Pokemon GO
עמוד 128 מתוך 203 ראשוןראשון ... 2878118126127128129130138178 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,906 עד 1,920 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    ניר
    סאלאמנס נושך את זנב הדרקון של הידרוגין וכך מבטל לו את המתקפה.לאחר מכן סאלאמנס מעיף את הידרוגין לעבר הבור שבאמצע הזירה.הידרוגין משתמש ביכולת שלו ומתחיל לרחף מעל הבור שבאמצע הזירה.סאלאמנס תוקף במהירות בדראכו מטאור את הידרוגין.סאלאמנס פוגגע בהידרוגין ומצליח להעיף אותו לעבר הבור..הידרוגין משתמש ביכולת שלו וניצל ממות.הוא תוקף בדופק אפל את סאלאמנס שלך.

אני אומר לסאלמנס: "זה באוויר, עוף לצד ואז תכנס בו עם ראשייה וככה תגמור את הקרב!"

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    בר
    טארטויג וטראפינץ' רצים לעבר קרודנט.הם מצליחים להיכנס בתוך העיגולים של דופק אפל וכך להתחמק מימנו.לאחר זאת הם רצים במהירות לעבר קראודנט.כשהם קרובים לקרודנאט הם משתמשים עליו בנשיכה חזקה מאוד.קראודנט נפגע מן הנשיכה ככפולה שלהם.אתה שם לב שקרואדנט כבר תשוש מהקרב.קראודנט יורה משאבת הידרו על טארטויג וטראפינץ'

"חברים הגיע הזמן לגמור את הקרב הזה, טרטוייג תשתמש בעלי תער ואתה טראפינץ' בפצצות בוץ שישתלבו ויצרו עלי בוץ שיחסלו את המשאבת הידרו ואת קרואדנט, קדימה חברים אתם תצליחו" אגיד להם בעידוד

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    בר
    אתה מחליט לסיים את הקרב הזה.טארטויג משתמש בעלי טער.הוא מעיף הרבה עלי טער על קראודנט.טראפינץ' משתמש בפצצות בוץ על קראודנט.עלי הטער ופצצות הבוץ נשלחות לעבר קראודנט התשוש.קראודנט לא מצליח להתחמק משני המתקפות שנשלחות לעברו.קראודנט נפגע קשה ומתעללף.ליאו מחזיר את קראודנט לפוכדור שלו ואומר לך"היה לך מזל שניצחת אותי.אז ביי".ליאו מסתלק מהמקום.

[COLOR="Blue"]ניר
    סאלאמנס עף לצד וכך מצליח להתחמק מהדופק האפל של הידרוגין.סאלאמנס עף לעבר הידרוגין ומשתמש עליו בראשיה.הידרוגין לא מצליח להתחמק מהראשיה.הוא נפגע מהראשיה ועף לעבר הזירה ומתרסק בה חזק.עוצמת הריסוק יוצרת מכתש קטן בזירה.מלך האופל אומר"הידרוגין אל תותר לסלאמנס.תקוף אותו בבלהביור".הידרוגין משתמש בלהביור על סאלאמנס.הוא יורה עליו להביור חזק ביותר./COLOR]

תומר
    אתה עף לעבר האי המעופףף ואז נוחת עליו.אתה יוצא משילוב עם צ'איזארד.אתה שואל תושב איפה אתה?.התושב אומר לך"אתה באי המעופף גלפו.זה אי מיוחד שעומד על האוויר.אתה נמצא 50 מטר מתחת למחוז האש.אי גלופי או אחד בין הרבה אים מעופים במדינה האוויר..לא הרבה אנשים שמעו על מדינת האוויר.אם אתה לא יודע מה זה מדינת האוויר.או מה זה מדינה ?.רוצצה שאסביר לך עליהם בכמה דקות?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    [color="Blue"]ניר
    סאלאמנס עף לצד וכך מצליח להתחמק מהדופק האפל של הידרוגין.סאלאמנס עף לעבר הידרוגין ומשתמש עליו בראשיה.הידרוגין לא מצליח להתחמק מהראשיה.הוא נפגע מהראשיה ועף לעבר הזירה ומתרסק בה חזק.עוצמת הריסוק יוצרת מכתש קטן בזירה.מלך האופל אומר"הידרוגין אל תותר לסלאמנס.תקוף אותו בבלהביור".הידרוגין משתמש בלהביור על סאלאמנס.הוא יורה עליו להביור חזק ביותר./COLOR]

"ראשיה, ואז זה היה ראשיה בוערת שתנצח בקרב!" אגיד ואצחק.

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][COLOR="Green"]תומר
    אתה עף לעבר האי המעופףף ואז נוחת עליו.אתה יוצא משילוב עם צ'איזארד.אתה שואל תושב איפה אתה?.התושב אומר לך"אתה באי המעופף גלפו.זה אי מיוחד שעומד על האוויר.אתה נמצא 50 מטר מתחת למחוז האש.אי גלופי או אחד בין הרבה אים מעופים במדינה האוויר..לא הרבה אנשים שמעו על מדינת האוויר.אם אתה לא יודע מה זה מדינת האוויר.או מה זה מדינה ?.רוצצה שאסביר לך עליהם בכמה דקות?"
    "תודה שאתה גוזל מזמנך זמן בשבילי ותוכל להסביר לי מה יש כאן?ואיך הוא מעופף?"אשאל את התושב הנכבד

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    התושב אומר לך"אני שמח לחלוק את המידע שלי עם אחרים.טוב על האי הזה גרים הרבה פוקימוני דרקון.לאנשים שגרים במדינה האוויר יש להם כנפיים.כך אנחנו יכולים לעבור מאי לאי בלי פוקימון מעופף.לאיים של מדינת האוויר יש כוח מיוחד להם.הם יכולים לרחף באוויר וגם לזוז כך הם עפים באוויר.עכשיו אסביר לך על המדינות.כמו שאתה יודע יש בעולמנו 3 מחוזות יש עוד 3 אבל הם בעולם הבא.אבל מה שאתה לא יודע .מתחת ל3 המחוזות נמצאות 7 מדינות גדולות.מדינת האוויר,מדינת האופל,מדינת האש,מדינת הברק,מדינת האדמה,מדינה המים ומדינת העשב.לכול מדינה יש מאפינים משלהם.לכול מדינה יש גם מכוןן רשמי ויש ליגה משותפת ל7 המדינות.כדי להשתפף בה צריכים להביס את כול הבמכונים בכול המדינות.שאלות?"

ניר
    סאלאמנס משתמש בראשיה על הלהביור של הידרוגין.הראשיה של סאלאמנס שואבת את הלהביור של הידרוגין.הראשיה שלו הופכת לראשית אש.סאלאמנס עף לעבר הידרוגין בראשית אש.ראשית האש פוגעת קשה בהידרוגין.הידרוגין מתאושש מהפגיעה שספג.מלך האופל אומר"הידגרוגין תשתמש בלהביור שוב על סאלאמנס שלו".הידרגין שוב משתמש בלהביור על סאלאמנס שלך.נראה שסאלאמנס עומד להיפגע מהלהביור של הידרוגין.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    תומר
    התושב אומר לך"אני שמח לחלוק את המידע שלי עם אחרים.טוב על האי הזה גרים הרבה פוקימוני דרקון.לאנשים שגרים במדינה האוויר יש להם כנפיים.כך אנחנו יכולים לעבור מאי לאי בלי פוקימון מעופף.לאיים של מדינת האוויר יש כוח מיוחד להם.הם יכולים לרחף באוויר וגם לזוז כך הם עפים באוויר.עכשיו אסביר לך על המדינות.כמו שאתה יודע יש בעולמנו 3 מחוזות יש עוד 3 אבל הם בעולם הבא.אבל מה שאתה לא יודע .מתחת ל3 המחוזות נמצאות 7 מדינות גדולות.מדינת האוויר,מדינת האופל,מדינת האש,מדינת הברק,מדינת האדמה,מדינה המים ומדינת העשב.לכול מדינה יש מאפינים משלהם.לכול מדינה יש גם מכוןן רשמי ויש ליגה משותפת ל7 המדינות.כדי להשתפף בה צריכים להביס את כול הבמכונים בכול המדינות.שאלות?"

[/COLOR][/B]
    "יש לי שני שאלות שהם:איפה המכון של העיר הזה והוא מכון אוויר?"אשאל את האיש ואחרי שהוא יענה לי אוסיף:"והשאלה השניה היא איפה נמצאים הדרקונים שאפשר לתפוס?"

8. משתמש מנוסה
    ניר
    סאלאמנס משתמש בראשיה על הלהביור של הידרוגין.הראשיה של סאלאמנס שואבת את הלהביור של הידרוגין.הראשיה שלו הופכת לראשית אש.סאלאמנס עף לעבר הידרוגין בראשית אש.ראשית האש פוגעת קשה בהידרוגין.הידרוגין מתאושש מהפגיעה שספג.מלך האופל אומר"הידגרוגין תשתמש בלהביור שוב על סאלאמנס שלו".הידרגין שוב משתמש בלהביור על סאלאמנס שלך.נראה שסאלאמנס עומד להיפגע מהלהביור של הידרוגין.

אני אומר לסאלמנס: "אותו הטריק.."

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    סאלאמנס משתמש בראשיה ועף לעבר הידרוגן.סאלאמנס הפעם לא מצליח לשאוב את הלהביור של הידרוגן.הוא נפגע מהלהביור של הידרוגן קשה.לעומת זאת הידרוגן מצליח להתחמק בקלות מן הראשיה של סאלאמנס.מלך האופל"יש לך פוקימון דרקון חזק מאוד.קדימה הידרוגן תשתמש בבניב חשמל על סאלאמנס שלו.תגמור אותו".הירוגן עף לעבר סאלאמנס בניב חשמל.שהשנינים שלו הופכות לברקים ולצבע צהוב.

תומר
    האיש אומר לך"סוג המכון הוא לפי שם המדינה.אתה נמצא במדינת האוויר והמכון הוא אוויר.המכון נמצא באמצע האי.אתה לא תפספס אותו.אני רק רוצה להעביר אם תזכה בתג של מכון זה לא יעזור לך להתקבל לגת מחוז האש.רק לליגת 7 המדינות.פוקימוני דרקון הם נדירים מאוד במדינת האוויר.אך אם היה לך מזל תוכל למצוא פוקימון דרקון ואפילו לתפוס אחד כזה.אז יש לך עוד שאלות לשאול אותי?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Blue"]תומר
    האיש אומר לך"סוג המכון הוא לפי שם המדינה.אתה נמצא במדינת האוויר והמכון הוא אוויר.המכון נמצא באמצע האי.אתה לא תפספס אותו.אני רק רוצה להעביר אם תזכה בתג של מכון זה לא יעזור לך להתקבל לגת מחוז האש.רק לליגת 7 המדינות.פוקימוני דרקון הם נדירים מאוד במדינת האוויר.אך אם היה לך מזל תוכל למצוא פוקימון דרקון ואפילו לתפוס אחד כזה.אז יש לך עוד שאלות לשאול אותי?"
    "אני יכול להראות לי את הדרך למכון האוויר בבקשה?"אשאל את האיש בנחמדות.

11. משתמש מנוסה
    ניר
    סאלאמנס משתמש בראשיה ועף לעבר הידרוגן.סאלאמנס הפעם לא מצליח לשאוב את הלהביור של הידרוגן.הוא נפגע מהלהביור של הידרוגן קשה.לעומת זאת הידרוגן מצליח להתחמק בקלות מן הראשיה של סאלאמנס.מלך האופל"יש לך פוקימון דרקון חזק מאוד.קדימה הידרוגן תשתמש בבניב חשמל על סאלאמנס שלו.תגמור אותו".הירוגן עף לעבר סאלאמנס בניב חשמל.שהשנינים שלו הופכות לברקים ולצבע צהוב.

אני אומר לסאלמנס: "טוס לעבר הירוגן ואז תפוס לו שני ראשים עם הזנב, תקשור אותם גם עם הזנב ואז תפוצץ את השלישי עם מטאור דרקון! אחרי זה תעיף אותו עם ראשיה שימות.

12. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה מחליט לתפוס פוקימון חרק בשביל פוקימוני תחרות פוקימוני החרק.אתה מודה לאחות ג'וי על המידע שנתנה לך ואז אתה יוצא מהמרכז לפווקימונים.אתה יוצא מהעיר בג ומגיע שוב ליער הגדול.ביער הגדול אתה מחפש לך פוקימון חרק.לאחר כמה שניות של חיפוש אתה רואה סייטר מולך.הסייטר מתאמן על העצים של היער במתקפת חיתוך חזקה ביותר.
    "טוב,קדימה-גלייגר!" אומר ואזרוק את הפוכדור של גלייגר באוויר "תקוף את סייטר במספרי אקס!" אומר לגלייגר.
    NYO HO HO BITCH

13. היכל התהילה
    אייס
    צ'יקו מייצר מסך אור שיעצור את הגילגול של סאנד.לאחר שהוא מייצר מסך אור צ'יקו דופק את המסך האור על סאנד.מסך האור פוגע בסאנד ועוצר את מתקפת הגילגול שלה.צ'יקו רץ לעבר סאנד ואז כשהוא קרוב אליה הוא משתמש עליה בשריטה.סאנד לא מצליחה להתחמק מן השירטה של צ'יקו ונפגעת.סאנד מתעלפת ומפסידה בקרב.סאלי מחזירה את סאנד לפוכדור שלה ואז אומרת לך"אני חושבת שצ'יקו מוכן לקרב המכון שלו"
    "קרב מעולה" אתן לה חיבוק בביישנות לאחר שאחזיר את סאנד לפוקדור ואשאל "אולי נסתובב קצת במקום, ואז אלך למכון?"

14. משתמש מנוסה
    בר
    אתה מחליט לסיים את הקרב הזה.טארטויג משתמש בעלי טער.הוא מעיף הרבה עלי טער על קראודנט.טראפינץ' משתמש בפצצות בוץ על קראודנט.עלי הטער ופצצות הבוץ נשלחות לעבר קראודנט התשוש.קראודנט לא מצליח להתחמק משני המתקפות שנשלחות לעברו.קראודנט נפגע קשה ומתעללף.ליאו מחזיר את קראודנט לפוכדור שלו ואומר לך"היה לך מזל שניצחת אותי.אז ביי".ליאו מסתלק מהמקום.

" היי אנשים אתם בסדר הוא פצע אתכם?" אשאל את האנשים שנפצעו.
    "כדי שהלך לעזיק עזרה" אגיד לעצמי והלך לעזיק עזרה בעיר קלרק

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    הכנסתי למשחק שחקן חדש שמתחיל אחרי המכון ה1 פשוט.
    טל
    אתה וטוני יוצאים מהכון שבו הרגעת זכית בתג ה1 שלך.אתה מאושר מאוד.כעבור כמה דקות אתם מגיעים למרכז הפוקימונים.אתם נכנסים אליו ומבקשים מהאחות ג'וי שתרפא לכם את הפוקימונים.האחות ג'וי לוקחת לכם את הפוקימונים והולכת לרפאה אותם.לאחר דקה היא חוזרת עם הפוכדורים שלכם ומחזירה לכם אותם.אתם לוקחים אותם.לאחר מכן טוני אומר לך"טל תרצה נגדי קרב 1על 1.כדי לראות עד כמה אנחנו חזקים?"

בר
    חלק מהאנשים אומרים לך"אנחנו פצועים קשה כדי שתביא לנו עזרה ראשונה.אחרת נמות.אם תעשה את זה בישבילניו אנחנו נודה לך מאוד".אתה רץ במהירות לעבר העיר קלרק לחפש עזרה אנשים שיעזרו לצפועים שפגשת.אתה מגיע למרכז הפוקימונים.אתה נכנס למרכז ומספר לאחות ג'וי תסיפור שלך.האחות ג'וי אומרת לך"תוביל אותי למקום שבו נמצאים הפצועים.אני ירפא אותם".מן החדר האחורי יוצאים 10 צ'נסי ועוד 5 בליסי שיעזרו לאחות ג'וי לרפא תפצועים.

אייס
    אתה מחבק את סאלי בבישנות.סאלי אומרת לך"אתה כזה חמוד.תודה אייס".אתה מחזיר את סאנד שלך לפוכדור שלה שתנוח שם.סאלי אומרת לך"רעין טוב אייס.נראה מה יש בעיר".שניכם בעד הרעיון שלך ואתם מתחילים ללכת קצת בעיר קלרק.בסיור שאתם עושים בעיר אתם רואים את המקדש של העיר קלרק.את מרכז הפוקימונים של העיר.את החנות הקטנה של העיר.לבסוף אתם מגיעים למכון האדמה של העיר קלרק.

ברוס
    אתה זורק לאוויר את הפוכדור של גליגר.הפוכדור נפתח וממנו יוצא גליגר שלך.גליגר מאוד שמח שהוא עומד להילחם.גליגר עף גבוה ואז משלב את ידו בצורת איקס.גליגר משתמש במספרי איקס על סיטר.צורת איקס עפה במהירות לעבר סייטר.סייטר לא מצליח להתחמק בזמן מן מספרי האיקס של גליגר.סייטר נפגע קשה מזה.סייטר מתאווש במהירות מן הפגיעה .הוא רץ במהירות לעבר גליגר במתקפת חיתוך.

ניר
    סאלאמנס עף ישירות לעבר הידרוגן.סאלאמנס תופס עם זנבו את שני הראשיים של הידרוגן.הידרוגן מצליח לפגוע בסאלאמנס עם ניב החשמל שלו.סאלאמנס נפגע קצת מזה.הוא קושר את שני הראשים שלו עם הזנב שלו.סאלאמנס משתמש בדראכו מטאור על הראש השלישי.הידרוגן לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה מאוד.סאלאמנס תוקף בראשיה את הידרוגן.הידרוגן לא מצליח להתחמק מזה ועף ישירות אל הבור..הידרוגן נופל לתוך הבור ונשמע פיצוץ חזק.הידרוגן משתמש בלהביור מן הבור שלו.אתה מבין שהירוגן חי.

תומר
    התושב אומר לך"כן אראה לך את מכון האוויר.בוא אחרי".התושב מתחיל ללכת ואתה אחריו.כעבור מס' דקות הוא עוצר.אתה רואה מולך מבנה ענק.בגג של המכון יש שתי כנפיים ענקיות.האיש אומר לך"זה מכון האוויר של מדינת האוויר.אני רק רוצה להגיד לך.המכון הזה קשה בהרבה מהמכונים שעברת במחוז האש.אני לא חושב שתצליח להביס את מנהיגת המכון.למכון הזה יש מנהיגה.אז בהצלחה לך ידי הצעיר"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 128 מתוך 203 ראשוןראשון ... 2878118126127128129130138178 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •