Pokemon GO
עמוד 121 מתוך 203 ראשוןראשון ... 2171111119120121122123131171 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,801 עד 1,815 מתוך 3033
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ניר
    נזליף יורה עליך קליע זרעים.אתה מצליח להתחמק מהקליע הזרעים שלו בקלות.אתה במהירות יוצא מהחור השחור לפני שנזליף יתקוף אותך שוב.דאקראי אומר לך"נסה חור שחור אחר אולי שם אין אף פוקימון או מלכודת.מקוה שתבחר חור שיוביל לצד השני".אתה בוחר בחור שחור שקצת רחוק.אתה מקווה שאין בו מלכודת או פוקימון.אתה נכנס אל החור השחור ואז אתה מצליח לעבור דרכו ולהגיע לסוף החדר.כול החורים השחורים נעלמים.דאקראי אומר לך"עברת תמבחן ה3"

ברוס
    אתה מורה לפוצ'ימארו להסתובב סביב גרידוס הפצוע ולא להפריע לו.פוצ'ימארו עוקף את גרידוס ואז ממשיך לשחות באגם גנג'ר.כעבור כמה דקות אתה רואה את סוף אם גנג'ר.פוצ'ימארו מתחיל לשחות במהירות רבה יותר ומגיע לסוף האגם.אתה יורד מן פו'ימארו על האדמה.פוצ'ימארו עולה על האדמה.אתה רואה שלט"ברוכים הבאים לדרך 3.או בשמו האחר יער הגליגר.נמצאים פה הרבה גלייגרים וגליסקורים פחות".אתה רואה מולך יער עם גליגרים מתעופפים

תומר
    אתה הולך בסתלר לעבר אחד החלים ואז חונק אותו למוות.אף אחד לא שם לב לזה.אתה לוקח את הבגדים שלו ואז לובש אותם עליך.אתה נכנס לשורת החיילים.בינתיים אף אחד מהחיילים לא שם לב לזה שנכנסת לשורת החיילים.החיילים הולכים ואתה יחד איתם.לאחר 2 דקות של הליכה אתם מגיעים לשדה הנחיתה של אור.באופק אתה רואה יצור גדול אתה מזהה שזה סאלאמנס.ועליו נמצא אור.סאלאמנס נוחת על האדמה ואז אור יורד עליו.אור אומר לך"הי אתה חייל.תביא לי דו'ח מצב על התכנון שלנו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה מורה לפוצ'ימארו להסתובב סביב גרידוס הפצוע ולא להפריע לו.פוצ'ימארו עוקף את גרידוס ואז ממשיך לשחות באגם גנג'ר.כעבור כמה דקות אתה רואה את סוף אם גנג'ר.פוצ'ימארו מתחיל לשחות במהירות רבה יותר ומגיע לסוף האגם.אתה יורד מן פו'ימארו על האדמה.פוצ'ימארו עולה על האדמה.אתה רואה שלט"ברוכים הבאים לדרך 3.או בשמו האחר יער הגליגר.נמצאים פה הרבה גלייגרים וגליסקורים פחות".אתה רואה מולך יער עם גליגרים מתעופפים
    יאי גלייסקור!
    ---------------------
    "טוב,פוטאצ'ימארו-תחזור!" אומר לפוטאצ'ימארו ואחזירו לפוכדור.
    לאחר מכן אכנס ליער ואמשיך עד לסופו,או לפחות עד שפוקימון פראי יתקוף אותי.
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    [B][COLOR="Blue"]תומר
    אתה הולך בסתלר לעבר אחד החלים ואז חונק אותו למוות.אף אחד לא שם לב לזה.אתה לוקח את הבגדים שלו ואז לובש אותם עליך.אתה נכנס לשורת החיילים.בינתיים אף אחד מהחיילים לא שם לב לזה שנכנסת לשורת החיילים.החיילים הולכים ואתה יחד איתם.לאחר 2 דקות של הליכה אתם מגיעים לשדה הנחיתה של אור.באופק אתה רואה יצור גדול אתה מזהה שזה סאלאמנס.ועליו נמצא אור.סאלאמנס נוחת על האדמה ואז אור יורד עליו.אור אומר לך"הי אתה חייל.תביא לי דו'ח מצב על התכנון שלנו"
    "מי אני?"אשאל בפתאומיות ואז אוסיף:"אני חדש בצוות אז אני לא יודע מה התכנון!אבל עכשיו אני אלך לדעת מה התכנון שלנו!"ואז אלך לדעת מה התכנון של צוות ניוטק.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש מנוסה
    ניר
    נזליף יורה עליך קליע זרעים.אתה מצליח להתחמק מהקליע הזרעים שלו בקלות.אתה במהירות יוצא מהחור השחור לפני שנזליף יתקוף אותך שוב.דאקראי אומר לך"נסה חור שחור אחר אולי שם אין אף פוקימון או מלכודת.מקוה שתבחר חור שיוביל לצד השני".אתה בוחר בחור שחור שקצת רחוק.אתה מקווה שאין בו מלכודת או פוקימון.אתה נכנס אל החור השחור ואז אתה מצליח לעבור דרכו ולהגיע לסוף החדר.כול החורים השחורים נעלמים.דאקראי אומר לך"עברת תמבחן ה3"
    ~כמו כל סרט בלונדיני אני הולך אל המבחן הבא והמצמרר~

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    אתה נכנס דרך הדלת הבאה ועקבותיך כול הפוקימונים שלך ואקראי.אתה רואה חדר שבמרכזו זירת קרב.דאקראי אומר לך"המבחן ה4 היה קשה יותר מכול 3 המבחנים שעברת.עליך להביס פוקימן אופל.אבל הפוקימון האופל יכול להשתמש בבכול מני התקפות מכול שאר היסדות.ואפילו מתקפות שהוא לא יכול ללמוד.פשוט עליך להביס תפוקימון האופל הזה.תוכל להשתמש רק ב2 פוקימונים.גש למכונה ובחר פוקימון אופל שילחם נגדך".מולך מופיעה מכונה ועלי תמונות של כול פוקימוני האופל הקיימים.

תומר
    אור אומר לך"טוב אני מבין שאתה חדש.עזוב אל תלך כדי לדעת מה התכנון אתה תשמע מחבריך שעומד לידך.".אור פונה לחיל שלידך.החייל אומר לך"גילנו פה שתי פולשים הם הצליחו לחדור להר הגעש.ביינתים אנחנו מחפשים את שניהם ולא מצאנו אותם.אחד מהם ואלאס.בקשר להתעורות הפוקימון האגדי.סימנו את 3 השלבים.עוד שלב 1 ואנו מקימים לתחיה תפוקימון". אור אומר לך"בטח השני זה אחד הנבחרים.מי שמביא לי את אחד מהם מקבל עלה.מי שהורג את אחד מהם יקבל עלה פלוס בדרגה..אז קדימה צאו ותפסו את שניהם".

ברוס
    אתה מחזיר את פוטאצ'ימארו שלך לפוכור שלו.אחרי זה אתה מתחילל לכת לכיון יער הגליגר עד לסופו.אתה נכנס אליו ואז מתחיל ללכת עד לסופו.בדרך אתה רואה הרבה גליגרים שחיים על העצים.לפתע אתה רואה גליגר נופל על השמיים ומתרסק על האדמה.אתה רץ לעברו ואתה רואה שהוא נפצע קשה מאוד.מעליך אתה רואה גליגר ולידו גלייסקור.אתה מבין שהם פגעו קשה בגליגר שלידך.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    תומר
    אור אומר לך"טוב אני מבין שאתה חדש.עזוב אל תלך כדי לדעת מה התכנון אתה תשמע מחבריך שעומד לידך.".אור פונה לחיל שלידך.החייל אומר לך"גילנו פה שתי פולשים הם הצליחו לחדור להר הגעש.ביינתים אנחנו מחפשים את שניהם ולא מצאנו אותם.אחד מהם ואלאס.בקשר להתעורות הפוקימון האגדי.סימנו את 3 השלבים.עוד שלב 1 ואנו מקימים לתחיה תפוקימון". אור אומר לך"בטח השני זה אחד הנבחרים.מי שמביא לי את אחד מהם מקבל עלה.מי שהורג את אחד מהם יקבל עלה פלוס בדרגה..אז קדימה צאו ותפסו את שניהם".

אני אלך לחפש את ואלאס כדי להגיד לו את הדברים שאמרו לי.

7. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה נכנס דרך הדלת הבאה ועקבותיך כול הפוקימונים שלך ואקראי.אתה רואה חדר שבמרכזו זירת קרב.דאקראי אומר לך"המבחן ה4 היה קשה יותר מכול 3 המבחנים שעברת.עליך להביס פוקימן אופל.אבל הפוקימון האופל יכול להשתמש בבכול מני התקפות מכול שאר היסדות.ואפילו מתקפות שהוא לא יכול ללמוד.פשוט עליך להביס תפוקימון האופל הזה.תוכל להשתמש רק ב2 פוקימונים.גש למכונה ובחר פוקימון אופל שילחם נגדך".מולך מופיעה מכונה ועלי תמונות של כול פוקימוני האופל הקיימים.
    "אני בוחר בפוצ'יאנה" אגיד ואצחקק.
    אוציא את אינפרנופ ואגיד לו: "תגמור עם זה מהר, אגרוף מאך!"

8. NYO HO HO
    ברוס
    אתה מחזיר את פוטאצ'ימארו שלך לפוכור שלו.אחרי זה אתה מתחילל לכת לכיון יער הגליגר עד לסופו.אתה נכנס אליו ואז מתחיל ללכת עד לסופו.בדרך אתה רואה הרבה גליגרים שחיים על העצים.לפתע אתה רואה גליגר נופל על השמיים ומתרסק על האדמה.אתה רץ לעברו ואתה רואה שהוא נפצע קשה מאוד.מעליך אתה רואה גליגר ולידו גלייסקור.אתה מבין שהם פגעו קשה בגליגר שלידך.
    "היי!תעזבו את הגליגר בשקט!" אומר לגליגר ולגליסקור שפגעו בגליגר.
    לאחר מכן אוציא את פוטאצ'ימארו מהפוכדור ואומר לוֹ:"פוטאצ'ימארו-תרחיק את גליגר וגליסקור שעל העץ בעזרת אקדח מים!".
    NYO HO HO BITCH

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ברוס
    אתה מורה לגליגר ולגליסקור לעזוב את הגליגר הפצוע.הם מתעלמים מדבריך.אתה מוציא את פוטאצ'ימארו מחוץ לפוכדור שלו שיעזור לך להרחיק את גליגר וגליסקור.פוטאצ'ימארו יוצא מן הפוכדור שלו ויורה אקדח מים לעבר גליגר וגליסקור.גליגר לא מצליח להתחמק מן אקדח המים של פוטאצ'ימארו ונפגע.האקדח המים מצליח להעיף את גליגר לצד השני של היער.לעומת זאת גליסקור מתחמק בקלות מהאקדח המים.הוא תוקף באבנים חדות את פוטאצ'ימארו.הוא מעיף אנבים חדות לעברו.

ניר
    אתה בוחר פוצ'יאנה שילחם נגדך.בצד השני של הזירה מופיע פוצ'יאנה קטן.אתה מוציא את איינריימפ שלך לקרב.איינריימפ רץ במהירות לעבר פוצ'יאנה באגרוף מאך.האגרוף של איינריימפ הופך לכתום חום כזה.פוצ'יאנה זז במהירות ומצליח להתחמק מאגרוף המאך של איינריימפ.פוצ'יאנה משתמש בסילון אקוה.זרם מים מקיף אותו והוא רץ ישר אל איינריימפ שלך ועומד לפגוע בו חזק.

תומר
    אתה הולך מן המקום ומתחיל לחפש את וואלאס להגיד לו מה צוות ניוטק מתכנן.לאחר כמה דקות של חיפוש אתה פוגש אותו.אתה מסביר לו מה שמעת הרגע והוא אומר לך"נראה שאנחנו יודעים שאנחנו פה.אנחנו נצטרך להסתננן ולחקות לרגע המתאים שבו נעצור אותם.תקשיב אני אלחם נגד אור ואתה נגד טריס אוקי?.תגיד יש לך עוד בגדים של חילים של צוות ניוטק אני צריך אחד כזה?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    [COLOR=Navy][B]תומר
    אתה הולך מן המקום ומתחיל לחפש את וואלאס להגיד לו מה צוות ניוטק מתכנן.לאחר כמה דקות של חיפוש אתה פוגש אותו.אתה מסביר לו מה שמעת הרגע והוא אומר לך"נראה שאנחנו יודעים שאנחנו פה.אנחנו נצטרך להסתננן ולחקות לרגע המתאים שבו נעצור אותם.תקשיב אני אלחם נגד אור ואתה נגד טריס אוקי?.תגיד יש לך עוד בגדים של חילים של צוות ניוטק אני צריך אחד כזה?"
    "כן יש לי פה בגד אני חושב..."אומר לואלאס ואז אתן לו בגד עם אני אמצא אותו.
    "יש לך פוקימון מים אחר?מאג'יקראפ יאכזב אותי נגד טריס..."אוסיף לדברי ואז אתן לו את הפוקדור של מאג'יקראפ.

11. משתמש מנוסה
    יר
    אתה בוחר פוצ'יאנה שילחם נגדך.בצד השני של הזירה מופיע פוצ'יאנה קטן.אתה מוציא את איינריימפ שלך לקרב.איינריימפ רץ במהירות לעבר פוצ'יאנה באגרוף מאך.האגרוף של איינריימפ הופך לכתום חום כזה.פוצ'יאנה זז במהירות ומצליח להתחמק מאגרוף המאך של איינריימפ.פוצ'יאנה משתמש בסילון אקוה.זרם מים מקיף אותו והוא רץ ישר אל איינריימפ שלך ועומד לפגוע בו חזק.
    אני אומר לדרפיון: "ניב קרח כדי שהמים יהפכו לקרח לא אפקטיבי" אצחק ואז אגיד לאינפרנופ ולדרפיון: "מהלך הטיל."

12. NYO HO HO
    ברוס
    אתה מורה לגליגר ולגליסקור לעזוב את הגליגר הפצוע.הם מתעלמים מדבריך.אתה מוציא את פוטאצ'ימארו מחוץ לפוכדור שלו שיעזור לך להרחיק את גליגר וגליסקור.פוטאצ'ימארו יוצא מן הפוכדור שלו ויורה אקדח מים לעבר גליגר וגליסקור.גליגר לא מצליח להתחמק מן אקדח המים של פוטאצ'ימארו ונפגע.האקדח המים מצליח להעיף את גליגר לצד השני של היער.לעומת זאת גליסקור מתחמק בקלות מהאקדח המים.הוא תוקף באבנים חדות את פוטאצ'ימארו.הוא מעיף אנבים חדות לעברו.
    "פוטאצ'ימארו-תתחמק ותשתמש בסילון אקווה על גלייסקור!" אומר לפוטאצ'ימארו.
    NYO HO HO BITCH

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ברוס
    פוטאצ'ימארו זז במהירות מן המקום שהוא עומד בו וכך הוא מתחמק מן האבנים החדות שמשליך עליו גליסקור.לאחר מכן הוא משתמש בסילון אקוה על גליסקור.זרם מים ענק מקיף את פוטאצ'ימארו.הוא קופץ לעבר גליסקור תוך כדי שהוא משתמש בסילון אקוה עליו.גליסקור מנסה להתחמק מן סילון האקוה אך לא מצליח ונפגע קשה.גלייסקור עף לעבר פוטאצ'ימארו בניב חשמל.השיניים שלו הופכות לחשמל.זה עלול לפגוע בפוטאצ'ימארו שלך.

ניר
    אתה מכניס את דראפיון שלך לקרב.הוא משתמש בניב קרח על סילון האקוה של פוצ'יאנה.ניב הקרח מקפיא את סלון האקוה ואת פוצ'יאנה.פוצ'יאנה מצליח לצאת מסילון האקוה הקפוא.דרפיון ואיינריימפ משלבים כולחות הם משתמשים במהלך טיל.דרפיון יורה טיל סיכות לעבר פוצ'יאנה.איינריימפ מחזק את טיל הסיכות בהסתערות אש.שתי המתקפות יוצרות מהלך טיל.פוצ'יאנה משתמש בצוות כפול ומשכפל אותו לעוד 2.כך הוא מצליח להתחמק ממהלך טיל.הכפילים שלו מושמדים.פוצ'יאנ מעיף הרבה כדורי צל לעבר איינריימפ ודרפיון.

תומר
    אתה רואה חייל שלל צוות ניוטק עובר לדכם.אתה ננותן לו ברכיה.אתה מעלף אותו ואז ואלאס לוקח לו את הבגדים ומחביא את הגופה.ואלאס אומר לך"מג'יקארפ שלי הוא פוקימון חזק.אולי הוא יודע רק דחיפה אך הצלחתץי לאמן אותו שיביס פוקימונים רק באמצעות דחיפה.טוב אז אני אתן לך פוקימו מים אחר.טוב אתן לך את כרסוט שלי.רק אל תגנוב לי אותו".אתה נותן לו תפוכדור של מג'יקארפ והוא נותן לך את הפוכדור של קרסוט.ואלאס מוסיף"טוב בוא נלך למקום שאור וטריס אמורים להיות בו"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Navy"]תומר
    אתה רואה חייל שלל צוות ניוטק עובר לדכם.אתה ננותן לו ברכיה.אתה מעלף אותו ואז ואלאס לוקח לו את הבגדים ומחביא את הגופה.ואלאס אומר לך"מג'יקארפ שלי הוא פוקימון חזק.אולי הוא יודע רק דחיפה אך הצלחתץי לאמן אותו שיביס פוקימונים רק באמצעות דחיפה.טוב אז אני אתן לך פוקימו מים אחר.טוב אתן לך את כרסוט שלי.רק אל תגנוב לי אותו".אתה נותן לו תפוכדור של מג'יקארפ והוא נותן לך את הפוכדור של קרסוט.ואלאס מוסיף"טוב בוא נלך למקום שאור וטריס אמורים להיות בו"
    "תודה רבה ואלאס!"אומר לואלאס ואז אלך איתו לחפש את טריס ואת אור.

15. משתמש סופר ספאמר
    ניר
    אתה מסרב להצעה של המכשפה.אתה יורה בה כמה יריות מן הרובה שלך לעבר המכשפה.המכשפה נפגעת מן היריות אך לא נהרגת מן היריות רק מתעלפת על הרצפה.אתה יוצא מן חדר 2 ומחפש בחדר 3 רוטום עשבאך גם שם אין כלום.אתהיוצא מחדר 3 ונכנס אל חדר 4 ומחפש רוטום עשב.אך גם שם אין כלום.אתה יוצא מחדר 4 ונכנס אל חדר 5 ומחפש רוטום עשב.שם גם אין רוטם עשב אך יש בחדר הזה מבחנות גדולות מלאות נוזל ירוק.בחלקמן המבחנות נמצאים בני אדם.

איתי
    הונצ'קרו עף גבוה לעבר תקרת הזירה וכך הוא מתחמק ממשאבת הידרו של סאימיטוד.הונצ'קרו עף לעבר סאימיטוד באס אוירי חזק ביותר.סאימיטוד שוב מפעיל מגן מים שמגן עליו מהאס האוירי של הונצ'קרו.הונצ'קרו נפגע מן התקפה של עצמו.מגן המים מבוטל.הונצ'קרו מנצל זאת ובמהירות תוקף בדופק אפל את סאימיטוד .סאמיטוד לא מצליח להתחמק מן דופק אפל ונפגע קשה.סאימיטוד תוקף בפעימת מים את הונצ'קרו.

ברוס
    לוקריו מכין כדור הילה ענק וחזק ביותר .הוא מעיף את כדור ההילה שהוא מכין על הוצונאמי של סאימיטוד.כדור ההילה של לוקריו מצליח לשבור את הוצונאמי של סאימיטוד.לוקריו רץ לעבר סאימיטוד בציפורן צל חזקה.היד שלו הופכת לציפורן צל גדולה.ציפורן הצל פוגעת קשה בסאימיטוד.ודא אומר"סאימי וד סיים את לוקריו ברעידת אדמה".סאימיטוד מפעיל רעידת אדמה שמרעידה את הזירה לגמרי.
    ''הונצ'קרו תתקוף את פעימת המים בכדור צל ואז תתקוף בדופק אפל'' אני צועק לו

עמוד 121 מתוך 203 ראשוןראשון ... 2171111119120121122123131171 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •