Pokemon GO
עמוד 139 מתוך 203 ראשוןראשון ... 3989129137138139140141149189 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,071 עד 2,085 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    שם: טל
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    טל
    ספיל צוולל במהירות למי הבריכה כך הוא מליח להתחמק מהאבנים החדות של פיג'יוט זומבי.שלגון רץ במהירות ומתחמק מן האבנים החדות שעפות לעברו.ספיל יוצא מהמים ואז יורה אקדח מים לעבר אחד הפיג'יוט הזומבי.הפיג'יוט זומבי לא מצליח להתחמק מזה נפגע קצת.שלגון תוקף בניב אש את הפיג'יוט זומבי השני.פיג'יוט הזמובי השני מתחמק מזה בקלות.שני הפיגיוט זומבי שולחים סופות חול לעבר שלגון וספייל.
    "ספיל! , תצלול ואז תשתמש ברסיסי קרח!" שלגון תתחמק ותשתמש בזעם דרקון!" אני אומר להם.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

2. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    מיל אומרת לך"אוקי אביא לך 2 פוכדורים כי יש לי רק 2.אני מקווה שבאמת תחזיר לי 2 פוכדורים".מיל מוציאה מהכיס שלך 2 פוכדורים ומביאה לך אותם.אתה בודק בעזרת הפוקידע שלך מי ה2 החזקים.אתה רואה שני הפלאפי שמולך הכי חזקים.אתה זורק עליהם 2פוכדורים.הפוכדורים לוכדים את שני הפלאפי.לכדת 2 פלאפי.אתה רואה שגיבל מתפתח לך.כעבור שניה מולך ניצב גאביט למד טויסטר.

טל
    ספיל צוולל במהירות למי הבריכה כך הוא מליח להתחמק מהאבנים החדות של פיג'יוט זומבי.שלגון רץ במהירות ומתחמק מן האבנים החדות שעפות לעברו.ספיל יוצא מהמים ואז יורה אקדח מים לעבר אחד הפיג'יוט הזומבי.הפיג'יוט זומבי לא מצליח להתחמק מזה נפגע קצת.שלגון תוקף בניב אש את הפיג'יוט זומבי השני.פיג'יוט הזמובי השני מתחמק מזה בקלות.שני הפיגיוט זומבי שולחים סופות חול לעבר שלגון וספייל.

ברוס
    סייטר מנפנף בכנפיו בחוזקה ומצליח להעיף את אבקת השינה של ביוטפלי לביוטפלי.ביוטפלי מנסה להתחמק מן אבקת השינה של עצמו אך לא מצליח בזה.ביוטפלי נפגע בשינה עמוקה.הוא נופל על הזירה ונרדם עליה.סייטר מנצל את המצב הנזה ורץ לעבר ביוטפלי במתקפת חיתוך.ביוטפלי לא מצליח להתחמק ממכת החיתוך של סייטר ומפסיד בקרב.ג'ין מחירה את ביוטפלי לפוכדור שלו ויורדת מהזירה.השופט אומר"המנצח הוא ברוס.עוד ניצחון 1 ואתה מגיע לגמר.הקרב הבא שלך בעוד 5דקות"

ניר
    רוקי אומר לך"יופי אני רק מקוה שלא תרצח אותי באמצע שיתוף הפעולה שלנו.קח מסיכת צלילה.הם נמצאים בתוך האגם הזה ועלינו להצייד בהתאם".רוקי זורק לך מסיכת צלילה.אתה לובש אותה.רוקי לובש מסיכת צלילה והוא קופץ לאגם ומתחיל לשחות.אתה מחזיר את קראובאט לפוכדור שלו.לאחר מכן אתה קופץ לאגם ואתה מתחיל לשחות.אתה רואה הרבה פוקימוני מים קטנים שוחים.לאחר שחייה קצרה רוקי נכנס לפתח ואתה גם.שניכם מגיעים למקום עם חמצן.רוקי אומר לך"טוב אתה מוכן להילחם נגד צוות ניוטק.?"
    אני אומר למיל ''תודה'' ואני אומר לגאביט ''הגיע הזמן שתלמד זעם דרקון אבל לא עכשיו אני ילמד אותך אלא אחרי שנגיע לעיר הבאה ואני מחזיר את כולם לפוכדורים שלהם ורץ עם מיל לעיר הבאה במהירות ושאני מגיע אני הולך לחנות וקונה 10 פוכדורים רגילים

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    סייטר מנפנף בכנפיו בחוזקה ומצליח להעיף את אבקת השינה של ביוטפלי לביוטפלי.ביוטפלי מנסה להתחמק מן אבקת השינה של עצמו אך לא מצליח בזה.ביוטפלי נפגע בשינה עמוקה.הוא נופל על הזירה ונרדם עליה.סייטר מנצל את המצב הנזה ורץ לעבר ביוטפלי במתקפת חיתוך.ביוטפלי לא מצליח להתחמק ממכת החיתוך של סייטר ומפסיד בקרב.ג'ין מחירה את ביוטפלי לפוכדור שלו ויורדת מהזירה.השופט אומר"המנצח הוא ברוס.עוד ניצחון 1 ואתה מגיע לגמר.הקרב הבא שלך בעוד 5דקות"
    "יופי!" אומר לסייטר "אתה גם מתרגש?" אשאל אותו ואחכה לתגובה.
    לאחר מכן אחזיר אותו לפוכדור ואלך למרכז הפוקימונים לרפא אותו ואחזור לזירה לאחר שהוא יסיים להתרפות.
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר

תומר
    אתה מחזיר במהירות את ויבל לפני שיפגע.סאלאמנס מפספס את ויבל בניב האש שלו.במקום ויבל אתה מוציא לזירה את ראיצ'ו שלך.ראיצ'ו יוצא לקרב.ראיצ'ו משתמש בהתקפה מהירה.הוא מתחיל לזוז במהירות לעבר סאלאמנס.כשאר ראיצ'ו קרוב לסאלאמנס הוא משגגר אליו מכת ברק עצומה.סאלאמנס לא מצליח להתחמק ממכת הברק של ראיצ'ו ונפגע קשה.אני אומרת"סאלאמנס דראכו מטאור על ראיצ'ו".סאלאמנס משתמש בדראכו מטאור על ראיצ'ו.

"ראיצ'ו תשתמש במכת ברק על הדרכו מטאור ואז מכת וולט על סלאמנס!"אומר לראיצ'ו בשמחה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. משתמש מנוסה
    בר
    טראפינץ' סופג את שני מכות הברק של מריפ ופלאפי בגופו.טראפינץ' יוצא מזה ללא כול פגע מכיוון שהוא סוג אדמה.טראפינץ' מייצר סופת חול ואז משלב פצצות בוץ עם סופת החול שהוא יצר.הוא מייצר סופת בוץ קטלנית שנעה במהירות לעבר מריפ ופלאפי.מריפ ופלאפי לא מצליחים להתחמק מסופת הבוץ ונפגעים קשה.מריפ כמעט מפסידבקרב.שניהם משתמשים בכדורי חשמל.הם משגרים כדורי חשמל גדולים לעבר טראפינץ' שלך.
    "קדימה טראפינץ' תחמוק מהכדורי חשמל בחפירה תתקרב לשניהם ותשתמש בסופת חול גדולה מתוך הבור שתצא אחוצה ושהם לא יראו, לאחר מכן תמשוך את מאריפ איתך ביחד לבור ותגמור אותה שם, קדימה אתה תצליח" אגיד לטראפינץ'

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    בר
    טראפינץ' משתמש בחפירה.הוא נכנס לבור שחפר וכך הוא מתחמק משני כדורי החשמל של מריפ ולפאפי.טראפינץ' מתקרב איהם כשהוא בבור שלו.מהבור שלו הוא מכין סופת חול.סופת החול לוכדת את מריפ ואת פלאפי בתוכה.שניהם נפגעים מספת החול.טראפינץ' יוצמא מהבור ומושך את מאריפ מסופת החול ונכנס לבור שלו.שם בבור טראפינץ' מחסל את מריפ.מתעלעף.פלאפי לא יכול לעשות כלום בגלל סופת החול.

תומר
    ראיצ'ו משגר מכת ברק אל הדראכו המטאור של סאלאמנס.מכת הברק פוגעת בדראכו המטאור.נוצר פיצוץ שבוא נפגע סאלאמנס.ראיצ'ו מתחמק מהדף של הפיצוץ ולא נפגע.ראיצ'ו רץ במהירות לעבהר סזאלאמנס כשהוא מוקף באור צהוב.ראיצ'ו משתמש במכת וולט על סאלאמנס.אני אומרת לסלאמנס".התנגשות ג'יגה תתנגש בעוצמה בראיצ'ו שלו".סאלאמנס משתמש בהתנגשות ג'יגה על ראיצ'ו.הוא לא מפחד להתנגש בראיצ'ו.שני הפוקימונים מתנגשים ונפגעים קשה.שניהם מתעליפם בקרב.אני מחזירה את סאלאמנס לפוכדר שלו.

ברוס
    סייטר עונה לך בהתרגשות שהוא רוצה לנצח גם בקרב הבא שלך.אתה מחזיר את סייטר לפוכדור שלו ויורד מן ההזירה.לאחר מכן אתה הולך למרכז הפוקימונים.שם מרכז הפוקימונים האחות ג'וי מרפאה לך את סייטר שלך.אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים ואתה חוזר לתחרות.השופט אומר"הקרב הבא הוא אנדי עם הרקרוס שלו נהגד ברוס עם סייטר".אנדי עולה לזירה עם הקרוס שלו.

איתי
    מיל אומרת לך"תודה אין בעדמה".אתה מחזיר את גאביט לפוכדור שלך ומתחיל ללכת יחד עם מיל לעבר העיר הבאה שנמצאת במחוז המים.לאחר כמה דקות של הליכה אתה מגיע לאגם גנג'ר.אגם גדול .לידו נמצא שלט שכתוב עליו"אגם גנגר.אחריו דרך 3 הנקראת יער גליגר".מיל אומרת לך"נצטרך להושתמש בפוקימון מים כדי לחצות תאגם.אז תוציא את פרינפלאפ שלך שיעזור לך לחצות את האגם"

טל
    ספיל שוב צולל למי הבריכה וכך מתחמק מסופת החול.לאחר מכן ספיל עולה למים ואז שולח רסיסי קרח לעבר פיג'יוט זומבי.פיג'יוט זומבי לא מצליח להתחמק מרסיסי הקרח ונפגע.שלגון מצליח להתחמג גם הוא מסופת החול של פיג'יוט זומבי.שלגון שולח ניב אש לעבר פיג'יוט הזומבי.פיג'יוט הזומבי לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.שני הפיג'יוט זומבי משתמשים האס אווירי. תוקפים באס אווירי את ספיל ואת שלגון.

ניר
    רוקי אומר לך"אוקי איך שתרצה".אתה נותן לו רובה מתנה.לאחר מכן אתם מתחבאים מאחורי אבן גולה.לאחר כמה שניות 3חילי צוות ניוטק מגיעים אליכם.אתה ורוקי יורים בהםם.ואז אתה מפרק להם תעצמות.החילים מתים.אתם לוקחים את הבגדים שלהם ולובשים אותם על עצמכם.תגופות אתם זורקים למיים.אתם יוצאים מהמקום ואז רוקי אומר"הנה עוזב אותך פה אחנו ניפגש בעוד כמה דקות".רוקי עוזב אותך והולך.אתה מגיע לדלת שמוילה לחדר הבקרה.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    בר
    טראפינץ' משתמש בחפירה.הוא נכנס לבור שחפר וכך הוא מתחמק משני כדורי החשמל של מריפ ולפאפי.טראפינץ' מתקרב איהם כשהוא בבור שלו.מהבור שלו הוא מכין סופת חול.סופת החול לוכדת את מריפ ואת פלאפי בתוכה.שניהם נפגעים מספת החול.טראפינץ' יוצמא מהבור ומושך את מאריפ מסופת החול ונכנס לבור שלו.שם בבור טראפינץ' מחסל את מריפ.מתעלעף.פלאפי לא יכול לעשות כלום בגלל סופת החול.

"קדימה טראפינץ', תנצל גם את זה קפוץ מהבור ישירות בנשיכה לפרצוף של פלאפי לאחר מכן תצא מסופת החול ותשגר לעבר פלאפי פצצות בוץ" אגיד לטראפינץ'

8. משתמש מנוסה

טל
    ספיל שוב צולל למי הבריכה וכך מתחמק מסופת החול.לאחר מכן ספיל עולה למים ואז שולח רסיסי קרח לעבר פיג'יוט זומבי.פיג'יוט זומבי לא מצליח להתחמק מרסיסי הקרח ונפגע.שלגון מצליח להתחמג גם הוא מסופת החול של פיג'יוט זומבי.שלגון שולח ניב אש לעבר פיג'יוט הזומבי.פיג'יוט הזומבי לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.שני הפיג'יוט זומבי משתמשים האס אווירי. תוקפים באס אווירי את ספיל ואת שלגון.
    "שלגון תעסיק את שנייהם ואז ספיל תתקוף ברסיסי קרח ותהרוג אותם!" אני אומר

9. משתמש סופר ספאמר
    בר

תומר
    ראיצ'ו משגר מכת ברק אל הדראכו המטאור של סאלאמנס.מכת הברק פוגעת בדראכו המטאור.נוצר פיצוץ שבוא נפגע סאלאמנס.ראיצ'ו מתחמק מהדף של הפיצוץ ולא נפגע.ראיצ'ו רץ במהירות לעבהר סזאלאמנס כשהוא מוקף באור צהוב.ראיצ'ו משתמש במכת וולט על סאלאמנס.אני אומרת לסלאמנס".התנגשות ג'יגה תתנגש בעוצמה בראיצ'ו שלו".סאלאמנס משתמש בהתנגשות ג'יגה על ראיצ'ו.הוא לא מפחד להתנגש בראיצ'ו.שני הפוקימונים מתנגשים ונפגעים קשה.שניהם מתעליפם בקרב.אני מחזירה את סאלאמנס לפוכדר שלו.

ברוס
    סייטר עונה לך בהתרגשות שהוא רוצה לנצח גם בקרב הבא שלך.אתה מחזיר את סייטר לפוכדור שלו ויורד מן ההזירה.לאחר מכן אתה הולך למרכז הפוקימונים.שם מרכז הפוקימונים האחות ג'וי מרפאה לך את סייטר שלך.אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים ואתה חוזר לתחרות.השופט אומר"הקרב הבא הוא אנדי עם הרקרוס שלו נהגד ברוס עם סייטר".אנדי עולה לזירה עם הקרוס שלו.

איתי
    מיל אומרת לך"תודה אין בעדמה".אתה מחזיר את גאביט לפוכדור שלך ומתחיל ללכת יחד עם מיל לעבר העיר הבאה שנמצאת במחוז המים.לאחר כמה דקות של הליכה אתה מגיע לאגם גנג'ר.אגם גדול .לידו נמצא שלט שכתוב עליו"אגם גנגר.אחריו דרך 3 הנקראת יער גליגר".מיל אומרת לך"נצטרך להושתמש בפוקימון מים כדי לחצות תאגם.אז תוציא את פרינפלאפ שלך שיעזור לך לחצות את האגם"

טל

ניר
    רוקי אומר לך"אוקי איך שתרצה".אתה נותן לו רובה מתנה.לאחר מכן אתם מתחבאים מאחורי אבן גולה.לאחר כמה שניות 3חילי צוות ניוטק מגיעים אליכם.אתה ורוקי יורים בהםם.ואז אתה מפרק להם תעצמות.החילים מתים.אתם לוקחים את הבגדים שלהם ולובשים אותם על עצמכם.תגופות אתם זורקים למיים.אתם יוצאים מהמקום ואז רוקי אומר"הנה עוזב אותך פה אחנו ניפגש בעוד כמה דקות".רוקי עוזב אותך והולך.אתה מגיע לדלת שמוילה לחדר הבקרה.
    אני אומר לה בסדר ומוציא את פירינפלאפ ומחפש ''אולי יש באזור פוכדור רק שנפל למאמן

10. משתמש מנוסה
    ניר

אני בודק את חילי ניוטק מה הם עושים בלוח הבקרה, ואז אני בא בשקט ומוריד חיל חיל עם פירוק של העצבים שלו בשקט. לאחר מכן שנשארים פחות מ-5 חיילים אני יורה בכולם עם רובה משתנה שאני הופך אותו לאוטומאטי, וחוקר את לוח הבקרה.

11. משתמש מנוסה
    תומר

[/COLOR][/B]
    "תחזור ראיצ'ו צא צ'אריזארד!"אצעק תוך כדי שאחזיר את ראיצ'ו לפוקדור שלו ואוציא את צ'אריזארד מהפוקדור שלו.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    תומר
    אתה מחזיר את ראיצ'ו לפוכדור שלו.במקום ראיצ'ו את מוציא את צ'איזארד שלך לקרב.אני אומרת לך"טוב אז לך נותרו 2 פוקימונים.צ'איזארד וויבל.ולי נותר רק פוקימון 1בקרב.אבל הפוקימון האחרון שלי הואהכי חזק מבין ה4 שלי.אז תתכונן להפסיד.צ'איזארד לא יביס אותו.צא ורגו שלי לקרב.תומר אתה יכול לתקוף ראשון".אני זורקת פוכדור וממנו יוצא ורגו שלה לקרב.

ניר
    אתה פותח את הדלת ורואה שבחדר יש 10 אנשים.אתה רואה שיש הרבה מסכים גדולים עליהם צופים האנשים.אתה נכנס לחד רבשקט ואז מוריד 5 חיילים באמצעות פירוק הגוף שלהם.לאחר מכן את ה5 האחרים אתה הורג אותם עםה רובה שלך.אתה מסתכל במסכים השונים.במסך אחד אתהרואה את רוקי מכסחחילי ניוטק.במס ךאחר אתה רואה שדה נחיתה למסוק.במסך אחר אתה רואה את ודא מחכה למישהו.

איתי
    אתה מוציא את פרינפלאפ מחוץ לפוכדור שלו.פרינפלאפ יוצא מחוץ לפוכדור שלו.הוא קופץ לעבר האגם.בינתים אתה מחפש פוכדור שאולי מאמן הפיל בטעות בדרך.אך אתה לא מוצא כזה פוכדור.אתה עולה על פרינפלאפ ואיתך מיל.פרנפלאפ מחיל לשחות במהירות באגם.כעבור 5 דקות הוא עובר חצי אגם.לאחר עוד 5 דקות פרינפלאפ מגיע לסוף האגם.אתם מגיעים לדרך 3

טל
    שלגון מנסה להעסיק את הפיג'יוט זומבי כך שיתעסקו בו.זה מצליח לשלגון.הפיג'יוט זומבי עפים לעברו באס אוירי.שלגון מצליח להתחמק מהאס האווירי שלהם בקלות רבה.ביינתים ספיל תוקף ברסיסי קרח את פיג'יוט הזומבי.שניהם לא מצליחים להתתחמק מזה ונפגעים.הם מתאוששים ועפים לעבר תקרת החדר.משם הם משתמשים באבנים חדות.הם מעיפים הרבה אבנים חדות לעברכם.

בר
    טראפינץ' יוצא מהבור.הוא קופץ לעב רסופת החול.הוא נכנס לסופת החול ואז נושך בחוזקה את פלאפי.פלאפי נפגע קשה מהנשיכה.טראפינץ' יוצא מסופת החול ואז משתמש בפצצת בוץ.מס' פצצות בוץ עפות לעבר פלאפי.פלאפי לא מצליח להתחמק מפצצות הבוץ.הוא נפגע ומתעלף.סופת החול נעלמת ואתה רואה שפלאפי הפסיד בקרב נגד טראפינץ'.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    טל
    שלגון מנסה להעסיק את הפיג'יוט זומבי כך שיתעסקו בו.זה מצליח לשלגון.הפיג'יוט זומבי עפים לעברו באס אוירי.שלגון מצליח להתחמק מהאס האווירי שלהם בקלות רבה.ביינתים ספיל תוקף ברסיסי קרח את פיג'יוט הזומבי.שניהם לא מצליחים להתתחמק מזה ונפגעים.הם מתאוששים ועפים לעבר תקרת החדר.משם הם משתמשים באבנים חדות.הם מעיפים הרבה אבנים חדות לעברכם.

.
    "ספיל תשתמש ברסיסי קרח שיפגעו בכל האבנים החדות ויעיפו אותם!, ביינתיים שלגון תשתמש בניב אש על אחד מהם ועל השני בזעם דרקון!" אני אומר לשלגון וספיל

14. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה פותח את הדלת ורואה שבחדר יש 10 אנשים.אתה רואה שיש הרבה מסכים גדולים עליהם צופים האנשים.אתה נכנס לחד רבשקט ואז מוריד 5 חיילים באמצעות פירוק הגוף שלהם.לאחר מכן את ה5 האחרים אתה הורג אותם עםה רובה שלך.אתה מסתכל במסכים השונים.במסך אחד אתהרואה את רוקי מכסחחילי ניוטק.במס ךאחר אתה רואה שדה נחיתה למסוק.במסך אחר אתה רואה את ודא מחכה למישהו.
    אני לוקח את כל הציוד שיש לאנשי ניוטק שאני רואה, ואז אני הופך רובים משתנים לדינמיטים ושם אותם בתוך החדר בקרה. לאחר מכן אני הופך לחשמל והולך למקום שבו יש את המנחת למטוס ושם אני שם מתחת למנחת גם דינמטים שפועלים על כבדות (שינחת מסוק, כל הקומה הזאת תתפוצץ. לאחר מכן אני חוזר ללוח הבקרה, מדליק עם היידים אש וזורק על הדינמיטים. לאחר מכן אני הולך למקום שבו ודא נראה ואני מהמצלמה, לוקח את הרובה שלי ויורה בו יריות טעונות בחשמל.

15. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה מחזיר את ראיצ'ו לפוכדור שלו.במקום ראיצ'ו את מוציא את צ'איזארד שלך לקרב.אני אומרת לך"טוב אז לך נותרו 2 פוקימונים.צ'איזארד וויבל.ולי נותר רק פוקימון 1בקרב.אבל הפוקימון האחרון שלי הואהכי חזק מבין ה4 שלי.אז תתכונן להפסיד.צ'איזארד לא יביס אותו.צא ורגו שלי לקרב.תומר אתה יכול לתקוף ראשון".אני זורקת פוכדור וממנו יוצא ורגו שלה לקרב.

[/B][/COLOR]
    "צ'אריזארד תשתמש בלהביור על האוויר ואז תפתיע את ורגו באגרוף חשמל עם להביור בכול הכוח שיש שלך!"אצעק לעבר צ'אריזארד בעידוד.

עמוד 139 מתוך 203 ראשוןראשון ... 3989129137138139140141149189 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •