Pokemon GO
עמוד 133 מתוך 203 ראשוןראשון ... 3383123131132133134135143183 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,981 עד 1,995 מתוך 3033
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ברוס
    סייטר מנסה להתחמק מן מספרי האיקס של פינסיר.הוא מצליח להתחמק ממספרי האיקס של פינסיר בקלות רבה.לאחר מכן סייטר תוקף בכנף מתכת את פינסיר.הוא עף לעבר פינסיר כשכנפיו עשוית ממתכת.פינסיר לא מצליח להתחמק מן כנף המכת של סייטר ונפגע קשה.פינסיר מתעלף על הזירה.לי מחזיר את פינסיר ויורד מהזירה.השופט אומר"המנצח הוא ברוס.הקרב הבא שלך בעוד 5דקות"

ניר
    אתה משתגר עם כוחות הברק שלך אל מאוחחרי הנזליפים.אתה מפעיל פירוק עצמים על הזנליפים.הנזליפים מתפרקים אחד אחת ומתים להם.אתה יורה בנזליף עם שארית הקרח.רגלו של נזליף נפגעת קשה.אתה מוציא את דרפיון החומה.דרפיון יוצא החוצה ותוקף בטיל סיכות ובניב אש על נזליף.נזליף לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.אתה משתגר עם ברק אל מאוחרי נזליף.אתה מוציא את מאמאסווין החוצה.מאמאסווין יוצא החוצה ומשתמש בקרן קרח על נזליף.נזליף נפגע ונקפא.אתה זורק עליו פפוכדור.הפוכדור לוכד את נזליף.לכדת נזליף.הפוכדור משתתגר למעבדה.

תומר
    מנצ'לקאס תוקף בסופת חול שתעצור את ניב האש של סאלאמנס.זה לא מצליח ןמנצ'לקאס ונפגע מניב האש של סאלאמנס.מנצ'לקאס יורה קרן קרח על סאלאמנס.סאלאמנס מתחמק בקלות מהקרן קרח של מנצ'לקאס.סאלאמנס פוגע בצ'איזארד עם זעם דרקון.צ'איזארד תוקף בלהביור ובאגרוף חשמל את סאלאמנס.סאלאמנס מתחמק מזה בקלות.סאלאמנס תוקף בנשימת דרקון את צ'איזארד ואת מנצ'לקאס.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה משתגר עם כוחות הברק שלך אל מאוחחרי הנזליפים.אתה מפעיל פירוק עצמים על הזנליפים.הנזליפים מתפרקים אחד אחת ומתים להם.אתה יורה בנזליף עם שארית הקרח.רגלו של נזליף נפגעת קשה.אתה מוציא את דרפיון החומה.דרפיון יוצא החוצה ותוקף בטיל סיכות ובניב אש על נזליף.נזליף לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.אתה משתגר עם ברק אל מאוחרי נזליף.אתה מוציא את מאמאסווין החוצה.מאמאסווין יוצא החוצה ומשתמש בקרן קרח על נזליף.נזליף נפגע ונקפא.אתה זורק עליו פפוכדור.הפוכדור לוכד את נזליף.לכדת נזליף.הפוכדור משתתגר למעבדה.
    "נזליף!" אגיד בקול מהיר ואתחיל לקפוץ על עצים ולנסות ללמוד אקרובטיקה
    אחרי זה אלך למקום השלדים, אפרק אותם ואז את דלת היציאה ממחוזות האופל, יצא משם מהר ואז אסגור את הדלת. "יצאתי ממוחזות האופל!" אגיד ואסתכל על העולם הריק. שם אחפש את גיראטינה

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    [B][COLOR="Navy"]תומר
    מנצ'לקאס תוקף בסופת חול שתעצור את ניב האש של סאלאמנס.זה לא מצליח ןמנצ'לקאס ונפגע מניב האש של סאלאמנס.מנצ'לקאס יורה קרן קרח על סאלאמנס.סאלאמנס מתחמק בקלות מהקרן קרח של מנצ'לקאס.סאלאמנס פוגע בצ'איזארד עם זעם דרקון.צ'איזארד תוקף בלהביור ובאגרוף חשמל את סאלאמנס.סאלאמנס מתחמק מזה בקלות.סאלאמנס תוקף בנשימת דרקון את צ'איזארד ואת מנצ'לקאס.
    "מאנצ'לקס תשתמש בקרן קרח על נשימת הדרקון!"אצעק למאנצ'לקס
    ואז אגיד לצ'אריזארד:"צ'אריזארד תשתמש באגרוף חשמל עם להביור על סלאמנס!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש מנוסה
    שם: טל

טל
    כן
    אתה מוציא את שלגון החוצה.שלגון יוצא החוצה.הוא יוצא ומיד עף לעבר חבורת הגרבלרים שמתגלגלים לעברכם.שלגון בוחר גרבלר אחד ותוקף אותו בזעם דרקון.הגרבלר שנתרף לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.בנוסף הוא מפסיק להתגלגל.לאחר מכן במהירות שלגון תוקף בניב אש את גרבלר.גם מזה גרבלר לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.חבורת הגרבלרים עוצרת מלהתגלגל.הגרבלר תוקף את סאלאמנס בגילגול.

.
    "שלגון תשתמש בגילגול בכל הכוח על גרבלר ואז תשתמש בזעם דרקון!,קדימה בכל הכוח!" אני אומר לשלגון בנחישיות ומחכה שהוא יתקוף,
    "טוני, תוציא את שבטייל שלך ותעזור קצת!" אני צועק לטוני.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

5. היכל התהילה
    אייס
    סאלי אומרת לך"כנראה שיש להם מכשירים להנדת הגראודון שנמצא פה.אך אנחנו לא רואים אותם כנארה".אתה ניגש לוח שכתוב עליו מידע על גראודון וקורא את המידע" גראודון פוקימון האדמה שהוא אגדי בעצמו.הוא מבוס על מקור יהדות על בהמות.לפני הרבה הרבה זמן גראודון ניסה ביחד עם קיוגר להשמיד את האנושות.אך ריקוזה עצר את שניהם.קיוגר וגראודון נכנסו לתרדמת ולא יצא מימנה עד היום".אתם נכנסים לחדר ושם אתם רואים את גראודון ישן לו במיכל זכוכית ענק.
    אני מתקרב למיכל ונשען עליו, מביט בגראודון בעניין.
    "בטח לא נעים להיות כלוא ככה, גם כשאתה ישן" אמלמל לעצמי

6. משתמש מנוסה
    בר
    אתה מעודד את פולויראט שימשיך להתאמן על אגרוף הקרח שלו.פולויראט מניף את שתי ידו באותו הזמן ומנסה אגרוף קרח.האגרופים שלו הופכים לאגרופי קרח.אך הם שוב לא שלמים.אגרופי הקרח נעלמים.פולויראט משתמש שוב באגרוף קרח עם שתי ידו.שתי היידים שלו הופכות לאגרוף קרח.הפעעם אגרופי הקרח של ו נשארים יותר מדקה.פולויראט למד אגרוף קרח בשלמות.
    "כל הכבוד חבר למדת מתקפה חדשה הגיע הזמן לנסות אותה, על אבן, תשתמש באגרוף קרח על האבן ותקפיא אותה" אגיד לו בעידוד

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    בר
    אתה שמח מזה שפולויראט למד אגרוף קרח וגם פולוירט שמח שלמד מתקפה חדשה.אתה מעווד את פולויראט להשתמש באגרוף קרח על האבנים שבמקום שאתם נמצאים.פולויראט מקשיב לך הוא תוקף באגרוף קרח את האבן.האבן נפגעת מאגרוף הקרח שלו וקופאת.פולויראט משתמש באגרוף קרח על עוד אבן.אגרוף הקרח שלו קופא עוד אבן לקרח.פולויראט שמח שהקפיא 2 אבנים עם אגרוף הקרח שלו.

אייס
    אתה מתקרב אל המיכל של גראודון ואז נשען עליו בקלילות.איזה קול אומר לך"שלום אייס".לאחר כמה שניות אתה מבין שגראודון מדבר איתך בטלפטיה מוחית.הוא ממשיך לדבר איתך"אייס יופי שבאת לפגוש אותי.רציתי להזהיר אותך מצוות ניוטק.הם בסעתיד יתכננו לגנוב אותי ולהשתמש בי בכוחתי.ולא רק אותי הם יחטפו.הם מנסים לחטוף את כול האגדים כדי שהאגדיים יעזרו להם להעיר את 3 האגדים שיצרות תמחוזות.בינתיים לצצות ניוטק יש 2 אגדיים אצלם.עליך ועל שאר הנבחרים להגן עלינו הפוקימונים האגדיים.

טל
    לשלגון אין גילגול.
    שלגון מתעופפף גבוה לאוויר ומתחמק מן הגילגול של גרבלר.לאחר מכן שלגון משתמש בזעם דרקון על גרבלר.הוא פותח את הפה שלו ונושם נשימת דרקון.גרבלר לא מצליח להתחמק מנשימת הדרקון של שלגון.גרבלר נפגע קשה מנשימת הדרקון של שלגון.טוני מקשיב לך ואז הוא זורק פוכדור.מן הפוכדור יוצא סקפטטיל שלו.סקפטטיל תוקף בלה עלים על גרבלרלהב העלים פוגע בגרבלר ומביס אותו.חבורת הגרבלרים מסתלקת מהמקום בפחד רב.

תומר
    מנצ'לקאס משתמש בקרן קרח על נשימת הדרקון של סאלאמנס.קרן הקרח קופאת את נשימת הדרקון של סאלאמנס.צ'איזארד משתמש באגרוף חשמל משולב עם להביור על סאלאמנס של אני.סאלאמנס עף לגובה רב ומצליח להתחמק מאגרוף חשמל ומלהביור של צאריזארד.אני אומרת"סאלאמנס תשתמש בקרן על מנצ'לקאס".סאלאמנס פותח את הפה שלו ויורה קרן על חזק מאוד מנצ'לקאס.

ניר
    אתה שמח מתפיסת הנזליף שלך.אתה קופץ בין העצים וכמעט מצליח ללמוד אקראובטיקה.אתה מנתחיל לחפש את הדלת שבא דרכה נכנת למחוז עשב האופל.לאחר כמה דקות של חיפוש אתה מוצא את הדלת.הדלת ענקית כול כך ואתה לא מצליח לפתוח אותה באמצך.לפתע חורים שדומים לחורי שחור נפתחים ןמהן יוצאים שתי השלדים שפגשת מקודם.השלדים אומרים לך"אתה לא יכול לצאת עד שהלב שלך יטוהר מכול הרוע שעשית בשביל להיכנס לפה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    סייטר מנסה להתחמק מן מספרי האיקס של פינסיר.הוא מצליח להתחמק ממספרי האיקס של פינסיר בקלות רבה.לאחר מכן סייטר תוקף בכנף מתכת את פינסיר.הוא עף לעבר פינסיר כשכנפיו עשוית ממתכת.פינסיר לא מצליח להתחמק מן כנף המכת של סייטר ונפגע קשה.פינסיר מתעלף על הזירה.לי מחזיר את פינסיר ויורד מהזירה.השופט אומר"המנצח הוא ברוס.הקרב הבא שלך בעוד 5דקות"
    "טוב סייטר-ניצחנו!" אומר לסייטר ואחזיר אותו לפוכדור.
    לאחר מכן אלך למרכז הפוקימונים וארפא את סייטר שלי ואחזור לזירה.
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה שמח מתפיסת הנזליף שלך.אתה קופץ בין העצים וכמעט מצליח ללמוד אקראובטיקה.אתה מנתחיל לחפש את הדלת שבא דרכה נכנת למחוז עשב האופל.לאחר כמה דקות של חיפוש אתה מוצא את הדלת.הדלת ענקית כול כך ואתה לא מצליח לפתוח אותה באמצך.לפתע חורים שדומים לחורי שחור נפתחים ןמהן יוצאים שתי השלדים שפגשת מקודם.השלדים אומרים לך"אתה לא יכול לצאת עד שהלב שלך יטוהר מכול הרוע שעשית בשביל להיכנס לפה"

אני מפרק את השלדים, קופץ אל החור השחור והולך אל הריק.

10. משתמש מנוסה
    תומר
    מנצ'לקאס משתמש בקרן קרח על נשימת הדרקון של סאלאמנס.קרן הקרח קופאת את נשימת הדרקון של סאלאמנס.צ'איזארד משתמש באגרוף חשמל משולב עם להביור על סאלאמנס של אני.סאלאמנס עף לגובה רב ומצליח להתחמק מאגרוף חשמל ומלהביור של צאריזארד.אני אומרת"סאלאמנס תשתמש בקרן על מנצ'לקאס".סאלאמנס פותח את הפה שלו ויורה קרן על חזק מאוד מנצ'לקאס.

"מאנצ'לאקס תשתמש בקרן קרח על הקרן על ואז תשתמש בסופת חול כדי לכלוא את סלאמנס!"אצעק לעבר מאנצ'לאקס ואז אגיד לצ'אריזארד:"צ'אריזארד תשתמש באגרוף חשמל עם להביר על סלאמנס שהוא בסופת חול כדי שהוא ישרף והתחשמל!"

11. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טל
    לשלגון אין גילגול.
    שלגון מתעופפף גבוה לאוויר ומתחמק מן הגילגול של גרבלר.לאחר מכן שלגון משתמש בזעם דרקון על גרבלר.הוא פותח את הפה שלו ונושם נשימת דרקון.גרבלר לא מצליח להתחמק מנשימת הדרקון של שלגון.גרבלר נפגע קשה מנשימת הדרקון של שלגון.טוני מקשיב לך ואז הוא זורק פוכדור.מן הפוכדור יוצא סקפטטיל שלו.סקפטטיל תוקף בלה עלים על גרבלרלהב העלים פוגע בגרבלר ומביס אותו.חבורת הגרבלרים מסתלקת מהמקום בפחד רב.
    "כל הכבוד!" אני אומר לטוני,
    "שלגון, אתה תישאר איתי פה בחוץ כדאי לדאוג שלא יתקפו אותנו שוב,בואו נמשיך בדרך" אני אומר וממשיך ללכת אחרי טוני

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    טל
    טוני אומר לך"תודה טל.השלגון שלך היה גם הוא חזק מאוד.טוב עכשיו נתקדם לעבר הבניין שבדרך 2".טוני מחזיר את סקפטייל לפוכדור שלו.אתה משאיר את שלגון בחוץ שישאר ויגן עליכם מעוד התקפות פוקימונים.אתה,טוני ושלגון ממשיכים ללכת בדרך .כעבור כמה דקות אתם רואים מולכם מבנה ענק שחוסם לך את המשך הדרך.טוני אומרלך"זה המבנה שאמרתי לך עליו.תרצה להיכנס אליו?.אולי זה יחזק לנו את הפוקימונים.מה שנמצא שם"

תומר
    מנצ'לקאס יורה קרן קרח על קרן העל של סאלאמנס.קרן הקרח של מנצ'לקאס מפספסת את קרן העל.קרן העל פוגעת קשה במנצ'לקאס שלך.מנצ'לקאס מייצר סופת חול ואז משליך אותה לעבר סאלאמנס.סאלאמנס לא מצליח להתחמק מסופת החול ונפגע קצת.צ'איזארד עף לעבר סאלאמנס באגרוף חשמל ובלהביור עליו.סאלאמנס מצליח להשתחרר מהשפעת סופת החול.הוא מתחמק בזמן מן התקופתיו של צ'איזארד.סאלאמנס שוב תוקף בקרן על את מנצל'קאס שלך.

ניר
    אתה משתמש בכוחות הפירוק שלך מנסה לפרק את שני השלדים.אחד מן השלדים מצליח להתחמק מזה.השלד השני לא והוא מתרק למוות.השלד השני אומר לך"לא יתכן שקיבלת כוחות חדשים בזמן השהות שלך במחוז עשב האופל.נבחר עלוב".אתה מנסה שוב לפרק את השלד השני.הפעם השלד השני לא מתחמק ומתפרק למוות.הדלת נפתחת לה.אתה נכנס אליה ומגיע לעולם שמפריד בין מחוז האופל לשאר המחוזות.אתה מגיע לעולם של גיראטינה.

ברוס
    אתה וסייטר שמחים שניצחת בקרב ה1 שלכם.אתה מחזיר את סייטר והולך למרכז הפוקימונים.אתה מגיע למרכז הפוקימונים.שם האחות ג'וי מרפאת את סייטר שלך מהפציעות שלו מהקרב הקודם.אתה לוקח תפוכדור שלו וחוזר לתחרות.שם אתה שומע את השופט אומר"הקרב הבא הוא ג'ק עם באטארפי שלו.נגד ברוס עם סייטר שלו." ג'ק ובאטארפי עולים לזירה וגם אתה עולה לזירה ומוציא את סייטר.השופט אומר לך"תה תוקף ראשון"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה

תומר
    מנצ'לקאס יורה קרן קרח על קרן העל של סאלאמנס.קרן הקרח של מנצ'לקאס מפספסת את קרן העל.קרן העל פוגעת קשה במנצ'לקאס שלך.מנצ'לקאס מייצר סופת חול ואז משליך אותה לעבר סאלאמנס.סאלאמנס לא מצליח להתחמק מסופת החול ונפגע קצת.צ'איזארד עף לעבר סאלאמנס באגרוף חשמל ובלהביור עליו.סאלאמנס מצליח להשתחרר מהשפעת סופת החול.הוא מתחמק בזמן מן התקופתיו של צ'איזארד.סאלאמנס שוב תוקף בקרן על את מנצל'קאס שלך.

"צ'אריזארד תשתמש באגרוף חשמל ולהביור כדי להסיט את המתקפה לקיר ואז תתקוף את סלאמנס עם אגרוף חשמל!"אצעק לעבר צ'אריזארד
    ואז אגיד למאנצ'לקאס:"תשתמש בקרן קרח עם סופת חול על סלאמנס כדי שהוא יקפא!"

14. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה משתמש בכוחות הפירוק שלך מנסה לפרק את שני השלדים.אחד מן השלדים מצליח להתחמק מזה.השלד השני לא והוא מתרק למוות.השלד השני אומר לך"לא יתכן שקיבלת כוחות חדשים בזמן השהות שלך במחוז עשב האופל.נבחר עלוב".אתה מנסה שוב לפרק את השלד השני.הפעם השלד השני לא מתחמק ומתפרק למוות.הדלת נפתחת לה.אתה נכנס אליה ומגיע לעולם שמפריד בין מחוז האופל לשאר המחוזות.אתה מגיע לעולם של גיראטינה.
    אני מחפש את גיראטינה וקורא: "גיראטינה, גיראטינה, בוא הנה! הייתי במחוזות האופל, בוא הנה!"

15. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה וסייטר שמחים שניצחת בקרב ה1 שלכם.אתה מחזיר את סייטר והולך למרכז הפוקימונים.אתה מגיע למרכז הפוקימונים.שם האחות ג'וי מרפאת את סייטר שלך מהפציעות שלו מהקרב הקודם.אתה לוקח תפוכדור שלו וחוזר לתחרות.שם אתה שומע את השופט אומר"הקרב הבא הוא ג'ק עם באטארפי שלו.נגד ברוס עם סייטר שלו." ג'ק ובאטארפי עולים לזירה וגם אתה עולה לזירה ומוציא את סייטר.השופט אומר לך"תה תוקף ראשון"
    "קדימה סייטר!" אומר ואוציא את סייטר מהפוכדור שלו ולאחר מכן אומר לו:"סייטר-תשתמש במספרי אקס!"
    NYO HO HO BITCH

עמוד 133 מתוך 203 ראשוןראשון ... 3383123131132133134135143183 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •