"יופי!" אומר לסייטר "אתה גם מתרגש?" אשאל אותו ואחכה לתגובה.ברוס
סייטר מנפנף בכנפיו בחוזקה ומצליח להעיף את אבקת השינה של ביוטפלי לביוטפלי.ביוטפלי מנסה להתחמק מן אבקת השינה של עצמו אך לא מצליח בזה.ביוטפלי נפגע בשינה עמוקה.הוא נופל על הזירה ונרדם עליה.סייטר מנצל את המצב הנזה ורץ לעבר ביוטפלי במתקפת חיתוך.ביוטפלי לא מצליח להתחמק ממכת החיתוך של סייטר ומפסיד בקרב.ג'ין מחירה את ביוטפלי לפוכדור שלו ויורדת מהזירה.השופט אומר"המנצח הוא ברוס.עוד ניצחון 1 ואתה מגיע לגמר.הקרב הבא שלך בעוד 5דקות"
לאחר מכן אחזיר אותו לפוכדור ואלך למרכז הפוקימונים לרפא אותו ואחזור לזירה לאחר שהוא יסיים להתרפות.
NYO HO HO BITCH
בר
טראפינץ' משתמש בחפירה.הוא נכנס לבור שחפר וכך הוא מתחמק משני כדורי החשמל של מריפ ולפאפי.טראפינץ' מתקרב איהם כשהוא בבור שלו.מהבור שלו הוא מכין סופת חול.סופת החול לוכדת את מריפ ואת פלאפי בתוכה.שניהם נפגעים מספת החול.טראפינץ' יוצמא מהבור ומושך את מאריפ מסופת החול ונכנס לבור שלו.שם בבור טראפינץ' מחסל את מריפ.מתעלעף.פלאפי לא יכול לעשות כלום בגלל סופת החול.
תומר
ראיצ'ו משגר מכת ברק אל הדראכו המטאור של סאלאמנס.מכת הברק פוגעת בדראכו המטאור.נוצר פיצוץ שבוא נפגע סאלאמנס.ראיצ'ו מתחמק מהדף של הפיצוץ ולא נפגע.ראיצ'ו רץ במהירות לעבהר סזאלאמנס כשהוא מוקף באור צהוב.ראיצ'ו משתמש במכת וולט על סאלאמנס.אני אומרת לסלאמנס".התנגשות ג'יגה תתנגש בעוצמה בראיצ'ו שלו".סאלאמנס משתמש בהתנגשות ג'יגה על ראיצ'ו.הוא לא מפחד להתנגש בראיצ'ו.שני הפוקימונים מתנגשים ונפגעים קשה.שניהם מתעליפם בקרב.אני מחזירה את סאלאמנס לפוכדר שלו.
ברוס
סייטר עונה לך בהתרגשות שהוא רוצה לנצח גם בקרב הבא שלך.אתה מחזיר את סייטר לפוכדור שלו ויורד מן ההזירה.לאחר מכן אתה הולך למרכז הפוקימונים.שם מרכז הפוקימונים האחות ג'וי מרפאה לך את סייטר שלך.אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים ואתה חוזר לתחרות.השופט אומר"הקרב הבא הוא אנדי עם הרקרוס שלו נהגד ברוס עם סייטר".אנדי עולה לזירה עם הקרוס שלו.
איתי
מיל אומרת לך"תודה אין בעדמה".אתה מחזיר את גאביט לפוכדור שלך ומתחיל ללכת יחד עם מיל לעבר העיר הבאה שנמצאת במחוז המים.לאחר כמה דקות של הליכה אתה מגיע לאגם גנג'ר.אגם גדול .לידו נמצא שלט שכתוב עליו"אגם גנגר.אחריו דרך 3 הנקראת יער גליגר".מיל אומרת לך"נצטרך להושתמש בפוקימון מים כדי לחצות תאגם.אז תוציא את פרינפלאפ שלך שיעזור לך לחצות את האגם"
טל
ספיל שוב צולל למי הבריכה וכך מתחמק מסופת החול.לאחר מכן ספיל עולה למים ואז שולח רסיסי קרח לעבר פיג'יוט זומבי.פיג'יוט זומבי לא מצליח להתחמק מרסיסי הקרח ונפגע.שלגון מצליח להתחמג גם הוא מסופת החול של פיג'יוט זומבי.שלגון שולח ניב אש לעבר פיג'יוט הזומבי.פיג'יוט הזומבי לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.שני הפיג'יוט זומבי משתמשים האס אווירי. תוקפים באס אווירי את ספיל ואת שלגון.
ניר
רוקי אומר לך"אוקי איך שתרצה".אתה נותן לו רובה מתנה.לאחר מכן אתם מתחבאים מאחורי אבן גולה.לאחר כמה שניות 3חילי צוות ניוטק מגיעים אליכם.אתה ורוקי יורים בהםם.ואז אתה מפרק להם תעצמות.החילים מתים.אתם לוקחים את הבגדים שלהם ולובשים אותם על עצמכם.תגופות אתם זורקים למיים.אתם יוצאים מהמקום ואז רוקי אומר"הנה עוזב אותך פה אחנו ניפגש בעוד כמה דקות".רוקי עוזב אותך והולך.אתה מגיע לדלת שמוילה לחדר הבקרה.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ניר
רוקי אומר לך"אוקי איך שתרצה".אתה נותן לו רובה מתנה.לאחר מכן אתם מתחבאים מאחורי אבן גולה.לאחר כמה שניות 3חילי צוות ניוטק מגיעים אליכם.אתה ורוקי יורים בהםם.ואז אתה מפרק להם תעצמות.החילים מתים.אתם לוקחים את הבגדים שלהם ולובשים אותם על עצמכם.תגופות אתם זורקים למיים.אתם יוצאים מהמקום ואז רוקי אומר"הנה עוזב אותך פה אחנו ניפגש בעוד כמה דקות".רוקי עוזב אותך והולך.אתה מגיע לדלת שמוילה לחדר הבקרה.
אני בודק את חילי ניוטק מה הם עושים בלוח הבקרה, ואז אני בא בשקט ומוריד חיל חיל עם פירוק של העצבים שלו בשקט. לאחר מכן שנשארים פחות מ-5 חיילים אני יורה בכולם עם רובה משתנה שאני הופך אותו לאוטומאטי, וחוקר את לוח הבקרה.
תומר
אתה מחזיר את ראיצ'ו לפוכדור שלו.במקום ראיצ'ו את מוציא את צ'איזארד שלך לקרב.אני אומרת לך"טוב אז לך נותרו 2 פוקימונים.צ'איזארד וויבל.ולי נותר רק פוקימון 1בקרב.אבל הפוקימון האחרון שלי הואהכי חזק מבין ה4 שלי.אז תתכונן להפסיד.צ'איזארד לא יביס אותו.צא ורגו שלי לקרב.תומר אתה יכול לתקוף ראשון".אני זורקת פוכדור וממנו יוצאורגו שלה לקרב.
ניר
אתה פותח את הדלת ורואה שבחדר יש 10 אנשים.אתה רואה שיש הרבה מסכים גדולים עליהם צופים האנשים.אתה נכנס לחד רבשקט ואז מוריד 5 חיילים באמצעות פירוק הגוף שלהם.לאחר מכן את ה5 האחרים אתה הורג אותם עםה רובה שלך.אתה מסתכל במסכים השונים.במסך אחד אתהרואה את רוקי מכסחחילי ניוטק.במס ךאחר אתה רואה שדה נחיתה למסוק.במסך אחר אתה רואה את ודא מחכה למישהו.
איתי
אתה מוציא את פרינפלאפ מחוץ לפוכדור שלו.פרינפלאפ יוצא מחוץ לפוכדור שלו.הוא קופץ לעבר האגם.בינתים אתה מחפש פוכדור שאולי מאמן הפיל בטעות בדרך.אך אתה לא מוצא כזה פוכדור.אתה עולה על פרינפלאפ ואיתך מיל.פרנפלאפ מחיל לשחות במהירות באגם.כעבור 5 דקות הוא עובר חצי אגם.לאחר עוד 5 דקות פרינפלאפ מגיע לסוף האגם.אתם מגיעים לדרך 3
טל
שלגון מנסה להעסיק את הפיג'יוט זומבי כך שיתעסקו בו.זה מצליח לשלגון.הפיג'יוט זומבי עפים לעברו באס אוירי.שלגון מצליח להתחמק מהאס האווירי שלהם בקלות רבה.ביינתים ספיל תוקף ברסיסי קרח את פיג'יוט הזומבי.שניהם לא מצליחים להתתחמק מזה ונפגעים.הם מתאוששים ועפים לעבר תקרת החדר.משם הם משתמשים באבנים חדות.הם מעיפים הרבה אבנים חדות לעברכם.
בר
טראפינץ' יוצא מהבור.הוא קופץ לעב רסופת החול.הוא נכנס לסופת החול ואז נושך בחוזקה את פלאפי.פלאפי נפגע קשה מהנשיכה.טראפינץ' יוצא מסופת החול ואז משתמש בפצצת בוץ.מס' פצצות בוץ עפות לעבר פלאפי.פלאפי לא מצליח להתחמק מפצצות הבוץ.הוא נפגע ומתעלף.סופת החול נעלמת ואתה רואה שפלאפי הפסיד בקרב נגד טראפינץ'.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני לוקח את כל הציוד שיש לאנשי ניוטק שאני רואה, ואז אני הופך רובים משתנים לדינמיטים ושם אותם בתוך החדר בקרה. לאחר מכן אני הופך לחשמל והולך למקום שבו יש את המנחת למטוס ושם אני שם מתחת למנחת גם דינמטים שפועלים על כבדות (שינחת מסוק, כל הקומה הזאת תתפוצץ. לאחר מכן אני חוזר ללוח הבקרה, מדליק עם היידים אש וזורק על הדינמיטים. לאחר מכן אני הולך למקום שבו ודא נראה ואני מהמצלמה, לוקח את הרובה שלי ויורה בו יריות טעונות בחשמל.ניר
אתה פותח את הדלת ורואה שבחדר יש 10 אנשים.אתה רואה שיש הרבה מסכים גדולים עליהם צופים האנשים.אתה נכנס לחד רבשקט ואז מוריד 5 חיילים באמצעות פירוק הגוף שלהם.לאחר מכן את ה5 האחרים אתה הורג אותם עםה רובה שלך.אתה מסתכל במסכים השונים.במסך אחד אתהרואה את רוקי מכסחחילי ניוטק.במס ךאחר אתה רואה שדה נחיתה למסוק.במסך אחר אתה רואה את ודא מחכה למישהו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)