Pokemon GO
עמוד 123 מתוך 203 ראשוןראשון ... 2373113121122123124125133173 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,831 עד 1,845 מתוך 3033
  1. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ליאור, אני מעוניין לפרוש מהמשחק זמנית אם זה אפשרי. אני לא הספקתי להגיב ולא נעים לי כל פעם להעיק לך,שאחזור תוכל לתת לי את התגובה האחרונה? או שאתה רוצה עכשיו להמשיך לי ותרשום שוב את התגובה האחרונה.. תודה. ורשמתי את זה פה כי זה נחשב פרישה.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה

תומר
    טריס אומר לך"לא תוכל להפעיל קצת תמוח.אנחנו בהר געש פעיל.אז האגדי הוא מסוג אש .אז תחשוב על איזה אגדי מסוג אש אתה מכיר שחיי בהר געש.הגיע הזמן שאני אעיר את האגדי.". טריס מויא מן השק שעל גבו 3 חרבות בבצע אדום.הוא תוקע את החרבות באדמה מול המקדש.לפתע האדמה מתחילה לזוזעמודי אש מקיפים את טריס.עמוד אש יוצא ענק ביותר יוצא ונמנו יוצא הפוקיצמון האגדי.אתה מזהה שזה מולטרוס האגדי.טריס אומר"סופך הגיע"

"גם יכול להיות שלך!"אצעק לטריס ואז אגיד לכרטוס ולצ'אריזארד:"כרטוס תשתמש באקווה ג'יט וקרן קרח על טריס וצ'יאריזארד תדבר עם מולטרוס כדי שננצח את טריס!אם תוקפים אותך צ'אריזארד תשתמש באגרוף חשמל כדי להחזיר את המתקפה!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מסתכל על הפיצוצים שנוצרו מהמהלך המטאור.פוצ'יאנה מתחמק מהפיצוצים בקושי רב.איינריימפ תוקף בבפיצוץ בליץ'.הוא שואב את האדים שבזירה עם התלקחות בליץ' ואז הוא מפוצץץ אותם בהסתערות אש.דרפיון משתמש בגשם סיכות.הוא יורה טיל סיכות.טיל הסיכות מתמזג עם האדים והופך לגשם סיכות.שתי המתקפות פוגעות קשה בפוצ'יאנה.פוצ'יאנה לא מוותר ומעיף אבנים חדות על דרפיון ואיינריימפ.
    אני אומר לאינפרנופ: "שבור את האבנים עם אגרוף מאך ואז כנס בפוצ'אינה." ואז לדרפיון: "גם אתה, אבל עם טיל סיכות.."

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה צועק לגליגר שעזרת לו שיחזור אליך.גליגר שומע אותך ואז הוא חוזר במהירות אליך.הוא נוחת על אחדהעצים שמולך.אתה שם לב שגליגר הבריא מהר מאוד.בזמן שנלחמת מול גליגר וגליסקור.גליגר מחכה לדעת למה קראת לו לחזור.מה תרצה להגיד לו.הוא במתח ממה שתרצה להגיד לו.
    "רוצה להיות בצוות שלי גלייגר?" אשאל את גליגר ואחכה לתשובה ממנו.
    NYO HO HO BITCH

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    עומר
    הנה המשך האחרון
    לוקאס
    ניר רוצח,תשלח את הטופס הרשמה אלי לה.פ
    טריס אומר לך"אני לא מאמין לשקר הזה.".מונפרנו קופץ מעל הגב שלך ומשתמש באגרוף מאך.הוא מצליח לפגוע באנשיו של טריס.לאחר מכן הוא מחטיף אגרוף מאך לפרצוף של טריס.כויה נוצרת בפניו של טריס.טריס אומר לכם"טוב נו עליך עליכם".אתה מרגיש עייף ואתה מתמוטט על האדמה וגם מונפרנו מתמוטט ל האדמה.לאחר שעה.אתה מוצא את עצמך קשור ליד עמוד מברזל בחדר ענק שעשוי מברזל ומונפרנו לא איתך.

ניר
    איינריימפ משתמש באגרוף מאך על הבאנים החדות שפוצ'יאנה שולח לעברו.אגרוף המאך של איינריימפ שובר את כול האבנים החדות של פוצ'ינה.אינריממפ רץ לעבר פוצ'יאנה באגרוף מאך.פוצ'יאנה זז במהירות ומתחמק מן אגרוף המאך של איינריימפ.דרפיון יורה טיל סיכות לעבר פוצ'יאנה.פוצ'יאנה מתחמק מהטיל הסיכות של דרפיון בקלות.פוצ'יאנה תוקף בדופק אפל את דרפיון ואת איינריימפ שלך.

תומר
    כרטוס יורה קרן קרח ומשתמש בסילון אקוה על טריס.הוא מצליח ליצור סילון אקוהה קרח שעומד לפגע בטריס.טריס מתחמק במהירות והוא מצליח להתחמק מהתקפות של כרטוס.צ'אריזארד לא מצליח לדבר עם מולטרס.מולטרס עומד במקום ולא עושה כלום.סימן סגול מופיע על המצח שלו.טריס אומר לך"אתה רואה תסימן שעל מצחו.זה אומרשמולטרס בשליתתטי המלאה עכשיו.אז עליך עליך.אז מה אם יש לך פוקימון מים ואש."

ברוס
    גליגר שומע את הצעה שלך.אתה מחכה לתשובתו המלאה.אתה רואה שגליגר חושב על הצעה שלך לעומק.לאחר כמה דקות של חשיבה.הוא אומר לך"גלי גלי".הוא אומר לך בחיוך רחב את המילים האלו.אתה מבין שגליגר רוצה להיות בצוות שלך.הוא מחכה שתזרוק עליו פוקימון.

נערך לאחרונה על ידי monster, 02-11-2011 בשעה 05:06 PM
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    ניר
    איינריימפ משתמש באגרוף מאך על הבאנים החדות שפוצ'יאנה שולח לעברו.אגרוף המאך של איינריימפ שובר את כול האבנים החדות של פוצ'ינה.אינריממפ רץ לעבר פוצ'יאנה באגרוף מאך.פוצ'יאנה זז במהירות ומתחמק מן אגרוף המאך של איינריימפ.דרפיון יורה טיל סיכות לעבר פוצ'יאנה.פוצ'יאנה מתחמק מהטיל הסיכות של דרפיון בקלות.פוצ'יאנה תוקף בדופק אפל את דרפיון ואת איינריימפ שלך.
    אני אומר לאינפרנופ: "תשבור את הדופק עם אגרוך מאך" ואז לדרפיון: "רוץ על פוצ'אינה, תפוס אותו בזנב ותתחיל איתו קרב צמוד."

7. NYO HO HO
    ברוס
    גליגר שומע את הצעה שלך.אתה מחכה לתשובתו המלאה.אתה רואה שגליגר חושב על הצעה שלך לעומק.לאחר כמה דקות של חשיבה.הוא אומר לך"גלי גלי".הוא אומר לך בחיוך רחב את המילים האלו.אתה מבין שגליגר רוצה להיות בצוות שלך.הוא מחכה שתזרוק עליו פוקימון.
    "אוקיי גליגר!" אומר ואזרוק עליו פוכדור.
    NYO HO HO BITCH

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ברוס
    אתה מוציא פוכדור מן התיק שלך ואתה זורק תפוכדור בהתרגשות על גליגר.גליגר נרגש שהוא עומד להיות הפוקימון שלך.הפוכדור פוגע במצחו של גליגר ואז אור אדום יוצא מן הפוכדור ועוטף את גליגר.גליגר נכנס לפוכדור שלך.הפוכדור נוחת על האדמה ומתחיל לזוז לצד לצד.ואז שוב לצד ולצד ואז הוא נעצר.לכדת גליגר יעודכןן בקרוב.

ניר
    איינריימפ תוקף את הדופק האפל של פוצ'יאנה באגרוף מצאף.האגרוף המאך של איינריימפ מצליח לשבור את דופק האפל של פוצ'יאנה.דרפיון רץ לעבר פוצ'יאנה ואז תופס אותו באמצעות הזנב שלו.והוא הוא מתחיל להילחם נגדו כמו מתקפת קרב צמוד.פוצ'יאנה לא מצליח להתחמק מהמכות של דרפיון ונפגע קשה.דרפיון משחרר את פוצ'יאנה.פוצ'יאנה משתמש בזנב ברזל על איינריימפ ודרפיון

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    תומר
    כרטוס יורה קרן קרח ומשתמש בסילון אקוה על טריס.הוא מצליח ליצור סילון אקוהה קרח שעומד לפגע בטריס.טריס מתחמק במהירות והוא מצליח להתחמק מהתקפות של כרטוס.צ'אריזארד לא מצליח לדבר עם מולטרס.מולטרס עומד במקום ולא עושה כלום.סימן סגול מופיע על המצח שלו.טריס אומר לך"אתה רואה תסימן שעל מצחו.זה אומרשמולטרס בשליתתטי המלאה עכשיו.אז עליך עליך.אז מה אם יש לך פוקימון מים ואש."

"כרטוס תשתמש במשאבת הידרו על מולטרס!"אצעק לכרטוס ואז אגיד לצ'אריזארד:"צ'אירזארד תשתמש באגרוף חשמל עם להביור על טריס!"

10. Water, Earth, Fire, Air.
    לוקאס
    ניר רוצח,תשלח את הטופס הרשמה אלי לה.פ
    טריס אומר לך"אני לא מאמין לשקר הזה.".מונפרנו קופץ מעל הגב שלך ומשתמש באגרוף מאך.הוא מצליח לפגוע באנשיו של טריס.לאחר מכן הוא מחטיף אגרוף מאך לפרצוף של טריס.כויה נוצרת בפניו של טריס.טריס אומר לכם"טוב נו עליך עליכם".אתה מרגיש עייף ואתה מתמוטט על האדמה וגם מונפרנו מתמוטט ל האדמה.לאחר שעה.אתה מוצא את עצמך קשור ליד עמוד מברזל בחדר ענק שעשוי מברזל ומונפרנו לא איתך.
    "מונפרנו!" אצעק ואנסה להשתנות לדיטו,אם לא אצליח אנסה לתקשר עם גיראטינה שוב.
    --------
    אני שולח עכשיו.
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

11. NYO HO HO
    ברוס
    אתה מוציא פוכדור מן התיק שלך ואתה זורק תפוכדור בהתרגשות על גליגר.גליגר נרגש שהוא עומד להיות הפוקימון שלך.הפוכדור פוגע במצחו של גליגר ואז אור אדום יוצא מן הפוכדור ועוטף את גליגר.גליגר נכנס לפוכדור שלך.הפוכדור נוחת על האדמה ומתחיל לזוז לצד לצד.ואז שוב לצד ולצד ואז הוא נעצר.לכדת גליגר יעודכןן בקרוב.
    אפשר לשנות את השם של פוטאצ'ימארו לשם שלו באנגלית?
    -----------------------------------------
    "יאי!לכדתי גליגר!" אומר בהתרגשות ואחזיר את פוטאצ'ימארו לפוכדור שלו.
    לאחר מכן אמשיך בדרכי לעיר הבאה.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    ניר
    איינריימפ תוקף את הדופק האפל של פוצ'יאנה באגרוף מצאף.האגרוף המאך של איינריימפ מצליח לשבור את דופק האפל של פוצ'יאנה.דרפיון רץ לעבר פוצ'יאנה ואז תופס אותו באמצעות הזנב שלו.והוא הוא מתחיל להילחם נגדו כמו מתקפת קרב צמוד.פוצ'יאנה לא מצליח להתחמק מהמכות של דרפיון ונפגע קשה.דרפיון משחרר את פוצ'יאנה.פוצ'יאנה משתמש בזנב ברזל על איינריימפ ודרפיון
    אני אומר לאינפרנופ: "אגרוף אש כדי שפצ'ואינה יטוס למלעה ויפגע" ואז לדרפיון: "שפצ'ואינה למעלה, טיל סיכות שגם ככה אם הוא לא היה למעלה הטיל סיכות יפול עליו."

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    איינריימפ משתמש בארוף אש על זנב הברזל של פוצ'יאנה.אגרוף האש חזק יותר מזנב הברזל ולכן פוצ'יאנה נפגע ועף עד לתקרה עד שמרסק עליה.נוצר חור בתקרת החדר.פוצ'יאנה נופל לתוך הזירה.דרפיון יורה טיל סיכות לער פוצ'יאנה.טיל הסיכות פוגע קשה בפוצ'יאנה.פוצ'יאנה מתרסק על זירת הקרב ויוצר מכתש קטן סביבו.פוצ'יאנה מעולף.דאקראי אומר"פוצ'יאנה מעולף המנצח הוא ניר.ניר עברת תמבחן ה4 שלך".הדלת למבחן הבאה נפתחת

ברוס
    עידכנתי לך את גליגר כן תוכל לשנות את השם של פוטאצ'ימארו לשם שלו באנגלית
    ----------------------------------------------------
    ברוס אתה שמח שהצלחת לתפוס גליגר.אתה מחזיר את הפוכדור של גליגר לתיק שלך.אתה מחזיר את דאווט שלך לפוכדור שלו.אתה ממשיך ללכת בדרך 3 עד לעיר הבאה.תוך כמה דקות אתה מגיע לסוף דרך 3 ויוצא מיער גליגר.אתה שמח שיצאת מהיער אך לאכזבתך אתה רואה יער יותר גדול מולך.אתה קורא את השלט שמולך"היער הגדול.מצוים פה הרבה פוקימוני חרק.אאחרי היער העיר בג"

לוקאס
    אתה מנסה לשנות את צורתך לדיטו.אתה מצליח לשנות את הצורה שלך לדיטו.בגלל צורת הגוף של דיטו אתה מצליח לצאת מהחבלים שקושרים אותך.אתה מנסה לקרוא שוב לגיראטינה אך הוא שוב לא עונה לך.מולך דלת קטנה נוצרת ומשם יוצא המונפרנו שלך.שניכם נרגשים שפגשתם את השני.אתה חוזרה לצורת האדם.אתם שמחים אך אתם עדיין לא הצלחתם לצאת מהחדר שאתם נמצאים בו.

תומר
    כרטוס משתמש במשאבת הידרו.הוא יורה זרם מים חזק ביותר לעבר מולטרס.טריס אומר למולטרס"תחמק מזה".מולטרס מקשיב לטריס ומתחמק מן משאבת הידרו של כרטוס.צ'אריזארד עף לעבר טריס במתקפת אגרוף חשמל משולב עם להביור.מולטרס עף להגן על טריס הוא סופג את המתקפות של צ'אריזארד.מולטרס יוצא מזה ללא כול פגע.טריס אומר"מולטרס להביור על הילד".מולטרס יורה להביור עליך.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Blue"]תומר
    כרטוס משתמש במשאבת הידרו.הוא יורה זרם מים חזק ביותר לעבר מולטרס.טריס אומר למולטרס"תחמק מזה".מולטרס מקשיב לטריס ומתחמק מן משאבת הידרו של כרטוס.צ'אריזארד עף לעבר טריס במתקפת אגרוף חשמל משולב עם להביור.מולטרס עף להגן על טריס הוא סופג את המתקפות של צ'אריזארד.מולטרס יוצא מזה ללא כול פגע.טריס אומר"מולטרס להביור על הילד".מולטרס יורה להביור עליך.
    "כרטוס תציל אותי בעזרת משאבת הידרו!"אצעק לכרטוס ואז אוסיף:"כרטוס אחרי שתקפת במשאבת הידרו תשתמש באקווה ג'יט וצ'אריזארד תשלב למתקפה להביור בצדדים!"

15. Water, Earth, Fire, Air.
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות;1025594[B
    לוקאס[/B]
    אתה מנסה לשנות את צורתך לדיטו.אתה מצליח לשנות את הצורה שלך לדיטו.בגלל צורת הגוף של דיטו אתה מצליח לצאת מהחבלים שקושרים אותך.אתה מנסה לקרוא שוב לגיראטינה אך הוא שוב לא עונה לך.מולך דלת קטנה נוצרת ומשם יוצא המונפרנו שלך.שניכם נרגשים שפגשתם את השני.אתה חוזרה לצורת האדם.אתם שמחים אך אתם עדיין לא הצלחתם לצאת מהחדר שאתם נמצאים בו.
    .
    "בא איתי מונפרנו" אומר לו ואהפוף לאלקאזם,אשגר את שתיינו אל מחוץ לדלת, אהפוך לסבליי,אסתיר את שניינו ואתחיל לסרוק את המקום.
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

עמוד 123 מתוך 203 ראשוןראשון ... 2373113121122123124125133173 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •