Pokemon GO
עמוד 120 מתוך 203 ראשוןראשון ... 2070110118119120121122130170 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,786 עד 1,800 מתוך 3033
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה שמח שסוף סוף ניצחת בקרב ועברת את כול המחבנים שצוות ניוטק עברו לך. אתה נכנס אל הדלת שנפתחה מולך כרגע.דרכה אתה מגיע ישירות אל המשך דרך 2.מדרך 2 אתה ממשיך ללכת לעבר העיר הבאה.כעבור זמן קצר אתה מגיע לאגם ג'נג'ר.מולך מופיע אגם כחול יפהפה וגדול.ליד האגם יש שלט שכתוב עליו"אגם גנג'ר אחריו נמצאת דרך 3.בהצלחה בחציית האגם"
    "מממ..מעניין איך אעבור את האגם?" אתהה ואחשוב.
    לאחר כמה זמן אומר:"אני יודע!פוטאצ'ימארו-צא!" ואוציא את פוטאצ'ימארו מהפוכדור.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    [B][COLOR="Green"]תומר
    וואלאס אומר לך"רעיון טוב אני מקוהה שזה יעבוד אם לא עליך עלינו ככה לא נציל את העולם".וואלאס מוציא את מילוטיק שלו שיביס את המגמרוטארים של צוות ניוטק.וואלאס אומר לו"מילוטיק תשתמש בסילון אקוה ומשאבת הידרו על פוקימוני האש".מילוטיק תוקף בסילון אקוה סילון האקוה מצליח לחדור את מגני האש ומביס כמה מגמגרוטרים.לאחר מכן מילוטיק תוקף במשאבת הידרו שמביסה את כול שאר המגרוטארים.שאר חברי צוות ניוטק ברחו מן המקום
    "יפה מאוד ואלאס"אומר לואלאס ואמשיך איתו להר הגעש כדי לבדוק מה עשו צוות ניוטק.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ברוס
    אתה חושב על איך שתעבור את אגם ג'נג'ר.אתה נזכר שיש לך פוקימון מים פוצ'יטמארו שלך.אתה מחליט להוציא אותו החוצה.פוצ'טימארו יוצא החוצה אל האגם.אתה עולה עליו ואז הוא מתחיל לשחות לאורך אגם גנג'ר.פוצ'יטמארו שוחה בכול הכוח.כעבור 3 דקות אתם מגיעים לאמצע האגם ואתם רואים גרידוס שפצוע קשה שוכב על המים.הוא רואה אותם ומנסה להגיד לכם משהו.אבל אתה לא מבין מה הוא רוצה מימך.

ניר
    אתה מוציא מן היידיים שלך ברקים חזקים מאוד.אתה עושה אייתם חיכוך.כתוצאה מהחיכוך נוצר אש על היידייים.אתה קופץ מעל המקום שאתה עומד בו.אתה משחחר את כול האנרגיה שצברת בידך כדי שתצליח להגיע לצד השני של החדר.אתה רואה ש/הצד השני עוד רחוק מימך ואתה לא מצליח להגיע אליו.אתה נופל ואז אתה מוצא את עצמך ליד דאקראי.דאקראי אומר לך"תצטרך להתאמץ כדי להגיע לצד השני.זה יותר קשה מהמבחן הקודם"

בר
    טראפינץ' במהירות חוזר לבור שהוא נכנס אליו.כך טראפינץ' מצליח להתחמק מהדופק האפל של קראודנט.טראפינץ' יוצא מהבור חפר ונעמד ליד טראויג.טראפינץ' מייצר סופת חול.את סופת החול הוא משלב עם עלי הטער של טראויג.כך הם יוצרים סופת עלי טער.סופת עלי הטר מתקדמת לעבר קראודנט.קראודנט תוקף כדור צל שמביס את השילוב של טראטויג וטראפינץ'.קראודנט ולח כדורי צל לעבר הפוקימונים שלך

תומר
    וואלאס אומר לך,תודה רבה תומר".וואלאס מחזיר את מילוטיק שלו לפוכדור שלו.שניכם קופצים אל תוך הר הגעש.אתם נוחתים על משטח ברזל שנעה על נהר הלבה.לאחר דקה של נסיעה אתם מגעים לשח מוצק אתם עולים עליו.מולכם יש 3 דלתות ואתם לא יודעים באיזה דלת לבחור להיכנס אליה.וואלאס אומר לך"באיזה דלת תירצה להיכנס ואתה חושב שתוביל אותנו לצוות ניוטק.בחר אתה את הדלת.אני מקווה שתבחר בנכונה"
    נערך לאחרונה על ידי monster, 02-10-2011 בשעה 06:11 PM
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מוציא מן היידיים שלך ברקים חזקים מאוד.אתה עושה אייתם חיכוך.כתוצאה מהחיכוך נוצר אש על היידייים.אתה קופץ מעל המקום שאתה עומד בו.אתה משחחר את כול האנרגיה שצברת בידך כדי שתצליח להגיע לצד השני של החדר.אתה רואה ש/הצד השני עוד רחוק מימך ואתה לא מצליח להגיע אליו.אתה נופל ואז אתה מוצא את עצמך ליד דאקראי.דאקראי אומר לך"תצטרך להתאמץ כדי להגיע לצד השני.זה יותר קשה מהמבחן הקודם"

אני מוציא את מאמאסווין ומאנצ'לקס ואומר להם: "קרן קרח כדי לעשות גשר קרח!" אחכה שזה יקרה ואז אגיד לדרפיון: "תחליק על הקשר עד לצד השני."

5. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Navy"]תומר
    וואלאס אומר לך,תודה רבה תומר".וואלאס מחזיר את מילוטיק שלו לפוכדור שלו.שניכם קופצים אל תוך הר הגעש.אתם נוחתים על משטח ברזל שנעה על נהר הלבה.לאחר דקה של נסיעה אתם מגעים לשח מוצק אתם עולים עליו.מולכם יש 3 דלתות ואתם לא יודעים באיזה דלת לבחור להיכנס אליה.וואלאס אומר לך"באיזה דלת תירצה להיכנס ואתה חושב שתוביל אותנו לצוות ניוטק.בחר אתה את הדלת.אני מקווה שתבחר בנכונה"
    "יש לי גם רעיון תן לי פוקימון מים ושנינו נלך לאחד הדלתות איך הרעיון?אני לא גונב מחברים!"אומר לואלאס
    ואז אוסיף:"אפילו תן לי פוקימון מים חלש העיקר שהוא ינצח את צוות ניוטק..."ואז אלך לדלת בצד ימין בתקווה שזה הדלת הנכונה.

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    וואלאס אומר לך"טוב אתה ביקשת פוקימון חלש.אז קח את מג'יקראפ שלי.הוא הפוימון הכי חלש שלי.אז אני אלך בדלת השמאלית.אז בהצלחה ואני מקוהה שלא תגנוב לי מג'יארפ".וואלאס זורק לך תפוכדור של מג'יקארפ והוא נכנכס לדלת השמאלית.מתקפת מג'יקארפ דחיפה.אתה נכנס לדלת הימנית.אתה נכנכס ומולך נעמדים 3 מגבי שיורים גחלת עליך.למזלך אתה מתחמק מהגחלת שלהם

ניר
    אתה מוציא את מאמאסווין ואת מנצ'לקאס שיעזרו לך להגיע לצד השני.מאמאסווין ומנצ'לקאס יורים קרן קרח.ביחד הם יוצרים גשר קרח שמוביל לצד השני.דרפיו עולה על הגשר כדי לבדוק אם הוא בטוח.הוא מצליח להגיע לצד השני.אתה ושאר הפוקימונים שלך מגיעים לצד השני.דאקראי מרחף מעל האוויר ומגיע לצד השני.דאקראי אומר לך"יפה עברת את המבחן ה2 שלך.נותרו 3 מבחנים לעבור"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    אתה מוציא את מאמאסווין ואת מנצ'לקאס שיעזרו לך להגיע לצד השני.מאמאסווין ומנצ'לקאס יורים קרן קרח.ביחד הם יוצרים גשר קרח שמוביל לצד השני.דרפיו עולה על הגשר כדי לבדוק אם הוא בטוח.הוא מצליח להגיע לצד השני.אתה ושאר הפוקימונים שלך מגיעים לצד השני.דאקראי מרחף מעל האוויר ומגיע לצד השני.דאקראי אומר לך"יפה עברת את המבחן ה2 שלך.נותרו 3 מבחנים לעבור"
    אני עובר למבחן הבא

8. משתמש מנוסה
    תומר
    וואלאס אומר לך"טוב אתה ביקשת פוקימון חלש.אז קח את מג'יקראפ שלי.הוא הפוימון הכי חלש שלי.אז אני אלך בדלת השמאלית.אז בהצלחה ואני מקוהה שלא תגנוב לי מג'יארפ".וואלאס זורק לך תפוכדור של מג'יקארפ והוא נכנכס לדלת השמאלית.מתקפת מג'יקארפ דחיפה.אתה נכנס לדלת הימנית.אתה נכנכס ומולך נעמדים 3 מגבי שיורים גחלת עליך.למזלך אתה מתחמק מהגחלת שלהם

[/COLOR][/B]
    אני ארה על כול המגבי בעזרת האקדח שלי ואז אוציא את מאג'יקרפ שנתן לי ואלאס ואגיד לו:"תתאמן על המגבים המתים האלו כדי שתתפתח!"

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    אתה יורה בעזרת האקדחים שלך על 3 המגבים.היריות שלך מצליחות להרוג 2 מגבים מן ה3 מגבים.מגבי האחרון יורה עליך גחלת.אך שוב אתה מצליח להתחמק מן הגחלת שמגבי יורה עליך.אתה מוציא את מג'יקארפ החוצה .מג'יקארפ יוצא החוצה.והוא משתמש בדחיפה.הוא דוחף את מגבי על הקיר ומביס אותו.מג'יקארפ שמח שניצח את מגבי.אתה שם לב שהוא לא יכול להיות הרבה זמן בחום הכבד.אתה מחזיר את מג'יראפ שלך לפוכדור שלו

ניר
    אתה,כול הפוקימונים שלך ודאקראי נכנסים דרך הדלת הבאה.אתם מגיעים לעוד חדר ענק .בחדר יש הרבה חורים שחורים ענקייםן שחוסמים את המעבר.דאקראי אומר לך"המבחן ה3.באחד מן החור השחור שמולך נמצא המעבר לחדר הבא שבו נמצא המבחן הבא שלך.עליך למצוא פשוט את החור השחור המתאים.בהרבה חורים שחורים יש מלכודות ופוקימונים מסוכנים.אז כדי שתיזהר מאוד במחבן הזה.אז קדימה בהצלחה לךף"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה יורה בעזרת האקדחים שלך על 3 המגבים.היריות שלך מצליחות להרוג 2 מגבים מן ה3 מגבים.מגבי האחרון יורה עליך גחלת.אך שוב אתה מצליח להתחמק מן הגחלת שמגבי יורה עליך.אתה מוציא את מג'יקארפ החוצה .מג'יקארפ יוצא החוצה.והוא משתמש בדחיפה.הוא דוחף את מגבי על הקיר ומביס אותו.מג'יקארפ שמח שניצח את מגבי.אתה שם לב שהוא לא יכול להיות הרבה זמן בחום הכבד.אתה מחזיר את מג'יראפ שלך לפוכדור שלו

[/COLOR][/B]
    'מעניין מה יפתח את מאג'יקראפ הזה...'אחשוב לעצמי ואמשיך לחדר הבא עם האקדח שלי ואתכונן לכול דבר צפוי ולא צפוי.

11. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה,כול הפוקימונים שלך ודאקראי נכנסים דרך הדלת הבאה.אתם מגיעים לעוד חדר ענק .בחדר יש הרבה חורים שחורים ענקייםן שחוסמים את המעבר.דאקראי אומר לך"המבחן ה3.באחד מן החור השחור שמולך נמצא המעבר לחדר הבא שבו נמצא המבחן הבא שלך.עליך למצוא פשוט את החור השחור המתאים.בהרבה חורים שחורים יש מלכודות ופוקימונים מסוכנים.אז כדי שתיזהר מאוד במחבן הזה.אז קדימה בהצלחה לךף"
    אני יורה בכל החורים ובחור שאני לא שומע קול אני נכנס אליו.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    אתה יורה באמצעות האקדח שלך יריריות לבר כול החורים השחורים.היריות נכנסות לחור השחור ולא עושות שום כלום.דאקראי אומר"החורים השחורים האלו חזקים הם יכולים להשמיד את היריות שלך.אז תצטרך בדרך אחרת לגלות באיזה חור שחור אין אף מלכודת.".אתה מחליט להיכנס לחור השחור שמולך בתקווה שלא היה שם אף אחד.אתה נכנס לחור השחור ושם אתה פוגש בנזליף.נזליף רקואה אות ויורה עליך עלי טער.אתה מתחמק מהעחי הטער שלו.

תומר
    אתה חוןשב על איך תפתח את מג'יקארפ שלך.אתה ממשיך בחדר שלך.אתה מתהלך במקום שאתה נמצא בו כמה דקות.לאחר כמה דקות אתה שומע כול של הרבה רגליים.אתה מבין שהרבה חילים של צוות ניוטק באים לכיונכם.אתה שומע שיחה של שני חילים אומרים."שמעת?הסגן של לון בה לפה.אור בטח אם מישהו יפריע לנו בוא יהרוג על ידי אור.הוא אמור להגיטע בעוד כמה דקות ועלינו לפגוש אותו בנחיתה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Blue"]
    תומר
    אתה חוןשב על איך תפתח את מג'יקארפ שלך.אתה ממשיך בחדר שלך.אתה מתהלך במקום שאתה נמצא בו כמה דקות.לאחר כמה דקות אתה שומע כול של הרבה רגליים.אתה מבין שהרבה חילים של צוות ניוטק באים לכיונכם.אתה שומע שיחה של שני חילים אומרים."שמעת?הסגן של לון בה לפה.אור בטח אם מישהו יפריע לנו בוא יהרוג על ידי אור.הוא אמור להגיטע בעוד כמה דקות ועלינו לפגוש אותו בנחיתה"
    אני אלך לאט ובסתר לעבר החיילים ארה באחד ואחנוק את השני למוות,אגנוב את בגדיו ואתלבש עם הבגדים של צוות ניוטק ואלך לנחיתה כדי לפגוש את אור.

14. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה חושב על איך שתעבור את אגם ג'נג'ר.אתה נזכר שיש לך פוקימון מים פוצ'יטמארו שלך.אתה מחליט להוציא אותו החוצה.פוצ'טימארו יוצא החוצה אל האגם.אתה עולה עליו ואז הוא מתחיל לשחות לאורך אגם גנג'ר.פוצ'יטמארו שוחה בכול הכוח.כעבור 3 דקות אתם מגיעים לאמצע האגם ואתם רואים גרידוס שפצוע קשה שוכב על המים.הוא רואה אותם ומנסה להגיד לכם משהו.אבל אתה לא מבין מה הוא רוצה מימך.
    "מעניין מה הוא רוצה.." אומר ואעקוף אותו מהצד כדי לא להפריע לו ואמשיך לכיוון סוף אגם גנג'ר.
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה יורה באמצעות האקדח שלך יריריות לבר כול החורים השחורים.היריות נכנסות לחור השחור ולא עושות שום כלום.דאקראי אומר"החורים השחורים האלו חזקים הם יכולים להשמיד את היריות שלך.אז תצטרך בדרך אחרת לגלות באיזה חור שחור אין אף מלכודת.".אתה מחליט להיכנס לחור השחור שמולך בתקווה שלא היה שם אף אחד.אתה נכנס לחור השחור ושם אתה פוגש בנזליף.נזליף רקואה אות ויורה עליך עלי טער.אתה מתחמק מהעחי הטער שלו.
    אני יוצא מהחור והולך לאחד אחר

עמוד 120 מתוך 203 ראשוןראשון ... 2070110118119120121122130170 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •