Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 203 ראשוןראשון ... 412131415162464114 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה כועס על אקן ומחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה נותן למנצ'לקאס אוכל לפוקוימונים הוא אוכל את האוכל.הבטן שלו מתנפחת מהאוכל.מנצ'לקאס קופץ מסייטר ואז מפעיל קרן קרח על הפוקימון שירה קרן על עליכם.מנצ'לקאס מתרסק על הפוקימון.סייטר גם מתרסק על הפוקימון ואתם יורדים מימנו.אתה מגלה שזה סטיליקיס.אך הסטיליקיס הזה לא רגיל עיניו בצבע אדום וסטיליקיס כועס
    מה המתקפות של הסייטר?
    ------------------------------

אני מסתכל בצורה טובה על הסטיליקס ואומר: "מעיל מתכת!"
    אני חושב לעצמי 'הסטיליקס הזה חולה בפוקיבלוק, זה אומר שהוא חזק יותר-אבל אני חושב שהוא התחפר הרבה במערות ואיתו יש מעיל מתכת, טוב על כל סטיליקס יש, אבל לו יש יותר סיכויים.'
    אני אומר לשלגון: "קדימה! אתה חייב להוציא את לוקריו ושיפעיל ריקוד חרבות ואז ירוץ למערכה ויפגע, כדי להפעיל אגרוף שאיבה. וגם גם מטגרוס-לא היה מזיק לי אגרוף פטיש."
    לאחר זאת אני זורק אוכל פוקימונים אחד (גרגיר) ואומר למנצ'לאקס:
    הסטיליקס יאכול לך את הגריר! טוס קדימה ורוץ עם קרן קרח על היד, שתלמד אגרוף קרח!, ותאמין לי שזה הגרגיר הכי משובח שיש לי, תנסה בבקשה!."
    אחרי זה אני מוציא את מדקיפ ואומר: "בועות!, תנסה לפקד על המתקפות של סטיליקס החולה."
    אני אומר שוב לשלגון: סייטר צריך לקלף לסטיליקס את המעיל מתכת, הוא חייב."

2. משתמש מנוסה
    שם: ben
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות 2 צפה בהודעה
    כריס
    בנגו אומר לך"אוקי תודה לך כריס.טוב איוי תקוף בכדור צל את הבאלבאזור של כריס"איוי שומע בקול דנגו הוא שולח כדור צל ישר אל באלבאזור.נראה שבאלבאזור עומד להיפגע מכדור הצל של איוי

'וואו האיווי שלו נראה מאוד מרשים' אני חושב לעצמי.
    "באלבוזר מהר תתחמק ותשתמש בהצלפת גפן" אני צועק לו מיד כאשר זעה נוטפת מפניי הלחוצות.
    'אוי זה ממש קרוב קדימה באלבזור אתה יכול לעשות את זה' אני חושב לעצמי מסוקרן וכל זה קורה לי בכמה שניות בודדות.

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    כריס
    את מתרשם מהאיווי של בנגו.באלאזור מתחמק במהירות מן כדור הצל של אויו.באלבאזור משתמש בהצלפת גפן על אויוי.בשל המרחק הקטן בניהם איוי לא מספיק להתחמק מהצלפת הגפן ונפגע קשה.בנגו אומר"איוי צוות כפול"אוי משתמש בצוות כפול וניהים עוד 10 איוי בשדה הקרב

איתי
    אתה מוציא את טורצ'יק.טורצ'יק מיד תוקף בגחלת את טושידו.טושידו לא מצליח להתחמק מן הגחלת ונפגע קשה מאוד.טושידו שולח הרבה עלי טער אל טורצ'יק שלך

סטיבן
    אתה מסתכל סביבך אם אפשר לראות משהו באיזור.אבל אתה לא רואה ככלום מלבד חול וסופות חול.אתה קם על רגליך ומתחיל ללכת לכיון העיר קלרק.לאחר הליכה קצרה בסופות המוות אתה פוגש ב מוקרו מסתובב לו בחול להנאתו

אייס
    צ'יקו מתחמק מכדור הצל של סקיטי.צ'יקו רץ אל סקיטי ושורט אותו במתקפת שריטות חזקה ביותר הגורמת לסקיטי להתעלף.סאלי מחזירה את סקיטי לפוכדור שלו.ואומרת לך"אייס נתת קרב טוב ביותר.הצ'יקו שלך חזק מאוד"

ברוס
    אתה מוציא את אושווט החוצה שירגיע את בלאסטויז.אוושווט יוצה החוצה וניגש אל בלסטויז.הוא אומר לו כמה מילים ולאחר מכן בלסטויז נרגע.ליסה אומרת לך"תודה לך על העזרה ברוס"ליסה מחזירה את בלסטויז לפוכדור שלו.לוקחת את המזודה והולכת אל העיר

תומר
    טרטויג קופץ שולח גפן מצליפה על גיבל.גיבל מתחמק מזה.טרטויג שולח עלי טער על גיבל.גיבל נפגעע מזה קשה.גיבל קופץ ומשתמש בשבירת לבנים על טרטויג.טרטויג לא מצליח להתחמק משבירת הלבנים ונפגע.טרטויג מנסה להתאוש אך לא מצליח ומתמוט ומפסיד בקרב

ניר
    שלגון אומר לך"תכנית טובה אבל אין לי מטגרוס ולוקריו יש לי גיגאר.אני חושב שהוא מספיק טוב לתוכנית הטובה שלך"שלגון מוציא פוכדור וממנו יוצא .גיגאר משתמש בקרן על על סטיליקיס.סטיליקיס לא מצליחח להתחמק מזה ונפגע.אתה זורק גרגיר למנצ'לקאס.מנצ'לקאס יורה קרן קרח ויוצר אגרוף קרח מלאכותי.אגרוף הקרח המלאכותי פוגע קשה בסטיליקיס.לפתע חפץ נופל מסטיליקיס.אתה רואה שזה מעיל מתכת.שלגון אומר לסייטר שלו"סייטר טוס וכך את מעיל המתכת הזה כדי שתתפתח לסיזור"סייטר עף במהירות אל מעיל המתכת.סייטר נוגע במעיל המתכת וואור לבן מקיף אותו.לאחר כמה שניות מופיע סזיור במקום סייטר
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    טרטויג קופץ שולח גפן מצליפה על גיבל.גיבל מתחמק מזה.טרטויג שולח עלי טער על גיבל.גיבל נפגעע מזה קשה.גיבל קופץ ומשתמש בשבירת לבנים על טרטויג.טרטויג לא מצליח להתחמק משבירת הלבנים ונפגע.טרטויג מנסה להתאוש אך לא מצליח ומתמוט ומפסיד בקרב

אני אחזיר את טרטוייג ויגיד לו:"היית טוב תנוח עכשיו בתוך הפוקדור"
    ואז אגיד לשותף שלי היה קרב טוב ואמשיך בדרכי בתוך מערת הקרח עם השותף שלי.
    -----------------------------
    אפשר שלשותף שלי יקראו רוני?

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. משתמש מנוסה
    שם: ben
    כריס
    את מתרשם מהאיווי של בנגו.באלאזור מתחמק במהירות מן כדור הצל של אויו.באלבאזור משתמש בהצלפת גפן על אויוי.בשל המרחק הקטן בניהם איוי לא מספיק להתחמק מהצלפת הגפן ונפגע קשה.בנגו אומר"איוי צוות כפול"אוי משתמש בצוות כפול וניהים עוד 10 איוי בשדה הקרב
    "באלבזור תיהיה מרוכז ואל תבלבל" אני אומר ובמוחי חושב על תוכנית.
    "אוקיי באלבזור יש לי רעיון" אני אומר בלהט.
    "תשמש בהצלפת גפן ותפגע בכל אחד מהכפילויות של איויי,ככה תמצא את האמיתי"

6. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    סטיבן
    אתה מסתכל סביבך אם אפשר לראות משהו באיזור.אבל אתה לא רואה ככלום מלבד חול וסופות חול.אתה קם על רגליך ומתחיל ללכת לכיון העיר קלרק.לאחר הליכה קצרה בסופות המוות אתה פוגש ב מוקרו מסתובב לו בחול להנאתו
    'הפוקימון הזה הוא פוקימון אדמה אופל, שני סוגים שיעזרו לי עד מאוד' אחשוב לעצמי.
    אני מוציא את הפוכדור של סנייבי מהחגורה "צא סנייבי" אני צועק וזורק את הפוכדור לאוויר.
    "סנייבי, זוכר את המאנקי שכיסחנו מקודם?" אפנה אליו בשאלה רטורית "הפוקימון הזה יהיה יותר חזק ממנו ואני רוצה לתפוס אותו לשישיה שלי אז אתה צריך להלחם חזק ביותר" אוסיף מיד.
    "סנייבי, תפוס אותו עם הגפנים שלך ותטיח אותו על האדמה הלוך ושוב" אורה לסנייבי "כשאתה רואה שהוא מותש מעט, זרוק אותו על האדמה בחוזקה" אסיים ואמתין לראות את המתרחש

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

7. משתמש מנוסה
    ניר
    שלגון אומר לך"תכנית טובה אבל אין לי מטגרוס ולוקריו יש לי גיגאר.אני חושב שהוא מספיק טוב לתוכנית הטובה שלך"שלגון מוציא פוכדור וממנו יוצא .גיגאר משתמש בקרן על על סטיליקיס.סטיליקיס לא מצליחח להתחמק מזה ונפגע.אתה זורק גרגיר למנצ'לקאס.מנצ'לקאס יורה קרן קרח ויוצר אגרוף קרח מלאכותי.אגרוף הקרח המלאכותי פוגע קשה בסטיליקיס.לפתע חפץ נופל מסטיליקיס.אתה רואה שזה מעיל מתכת.שלגון אומר לסייטר שלו"סייטר טוס וכך את מעיל המתכת הזה כדי שתתפתח לסיזור"סייטר עף במהירות אל מעיל המתכת.סייטר נוגע במעיל המתכת וואור לבן מקיף אותו.לאחר כמה שניות מופיע סזיור במקום סייטר
    אני מסתכל במבט המום על סיזור של שלגון, אני עושה מבט בפנים לשלגון של 'התכוונתי לקחת את זה ולעשות איתך עסקה.' אני ממשיך להסתכל על הסיזור ואז אני שולח פוקדור מסובב (שהוא טס בגלגול) נגד סטיליקס, אני הולך ואומר לשלגון:" קדימה, אני יתן לך את הסטיליקס אם הוא היה טוב, ואם הסיזור היה חזק."
    אני מחזיר את מדקיפ לפוקדור שלו ואני מוציא את אקן, אני אומר למאנצ'לקס: "תפעיל סופת חול על אקן."
    לאחר זאת אני אומר לאקן: "לך לסופת חול ותהנה ממנה, עוף בה ותהיה חזק, המטרה שלך תהיה יותר קרובה ממה שאתה חושב, להתפתח."
    אני יושב מבואס על הרצפה, מסתכל על הפוקדור של סטיליקס מתנדנד ועל שלגון חסר הלב, אני מוריד ראש למבט עצוב ואז אני מתחיל לאכול, ולאכול ולאכול, עד שיתפנה לי הזעם.

8. משתמש סופר ספאמר
    כריס

איתי
    אתה מוציא את טורצ'יק.טורצ'יק מיד תוקף בגחלת את טושידו.טושידו לא מצליח להתחמק מן הגחלת ונפגע קשה מאוד.טושידו שולח הרבה עלי טער אל טורצ'יק שלך

סטיבן

אייס
    צ'יקו מתחמק מכדור הצל של סקיטי.צ'יקו רץ אל סקיטי ושורט אותו במתקפת שריטות חזקה ביותר הגורמת לסקיטי להתעלף.סאלי מחזירה את סקיטי לפוכדור שלו.ואומרת לך"אייס נתת קרב טוב ביותר.הצ'יקו שלך חזק מאוד"

ברוס
    אתה מוציא את אושווט החוצה שירגיע את בלאסטויז.אוושווט יוצה החוצה וניגש אל בלסטויז.הוא אומר לו כמה מילים ולאחר מכן בלסטויז נרגע.ליסה אומרת לך"תודה לך על העזרה ברוס"ליסה מחזירה את בלסטויז לפוכדור שלו.לוקחת את המזודה והולכת אל העיר

תומר

ניר
    אני אומר לטוצ'יק לשרוףאותם בעזרת גחלת
    ואז לתקוך בניקור

9. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

לוקאס
    אתה מלטף את הראש של דודו.הוא אומר לך"דוד דוד"אתה מביןם מזה שהוא ראה את המכונה ואיך שהצלת את פוקימוני האש לגמרי לבדך.אתה בודק אם אתה חבול אתה רואה שיש לך קצת שריטות על ידיך וזה הכול
    "תודה דודו שהערת אותי,נעים להכיר אני לוקאס" אומר לדודו בחיוך ואז אלטף אותו שוב הוציא את צימצאר והכיר ביניהם
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוקאס
    אתה מודה לדוד שהעיר אותך מן השינה שלך.לאחר מכן אתה מלטף את הראש של דוודו.ואז מוציא את הפוכדור של צ'ימצ'אר החוצה.מן הפוכדור יוצא צ'ימצ'אר שלך.צ'ימצ'אר מתייד בקלות עם דודו שפגשת

איתי
    טורצ'יק משתמש בגחלת ושורף את העלי הטער של טושידו.טורצ'יק רץ אל טושידו ומשתמש עליו במתקפת ניקור.טושידו מתחמק מזהבמהירות רבה וכך טורצ'יק לא פוגע בו עם הניקור שלו.טושידו משתמש בהגנת ברזל והגנה שלו עולה.

ניר
    אתה עושה מבט המום לשלגון שותפך.אתה מוציא מתוך התיקשלך פוכדור וזורק אותו בתנועה סיבובית אל סטיליקיס.הפוכדור נפתח וממנו יוצא אור אדום שפוגע בסטיליקיס.סטיליקיס נכנכס לפוכדור שזרקת עליו.הפוכדור מתחיל להבהב באור אדום מס' פעמים ואז מפסיק.סטיליקיס נלכד.אתה מחזיר את מדקיפ לפוכדור שלו.אתה מוציא את אקן שיתאמן.מנצ'לקאס מפעיל סופת חול על אקן.אקן עף בסופות החול ונהנה מימנה.אתה יושב על הריצפה ומתחיל לאכול.שלגון ניגש אליך"אני מבין שאתה רוצה את הסיזור שלי.אין בעיה תקבל אותו רק אם תילחם נגדי עם הסטיליקיס שהרגע תפסת.אם תנצח איתו בקרב 1 על 1.אני מביא לך את סיזור שלי ואתה לי את סטיליקיס.מקובל עליך?"שלגון אומר לך.

סטיבן
    אתה מוציא את הפוכדור של סנייבי מן החגורה שלך.סנייבי יוצא מן הפוכדור שלו.הוא משתמש בגפן מצליפה והוא מסיח את דעתו של מוקרו.לאחר כמה רגעים סניבי תופס מוקרו עם השוטים שלו ומעיף אותו אל האדמה.מוקרו נפגע אך מתאושש מהר.מוקרו נושך בחוזקה את סנייבי שלך.

כריס
    באלבאזור משתמש בגפן מצליפה על כול אחד מן הכפילים של איוי.לבסוף באלבאזור פוגע באיוי האימתי עם הצלפת הגפן שלו.בנגו אומר לך"רעיון טוב כריס.איוי חפירה מיד"אריוי שומע בקול בנגו ומשתמש בחפירה ונעלם מהזירה.

תומר
    כן
    אתה מעודד את טרטויג ואז מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה ורוני ממשיכים במערת הקרח אלסק.לאחר 10 דקות של הליכה רוני עוצר אותך ואומר לך"תגיד שמעת על צוות ניוטק?.כי אם אני לא טועה מקודם שעברתי פה ראיתי פה כמה חילים של צוות ניוטק.א זאנו צריכים להיות זהירים פה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    סטיבן
    אתה מוציא את הפוכדור של סנייבי מן החגורה שלך.סנייבי יוצא מן הפוכדור שלו.הוא משתמש בגפן מצליפה והוא מסיח את דעתו של מוקרו.לאחר כמה רגעים סניבי תופס מוקרו עם השוטים שלו ומעיף אותו אל האדמה.מוקרו נפגע אך מתאושש מהר.מוקרו נושך בחוזקה את סנייבי שלך.
    "זאת ההזדמנות שלך" אני קורא בשמחה לסנייבי.
    "תשתמש בגפפנים שלך כדי לפגוע במוקרו מבפנים" אורה לו.
    לאחר מכן, תחבוט בו בחוזקה" אוסיף.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

12. משתמש סופר ספאמר
    לוקאס
    אתה מודה לדוד שהעיר אותך מן השינה שלך.לאחר מכן אתה מלטף את הראש של דוודו.ואז מוציא את הפוכדור של צ'ימצ'אר החוצה.מן הפוכדור יוצא צ'ימצ'אר שלך.צ'ימצ'אר מתייד בקלות עם דודו שפגשת

איתי
    טורצ'יק משתמש בגחלת ושורף את העלי הטער של טושידו.טורצ'יק רץ אל טושידו ומשתמש עליו במתקפת ניקור.טושידו מתחמק מזהבמהירות רבה וכך טורצ'יק לא פוגע בו עם הניקור שלו.טושידו משתמש בהגנת ברזל והגנה שלו עולה.

ניר
    אתה עושה מבט המום לשלגון שותפך.אתה מוציא מתוך התיקשלך פוכדור וזורק אותו בתנועה סיבובית אל סטיליקיס.הפוכדור נפתח וממנו יוצא אור אדום שפוגע בסטיליקיס.סטיליקיס נכנכס לפוכדור שזרקת עליו.הפוכדור מתחיל להבהב באור אדום מס' פעמים ואז מפסיק.סטיליקיס נלכד.אתה מחזיר את מדקיפ לפוכדור שלו.אתה מוציא את אקן שיתאמן.מנצ'לקאס מפעיל סופת חול על אקן.אקן עף בסופות החול ונהנה מימנה.אתה יושב על הריצפה ומתחיל לאכול.שלגון ניגש אליך"אני מבין שאתה רוצה את הסיזור שלי.אין בעיה תקבל אותו רק אם תילחם נגדי עם הסטיליקיס שהרגע תפסת.אם תנצח איתו בקרב 1 על 1.אני מביא לך את סיזור שלי ואתה לי את סטיליקיס.מקובל עליך?"שלגון אומר לך.

סטיבן

כריס
    באלבאזור משתמש בגפן מצליפה על כול אחד מן הכפילים של איוי.לבסוף באלבאזור פוגע באיוי האימתי עם הצלפת הגפן שלו.בנגו אומר לך"רעיון טוב כריס.איוי חפירה מיד"אריוי שומע בקול בנגו ומשתמש בחפירה ונעלם מהזירה.

תומר
    כן
    אתה מעודד את טרטויג ואז מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה ורוני ממשיכים במערת הקרח אלסק.לאחר 10 דקות של הליכה רוני עוצר אותך ואומר לך"תגיד שמעת על צוות ניוטק?.כי אם אני לא טועה מקודם שעברתי פה ראיתי פה כמה חילים של צוות ניוטק.א זאנו צריכים להיות זהירים פה"
    אני אומר לטורצ'יק לתקוף אותו בניקור לאחר כך בגחלת בכל הכוח

13. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס
    "דודו יש לך מאמן?,אם כן תהנהן ואם לא תניד את ראשך לשלילה" אומר לו בחיוך ואחפש בסביבה מאמנים שהדודו יכולל היות שלהם.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

14. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    "טוב אושווט!כנראה שאנחנו מתחילים במסע שלנו!" אומר לאושווט,אקח אותו על הכתף שלי ונתחיל ללכת לדרך 1.
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [COLOR=Red][B]
    תומר
    כן
    אני המשיך ואת רוני אשאל באמצא הדרך:"מי זה צוות ניוטק?"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

עמוד 14 מתוך 203 ראשוןראשון ... 412131415162464114 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •