אני לוקח את גופתו של ארטי ושם אותה על סייטר, אני רץ עם סייטר בחזרה אל האיש ואני מוריד לארטי את הראש. אני מבקש משלגון להעלים את הראש-שהיה בלתי נראה.ניר
אתה מחזיר את אקן לפוכדור של ומיד לאחר מכן אתה ושלגון הולכים אל ארטי.אתה שולף סכין מהכיס שלך ודוקר את ארטי צוואר שלו.ארטי מת.הפוקימונים של ארטי יוצאים מהפוכדורים שלהם ובורחים להם לדרכם.אתה כבר לא רואה אותם
לאחר זאת אני הולך אל האיש, ומבקש את המנצל'אקס.
שהוא נותן לי אותו, אני נותן לו את הגופה (נטולת הראש) ואז אומר לו:
"אם אתה רוצה את הראש, תן לי סניזל\וויביל.
שם משתמש:מאסטר גלסיון[בקרוב משתנה]
שם במשחק:הארי פוטר
תיאור:נער צנום,גובה מטר ארבעים וחמש,עיינים ירוקות,צלקת קטנה בצורת ברק במצח,שיער שחור כמו הלילה ומשקפיים.
רקע:
הארי הוא ילד מאוד חברותי עם פוקימונים ואנשים אך תמיד שנא להיות תמיד עם מישהו,הוא העדיף להתבודד באזורי יערות ואגמים באזורי המחוז שהוא גדל,מחוז העשב,הארי תמיד העציץ את איווי ואת ההתפתחויות השונות שלו,כמו אספיון,פלריון,גלסיון וג'ולטיון,הוא גם העריץ את טריקו ואת שאר פוקימוני העשב,האדמה ועוד סוגים שונים.
ביום שבו הוא היה אמור ללכת ליום האחרון בבית הספר שלו הוא פגש את הפרופסור של מחוז העשב פרופסור בירץ' נלחם בעזרת הטורטרה שלו כנגד אחד קצין העשב גבריאל וכנגד השפטרי שלו.
פוקימון התחלתי:טריקו.
מחוז:מחוז העשב.
תגים: לא לגעת
כסף:לא לגעת
שותף:כן.
אם כן
הפוקימון שלו:סניזל.
ציוד:תכתבו תציוד שהיה לכם במשחק:אוכל פוקימונים,אוכל בני אדם,ציוד מחנאות,x5 פוכדורים,פוקדע,נוגדים,שיקויים וערכת עזרה ראשונה.
בערות/בקשות:לתפוס איווי,לתפוס פיקאצ'ו\פוקימון דרקון מסוים,לתפוס גסטלי,סיזור\סייטר,להתקבל.
הארי פוטר מוסיף אותך לרשימת המתנה
אייס
צ'יקו מיד מפעיל מסך אור.מסך האור מגן על צ'יקו מכדור הצל של סקיטי.סאלי אומרת"סקיטי רוץ אל צ'יקו ותקוף אותו במהירות עם סטירה כפולה הכי חזקהשלך צא"סקיטי רץ במהירות אל צ'יקו כשהוא מגיע הוא משתמש בסטירה כפולה על צ'יקו.נראה שצ'יקו לא יכול להתחמק מזה
ברוס
אתה נינכס אל המעבדה אתה מבחין שהמעבדה הרוס.כאילו עברה הוריקן.אתהמבחין בפתק על הריצפה שכתוב עליו"שלום אני ליסה הפוקימון שלי השתגע והרס לי את המעבדה וברח לדרך 1.אז גש לדרך כדי לקבל את התחלתי שלך מימני"
ניר
אתה שם את גופתו של ארט על סייטר ורץ אל האיש.אז אתה חותך לו את הראש.שלגון מעלים לך את הראששל ארט לבלתי נראה.האיש אומר לך"הנה הפוכדור של מנצ'לקאס.לא תודה אני לא צריך את הראש של הארטי הזה.מה שסיכמנו קיבלת ביי"האיש הולך לדרכו.קיבלת את הפוכדור של מנצ'לקאס.
לוק
אתה מחפשאת הפוכדורשל אנטר ומוצא אותו.לאחר מכן אנטר מוחזר לפוכדור שלו.אתה לוקח את האישה המעולפת איתך.לאחר זמן מה של הליכה אתה מגיע לסוף דרך 1.ומולך נמצא מרכז הפוקימונים ומערת הקרח אלסק.לאן תלך?
כריס
אתה יוצא מן המרכז לפוקומינים ונכנכס אל סופות המוות.לאחר דקה של הליכה .מישהו ניגש אליך שנראה כך.אומר לך"הי אני בנגו אני השותף שלך למסע.לפני שנמשיך במסע תרצה נגדי קרב 1 על 1.בתור קרב ידידות בינו?"
סטיבן
סנייבי תוקף בכל הכוח את מאנקי בדחיפה.מאנקי לא מצליח להתחמק מן הדחיפה ונפגע קשה ומובס בקרב.הנער מחזיר את מאנקי והולך לדרכו.
לוקאס
אתה שמח שהצלת את פוקימוני האש.אתה ארכה להם ברך ואז מרוב עיפות אתה הולך לישון.לאחר שעה של מנוחה אתה מרגיש שמשהו מנקר אותך.אתה פוקח את עיניך ורואה שזה דודו מנקר את גופך
ג'ון
אתה מצליח להרגיע את פוקאבו מן הרעם של מריפ.פוקאבו מצליח להתחמק מהרעם של מריפ.פוקאבו יורה גחלת על מריפ.מריפ לא מצצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.פוקאבו תוקקף בדחיפה את מריפ.אך מריפ מתחמק מזה.מריפ משתמש בדחיפה על פוקאבו.
תומר
טרטויג קופץ ושלח הצלפת גפן אל הבור שנמצא בו גיבל.גיבל לא מצליח להתחמק מן הצלפת הגפן ונפגע קשה.גיבל קופץ ויוצא מן הבור.גיבל מרכז כוח בתוכו ותוקף בדראכו מטאור את טרטויג שלך
איתי
טורצ'יק ופיפלאפ מתחמקים מהתקפות של טוטודיל ואדיש.טורצ'יק משתמש במתקפת ניקור.הוא מנקר את אודיש בחוזקה כך שהוא מפסיד בקרב.פיפלאפ משתמש במתקפת ניקור.הוא מנקר את טוטודיל בחוזקה וכך טוטודיל. מפסיד בקרב.הנער מחזיר אותם לפוכדורים שלהם והולך
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
אני קופץ בתרועה קטנה ושמח מהמנצ'לקס שקיבלתי, אני הולך לשלגון ואז אני מטפס לו על הסייטר, ואז אני עוזר לו לשבת גם על הסייטר.ניר
אתה שם את גופתו של ארט על סייטר ורץ אל האיש.אז אתה חותך לו את הראש.שלגון מעלים לך את הראששל ארט לבלתי נראה.האיש אומר לך"הנה הפוכדור של מנצ'לקאס.לא תודה אני לא צריך את הראש של הארטי הזה.מה שסיכמנו קיבלת ביי"האיש הולך לדרכו.קיבלת את הפוכדור של מנצ'לקאס.
לאחר זאת אני מוציא את אקן ואת מאנצ'לקס ואומר:
אנחנו הולכים לעשות פה מסע ציד, זה אומר שהיה לנו הרבה חולשות והרבה יתרונות, המסע הזה יגרום לנו למצוא את המכרה, סייטר, ומעיל מתכת מתוך המכרה.
לאחר זאת אני אומר למאנצ'לקס: "ברוך הבא, תראה מה אתה צריך לעשות עכשיו:
אני יזרוק מהאוויר אוכל לפוקימונים, ושני הפוקימונים שאני בטוח שיגיעו זה הרקרוס וסייטר.
המטרה שלך זה להפעיל עליהם קרן קרח ולהפיל אותם ארצה, ואז תקבל מנה כפולה משלהם.
וגם, אתה עוזר לאקן בסופת חול."
אני אומר לאקן: "אתה המוח של הדבר הזה, אתה צריך לעוף מקדימה ובאמצע, אתה צריך לשמור על כל המתקפות שיגיעו מלמטה, מכיוון שאתה מסוג אבן מתקפות אבן לא כל-כך טובות עליך. אתה גם צריך להיות זה ששומר על הביטחון פה, בזמן שמאנצ'לקס עושה סופת חול מקדימה, אתה זה שצריך להיות בתוכה ולראות, ולשמור על ההגנה."
לאחר זאת אני הולך לסייטר ואומר:
"אתה הכוח של הדבר פה, אתה צריך להסיע את כולנו פה, ולהתחמק ממתקפות שיגיעו אם אקן לא יצליח לבלום אותם." ואז אני אומר: "צאו לדרך!" ויושב עם שלגון.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)