ליאור אני לא עוקב אחרייך.. אתה מגיב מהר מידי ואני לא מוצא את התגובה שרשמת לי.. אני נאלץ לפרוש מהמשחק זמנית עד שיהיה לי יותר זמן. תודה.
ליאור אני לא עוקב אחרייך.. אתה מגיב מהר מידי ואני לא מוצא את התגובה שרשמת לי.. אני נאלץ לפרוש מהמשחק זמנית עד שיהיה לי יותר זמן. תודה.
ניר
אתה נולך לבית של אבנר.תוך 5 דקות אתה מגיע לבית שלו.אתה נכנס לבית שלו ורואה שמרשטופ אמצע האימונים על אבנים חדות.אתה לוקח את מרשטופ ומנסה לצאת בלי לשלם.אבנר אומר לך"תצטרך לשלם".הוא משתמש בזריזות ידים ולוקח מימך 30 דקל.אתה יוצא מהית שלו והולך עם מרשטופ להר אקוס.אתה מגיע במהירות להר אקוס.כשאתה נכנס לשטח הר אקוס.אתה שם לב שמהשהו מוזר קורה למרשטופ.מרשטופ ניהה עייף.אתה רואה קרן כחולה יוצאת מהר אקוס.
"צוות ניוטק ואטיקנו, ורג'י אייס" אגיד בקול רם ואחזיר את מרשטופ. אתחיל לרוץ מהר בהר בעודי מחפש כלי לסוע עליו ואעשה סופת ברקים על הלמעלה. לאחר מכן אקפוץ מהכלי רכב ואשתמש בחליפה ואעוף מהר למעלה. לאחר מכן אתחבא מאחורי איזה סלע ואסתכל בחשאי, אדרוך את הרובה המשתנה ואהפוך אותו לצלפים. לאחר מכן אסתכל מעט וארה לחיילי ניוטק בראש (למי שאני יכול)
ניר
אתה מחזיר את מרשטופ שלך לפוכדור שלו.אתה עולה על ההר ומתחיל לרוץ עליו.תוך כדי אתה מחפש כלי רכב שיוביל אותך לפסגת ההר אך אתה לא מוצא כלי רכב כזה.אתה עושה סופת ברקים לפסגה ואתה מגיע לפסגת הר אקוס.אתה משתמש בחלפיה ועף גבוה למקום מסתור שלא ימצו בך אותו שם.אתה משנה את רובה המשנה שלך לרובה צליפים.אתה מסתכל אם יש חילי צוות ניוטק באיזור.אבל אתה לא רואה אף חייל צוות יוטק באיזור.
תומר
ויבל משתמש בהתקפה מהירה.הוא מתחיל לזוז במהירות ומצליח להתחמק מניב האש של סאלאמנס.לאחר מכן ויבל תוקף בכדור צל את סאלאמנס.סאלאמנס מתחמק בקלות מן כדור הצל של ויבל.מנצ'לקאס משתמש בסופת חול.הוא משלב את סופת החול בקרן קרח ויוצר סופת קרח.סאלאמנס משתמש בזנב שלו ומציח להעיף את סופת החול לעבר מנצ'לקאס.מנצ'לקאס לא מצליח להתחמק מהסופה ונלכד בה.סאלאמנס עף לעבר מנצ'לקאס ותוקף אותו בקרן על כשהוא לכוד בסופת הקרח של עצמו.
איתי
אתה גיבל ומיל מתחילים לחפש עוד פוקימון חשמל לאימון גיבל.אתם ממשיכים ללכת בדרך 2.כעבור זמן קצר אתם פוגשים בבחבורה גדולה של פלאפי שמשחקת להם במכות ברק חזקות.החבורה שמה לב אליכם ומפסיקים לשחק בינהם.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני מחפש את מקור הקרן, לוקח את הg 500 וחותך אותו לחתיכות.ניר
אתה מחזיר את מרשטופ שלך לפוכדור שלו.אתה עולה על ההר ומתחיל לרוץ עליו.תוך כדי אתה מחפש כלי רכב שיוביל אותך לפסגת ההר אך אתה לא מוצא כלי רכב כזה.אתה עושה סופת ברקים לפסגה ואתה מגיע לפסגת הר אקוס.אתה משתמש בחלפיה ועף גבוה למקום מסתור שלא ימצו בך אותו שם.אתה משנה את רובה המשנה שלך לרובה צליפים.אתה מסתכל אם יש חילי צוות ניוטק באיזור.אבל אתה לא רואה אף חייל צוות יוטק באיזור.
"סייטר-תתחמק ותשתמש בכנף מתכת!" אומר לסייטר.ברוס
סייטר מנופנף בכנפיו בחוזקה וכך הוא מצליח להחיר את הרוח הכסופה של ביוטפלי לעצמו.ביוטפלי מצליח להתחמק מן הרוח הכסופה של עצמו.סייטר משלב א ידו בצורת איקס ואז הוא תוקף במספרי איקס את ביוטפלי של ג'ין.ביוטפלי מצליח במהירות להתחמק ממספרי האיקס של סיטר.לאחר מכן ביוטפלי עף לעבר סייטר ומשתמש עליו שוב ברוח כסופה.רוח הכסופה עומדת לפגוע בסייטר.
NYO HO HO BITCH
ברוס
סייטר מנסה להתחמק מן הרוח הכסופה של ביוטפלי.הוא מצליח להתחמק מהרוח הכסופה של ביוטפלי של ג'ין.לאחר מכן סייטר משתמש בכנף מתכת.הכנפיים שלו הופכת למתכתיות.הוא רץ במהירות לעבר ביוטפלי בכנף המכת שלו.הפעם ביוטפלי לא מצליח להתחמק מן כנפי המתכת של סייטר.ג'ין אומרת"ביוטפלי קרן סולארית".ביוטפלי משתמש בקרן סולארית.הוא טעין קרן סולארית לער סייטר.
ניר
אתה יורד מן מקום המחבוא שלך וחוזר לפסגת הר אקוס.אתה מחפש את מקור הקרן הכחולה שראית מרודם.אתה רואה שקרן כחולה שוב מופיעה מולך.אתה הולך למקום שמימנו היא בה.אתה רואה שהקקרן יוצאת מן אגם שנמצא על הר אקוס.לפתע מן האגם יוצאים 10 לוחמים אתה מזהה שזה חלילי צוות ניוטק.הם מוציאים 10 גגולבאטים שתוקפים בעל קולי אותך.
תומר
מנצ'לקאס לא יודע חבטת גוף
----------------------------
מנצ'לקאס לא מבין מה זה חבטת הגוף שאתה מדבר עליה.קרן העל שוברת את סופת הקרח ופוגעת במנצ'לקאס.מנצ'לקאס עף מן הזירה ישירות אליך.מנצ'לקאס מעולף. 2 1 לך.אני אומרת לך"או סוף סוף פוקימון שלך הפסיד".ויבל תוקף בכדורי צל עם רסיסי קרח את סלאמנס.סאלאמנס לא שם לב לזה ונפגע קשה.אני אומרת לסאלאמנס"ניב אש שיגמור את ויבל".סאלאמנס עף לעבר ויבל בניב אש קטלני
טל
שלגון מצליח להתחמק מן כדור הצל של באנט.שלגון תוקף בזעם רקון את באנט.באנט לא מצליח להתחמק מזה ומתעלף בקרב.צלי גם מתעלף.זירת הצללים וצלי,באנט נעלמים.אתה רואה שטוני גם הוא סיים את הקרב שלו.הקול ברמקון אומר"כול הכבוד שניכם עברת תמבחן ה1 שלכם.עכשיו כנסו בדלת שנפתחת לה עכשיו".מולכם דלת נפתחה למבחן הבאה שלכם שהיה.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
טל
טוני אומר לך"זה בסדר שלא צפית בקרב שלי.גם אני לא יכולתי לצפות בשלך.היה לי קרב קל.סקפטיל שלי הביס תיריב שלי בקלות.בכלל לא נפגעתי בקרב.".אתם נכנסים לדלת תוך כדי שיחה.אתם מגיעים לחדר ענק שבמרכזו בריכה ענקית.משני צצדי הבריכה פסלים של של הבריכה נמצאים שני פסלי פיג'יוט.הקול אומר לכם"המבחן ה2-עליכם להביס את שני פסלי הפיג'יוט שמולכם.בהצלחה"
תומר
את מחזיר את מהצ'לקאס המעולף לפוכדור שלו.ויבל רץ לעבר סאלאמנס בשיסוע לילה בשילוה עם כדור צל.הוא מתנגש בחוזקה בניב האש של סאלאמנס.כתוצאה מנתנגשות נוצר עשן שמכסה חלק מהזירה.לאחר שהעשן נעלם אתה רואה שויבל שרד וגם סאלאמנס שרד תמתקפה.אי אומרת לסאלאמנס"ניב אש במהירות על ויבל".סאלאמנס עף במהירות לעבר ויבל עם ניב האש שלו.
אייס
גראודון אומר לךבטלפטיה"בעיקרון אתם הנבחרים אמורים להציל את שלושת המחוזות.מפני צוות ניוטק ומהעמשים הרעים שלהם.אך צוות ניוטק גם מנסה לתפוס אגדיים אזעליכם גם להגן על האגדיים שחים ב3המחוזות.אזהבנת על מי אתה אמור להגן.טוב יש לך עוד שאלות או שאני יכול להמשיך לישון בשקט"
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"סייטר-תתחמק ותשתמש במספרי אקס!" אומר לסייטר.ברוס
סייטר מנסה להתחמק מן הרוח הכסופה של ביוטפלי.הוא מצליח להתחמק מהרוח הכסופה של ביוטפלי של ג'ין.לאחר מכן סייטר משתמש בכנף מתכת.הכנפיים שלו הופכת למתכתיות.הוא רץ במהירות לעבר ביוטפלי בכנף המכת שלו.הפעם ביוטפלי לא מצליח להתחמק מן כנפי המתכת של סייטר.ג'ין אומרת"ביוטפלי קרן סולארית".ביוטפלי משתמש בקרן סולארית.הוא טעין קרן סולארית לער סייטר.
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)