Pokemon GO
עמוד 135 מתוך 203 ראשוןראשון ... 3585125133134135136137145185 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,011 עד 2,025 מתוך 3033
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אייס
    גראודון ממשיך לדבר איתך בטלפטיה"אני לא רומז שאתה צריך להציל אותי.אני לא צריך הצלה.המאבטחים של המקדש מגניים עלי.אבל על פוקימונים אגדיים אחרים בטח יצטרכו להגנה מפני צוות ניוטק.ומי שבחר מי הוא הנבחר הוא אראסוס.מלך האגדיים.לאחר שהוא גילה מי הנבחרים הוא אמר את זה לכול האגדיים שקיימים בעולם.כך אני יודע שאתה אחד הנבחרים"

ניר
    אתה לוקח את הציוד שהסתרת ואתה לובש אותו.אתה מתחיל להמשיך ללכת בדרך 4.כשלפתע אתה רואה בית קטן באמצע הדרך.עם מס' חלונות.אתה רואה מאמן עם אמםאוליון שלו יוצא מן הבית מאושר מאוד ממה שהיה בבית.אתה רואה שלט ואתה קורא אותו"אבנר מלמד התקפות.פה נמצא מלמד התקפות היחידי שנמצא במחוז המים.אבנר מלמדד רק פוקימון אחד שלכם מתקפה וזה התחלתי שלכם."
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה לוקח את הציוד שהסתרת ואתה לובש אותו.אתה מתחיל להמשיך ללכת בדרך 4.כשלפתע אתה רואה בית קטן באמצע הדרך.עם מס' חלונות.אתה רואה מאמן עם אמםאוליון שלו יוצא מן הבית מאושר מאוד ממה שהיה בבית.אתה רואה שלט ואתה קורא אותו"אבנר מלמד התקפות.פה נמצא מלמד התקפות היחידי שנמצא במחוז המים.אבנר מלמדד רק פוקימון אחד שלכם מתקפה וזה התחלתי שלכם."
    אני עושה כלוב חשמל לאמפוליון, שומר אותו ואז נכנס לבית של אבנר ואומר לו: "אני צריך שתלמד לי את מרשטופ את המתקפה הכי טובה שאתה יכול ללמד, קדימה!"

3. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    בר
    אתה עוזב את הבניין שחוסם לך את המשך הדרך בדרך 2.אתה חוזר אחורה לדרך 2 ומחפש מקום אימון עם הרבה עצים ואבנים גדולות.לאחר כמה דקות של הליכה בדרך 2אתה מוצא את המקום המושלם שחיפשת בו להילחם עם פולויראט שלך.אתה נכנכס למקום עם העצים והאבנים הגדולים.

אייס
    סאלי אומרת לך"כנראה שיש להם מכשירים להנדת הגראודון שנמצא פה.אך אנחנו לא רואים אותם כנארה".אתה ניגש לוח שכתוב עליו מידע על גראודון וקורא את המידע" גראודון פוקימון האדמה שהוא אגדי בעצמו.הוא מבוס על מקור יהדות על בהמות.לפני הרבה הרבה זמן גראודון ניסה ביחד עם קיוגר להשמיד את האנושות.אך ריקוזה עצר את שניהם.קיוגר וגראודון נכנסו לתרדמת ולא יצא מימנה עד היום".אתם נכנסים לחדר ושם אתם רואים את גראודון ישן לו במיכל זכוכית ענק.

ניר
    מאמאסווין משתמש ברסיסי קרח.הוא מעיף רסיסי קרח רבים לעבר הידרוגן.רסיסי הקרח פוגעים בהידרוגן ובכנפיו ומועות מימנו לעוף.הידרוגן נופל על הזירה ומתעלף ישר בפגיעה.מלך האופל מחזיר את הידרוגן לפוכדור שלו.דאקראי אומר"הידרוגן לא יכול להילחם.המנצח הוא מאמאסווין.ניר ניצח את מלך האופל בקרב ולכן הוא זוכה בכוחות האופל שמלך האופל יתן לו ממש עוד מעט.".דאקראי אומר לך"יפה ניר.ניצחת מלך היום"

ברוס
    אתה עולה לזירת הקרב ואז אתה מוציא את סייטר שילחם נגד פינסיר של לי.השופט אומר"המפסיד הוא זה שמתעלף ראישון בקרב.תתחילו בקרב.בהצלחה לשניכם בקרב".סייטר מיד רץ לעבר פינסיר ומשתמש עליו בכנף מתכת.כנפיו של פינסיר הופכות למתכת.פינסיר מנסה להתחמק מכנף המתכת של פינסיר אך לא מצליח בזה ונפגע קשה.פינסיר מתאושש מהפגיעה שספג.לאחר מכן הוא רץ לעבר סייטר ומשתמש באגרוף ממוקד על סייטר.

טל
    אסור 3מתקפות בהמשך
    ספיל משתמש בגילגול.הוא מתגלגל על הזירה ומצליח להתחמק מן כדור האנרגיה של סקפטייל.בנוסף ספיל מתגלגל לעבר סקפטייל ופוגע בו עם מתקפת הילגול שלו.סקפטייל נפגע קשה מזה.לאחר מכן ספיל תוקף באקדח מים את זירת הקרב.אקדח המים פוגע בזירה והופכך אותה לרטובה ולבוצית.הרגלייים של סקפטיל נתקעות בבוץ של הזירה.עכשיו הוא לא יכול להתחמק מהתקפות של ספיל.סקפטייל יורה עלי טער לעבר ספילל שלך.

תומר
    ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל על הווריקן של סוואנה.זנב הברזל של ראיצ'ו פוגע בהוריקן ומחזיר אותו לעבר סוואנה.סוואנה מצליח לבטל את ההוריקן של עצמו.ראיצ'ו תוקף במכת ברק מפתיעה את סוואנה.סוואנה לא מצליח להתחמק מן מכת הברק של ראיצ'ו ונפגע קשה.אתה מחזיר את צ'איזארד לפוכדור שלו ובמקומו מוציא את ויבל.ויבל תוקף בברסיסי קרח את סיגליפ.סיגליפ לא מצליח להתחמק מרסיסי הקח ונפגע.לאחר מכן ויבל תוקף בציפורני מתכת את סיגליפ.סיגליפ מתחמק מזה.סוואנה תוקף בקרן בועות אאת ויבל.סיגליפ בעל חושי את ראיצ'ו.

איתי
    הונצ'קרו מכין כדור צל ואז משגר אותו לעבר פעימת המים של סאימיטוד.כדור הצל פוגע בספעימת המים ושובר את פעימת המים שלו.לאחר מכן הונצ'קרו עף לעבסר סאימיטוד ותוקף אותו בדופק אפל.הדופק האפל פוגע בסאימיטוד.סאימיוד נפגע ומתעלף על הזירה.ודא מחזיר את סאימיטוד לפוכדור שלו ואומר לך"ניצחת אותי בקרב אתה רשאי לעזוב את המבנה".מאחורי ודא נפתחת דלת הישר אל דרך 2.ודא נעלם.
    אני מחזיר את הונצ'קרו ואומר ''קדימה מיל וגיבל בוא נצא מכאן'' ואנחנו רצים ליציאה ומחפש פוקימון כדי לאמן את גיבל

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    איתי
    אתה מחזיר את הונצ'קרו לפוכדור שלו.מיל אומרת לך"היה לך קרב מדהים נגד ודא.נהנתי להסתכל בו.אוקי הגיע הזמן להמשיך במסע שלך".אתה משאיר את גיבל בחוץ.אתה,מיל וגיבל יוצאים מן הבננין ואתם מגיעים להמשך דרך 2.אתם ממשיכים ללכת בדרך 2ואתה מחפש פוקימון לאימון גיבל.תוך כמה שניות של חיפוש את מוצא מריפ שהולך בדרך 2

ניר
    אתה מייצר כלב חשמל גדול שיכלא את אמפאוליון בתוכו.כלב החשמל רץ לעבר אמופוליאון.אמפולויאן לא מצליח להתחמק מן כלב החשמל שאתה שולח לעבר.כלב החשמל תופס את אמפולויאן ולא נותן לו לצאת.ממאמן מבוהל ולא יודע מה לעשות.אתה נכנס לבית שם אתה רואה את אבנר.אבנר אומר לך"מרשטופ אה?.קחhttp://www.serebii.net/pokedex-bw/259.shtml את העלון הזה ותגיד לי איזה מתקפה תרצה שהוא ילמד".אבנר מביא לך עלון שבוא נמצאים כול המתקפות שמרשטופ לומד.תבדוק פה תמתקפות [I]

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מייצר כלב חשמל גדול שיכלא את אמפאוליון בתוכו.כלב החשמל רץ לעבר אמופוליאון.אמפולויאן לא מצליח להתחמק מן כלב החשמל שאתה שולח לעבר.כלב החשמל תופס את אמפולויאן ולא נותן לו לצאת.ממאמן מבוהל ולא יודע מה לעשות.אתה נכנס לבית שם אתה רואה את אבנר.אבנר אומר לך"מרשטופ אה?.קחhttp://www.serebii.net/pokedex-bw/259.shtml את העלון הזה ותגיד לי איזה מתקפה תרצה שהוא ילמד".אבנר מביא לך עלון שבוא נמצאים כול המתקפות שמרשטופ לומד.תבדוק פה תמתקפות [i]
    אני אומר לאבנר:"אני רוצה שתלמד אותו אבנים חדות, אגרוף קרח ורעידת אדמה." אגיד בקול ואוציא כסף להראות כמה אני יכול לשלם.

6. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טל
    אתה מחליט להשתמש בשלגון בקרב.שלגון נעמד מלפניך ומוכן להילחם נגד הפוקימון של צלי.ביינתים טוני מוציא את סקפטטיל שלו שנלחם נגד באנט של צלו.צלי זורק פוכדור וממנו יוצא באנט מפחיד.להבות כחולות מקיפות אותכם ולא נותנות לכם לצאת.צלי אומר"קרב הצללים התחיל אין דרך חזרה.תקוף ראשון"
    "טעות מרה עשית, אתה הולך להצטער על זה!" אני אומר בנחישות,
    "שלגון תקוף בזעם דרקון בכל הכוח קדימה, בל תזכור תן לו להתקרב אליך!" אני אומר לשלגון ומחכה שיתקוף

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    וייבל זורק כדור צל לעבר סאלאמנס.סאלאמנס לא בולע את כדור הצל אלה פשוט מתחמק מימנו.ויבל לא מצליח להתחמק מניב האש שלו ונפגע קשה.ויבל מסה להשתמש באגרוף קרח על סאלאמנס אך הוא לא מצליח.מנצ'לקאס מקפיא לו תיד.ויבל תוקף באגרוף קרח את סאלאמנס.סאלאמנס מתחמק מזה בקלות.מנצ'לקאס תוקף בסופת חול ובקרן קרח את סאלאמנס.סאלאמנס מצליח להתחמק מזה ותוקף בפלי את מנצ'לקאס.

"מאנצ'לאקס תשתמש בקרן קרח על השמיים כדי שהוא יקפאו ואז תשלח סופת חול עם קרן קרח על כול הצדדים על סלאמנס!אתה מסוגל לזה!"אצעק למאנצ'לאקס בעידוד
    ואז אגיד לויבל בעידוד:"תשתמש ברסיסי קרח עם כדור צל על סלאמנס במהירות!אתה מסוגל לזה!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. משתמש מנוסה
    בר
    אתה שמח מזה שפולויראט למד אגרוף קרח וגם פולוירט שמח שלמד מתקפה חדשה.אתה מעווד את פולויראט להשתמש באגרוף קרח על האבנים שבמקום שאתם נמצאים.פולויראט מקשיב לך הוא תוקף באגרוף קרח את האבן.האבן נפגעת מאגרוף הקרח שלו וקופאת.פולויראט משתמש באגרוף קרח על עוד אבן.אגרוף הקרח שלו קופא עוד אבן לקרח.פולויראט שמח שהקפיא 2 אבנים עם אגרוף הקרח שלו.
    "אדיר חבר, היית מעולה מגיעה לך מנוחה חזור" אגיד והחזיר את פוליראט לפוכדור שלו.
    "הגיע הזמן לאמן קצת את טראפינץ', הלך לחפש פוקימונים להתאמן איתם" אגיד והלך לחפש פוקימונים כדי להיתאמן עם טראפינץ'.

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    בר
    אתה שמח על זה שפולויראט התחזק מהאימונים שנתת לו לעשות.אתה מחזיר את פולויראט שינוח קצת בפוכדור שלו.אתה מחליט שעכשיו תאמן את טראפחינץ'.לכן אתה הולך בדרך 2 ומחפש פוקימונים לאימון טאפינץ'.לאחר זמן קצר אתה פוגש בדרכך ופלאפי שמשחקים ביניהם במכות חשמל קטנות.

תומר
    מנצ'לקאס יורה קרן קרח לעבר האוויר שנמצא באוויר.סאלאמנס מתחמק מזה.קרןן הקרח פוגעת באוויר וקופאת אותו.סאלאמנס עף לעבר מנצ'לקאס בפלי.מנצ'ל'קאס מתחמק מזה.לעומת זאת וידל נפגע מהפלי של סאלאמנס.מנצ'לקאס תוקף בסופת חול ובקרן קרח את סאלאמנס.נוצר סופת קרח שנעה במהירות לעבר סאלאמנס.סאחלאמנס לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.ויבל משתמש ברסיסי קרח ובכדור צל על סאלאמנס.סאלאמנס מתחמק מזה בקלות.הוא תוקף בזנב דרקון את ויבל.

טל
    אתה מחכה שבאנט יתקרב לעבר שלגון שלך.באנט מתחיל לרוץ לעבר שלגון שלך.שלגון מחכה לרגע המתאים שהוא היה קרוב אליו.שלגון מוצא את הרגע הזה ותוקף בזעם דרקון חזק את באנט.באנט לא מספיק להתחמק מזעם הדרקון של סאלאמנס.באנט נפגע קשה מזה.צלי אומר"באנט אש רפאים על סאלאמנס".באנט מייצר 10 להבות כחולות.שזה אש הרפאים של באנט. ואז שולח אות אש הרפאים לעבר שלגון שלך.

ניר
    אבנר אומר לך"אמרתי לך ואחזור על זה אם לא שמעת.אני אלמד את מרשטופ שלך מתקפה אחת.מבין אלו שאמרת לי הרגגע.אז תבחר מהמתקפות שאמרת לי הרגע מתקפה אחת.ואז אלמד את מרשטופ את המתקפה שתבחר.אני מלמד פוקימונים תמורת סכום לא יקר.זה עולה כולה 30 שקלים.אז בחר מתקפה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    מנצ'לקאס יורה קרן קרח לעבר האוויר שנמצא באוויר.סאלאמנס מתחמק מזה.קרןן הקרח פוגעת באוויר וקופאת אותו.סאלאמנס עף לעבר מנצ'לקאס בפלי.מנצ'ל'קאס מתחמק מזה.לעומת זאת וידל נפגע מהפלי של סאלאמנס.מנצ'לקאס תוקף בסופת חול ובקרן קרח את סאלאמנס.נוצר סופת קרח שנעה במהירות לעבר סאלאמנס.סאחלאמנס לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.ויבל משתמש ברסיסי קרח ובכדור צל על סאלאמנס.סאלאמנס מתחמק מזה בקלות.הוא תוקף בזנב דרקון את ויבל.

"מאנצ'לאקס תשתמש בקרן קרח על הזנב של סלאמנס!ואז תתקע אותו בספות חול!"אצעק לעבר מאנצ'לאקס
    ואז אגיד לויבל:"ויבל תשתמש במתקפה מהירה עם רסיסי קרח על סלאמנס!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

11. משתמש מנוסה
    בר
    אתה שמח על זה שפולויראט התחזק מהאימונים שנתת לו לעשות.אתה מחזיר את פולויראט שינוח קצת בפוכדור שלו.אתה מחליט שעכשיו תאמן את טראפחינץ'.לכן אתה הולך בדרך 2 ומחפש פוקימונים לאימון טאפינץ'.לאחר זמן קצר אתה פוגש בדרכך ופלאפי שמשחקים ביניהם במכות חשמל קטנות.

"טראפינץ' צא חבר!" אגיד והוציא את טראפינץ'.
    "תקשיב הם שתיים אבל אתה תוכל לנצח אותם הם מסוג חשמל חשמל לא פועל עליך אתה תצליח אפקט ההפתעה בידנו קדימה תשתמש בחפירה, תתקרב הליהם תצא מהבור בין שניהם מהאדמה תקפוץ גבוהה בסיבוב ותשתמש בפצצות בוץ בסיבוב קדימה אתה תצליח זה דיי מסובך אבל אתה תצליח" אגיד לו בעידוד

12. משתמש מנוסה
    ניר
    אבנר אומר לך"אמרתי לך ואחזור על זה אם לא שמעת.אני אלמד את מרשטופ שלך מתקפה אחת.מבין אלו שאמרת לי הרגגע.אז תבחר מהמתקפות שאמרת לי הרגע מתקפה אחת.ואז אלמד את מרשטופ את המתקפה שתבחר.אני מלמד פוקימונים תמורת סכום לא יקר.זה עולה כולה 30 שקלים.אז בחר מתקפה"
    אני אומר לו: "אבנים חדות" ואז אסתכל על מרטופ לומד את המתקפה ואצא לי לחפש איזה פוקימון טוב

13. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    אתה מחזיר את הונצ'קרו לפוכדור שלו.מיל אומרת לך"היה לך קרב מדהים נגד ודא.נהנתי להסתכל בו.אוקי הגיע הזמן להמשיך במסע שלך".אתה משאיר את גיבל בחוץ.אתה,מיל וגיבל יוצאים מן הבננין ואתם מגיעים להמשך דרך 2.אתם ממשיכים ללכת בדרך 2ואתה מחפש פוקימון לאימון גיבל.תוך כמה שניות של חיפוש את מוצא מריפ שהולך בדרך 2

ניר
    אתה מייצר כלב חשמל גדול שיכלא את אמפאוליון בתוכו.כלב החשמל רץ לעבר אמופוליאון.אמפולויאן לא מצליח להתחמק מן כלב החשמל שאתה שולח לעבר.כלב החשמל תופס את אמפולויאן ולא נותן לו לצאת.ממאמן מבוהל ולא יודע מה לעשות.אתה נכנס לבית שם אתה רואה את אבנר.אבנר אומר לך"מרשטופ אה?.קחhttp://www.serebii.net/pokedex-bw/259.shtml את העלון הזה ותגיד לי איזה מתקפה תרצה שהוא ילמד".אבנר מביא לך עלון שבוא נמצאים כול המתקפות שמרשטופ לומד.תבדוק פה תמתקפות [I]
    אני אומר גיבל ''זה הזמן שלך לנצח'' ואני מוסיף ''תתקוף בחפירה ואחרי זה בשבירת לבנים'' ואני מחפש אולי יש עוד פוקימונים שגיבל יכול להילחם נגדם

14. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טל
    אתה מחכה שבאנט יתקרב לעבר שלגון שלך.באנט מתחיל לרוץ לעבר שלגון שלך.שלגון מחכה לרגע המתאים שהוא היה קרוב אליו.שלגון מוצא את הרגע הזה ותוקף בזעם דרקון חזק את באנט.באנט לא מספיק להתחמק מזעם הדרקון של סאלאמנס.באנט נפגע קשה מזה.צלי אומר"באנט אש רפאים על סאלאמנס".באנט מייצר 10 להבות כחולות.שזה אש הרפאים של באנט. ואז שולח אות אש הרפאים לעבר שלגון שלך.
    אחי עשה טובה ותחליט עם יש לי סאלמנס או שלגון O_ם...
    --------------------------------------------------
    "שלגון/סאלמנס תתחמק ואז תשתמש בראשייה ואז בניב אש!" אני אומר לסאלמנס/שלגון.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

15. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    סייטר מנופנף בכנפיו בחוזקה.הוא מצליח להעיף את אבקת השינה שבאטארפי מעיף עליו לעבר באטארפי.באטארפי לא מצליח להתחמק מאבקת השינה של עצמו והוא נרדם על הזירה.סייטר מנצל זאת ורץ לעברבאטארפי במספרי איקס.באטארפי ישן ולא מתחמק מזה.מספרי האיקס פוגעים בבאטארפי ומביסים אותו.ג'ק מחזיר את באטארפי לפוכדור שלו ויורד מהזירה.השופט אומר"המנצח הואברוס.הקרב הבא שלך בעוד 5 דקות"
    "יש!ניצחנו!" אומר לסייטר ואחזירו לפוכדור.
    לאחר מכן אלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את סייטר.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 135 מתוך 203 ראשוןראשון ... 3585125133134135136137145185 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •