Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 203 ראשוןראשון ... 210111213142262112 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    שם: ben
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות 2 צפה בהודעה
    כריס
    אתה נכנס למרכז הפוקימונים ואתה מבקש מהאחות ג'וי שתרפא לך את באלבאזור.האחות ג'וי מרפא לך את הבאלבאזור שלך.אתה שואל את אחד מהאנשים שיושבים במרכז הפוקימונים מה זה סופות המוות.האיש אומר לך"סופות המוות זה מקום שבו מתרחשות הרבה סופות חול ומצוים שם הרבה פוקימוני אדמה ואבן.אם תרצה להגיע למכון ה1 אז תצטרך לעבור בסופות המוות"

.
    אני מודה לאיש ולאחות ג'וי ויוצא ממרכז הפוקימונים.
    'אני חייב לעבור שם' אני חושב לעצמי טיפה חושש אך בלי ברירה אני הולך לעבר סופות המוות במטרה להגיע לעיר ולהלחם בקרב המכון הראשון שלי.

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    אתה מתחמק מכדור הצל אנטאר שולח אליך.אתה מוציא את סינדקויל וואת פאנפי לקרב.פאנפי משתמשבגילגול ומסיח את דעתו של האנטאר.ובזמן הזה סינדקוויל משתמש במסך עשן וגחלת על אנטר.הגחלת פוגעת קשה באנטאר.אתה נותן אגרוף דמעלף את האישה

ג'ון
    אוק אומר לך"אוקי אני אתחיל בקרב.מריפ תקוף במתקפת רעם את פוקאבו של ג'ון"מריפ שולח רעם אל פוקאבו שלך.פוקאבו מתחיל לפחד מן הרעם שעומד לפגוע בו

לוקאס
    אתה ממשיך לתת אגרופים למכונה למרות הכאב העז שיש לך בידים.לבסוף המכונה נשברת לרסיסים.פוקימוני האש שהגנת עליהם חוזרים לעצמם

תומר
    טרטויג משתמש בהצלפת גפן עעל גיבל ומעיף אותו לאוויר.טרטויג שולח אל גיבל עלי טער.גיבל מתחמק מן עלי הטער בקלות.גיבל נוחת על האדמה ומשתמש בחפירה.גיבל חופר בור ענק והוא נכנכס אלי וממסתתר בו.
    אני מחפש את הפוקדור של האנטר ושאני מוצא אותו אני מחזיר את האנטר, אני מרים את האישה המעולפת ולוקח אותה איתי בינתיים וגם את הפוקדור של האנטר...

3. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מחזיר את אקן לפוכדור של ומיד לאחר מכן אתה ושלגון הולכים אל ארטי.אתה שולף סכין מהכיס שלך ודוקר את ארטי צוואר שלו.ארטי מת.הפוקימונים של ארטי יוצאים מהפוכדורים שלהם ובורחים להם לדרכם.אתה כבר לא רואה אותם
    אני לוקח את גופתו של ארטי ושם אותה על סייטר, אני רץ עם סייטר בחזרה אל האיש ואני מוריד לארטי את הראש. אני מבקש משלגון להעלים את הראש-שהיה בלתי נראה.
    לאחר זאת אני הולך אל האיש, ומבקש את המנצל'אקס.
    שהוא נותן לי אותו, אני נותן לו את הגופה (נטולת הראש) ואז אומר לו:
    "אם אתה רוצה את הראש, תן לי סניזל\וויביל.

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    התחלה לכולם
    אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה "מי זה?"מה תעשו?
    אני אומר:"זה ברוס פרופסור!באתי לקחת את ההתחלתי שלי!" ואחכה לתשובה.
    NYO HO HO BITCH

5. היכל התהילה
    דניס
    צ'יקו משתמש בגפן מצליפה על סקיטי.הגפן מצליפה חזק בסקיטי של סאלי.סקיטי נפגע קשה מזה.סאלי אומרת"סקיטי אל תותר לצ'יקו שלו .סקיטי תשתמש בכדור צל על צ'יקו"סקיטי משתמש בכדור צל ומשגר אותו אל צ'יקו שלך
    "מסך אור!" אורה לו במהירות

6. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שם משתמש:מאסטר גלסיון[בקרוב משתנה]
    שם במשחק:הארי פוטר
    תיאור:נער צנום,גובה מטר ארבעים וחמש,עיינים ירוקות,צלקת קטנה בצורת ברק במצח,שיער שחור כמו הלילה ומשקפיים.
    רקע:

הארי הוא ילד מאוד חברותי עם פוקימונים ואנשים אך תמיד שנא להיות תמיד עם מישהו,הוא העדיף להתבודד באזורי יערות ואגמים באזורי המחוז שהוא גדל,מחוז העשב,הארי תמיד העציץ את איווי ואת ההתפתחויות השונות שלו,כמו אספיון,פלריון,גלסיון וג'ולטיון,הוא גם העריץ את טריקו ואת שאר פוקימוני העשב,האדמה ועוד סוגים שונים.
    ביום שבו הוא היה אמור ללכת ליום האחרון בבית הספר שלו הוא פגש את הפרופסור של מחוז העשב פרופסור בירץ' נלחם בעזרת הטורטרה שלו כנגד אחד קצין העשב גבריאל וכנגד השפטרי שלו.
    פוקימון התחלתי:טריקו.
    מחוז:מחוז העשב.
    תגים: לא לגעת
    כסף:לא לגעת
    שותף:כן.
    אם כן
    הפוקימון שלו:סניזל.
    ציוד:תכתבו תציוד שהיה לכם במשחק:אוכל פוקימונים,אוכל בני אדם,ציוד מחנאות,x5 פוכדורים,פוקדע,נוגדים,שיקויים וערכת עזרה ראשונה.
    בערות/בקשות:לתפוס איווי,לתפוס פיקאצ'ו\פוקימון דרקון מסוים,לתפוס גסטלי,סיזור\סייטר,להתקבל.

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    הארי פוטר מוסיף אותך לרשימת המתנה
    אייס
    צ'יקו מיד מפעיל מסך אור.מסך האור מגן על צ'יקו מכדור הצל של סקיטי.סאלי אומרת"סקיטי רוץ אל צ'יקו ותקוף אותו במהירות עם סטירה כפולה הכי חזקהשלך צא"סקיטי רץ במהירות אל צ'יקו כשהוא מגיע הוא משתמש בסטירה כפולה על צ'יקו.נראה שצ'יקו לא יכול להתחמק מזה

ברוס
    אתה נינכס אל המעבדה אתה מבחין שהמעבדה הרוס.כאילו עברה הוריקן.אתהמבחין בפתק על הריצפה שכתוב עליו"שלום אני ליסה הפוקימון שלי השתגע והרס לי את המעבדה וברח לדרך 1.אז גש לדרך כדי לקבל את התחלתי שלך מימני"

ניר
    אתה שם את גופתו של ארט על סייטר ורץ אל האיש.אז אתה חותך לו את הראש.שלגון מעלים לך את הראששל ארט לבלתי נראה.האיש אומר לך"הנה הפוכדור של מנצ'לקאס.לא תודה אני לא צריך את הראש של הארטי הזה.מה שסיכמנו קיבלת ביי"האיש הולך לדרכו.קיבלת את הפוכדור של מנצ'לקאס
    .

לוק
    אתה מחפשאת הפוכדורשל אנטר ומוצא אותו.לאחר מכן אנטר מוחזר לפוכדור שלו.אתה לוקח את האישה המעולפת איתך.לאחר זמן מה של הליכה אתה מגיע לסוף דרך 1.ומולך נמצא מרכז הפוקימונים ומערת הקרח אלסק.לאן תלך?

כריס
    אתה יוצא מן המרכז לפוקומינים ונכנכס אל סופות המוות.לאחר דקה של הליכה .מישהו ניגש אליך שנראה כך .אומר לך"הי אני בנגו אני השותף שלך למסע.לפני שנמשיך במסע תרצה נגדי קרב 1 על 1.בתור קרב ידידות בינו?"

סטיבן
    סנייבי תוקף בכל הכוח את מאנקי בדחיפה.מאנקי לא מצליח להתחמק מן הדחיפה ונפגע קשה ומובס בקרב.הנער מחזיר את מאנקי והולך לדרכו.

לוקאס
    אתה שמח שהצלת את פוקימוני האש.אתה ארכה להם ברך ואז מרוב עיפות אתה הולך לישון.לאחר שעה של מנוחה אתה מרגיש שמשהו מנקר אותך.אתה פוקח את עיניך ורואה שזה דודו מנקר את גופך

ג'ון
    אתה מצליח להרגיע את פוקאבו מן הרעם של מריפ.פוקאבו מצליח להתחמק מהרעם של מריפ.פוקאבו יורה גחלת על מריפ.מריפ לא מצצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.פוקאבו תוקקף בדחיפה את מריפ.אך מריפ מתחמק מזה.מריפ משתמש בדחיפה על פוקאבו.

תומר
    טרטויג קופץ ושלח הצלפת גפן אל הבור שנמצא בו גיבל.גיבל לא מצליח להתחמק מן הצלפת הגפן ונפגע קשה.גיבל קופץ ויוצא מן הבור.גיבל מרכז כוח בתוכו ותוקף בדראכו מטאור את טרטויג שלך

איתי
    טורצ'יק ופיפלאפ מתחמקים מהתקפות של טוטודיל ואדיש.טורצ'יק משתמש במתקפת ניקור.הוא מנקר את אודיש בחוזקה כך שהוא מפסיד בקרב.פיפלאפ משתמש במתקפת ניקור.הוא מנקר את טוטודיל בחוזקה וכך טוטודיל. מפסיד בקרב.הנער מחזיר אותם לפוכדורים שלהם והולך

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)

סטיבן
    סנייבי תוקף בכל הכוח את מאנקי בדחיפה.מאנקי לא מצליח להתחמק מן הדחיפה ונפגע קשה ומובס בקרב.הנער מחזיר את מאנקי והולך לדרכו.

"סנייבי, היית מעולה!" אומר לסנייבי בשמחה ואמשיך בדרכי.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

9. משתמש סופר ספאמר
    אייס
    צ'יקו מיד מפעיל מסך אור.מסך האור מגן על צ'יקו מכדור הצל של סקיטי.סאלי אומרת"סקיטי רוץ אל צ'יקו ותקוף אותו במהירות עם סטירה כפולה הכי חזקהשלך צא"סקיטי רץ במהירות אל צ'יקו כשהוא מגיע הוא משתמש בסטירה כפולה על צ'יקו.נראה שצ'יקו לא יכול להתחמק מזה

ברוס
    אתה נינכס אל המעבדה אתה מבחין שהמעבדה הרוס.כאילו עברה הוריקן.אתהמבחין בפתק על הריצפה שכתוב עליו"שלום אני ליסה הפוקימון שלי השתגע והרס לי את המעבדה וברח לדרך 1.אז גש לדרך כדי לקבל את התחלתי שלך מימני"

ניר
    אתה שם את גופתו של ארט על סייטר ורץ אל האיש.אז אתה חותך לו את הראש.שלגון מעלים לך את הראששל ארט לבלתי נראה.האיש אומר לך"הנה הפוכדור של מנצ'לקאס.לא תודה אני לא צריך את הראש של הארטי הזה.מה שסיכמנו קיבלת ביי"האיש הולך לדרכו.קיבלת את הפוכדור של מנצ'לקאס
    .

לוק
    אתה מחפשאת הפוכדורשל אנטר ומוצא אותו.לאחר מכן אנטר מוחזר לפוכדור שלו.אתה לוקח את האישה המעולפת איתך.לאחר זמן מה של הליכה אתה מגיע לסוף דרך 1.ומולך נמצא מרכז הפוקימונים ומערת הקרח אלסק.לאן תלך?

כריס
    אתה יוצא מן המרכז לפוקומינים ונכנכס אל סופות המוות.לאחר דקה של הליכה .מישהו ניגש אליך שנראה כך .אומר לך"הי אני בנגו אני השותף שלך למסע.לפני שנמשיך במסע תרצה נגדי קרב 1 על 1.בתור קרב ידידות בינו?"

סטיבן

לוקאס
    אתה שמח שהצלת את פוקימוני האש.אתה ארכה להם ברך ואז מרוב עיפות אתה הולך לישון.לאחר שעה של מנוחה אתה מרגיש שמשהו מנקר אותך.אתה פוקח את עיניך ורואה שזה דודו מנקר את גופך

ג'ון
    אתה מצליח להרגיע את פוקאבו מן הרעם של מריפ.פוקאבו מצליח להתחמק מהרעם של מריפ.פוקאבו יורה גחלת על מריפ.מריפ לא מצצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.פוקאבו תוקקף בדחיפה את מריפ.אך מריפ מתחמק מזה.מריפ משתמש בדחיפה על פוקאבו.

תומר
    טרטויג קופץ ושלח הצלפת גפן אל הבור שנמצא בו גיבל.גיבל לא מצליח להתחמק מן הצלפת הגפן ונפגע קשה.גיבל קופץ ויוצא מן הבור.גיבל מרכז כוח בתוכו ותוקף בדראכו מטאור את טרטויג שלך

איתי
    טורצ'יק ופיפלאפ מתחמקים מהתקפות של טוטודיל ואדיש.טורצ'יק משתמש במתקפת ניקור.הוא מנקר את אודיש בחוזקה כך שהוא מפסיד בקרב.פיפלאפ משתמש במתקפת ניקור.הוא מנקר את טוטודיל בחוזקה וכך טוטודיל. מפסיד בקרב.הנער מחזיר אותם לפוכדורים שלהם והולך

אני אומר לנער שאני והוא היתרבנו שהמפסיד מבאי למנצח פוקימון ואני אומר לו שאני רוצה את אודיש

10. היכל התהילה
    אייס
    "שריטה!" אורה לו במתקפת נגד

11. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה שם את גופתו של ארט על סייטר ורץ אל האיש.אז אתה חותך לו את הראש.שלגון מעלים לך את הראששל ארט לבלתי נראה.האיש אומר לך"הנה הפוכדור של מנצ'לקאס.לא תודה אני לא צריך את הראש של הארטי הזה.מה שסיכמנו קיבלת ביי"האיש הולך לדרכו.קיבלת את הפוכדור של מנצ'לקאס.
    אני קופץ בתרועה קטנה ושמח מהמנצ'לקס שקיבלתי, אני הולך לשלגון ואז אני מטפס לו על הסייטר, ואז אני עוזר לו לשבת גם על הסייטר.
    לאחר זאת אני מוציא את אקן ואת מאנצ'לקס ואומר:
    אנחנו הולכים לעשות פה מסע ציד, זה אומר שהיה לנו הרבה חולשות והרבה יתרונות, המסע הזה יגרום לנו למצוא את המכרה, סייטר, ומעיל מתכת מתוך המכרה.
    לאחר זאת אני אומר למאנצ'לקס: "ברוך הבא, תראה מה אתה צריך לעשות עכשיו:
    אני יזרוק מהאוויר אוכל לפוקימונים, ושני הפוקימונים שאני בטוח שיגיעו זה הרקרוס וסייטר.
    המטרה שלך זה להפעיל עליהם קרן קרח ולהפיל אותם ארצה, ואז תקבל מנה כפולה משלהם.
    וגם, אתה עוזר לאקן בסופת חול."

אני אומר לאקן: "אתה המוח של הדבר הזה, אתה צריך לעוף מקדימה ובאמצע, אתה צריך לשמור על כל המתקפות שיגיעו מלמטה, מכיוון שאתה מסוג אבן מתקפות אבן לא כל-כך טובות עליך. אתה גם צריך להיות זה ששומר על הביטחון פה, בזמן שמאנצ'לקס עושה סופת חול מקדימה, אתה זה שצריך להיות בתוכה ולראות, ולשמור על ההגנה."
    לאחר זאת אני הולך לסייטר ואומר:
    "אתה הכוח של הדבר פה, אתה צריך להסיע את כולנו פה, ולהתחמק ממתקפות שיגיעו אם אקן לא יצליח לבלום אותם." ואז אני אומר: "צאו לדרך!" ויושב עם שלגון.

12. משתמש מנוסה
    שם: ben

כריס

חח איזה ספונטני : P
    ----------------
    "בשמחה" אני אומר לו עם חיוך ומוציא את באלבזור.
    "באיזה פוקימון תשתמש?" אני שואל אותו

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר

[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    "טרטויג תנסה לתפוס את המטאורים של גיבל ותזרוק אל גיבל בעזרת גפן מצליפה"אני אומר.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

14. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

לוקאס

"שלום חמוד" אומר לו בחיוך ואלטף לו את הראש ואז אשאל:"אתה ראית את המכונה שמשכה את פוקימוני האש?,הצלחתי להציל אותם?" אחייך לאיו ואבדוק אם אני עדיין חבול ואז אמשיך לחייך אליו עד שיענה
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

15. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה נינכס אל המעבדה אתה מבחין שהמעבדה הרוסה.כאילו עבר הוריקן.אתה מבחין בפתק על הריצפה שכתוב עליו"שלום אני ליסה הפוקימון שלי השתגע והרס לי את המעבדה וברח לדרך 1.אז גש לדרך כדי לקבל את התחלתי שלך מימני"
    "טוב,כנראה שאצטרך לחכות עוד קצת!" אומר ואלך לדרך 1.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 12 מתוך 203 ראשוןראשון ... 210111213142262112 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •