'אריזארד שלך החוצה.הוא תוקף בלהביור את כולם.שוב המגמרוטורים משתמשים במגן אש שמגן עליהם.וואלאס אומר לך"במקרה הזה זה טוב להרוג את הרשעים האלו.נצטרך תוכנית כדי לפגוע ולחדור תמגן האש שלהם.יש לך תוכנית כולשהי איך לעבור תמגן?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה מוציא רובה ואז יורה בכול אנשי צוות ניוטק.לפתע מן הלבה הזורמת יוצאים מגמרוטורים שמשתמשים במגן אש שמגן על החילים ועליהם מהיריות לך.אתה מוציא את צ'אריזארד שלך החוצה.הוא תוקף בלהביור את כולם.שוב המגמרוטורים משתמשים במגן אש שמגן עליהם.וואלאס אומר לך"במקרה הזה זה טוב להרוג את הרשעים האלו.נצטרך תוכנית כדי לפגוע ולחדור תמגן האש שלהם.יש לך תוכנית כולשהי איך לעבור תמגן?"
    "לא אין לי ואלאס"אגיד לואלאס בחוסר ביטחון ואז אוסיף:"ואלאס תגיד למילוטיק שלך להשתמש במתקפות מים כדי שהם ימותו..."

10. משתמש מנוסה
    ניר
    דאקראי אומר לך"אני לא עזור לך.תצטרך להתמודד במבחנים פה בלי העזרה.רק עם הפוקימונים שלך תוכל להעיזר בהם.איתי אסור.אז לך תילחם בהם.".אתה יורה הרבה יריות באנשי הזאב.אנשי הזאב זריזים ומצליחים להתחמק מן היריות של הרובה שלך.אינריימפ ממשתמש באגרוף מאך ל כול אנשי הזאב.אגרוף נמאך מצליח להביס 3 אנשי זאב.דרפיון תוקף בטיל סיכות את אנשי הזאב.טיל הסיכות מצליח להביס עוד 3 אנשי זאב.נותרו 14 אשי זאב.כול אנשי הזאב תוקפים אותך בייללת זאב.
    אני מוציא את סאלמנס ואת סיזור ואומר לאינפרנופ: "תכנס לתוך הפה של סאלמנס ותן לו לבלוע אותך." ואומר לסאלמנס: "תבלע אותו בלי לנשוך, רק לבלוע." ואסתכל בחיוך קטן. אגיד לסאלמנס: "דראקו מטאור ענק שאינפרנופ בתוכו!" ואז אתסכל שוב בחיוך ואגיד לסיזור: "לך מהר לסוף אנשי הזאב!" ואחכה שסאלמנס ישגר את הדראקו מטאור ואז אגיד לדרפיון: "תספוג את המכה ואז תפעיל טיל סיכות על הדראכו מטאור כדי שיתפוס צורה ויתחזק ויגדל!, ואז על זה כדור צל כדי לשים על המטעפת אנרגיה שחורה!" אחכה שזה היה בהזדמנות הנכונה שזה טס ואגיד לאינפרנופ: "הסתערות אש כדי להגדיל עוד ולחזק!" ואז אחכה שזה יגיע לסוף ואגיד לסיזור: "תשים צבת שלך בתוך הכל ותפוס את אינפרנופ, ואז תפעיל צוות כפול כדי שכל הדבר הזה ישתכפל הרבה פעמים ואז ריקוד חרבות על הכל כדי שהיה יותר חזק!" ואסתכל על כל המטאורים שעומדים לידי ואגיד לסאלמנס ולמטאורים: "כמו כל דראקו מטאור, להתפוצץ למטאורים קטנים!" אצחקק מעט ואחכה שכל החדר יעלה אש פיצוצים ועשן ואנשי הזאב מתים. לאחר מכן אלך למבחן הבא..

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    גרבלר קופץ לאוויר וכך מצליח להתחמק מן פעימת המים של סאמיטוד.גרבלר מסתחרר במקום וכך הוא תוקף בכדור ג'ירו את סאמיטוד.מכיוון שסאימיטוד כבר תשוש הוא לא מצליח להתחמק מכדור הגי'רו של גרבלר.סאימטוד נפגע קשה מכדור הג'ירו של רבלר.סאמיטוד מתעללף על זירת הקרב.ודא מחזיר את סאימטוד לפוכדור שלו ואומר לך"יפה הצלחת לנצח אותי.כעת אתה רשאי לצאת מן הבניין הזה ולהמשיך במסע שלך".ודא נעלם ודלת ענקית נפתחת שמובילה לדרך2.
    "יש!סופסוף!" אומר,אחזיר את גרבלר לפוכדור ואלך לדרך 2.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    בר
    טרטויג קופץ על גבו של טראפינץ' ואז לאוויר.כך טארטויג מצליח להתחמק מדופק האפל של קראודנט.טראפינץ' משתמש בחפירה הוא חופר בור ואז נכנס אליו.כך טראפינץ' מתחמק מדופק אפל של קראודנט.טרטויג נוחת ואז תוקף בעלי טער וטראפינץ' בחפירה.קראודנט לא מצליח להתחמק משני התקפות ונפגע קצת.ליאו אומר"קראודנט קרן בועות על שניהם".קראודנט יורה קרן בועות על טראפינץ' ועל טארטויג

"קדימה טרטוייג תשתמש בעלי תער שיחתכו את קרן הבועות אלו רק בועות ואתה טראפינץ' מהר תשתמש בחפירה ותצא רק שאתה מאחוריו ותשתמש בפצצות בוץ" אגיד לשניהם

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    בר
    טרטויג משתמש בעלי טער ומעיף אותם לעבר קרן הבועות של קראודנט.העלי הטער של טרטויג מצליחים לחתוך את קרן הבועות של קראודנט.טראפינץ' משתמש בחפירה.הוא חופר בור ישר אל מאורי קראודנט.טראפינץ' נכנס לבור שחפר ואז יוצא אל מאוחרי קראודנט.קראודנט לא שם לב לזה.טראפינץ' תוקף בפצצות בוץ את קראודנט.קראודנט לא מצליח להתחמק מפצצות הבוץ ונפגע .קראודנט תוקף בדופק אפל את טראפינץ' שלך.

ברוס
    אתה שמח שסוף סוף ניצחת בקרב ועברת את כול המחבנים שצוות ניוטק עברו לך. אתה נכנס אל הדלת שנפתחה מולך כרגע.דרכה אתה מגיע ישירות אל המשך דרך 2.מדרך 2 אתה ממשיך ללכת לעבר העיר הבאה.כעבור זמן קצר אתה מגיע לאגם ג'נג'ר.מולך מופיע אגם כחול יפהפה וגדול.ליד האגם יש שלט שכתוב עליו"אגם גנג'ר אחריו נמצאת דרך 3.בהצלחה בחציית האגם"

ניר
    אתה מוציא את סאלאמנס ואת סזיור שלך החוצה.איינריימפ שומע בקולך ונכנס לתוך הפה של סאלאמנס.סאלאמנס בולע את איינריימפ לתוכו ואז פולט אותו בדרכו מטאור.איינריימפ יוצא החוצה בתוך הדראכו המטאור של סאלאמנס.סיזור הולך מהר והוא ליד אנשי הזאב.דרפיון משדרג את דראכו המטאור בטיל סיכות.בנסוף מדגרג את דראכו המטאור בכדור צל.כדור הצל מחזק בצורה משמעותית את דראכו המטאור.איינריימפ משדרג את דראכו המטאור בהסתערות אש.סזיור תופס את דראכו המטאור.הוא משתמש בצוות כפול והוא משפל את עצמו ל 14 סייטרים.סזיור מחזק את זה בריקוד חרבות.דראכו המטאור פוגע בכול אנשי הזאב ומביס אותם.דאקראי אומר לך "יפה".הדלת למבחן הנבאה נפתחת ואתם מגיעים לחדר ענק שאין בו בקושי איפה לעמוד.דאקראי אומר לך"המבחן הבא שללך הוא למצוא דרך להגיע לצד השני בלי מתקפת תעופה"

תומר
    וואלאס אומר לך"רעיון טוב אני מקוהה שזה יעבוד אם לא עליך עלינו ככה לא נציל את העולם".וואלאס מוציא את מילוטיק שלו שיביס את המגמרוטארים של צוות ניוטק.וואלאס אומר לו"מילוטיק תשתמש בסילון אקוה ומשאבת הידרו על פוקימוני האש".מילוטיק תוקף בסילון אקוה סילון האקוה מצליח לחדור את מגני האש ומביס כמה מגמגרוטרים.לאחר מכן מילוטיק תוקף במשאבת הידרו שמביסה את כול שאר המגרוטארים.שאר חברי צוות ניוטק ברחו מן המקום

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    בר
    טרטויג משתמש בעלי טער ומעיף אותם לעבר קרן הבועות של קראודנט.העלי הטער של טרטויג מצליחים לחתוך את קרן הבועות של קראודנט.טראפינץ' משתמש בחפירה.הוא חופר בור ישר אל מאורי קראודנט.טראפינץ' נכנס לבור שחפר ואז יוצא אל מאוחרי קראודנט.קראודנט לא שם לב לזה.טראפינץ' תוקף בפצצות בוץ את קראודנט.קראודנט לא מצליח להתחמק מפצצות הבוץ ונפגע .קראודנט תוקף בדופק אפל את טראפינץ' שלך.

"מהר טראפינץ' תחזור לבור שחפרת ותחזור ליד טרטוייג ששניכם מאחוריו ועכשיו שלבו כמו מקודם סופת חול ועלי תער קדימה חברים אתם תצליחו" אגיד להם בעידוד

15. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מוציא את סאלאמנס ואת סזיור שלך החוצה.איינריימפ שומע בקולך ונכנס לתוך הפה של סאלאמנס.סאלאמנס בולע את איינריימפ לתוכו ואז פולט אותו בדרכו מטאור.איינריימפ יוצא החוצה בתוך הדראכו המטאור של סאלאמנס.סיזור הולך מהר והוא ליד אנשי הזאב.דרפיון משדרג את דראכו המטאור בטיל סיכות.בנסוף מדגרג את דראכו המטאור בכדור צל.כדור הצל מחזק בצורה משמעותית את דראכו המטאור.איינריימפ משדרג את דראכו המטאור בהסתערות אש.סזיור תופס את דראכו המטאור.הוא משתמש בצוות כפול והוא משפל את עצמו ל 14 סייטרים.סזיור מחזק את זה בריקוד חרבות.דראכו המטאור פוגע בכול אנשי הזאב ומביס אותם.דאקראי אומר לך "יפה".הדלת למבחן הנבאה נפתחת ואתם מגיעים לחדר ענק שאין בו בקושי איפה לעמוד.דאקראי אומר לך"המבחן הבא שללך הוא למצוא דרך להגיע לצד השני בלי מתקפת תעופה"
    טעית לי בתגובה..
    --
    אני אומר: "הצחקת אותי." ואז אני מוציא ברקים מהיידים שלי כדי לעשות חיכוך ולמלא תא היידים שלי אש. אני קופץ ואז משחרר את כל תאי האש מהיידים שלי כדי לתפוס תעופה ואז נוחת בצד השני.

עמוד 119 מתוך 203 ראשוןראשון ... 1969109117118119120121129169 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •