אני אומר למאמאסווין: "סופר כוח, שהוא יפול לבור וימות!"ניר
מאמאסווין לא מצליח להתחמק מזנב הדרקון של קרוקודיל ונפגגע קצצת.מאמאסווין משתמש ברסיסי קרח על קרוקודיל.קרוקודיל לא מצליח להתחמק מן רסיסי הקרח של מאמאסווין ונפגע קצת.לאחר מכן מאמאסווין משתמש בקרן קרח ויורה על קרוקודיל.קרוקודיל לא מצצליח להתחמק גם מקרן הקרח של מאמאסווין.קרן הקרח קופאת לגמרי את קרוקודיל.קרוקודיל לא מצליח לזוז.קרוקודיל לא מצליח לתקוף כשהוא כלו בגוש הקרח שקפא אותו מאמאסווין.
ניר
מאמאסווין משתמש בסופר כוח על קרוקודיל.סופר הכוח שלו נותן לו יותר כוח לתקוף.הוא רץ במהירות לעבר קרוקודיל הקפוא.הוא מתנגש בו בעוצמה רבה ואז מעיף אותו לבור שהעיף אותו מקודם.קרוקודיל נופל לבור ושם גוש הקרח שכולא אותו נשבר.אור אדוםם מקיף את קרוקודיל.מלך האופל החזיר את קרוקודיל לפוכדור שלו.דאקראי אומר"ניר ניצח בעוד סיבוב.עוד פוקימון 1 מלך האופל מפסיד." מלך האופל אומר לך"אתה חזק יותר ממה שחשבתי שהיה"
תומר
צ'אריזארד שואב את הלהביור שמולטרס והונדום שולחים לעברכם.הלהביור מחזק את כוח האש של צ'איזארד.האגרוף של צ'איזארד הופך לצהוב.הוא משתמש באגרוף חשמל על מולטרס ועל הונדום.מולטרס מצליח להתחמק והונדום לא מצליח.אתה משתלב עם כרטוס.אתה תוקף במשאבת הידרו ואבנים חדות על הונדום.קיבאגו תוקף בשבירת לבנים את הונדום.הונדום לא מצליח להתחמק מכול התקפות ומפסיד בקרב.טריס מחזיר את הונדום לפוכדור שלו.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"תהיה בשקט, ותוציא כבר את הפוקימון הבא שלך!" אגיד לו בזעם ואוציא את הפוקימון שיש לו יתרון על הפוקימון שהוא מוציא.ניר
מאמאסווין משתמש בסופר כוח על קרוקודיל.סופר הכוח שלו נותן לו יותר כוח לתקוף.הוא רץ במהירות לעבר קרוקודיל הקפוא.הוא מתנגש בו בעוצמה רבה ואז מעיף אותו לבור שהעיף אותו מקודם.קרוקודיל נופל לבור ושם גוש הקרח שכולא אותו נשבר.אור אדוםם מקיף את קרוקודיל.מלך האופל החזיר את קרוקודיל לפוכדור שלו.דאקראי אומר"ניר ניצח בעוד סיבוב.עוד פוקימון 1 מלך האופל מפסיד." מלך האופל אומר לך"אתה חזק יותר ממה שחשבתי שהיה"
--
אני יכול פשוט כמה כוחות אחרים במקום כוחות חשמל?
יש 3 דברים שאני רוצה..
"מהי תחרות החרק?" אשאל בזמן שאקח את הפוכדורים שלי ואשים אותם בתיק.ברוס
אתה רץ במהירות לעבר הכניסה של העיר בג.אתה מגיע לעיר בג ואז אתה נכנס לעיר בג.שם אתה רואה מלא עצים שלידם נמצאים ביתי התושבים.אתה רואה שרוב העיר הרוסה כאילו טורנדו הרס את העיר.אתה מתהלך בעיר עד למרכז הפוקימונים.אתה נכנס למרכז הפוקימונים ושם האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים.האחות ג'וי אומרת לך"תרצה להשתתף בתחרות החרק שנערכת בעיר.יש פרסים.אפילו שאין לך פוקימון חרק תוכל להשתתף.מה דעתך?"
NYO HO HO BITCH
ברוס
אתה לוקח את הפוכדורים שלך מהאחות ג'וי ושם אותם בתיק שלך.האחות ג'וי אומרת לך"טוב מיד חודש נערכת בעיר בג תחרות.שבה מאמנים עם פוקימוני חרק נלחמים נגד מאמנים עם פוקימוני חרק אחרים.ובסופו של דבר הזוכה זוכה בביצה נדירה ופרס כספי.כדי לך להירשם לזה.אם אין לך פוקימון חרק אז תוכל לתפוס ביער הגדול או פשוט להלות מן התחרות.דוכן הרשמה נמצא פה קרוב ולידו ערימת פוכדורים שנמצאים בהם פוקימוני חרק.תירשם?"
ניר
איזה דברים אתה רוצה
מלףך האופל אומר לך"אוקי אוצי א תפוקימון האחרון שלי צא הידרוגן שלי לקרב".מלך האופל מוציא את הפוכדור האחרון שלו ומן הפוכדור יוצאהידרוגין של מלך האופל.תה רואה שסוג הקרח של מאמאסווין חזק עליו פי 2אז אתה משאיר אותו בקרב.מלך האופל אומר להידרוגן שלו"זעם דרקון על מאמאסווין".הידרוגן פותח את הפה שלו ונושם זעם דרקון חזק ביותר על מאמאסווין שלך.
תומר
צ'אריזארד משתמש באגרוף חשמל משולב עם להביור על מולטרס.מולטרס מתעופףף במהירות ומצליח להתחמק מן שתי המתקפות של צ'איזארד.קיבאגו קופץ על מולטרס ותוקף אותו בשבירת לבנים ובציפורני דרקון.מולטרס לא מצליח להתחמ'ק משני המתקפות ונפגע קצת.אתה יורה משאבת הידרו ואבנים חדות על מולטרס.מולטרס לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.טריס עולה על מולטרס ואז מולטרס עף לעבר היציאה מהר געש.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
[ברוס
אתה לוקח את הפוכדורים שלך מהאחות ג'וי ושם אותם בתיק שלך.האחות ג'וי אומרת לך"טוב מיד חודש נערכת בעיר בג תחרות.שבה מאמנים עם פוקימוני חרק נלחמים נגד מאמנים עם פוקימוני חרק אחרים.ובסופו של דבר הזוכה זוכה בביצה נדירה ופרס כספי.כדי לך להירשם לזה.אם אין לך פוקימון חרק אז תוכל לתפוס ביער הגדול או פשוט להלות מן התחרות.דוכן הרשמה נמצא פה קרוב ולידו ערימת פוכדורים שנמצאים בהם פוקימוני חרק.תירשם?"
"אני מעדיף ללכוד קודם פוקימון חרק ביער הגדול, אני ארשם עוד מעט!" אומר לאחות ג'וי ולאחר מכן אצא לכיוון היער הגדול לחפש לי פוקימון חרק ללכידה.
NYO HO HO BITCH
אני מחזיר את מאמאסווין ומוציא את סאלמנס. אני אומר לו: "תפעיל פלי כדי להתחמק, ואז זעם דרקון כדי להפיל אותו מתחת לבור המוות!"ניר
איזה דברים אתה רוצה
מלףך האופל אומר לך"אוקי אוצי א תפוקימון האחרון שלי צא הידרוגן שלי לקרב".מלך האופל מוציא את הפוכדור האחרון שלו ומן הפוכדור יוצא הידרוגין של מלך האופל.תה רואה שסוג הקרח של מאמאסווין חזק עליו פי 2אז אתה משאיר אותו בקרב.מלך האופל אומר להידרוגן שלו"זעם דרקון על מאמאסווין".הידרוגן פותח את הפה שלו ונושם זעם דרקון חזק ביותר על מאמאסווין שלך.
--
פיצוץ- טווח של 5 סמ"ר לכל שלב במשחק- אני חושב שעכשיו אני בשלב של 20 סמ"ר... בכל מקרה אני יכול לקבוע את רמת הפיצוץ ו20 סמ"ר זה המקס'. ככה כל שלב תגיד לי מתי נוספים לי ה-5 סמ"ר
שיגור- עד 2 קילומטים- "
מציאת\פירוק עצמים.
תומר
אתה יוצא מהשילוב שלך ושל כרטוס ואז אתה מחזיר את כרטוס ואת קיבאגו לפוכדורים שלהם.אתה משתלב עם צ'איזארד ומתחיל לעקוב אחרי מולטרס וטריס לאן שהם עפים.לאחר כמה דקות טריס שם לב שאתה עוקהב אחריו והוא אומר לך"כול כך עליך עכשיו.ברוך הבא לעלומינו.משם כבר תמות".מולטרס יורב לקרקע הוא יורה להביור על הקרקע.נוצר חור ענק באדמה.מולטרס נכנס לבור וגם אתה נכנס לבור.כשאתה נכנס אתה רואה הרבה חורים ואתה לא יודע לאיזה חור פנה מולטרס.
ניר
אתה מחזיר במהירות את ממאסווין שלך לפני שיפגע.במקום מאמאסווין אתה מוציא את סלאמנס שלך לקרב.סאלאמנס יוצא לקרב נגד הידרוגין.הוא מפעיל פלי ועף גבוה כך הוא מצליח להתחמק מזעם הדרקון של הידרוגין.סאלאמנס עף לעבר הידרוגין ומשתמש עליו בזעם דרקון.הידרוגין מתעופףף בזירה וכך מצליח להתחמק מהתקפה של סאלאמנס.הידרוגין תוקף בזנב דרקון חזק ביותר את סאלאמנס שלך.
ברוס
אתה מחליט לתפוס פוקימון חרק בשביל פוקימוני תחרות פוקימוני החרק.אתה מודה לאחות ג'וי על המידע שנתנה לך ואז אתה יוצא מהמרכז לפווקימונים.אתה יוצא מהעיר בג ומגיע שוב ליער הגדול.ביער הגדול אתה מחפש לך פוקימון חרק.לאחר כמה שניות של חיפוש אתה רואהסייטר מולך.הסייטר מתאמן על העצים של היער במתקפת חיתוך חזקה ביותר.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
ניר
אתה מחזיר במהירות את ממאסווין שלך לפני שיפגע.במקום מאמאסווין אתה מוציא את סלאמנס שלך לקרב.סאלאמנס יוצא לקרב נגד הידרוגין.הוא מפעיל פלי ועף גבוה כך הוא מצליח להתחמק מזעם הדרקון של הידרוגין.סאלאמנס עף לעבר הידרוגין ומשתמש עליו בזעם דרקון.הידרוגין מתעופףף בזירה וכך מצליח להתחמק מהתקפה של סאלאמנס.הידרוגין תוקף בזנב דרקון את סאלאמנס שלך.
אני אומר לו: "תנשוך לו את הזנב, תזרוק אותו על הבור ואז דראכו מטאור שיכנס לתוכו!"
ניר
סאלאמנס נושך את זנב הדרקון של הידרוגין וכך מבטל לו את המתקפה.לאחר מכן סאלאמנס מעיף את הידרוגין לעבר הבור שבאמצע הזירה.הידרוגין משתמש ביכולת שלו ומתחיל לרחף מעל הבור שבאמצע הזירה.סאלאמנס תוקף במהירות בדראכו מטאור את הידרוגין.סאלאמנס פוגגע בהידרוגין ומצליח להעיף אותו לעבר הבור..הידרוגין משתמש ביכולת שלו וניצל ממות.הוא תוקף בדופק אפל את סאלאמנס שלך.
תומר
אתה מנסה לצאת מן המקום שאתה נמצא בו אך אתה לא מוצא את היציאה.אתה רואה שלט"ברוכים הבאים לארץ השמיים אנה הצטיידו בפוקימון מעופףף.".אתה נכנס דרך אחד הבורות ועף בבור.לאחר כמה שניות את מצליח לצאת מן הבור מולך נגלה משהו מדהיים ביותר.אי מעופף בשמיים בשום מקום.אתה רואה על האי מבנים רבים ואנשים שגרים שם.אתה לא רואה שם את מולטרס ואת טריס.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)