Pokemon GO
עמוד 126 מתוך 203 ראשוןראשון ... 2676116124125126127128136176 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,876 עד 1,890 מתוך 3033
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    תומר
    אתה משתחחר מן השלוב שלך ושל צ'איזארד.אתה מוציא את קיבאגו שיעזור לך בקרב.קיבאגו משתמש בחפירה.הוא חופר בור ואז הוא נכנס לבור שחפר.קיבאגו יוצא מהבור ותופס את הונדום ומשתמש עליו בשבירת לבנים.שבירת הלבנים פוגעת בהונדום.צ'איזארד משתמש בצעקה על מולטרס.מולטרס מתחמק בקלות מהצעקה.לאחר מכן צ'אריזארד תוקף באגרוף חשמל את מולטרס.מולטרס לא מצליח להתחמק מהאגרוף חשמל ומשותק.כרטוס משתמש באבנים חדות.הוא תוקף במשאבת הידרו את האבנים החדות.שתי המתקפות פוגעות במולטרס ורק עוזרות לו לצאת מהשיתוק.אתה מחפש את ואלאס אבל אתה לא מוצא אותו.נראה שהוא בכלל לא נמצא בהר געש יותר.

ניר
    מלך האופל אומר לך"עכשיו תראה מי הפוקימון הבאה שלי.הפוקימונים שלי בכלל לא לוזרים.הם חזקים מאוד.עכשיו צא קרוקודיל שלי לקרב נצח את האינריימפ שלו".מלך האופל זורק פוכדור וממנו יוצא קרוקודיל של מלך האופל.מלך האופל אומר"קרוקודיל תשתמש ברעידת אדמה על אינריימפ.רעידת האדמה שלו מרעידה חזקהאת זירת הקרב.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    יכול להיות שאני פורש מהמשחק.
    --
    ניר
    מלך האופל אומר לך"עכשיו תראה מי הפוקימון הבאה שלי.הפוקימונים שלי בכלל לא לוזרים.הם חזקים מאוד.עכשיו צא קרוקודיל שלי לקרב נצח את האינריימפ שלו".מלך האופל זורק פוכדור וממנו יוצא קרוקודיל של מלך האופל.מלך האופל אומר"קרוקודיל תשתמש ברעידת אדמה על אינריימפ.רעידת האדמה שלו מרעידה חזקהאת זירת הקרב.
    אני מוציא את מאמאסווין ואומר לו: "רעידת אדמה!" ואז אחזיר את אינפרנו]

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    תומר
    אתה משתחחר מן השלוב שלך ושל צ'איזארד.אתה מוציא את קיבאגו שיעזור לך בקרב.קיבאגו משתמש בחפירה.הוא חופר בור ואז הוא נכנס לבור שחפר.קיבאגו יוצא מהבור ותופס את הונדום ומשתמש עליו בשבירת לבנים.שבירת הלבנים פוגעת בהונדום.צ'איזארד משתמש בצעקה על מולטרס.מולטרס מתחמק בקלות מהצעקה.לאחר מכן צ'אריזארד תוקף באגרוף חשמל את מולטרס.מולטרס לא מצליח להתחמק מהאגרוף חשמל ומשותק.כרטוס משתמש באבנים חדות.הוא תוקף במשאבת הידרו את האבנים החדות.שתי המתקפות פוגעות במולטרס ורק עוזרות לו לצאת מהשיתוק.אתה מחפש את ואלאס אבל אתה לא מוצא אותו.נראה שהוא בכלל לא נמצא בהר געש יותר.

[/B][/COLOR]
    "צ'אריזארד תשתמש באגרוף חשמל על הונדום וקיבאגו תשתמש בשבירת לבנים על הונדום בכול הכוח!אתם יכולים לנצח אותו!וקיבאגו אתה יכול אפילו להתפתח!אני מאמין בך!"אצעק בעידוד לצ'אריזארד ולקיבאגו בשמחה רבה כדי שהם ירגישו מצוין
    ואז אוסיף ברגש לכרטוס:"כרטוס תשתמש באבנים חדות ואז תשתמש באקווה ג'ט ותשלב את שני המתקפות ביחד כדי לנצח את מולטרס!אתה מסוגל כרטוס!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    צ'איזארד משתמש באגרוף חשמל על הונדום.קיבאגו תוקף את הונדום בשבירת לבנים הרסנית.הונדום לא מצליח להתחמק מן אגרוף החשמל ושבירת הלבנים ונפגע קשה.הונדום משותק מן אגרוף החשמל של צ'איזארד.כרטוס משתמש בסילון אקוה ובאבנים חדות על מולטרס.מולטרס מצליח להתחמק משילוב התקפות של כרטוס בקלות רבה.מולטרס יורה קרן סולארית לעבר 3 הפוקימונים שלך.

ניר
    חבל
    -----------------------------------------------------
    אתה מחזיר את איינריימפ שלך לפוכדור שלו לפני שיפגע מהרעידת האדמה של קרוקודיל.אייינריימפ מצליח בזמן להתחמק מהרעידת האדמה.אתה מוציא את מאצאסוין לקרב.ממאסווין משתמש גם הוא ברעידת אדמה שמרעידה את הזירה.שני הרעידת האדמה מתנגשות אחת בשניה ומבטלת את השניה.כתוצאה מהתנגשות נוצר סדק ענק בזירה.קרוקודיל רץ לעבר מאמאסווין בנשיכה קטלמנית מאוד.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    תומר
    צ'איזארד משתמש באגרוף חשמל על הונדום.קיבאגו תוקף את הונדום בשבירת לבנים הרסנית.הונדום לא מצליח להתחמק מן אגרוף החשמל ושבירת הלבנים ונפגע קשה.הונדום משותק מן אגרוף החשמל של צ'איזארד.כרטוס משתמש בסילון אקוה ובאבנים חדות על מולטרס.מולטרס מצליח להתחמק משילוב התקפות של כרטוס בקלות רבה.מולטרס יורה קרן סולארית לעבר 3 הפוקימונים שלך.

[/B][/COLOR]
    "צ'אריזארד תשתמש בלהביור כדי לעצור את המתקפה של מולטרס ואז כרטוס תפתיע את מולטרס במשאבת הידרו ובאבנים חדות בכול הכוח!אתם יכולים!"אצעק לצ'אריזארד ולכרטוס
    ואז אגיד לקיבאגו:"תשתמש בציפורני דרקון ובשבירת לבנים על הונדום בכול הכוח לך!אתה יכול!אתה מסוגל גם להתפתח!"

6. משתמש מנוסה
    ניר
    חבל
    -----------------------------------------------------
    אתה מחזיר את איינריימפ שלך לפוכדור שלו לפני שיפגע מהרעידת האדמה של קרוקודיל.אייינריימפ מצליח בזמן להתחמק מהרעידת האדמה.אתה מוציא את מאצאסוין לקרב.ממאסווין משתמש גם הוא ברעידת אדמה שמרעידה את הזירה.שני הרעידת האדמה מתנגשות אחת בשניה ומבטלת את השניה.כתוצאה מהתנגשות נוצר סדק ענק בזירה.קרוקודיל רץ לעבר מאמאסווין בנשיכה קטלמנית מאוד.
    אני אומר למאמאסווין: "עכשיו סופר כוח כדי להפיל אותו לחור!"

7. משתמש מנוסה
    בר
    טראפינץ' וטטרטויג מסתובבים וכך הם מצליחים להתחמק ממשאבת הידרו ש קראודנט.טראטויג משתמש בשוטי גפן.הוא תופס את טראפינץ' עם השוטים שלו ואז הוא מעיף אותו לעבר קראודנט.טראפינץ' עף לעבר קראודנט ומנסה לנשוך אותו.אך העור של קראודנט קשה ואי אפשר לנשוך אותו.ליאו אומר"קרודאנט גמור את טראפינץ' בופק אפל".קראודנט יורה דופק אפל לעבר טראפינץ'.
    "מהר טראפינץ' כנס לתוך האדמה! בחפירה, ואתה טרטוייג קדימה תשתמש בעלי תער בכל הכוח!" אגיד לשניהם בעידוד

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה מזהיר את הסידרלים שהם היו בסכנה גדולה עוד מעט.אתה מוציא את מגבי שלך החוצה.מגבי יוצא החוצה ליער הגדול.מגבי מתחיל קצת לפחוד מהבידרלים אך הוא מצליח לגבור על הפחד שלו.הבידרלים במהירות יורים עליו עוקץ רעל.מגבי מצליח להתחמק מהעוקץ רעל שלהם.הוא משתמש בגחלת עליהם.הגחלת פוגעת בהם אך לא מביסה אותם.הבידרלים עוזבים אותך במנוחה ועפים לדרכם ביער הגדול.מגבי שמח שעזר לך.
    "תודה רבה מגבי!" אומר ואחזיר אותו לפוכדור.
    לאחר מכן אמשיך בדרכי ביער הגדול.
    NYO HO HO BITCH

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ברוס
    אתה מחזיר את מגבי שלך לפוכדור שלו.אתה ממשיך ללכת ביער הגדול עד היציאה.ברך שאתה הולך אתה רואה הרבה פוימוני חרק שגרים ביער,משחקים להם עם פוקימוני החרק האחרים.לאחר 4 דקות של הליכה ביער אתה רואה את היציאה מן היער.אתה רץ מהר לעבר היציאה של היער.אתה יוצא מן היער.באופק אתה רואה את העיר בג שם נמצא המכון השני במחוז המים.

בר
    טראפינץ' במהירות משתמש בחפירה.הוא חופר בור במהירות ואז נכנס לבור שחפר.טראפינץ' מצליח להתחמק מהדופק האפל של קראודנט.אתה רואה שהדופק האפל הולך ישר לעבר טארטויג.טארטויג לא מצליח להתחמק מהדופק האפל ונפגע קשה.טארטויג מתאושש מהפגיעה שספג ואז הוא משתמש בעלי טער.הוא משליח עלי טער לער קראודנט.קראודנט משתמש בהתקשחות.קראודנט נפגע קצת מהעלי הטער.קראודנט משתמש בדופק אפל על טארטויג וטראפינץ'.

ניר
    מאמאסווין רץ לער קרוקודיל במתקפת סופר כוח.סופר הכוח נותן הרבה כוחח למאמאסווין.מאמאסווין מצליח להתחמק מןהנשיכה של קרוקודיל בקלות.הוא תוקף את קרוקודיל בסופר כוח.קרוקודיל לא מצליח להתחמק מהסופר הכוח של מאמאווין ועף לבור שנוצר מהרעידת האדמה שלו.קרוקדיל נוחת בבור ל הזירה ונפגע קשה.קרוקדיל מצליח לצאת מן הבור.הוא תוקף בזנב דרקון את מאמאסווין שלך.

תומר
    צ'אריזארד משתמש בלהביור הוא יורה להביור לעבר קרן הסולארית של מולטרס.הלהביור מחסל את קרן הסולארית.כרטוס משתמש במשאבת הידרו ובאבנים חדות את מולטרס.מולטרס לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קצת.קיבאגו תוקף בציפורן דרקון ובשבירת לבניםעל הונדום.הונום הפעם מתחמק מזה.הונדום משתמש בערפיח.הערפיח מכסה את כול האיזור שאתם נלחמים בו.אתם לא רואים כלום בתוך הערפיח.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Blue"]תומר
    צ'אריזארד משתמש בלהביור הוא יורה להביור לעבר קרן הסולארית של מולטרס.הלהביור מחסל את קרן הסולארית.כרטוס משתמש במשאבת הידרו ובאבנים חדות את מולטרס.מולטרס לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קצת.קיבאגו תוקף בציפורן דרקון ובשבירת לבניםעל הונדום.הונום הפעם מתחמק מזה.הונדום משתמש בערפיח.הערפיח מכסה את כול האיזור שאתם נלחמים בו.אתם לא רואים כלום בתוך הערפיח.
    "צ'אריזארד תשתמש בלהביור כדי לשרוף את ערפיח ומתי שתראה את מולטרס תשתמש באגרוף חשמל!ובאותו זמן קיבאגו תשתמש בחפירה ואז שתראה את הונדום תשתמש בשבירת לבנים אליו!ואתה כרטוס תשתמש במשאבת הידרו כדי להעיף את ערפיח למולטרס ואז תשתמש שוב במשאבת הידרו אבל עם אבנים חדות שיקבלו תעוצה שתעלף את מולטרס וגם את הונדום המסכן!"אצעק לקיבאגו,צ'אריזארד ולכרטוס בתקווה שיצליחו להעלף את הונדום ואת מולטרס.

11. משתמש מנוסה
    ניר
    מאמאסווין רץ לער קרוקודיל במתקפת סופר כוח.סופר הכוח נותן הרבה כוחח למאמאסווין.מאמאסווין מצליח להתחמק מןהנשיכה של קרוקודיל בקלות.הוא תוקף את קרוקודיל בסופר כוח.קרוקודיל לא מצליח להתחמק מהסופר הכוח של מאמאווין ועף לבור שנוצר מהרעידת האדמה שלו.קרוקדיל נוחת בבור ל הזירה ונפגע קשה.קרוקדיל מצליח לצאת מן הבור.הוא תוקף בזנב דרקון את מאמאסווין שלך.
    אני אומר לו: "רסיסי ואז קרן קרח.."

12. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה מחזיר את מגבי שלך לפוכדור שלו.אתה ממשיך ללכת ביער הגדול עד היציאה.ברך שאתה הולך אתה רואה הרבה פוימוני חרק שגרים ביער,משחקים להם עם פוקימוני החרק האחרים.לאחר 4 דקות של הליכה ביער אתה רואה את היציאה מן היער.אתה רץ מהר לעבר היציאה של היער.אתה יוצא מן היער.באופק אתה רואה את העיר בג שם נמצא המכון השני במחוז המים.
    אני ארוץ אל העיר בג וארפא את הפוקימונים שלי.
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה

בר
    טראפינץ' במהירות משתמש בחפירה.הוא חופר בור במהירות ואז נכנס לבור שחפר.טראפינץ' מצליח להתחמק מהדופק האפל של קראודנט.אתה רואה שהדופק האפל הולך ישר לעבר טארטויג.טארטויג לא מצליח להתחמק מהדופק האפל ונפגע קשה.טארטויג מתאושש מהפגיעה שספג ואז הוא משתמש בעלי טער.הוא משליח עלי טער לער קראודנט.קראודנט משתמש בהתקשחות.קראודנט נפגע קצת מהעלי הטער.קראודנט משתמש בדופק אפל על טארטויג וטראפינץ'.

"קדימה חברים הגיע הזמן להראות כמה אתם מהירים שניכם תשתמשו בנשיכה כפולה שאפילו התקשחות לא תעזור ותעברו בתוך העיגולים של הדופק האפל (דופק אפל יש עיגולים) קדימה אתם תצליח" אגיד לעם בעידוד

14. היכל התהילה

אייס
    צ'יקו משתמש במהירות במסך אור.מסך האור של צ'יקו מגן על צ'יקו מן סופת החול של סאנד.סופת החול חוזרת אל סאנד ומתבטלת.צ'יקו מרכז את האנרגיה ואז מנסה לשחרר עלי טער עם אנרגיה כך שהוא ילממד עלים קסומים.אך צ'יקו לא מצליח להוציא עלי טער עם אנרגיה.רק עלי טער רגילים.העלי הטער פוגעים בסאנד קשה.סאנד מתאושת מהפגיעה ומשתמשת בגילגול על צ'יקו
    ״תשבור עליו מסך אור כדי לעצור אותו!״ אורה לצ׳יקו ״תשתמש בשריטה!״

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אייס
    צ'יקו מייצר מסך אור שיעצור את הגילגול של סאנד.לאחר שהוא מייצר מסך אור צ'יקו דופק את המסך האור על סאנד.מסך האור פוגע בסאנד ועוצר את מתקפת הגילגול שלה.צ'יקו רץ לעבר סאנד ואז כשהוא קרוב אליה הוא משתמש עליה בשריטה.סאנד לא מצליחה להתחמק מן השירטה של צ'יקו ונפגעת.סאנד מתעלפת ומפסידה בקרב.סאלי מחזירה את סאנד לפוכדור שלה ואז אומרת לך"אני חושבת שצ'יקו מוכן לקרב המכון שלו"

בר
    טארטויג וטראפינץ' רצים לעבר קרודנט.הם מצליחים להיכנס בתוך העיגולים של דופק אפל וכך להתחמק מימנו.לאחר זאת הם רצים במהירות לעבר קראודנט.כשהם קרובים לקרודנאט הם משתמשים עליו בנשיכה חזקה מאוד.קראודנט נפגע מן הנשיכה ככפולה שלהם.אתה שם לב שקרואדנט כבר תשוש מהקרב.קראודנט יורה משאבת הידרו על טארטויג וטראפינץ'

ברוס
    אתה רץ במהירות לעבר הכניסה של העיר בג.אתה מגיע לעיר בג ואז אתה נכנס לעיר בג.שם אתה רואה מלא עצים שלידם נמצאים ביתי התושבים.אתה רואה שרוב העיר הרוסה כאילו טורנדו הרס את העיר.אתה מתהלך בעיר עד למרכז הפוקימונים.אתה נכנס למרכז הפוקימונים ושם האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים.האחות ג'וי אומרת לך"תרצה להשתתף בתחרות החרק שנערכת בעיר.יש פרסים.אפילו שאין לך פוקימון חרק תוכל להשתתף.מה דעתך?"

ניר
    מאמאסווין לא מצליח להתחמק מזנב הדרקון של קרוקודיל ונפגגע קצצת.מאמאסווין משתמש ברסיסי קרח על קרוקודיל.קרוקודיל לא מצליח להתחמק מן רסיסי הקרח של מאמאסווין ונפגע קצת.לאחר מכן מאמאסווין משתמש בקרן קרח ויורה על קרוקודיל.קרוקודיל לא מצצליח להתחמק גם מקרן הקרח של מאמאסווין.קרן הקרח קופאת לגמרי את קרוקודיל.קרוקודיל לא מצליח לזוז.קרוקודיל לא מצליח לתקוף כשהוא כלו בגוש הקרח שקפא אותו מאמאסווין.

תומר
    צ'אריזארד יורה בלהביור על הערפיח.הלהביור מצליח להעלים את הערפיח מזירת הקרב שלכם.צ'אריזארד משתמש באגרוף חשמל על מולטרס.מולטרס מצליח להתחמק מאגרוף החשמל של צ'אריזארד.קיבאגו משתמש בחפירה.בבור שהוא חפר הוא נכנס אליו ואז כשהוא מוצא את הונדום הוא תוקף אותו בשבירת לבנים.הונדום לא מצליח להתחמק משבירתת הלבנים של קיבאגו.כרטוס משתמש במשאבת הידרו ובאבנים חדות על מולטרס והונדום.מולטרס מצליח להתחמק מזה.הונדום לא מצצליח להתחמק מזה.מולטרס והונדום יורים להביור לעבר הפוקימונים שלך

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 126 מתוך 203 ראשוןראשון ... 2676116124125126127128136176 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •