Pokemon GO
עמוד 140 מתוך 203 ראשוןראשון ... 4090130138139140141142150190 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,086 עד 2,100 מתוך 3033
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    תומר
    צ'איזארד יורה להביור לעבר האוויר.ורגו מתחמק מזה בקלות רבה.צ'איזארד עף לעבר וורגו באגרוף חשמל ובלהביור .הוא מנסה להפתיע את ורגו של אני אך לא מצליח בזה.צ'איזארד תוקף באגרוף חשמל ובלהביור את ורגו.ורגו מתחמק מזה בקלות רבה.לאחר מכן אני אומרת לורגו שלה"תשתמש בציפור אמיצה על צ'איזארד שלו".הילה כחולה מקיפה את ורגו.הוא עף לעבר צ'איזארד בציפור אמיצה.

ניר
    אתה בודק איזה ציוד יש לחילים אך אין עליהם שום דבר.אתההופך את הרובה המשתנה לדינאמיטים.אתה שם את הדינאמיטים בחדר בקרה.אתה הופך לחשמל ובאמצעות זרם החשמל אתה מגיע לשדה הנחיתה של המסוק. אתה שם מתחת למנחת דינאמיטים שיפצצו את כול שדה הנחיתה.אתה חוזר לחדר לוח בקרה.שם אתה מדליק תדינאמיטים.לוח הבקרה נהרס.אתה מגיע לחדר שנמצא בו ודא.אתה מכין ומתחיל לירות בו.אתה שם לב שודא לא נמצא כברבחדר שאתה נמצא בו.הדלת לחדר נפתחת ומגיע רוקי.

טל
    ספיל תוקף ברסיסי קרח את האבנים החדות של פיג'יוט זומבי.מלא רסיסי קרח עפים שמתנגשים באבנים החדות של פיג'יוט זומבי.הטבנים החדות חוזרות לעבר פיג'יוט הזומבי.האבנים החדות פוגעות בהם קצת.לאחר מכן שלגון תוקף בניב אש את אחד הפיג'יוט זומבי.הפיג'יוט זומבי לא מצליח להתחמק מזה ונפגע.את השני הוא תוקף בזעם דרקון שפוגע בשני.שני הציפורים תוקפים בכנף מתכת את ספיל.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה בודק איזה ציוד יש לחילים אך אין עליהם שום דבר.אתההופך את הרובה המשתנה לדינאמיטים.אתה שם את הדינאמיטים בחדר בקרה.אתה הופך לחשמל ובאמצעות זרם החשמל אתה מגיע לשדה הנחיתה של המסוק. אתה שם מתחת למנחת דינאמיטים שיפצצו את כול שדה הנחיתה.אתה חוזר לחדר לוח בקרה.שם אתה מדליק תדינאמיטים.לוח הבקרה נהרס.אתה מגיע לחדר שנמצא בו ודא.אתה מכין ומתחיל לירות בו.אתה שם לב שודא לא נמצא כברבחדר שאתה נמצא בו.הדלת לחדר נפתחת ומגיע רוקי.
    אני אומר לרוקי: "כן, אז מה קרה?" אחקור אותו ואמשיך לפי פעולתו

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    סייטר עונה לך בהתרגשות שהוא רוצה לנצח גם בקרב הבא שלך.אתה מחזיר את סייטר לפוכדור שלו ויורד מן ההזירה.לאחר מכן אתה הולך למרכז הפוקימונים.שם מרכז הפוקימונים האחות ג'וי מרפאה לך את סייטר שלך.אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים ואתה חוזר לתחרות.השופט אומר"הקרב הבא הוא אנדי עם הרקרוס שלו נהגד ברוס עם סייטר".אנדי עולה לזירה עם הקרוס שלו.
    "טוב,צא סייטר!" אומר ואוציא את סייטר ולאחר מכן אומר לו:"סייטר-השתמש בכנף מתכת על הרקרוס!"
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    שם: טל
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    טל
    ספיל תוקף ברסיסי קרח את האבנים החדות של פיג'יוט זומבי.מלא רסיסי קרח עפים שמתנגשים באבנים החדות של פיג'יוט זומבי.הטבנים החדות חוזרות לעבר פיג'יוט הזומבי.האבנים החדות פוגעות בהם קצת.לאחר מכן שלגון תוקף בניב אש את אחד הפיג'יוט זומבי.הפיג'יוט זומבי לא מצליח להתחמק מזה ונפגע.את השני הוא תוקף בזעם דרקון שפוגע בשני.שני הציפורים תוקפים בכנף מתכת את ספיל.
    "שלגון תתקוף את הציפורים בכל הכוח בזעם דרקון!, ספיל תתחמק ותתקוף ברסיסי קרח את שתי הציפורים!" אני אומר להם בכוונה לסיים את הקרב הזה.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    צ'איזארד יורה להביור לעבר האוויר.ורגו מתחמק מזה בקלות רבה.צ'איזארד עף לעבר וורגו באגרוף חשמל ובלהביור .הוא מנסה להפתיע את ורגו של אני אך לא מצליח בזה.צ'איזארד תוקף באגרוף חשמל ובלהביור את ורגו.ורגו מתחמק מזה בקלות רבה.לאחר מכן אני אומרת לורגו שלה"תשתמש בציפור אמיצה על צ'איזארד שלו".הילה כחולה מקיפה את ורגו.הוא עף לעבר צ'איזארד בציפור אמיצה.

[/B][/COLOR]
    "צ'אריזארד תשתמש באגרוף חשמל עם להביור על הציפור האמיצה של ורגו!"אעצק לעבר צ'אריזארד.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. היכל התהילה
    אייס
    גראודון אומר לך בטלפטיה"אה לפי מה שאני יודע יש רק 2 אגדיים שצוות ניוטק כלאו וצריך לשחחר אותם.אבל הם כלאו אותם בבסיס שלהם ואנחנו לא יודעים איפה נמצא הבסיס שהם כלואים בו.יש להם הרבה בסיסים במחוז העשב.בקשר לשאר האגדיים.הם ביינתים במצב בסדר אך בעתיד הם היו בסכנה גדולה מפני צוות ניוטק."
    'אילו אגדיים אלו?' אשאל אותו דרך המחשבה

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אייס
    גראודון אומר לך בטלטפיה"אם אתה מתכוון לאגדיים שנמצאים אצל צוות ניוטק.אז נמצאים אצל צוות ניוטק בשליטה מולטרס וגנטס.שני אגדיים חזקים מאוד.נבחרים אחרים ניו להציל את שני האגדיים אך לא הצליחו בזה.ואם אתה מתכוון לאגדי שצריך עזרה עכשיו אז אקטיקונו שנמצא בהר אקוס במחוז המים נמצא כרגע בצרה.אך נבחר שנמצא שם מנסה לעזור לו"

תומר
    צ'איזארד משלב להביור עם אגרוף חשמל.הוא עף במהירות לעבר ציפור האמיצה של ורגו.אגרוף חשמל הלהביור של צ'איזארד מתנגש בציפור האמיצה של ורגו.שני הפוקימונים נפגעים מהלכים של השני.צ'איזרד נפגע קשה וורגו נפצ קצת.אני אומרת לורגו"תשתמש באס אוירי שיגמור את צ'איזארד שלו".ורגו שומע בקול אני והוא מתחיל לעוף לעבר צ'איזארד במתקפת אס אוירי חזקה מאוד.

טל
    שלגון תוקף בזעם דרקון את שני הפיג'יוט זומבי.הם לא מצליחים להתחמק מהתקפה של שלגון ונפגעים קשה.שלגון מציל את ספיל מפגיעה חזקה.ספיל תוקף את שני הציפורים ברסיסי קרח.רסיסי קרח רבים עפים לעבר שני הציפורים.שניהם מצליחים להתחמק מרסיסי הקרח של ספיל.פיג'יוט זומבי תוקף במכת ניקור את ספיל.השני עף לעבר שלגון בכנף מתכת שעלול לפגוע בשלגון.

ברוס
    אתה עולה לירה ואז מוציא את סייטר שלך לקרב.סייטר יוצא בהתרגשות לקרב.אתה מורה לסייטר להתחיל בקרב ולתקוף בכנף מתכת את הרקרוס.סייטר משתמש בכנף מתכת.הכנפיים שלו הופכות למתכת.לאחר מכן הוא רץ לעבר אקרוס במקפת כנף המתכת שלו.הרקרוס מתחמק בקלות מן כנף המתכת של סייטר.לאחר מכן הרקרוס רץ לעבר סייטר באגרוף מווקד חזק ביותר שעלול לפגוע בו"

ניר
    רוקי אומר לך"אני מבין אתה אחראי על הפיצוץ בלוח הבקרה.זה מצוין אך עכשיו יודעים שאנחנו פה.נפרדתי מימך רק כדי לגלות מידע על מה צוות ניוטק מתכנן פה.מה שגליתי זה:בעוד מס' דקות אור הסגן של מנהיג צוות ניוטק עומד להגיע לפה.שתדעע אור הוא מאמן חזק מאוד.ודא ועוד עם מלא חיילים הלך לפגוש אותו.לאחר שאור ינחת לפה.אור וודא יגיעו לפה להעיר את ארטיקונו ולשתלט עליושהיה בשליטתם המלחאה.יש לך תוכנית כולשהי?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    תומר
    צ'איזארד משלב להביור עם אגרוף חשמל.הוא עף במהירות לעבר ציפור האמיצה של ורגו.אגרוף חשמל הלהביור של צ'איזארד מתנגש בציפור האמיצה של ורגו.שני הפוקימונים נפגעים מהלכים של השני.צ'איזרד נפגע קשה וורגו נפצ קצת.אני אומרת לורגו"תשתמש באס אוירי שיגמור את צ'איזארד שלו".ורגו שומע בקול אני והוא מתחיל לעוף לעבר צ'איזארד במתקפת אס אוירי חזקה מאוד.

"צ'אריזארד אל תוותר תשתמש באגרוף חשמלי על האס האווירי של ורגו ואז תשתמש בלהביור בהפתעה!"אומר לצ'אריזארד בתקווה שיצליח.

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה עולה לירה ואז מוציא את סייטר שלך לקרב.סייטר יוצא בהתרגשות לקרב.אתה מורה לסייטר להתחיל בקרב ולתקוף בכנף מתכת את הרקרוס.סייטר משתמש בכנף מתכת.הכנפיים שלו הופכות למתכת.לאחר מכן הוא רץ לעבר אקרוס במקפת כנף המתכת שלו.הרקרוס מתחמק בקלות מן כנף המתכת של סייטר.לאחר מכן הרקרוס רץ לעבר סייטר באגרוף מווקד חזק ביותר שעלול לפגוע בו"
    "סייטר-תתקופף ותשתמש בחיתוך!" אומר לסייטר.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    ניר
    רוקי אומר לך"אני מבין אתה אחראי על הפיצוץ בלוח הבקרה.זה מצוין אך עכשיו יודעים שאנחנו פה.נפרדתי מימך רק כדי לגלות מידע על מה צוות ניוטק מתכנן פה.מה שגליתי זה:בעוד מס' דקות אור הסגן של מנהיג צוות ניוטק עומד להגיע לפה.שתדעע אור הוא מאמן חזק מאוד.ודא ועוד עם מלא חיילים הלך לפגוש אותו.לאחר שאור ינחת לפה.אור וודא יגיעו לפה להעיר את ארטיקונו ולשתלט עליושהיה בשליטתם המלחאה.יש לך תוכנית כולשהי?"
    "נחכה בקוצר רוח שהמסוק של אור ינחת איפה שמנחת המסוקים, או לפחות ננסה לעשות את זה. אני צריך שנמצא את הגג, שם נראה את כל האזור ומאיפה אור ינחת. אני צריך שתשמור על כל מי שעולה לגג ותהרוג אותו. קדימה בוא נתחיל.

אם נגיע לגג אני עומד שם והופך את הרובה לרובה מסמרים. אני מחכה שהמסוק של ודא יגיע, אני יורה עם הרובה מסמרים בגלגל ככה שהמטוס היה חייב לדאות אל תוך המנחת, ואז אני עושה גלים סטטים באוויר שיזיזו את החשמל במטוס לדאייה למנחת.

11. משתמש מנוסה
    בר
    טראפינץ' יוצא מהבור.הוא קופץ לעב רסופת החול.הוא נכנס לסופת החול ואז נושך בחוזקה את פלאפי.פלאפי נפגע קשה מהנשיכה.טראפינץ' יוצא מסופת החול ואז משתמש בפצצת בוץ.מס' פצצות בוץ עפות לעבר פלאפי.פלאפי לא מצליח להתחמק מפצצות הבוץ.הוא נפגע ומתעלף.סופת החול נעלמת ואתה רואה שפלאפי הפסיד בקרב נגד טראפינץ'.
    "כל הכבוד לך חבר, היית מעולה קדימה אתה מוכן לעוד קרב, יאלה בוא" אגיד לו ואחזיר אותו לפוכדור שלו והלך לחפש עוד פוקימונים להתאמן איתם עם טראפינץ'

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    בר
    אה אומר לטראפינץ' שהוא היה מעולה בקרב.טראפינץ' שמח ממה שאמרת ו והוא מוכן לעוד קרב נגד פוקימון.אתה מחזיר את טראפינץ' לפוכדור שלו שינוח עד לקרב הבא שלך.אתה מתחיל ללכת בדרך 2 ולחפש פוקימונים שטראפינץ' יוכל להילחם נגדם ולהביס אותם.כעבור הליכה קצרה אתה פוגש באומנגה.

ניר
    רוקי אומר לך "סבבה,הגג לא נימצא רחוק מאיתנו".אתה ורוקי רצים במהירות לגג ונזהרים לא להיפתס.אתם מצליחים להגיע לגג .רוקי שומר על הכניסה של גג הבסיס.אתה הופך את הרובה שלך לרובה מסמרים.באופק אתה רואה את המסוק של אור עומד לנחות.אתה יורה לו במסוק ואז מעביר את המסוק למצב נחיתה.המסוק נוחת על האדמה ושום פיצוץ לא קורה.הדלת נפתחת ומימנה יוצא .אור אומר לודא"שלח חילים לצוא תפולשים".ודא שולח כ 20חילים למצוא אותכם

ברוס
    הרקרוס רץ לעבר סייטר באגרוף מממוקד.שניה לפני שסייטר עלול להיפגע מאגרוף הממוקד.הוא מתכופף למטה וכך הוא מצליח להתחמק מאגרוף הממוקד של הרקרוס.סייטר עולה ואז במהירות תוקף את הרגלים של הרקרוס במתקפת חיתוך.הרקרוס לא מצליח להתחמק ממתקפת החיתוך של סייטר ונפגע קשה ברגליו.הרקרוס רץ לעבר סייטר והרקרוס משתמש קרן מגה על סייטר.

תומר
    צ''איזארד עף לעבר ורגו באגרוף חשמלי.ורגו מתחמק מהאיגרוף החשמל של צ'איזארד.צ'איזארד לא מצליח להתחמק מהאס האווירי של ורגו ונפגע קשה.לאחר מכן צ'איזארד תוקף בלהביור את וורגו.ורגו מנסה להתחמק מן הלהביור של צ'איזארד אך הוא לא מצליח.וורגו נפגע קצת מהלהביור של צ'איזארד.אני אומרת לוורגו"כנף ברזל על צ'איזארד".הכנפיים של ורגו הופכות לברזל.הוא עף ישירות לעבר צ'איזארד בכנף מתכת.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    ניר
    רוקי אומר לך "סבבה,הגג לא נימצא רחוק מאיתנו".אתה ורוקי רצים במהירות לגג ונזהרים לא להיפתס.אתם מצליחים להגיע לגג .רוקי שומר על הכניסה של גג הבסיס.אתה הופך את הרובה שלך לרובה מסמרים.באופק אתה רואה את המסוק של אור עומד לנחות.אתה יורה לו במסוק ואז מעביר את המסוק למצב נחיתה.המסוק נוחת על האדמה ושום פיצוץ לא קורה.הדלת נפתחת ומימנה יוצא .אור אומר לודא"שלח חילים לצוא תפולשים".ודא שולח כ 20חילים למצוא אותכם

אני עף למקום של 20החיילים, עושה כאילו גם אני מחפש את עצמי ומנסה להשיג מידע על מה שהולך פה.

14. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Green"]תומר
    צ''איזארד עף לעבר ורגו באגרוף חשמלי.ורגו מתחמק מהאיגרוף החשמל של צ'איזארד.צ'איזארד לא מצליח להתחמק מהאס האווירי של ורגו ונפגע קשה.לאחר מכן צ'איזארד תוקף בלהביור את וורגו.ורגו מנסה להתחמק מן הלהביור של צ'איזארד אך הוא לא מצליח.וורגו נפגע קצת מהלהביור של צ'איזארד.אני אומרת לוורגו"כנף ברזל על צ'איזארד".הכנפיים של ורגו הופכות לברזל.הוא עף ישירות לעבר צ'איזארד בכנף מתכת.
    "צ'אריזארד תשתמש באגרופי חשמל כדי לתפוס לו בכנפיו ואזבאחרי שתפסת אותו תשתמש שוב באגרוף חשמל כדי לחשמל אותו עם להביור עוצמתי בפרצוף!"אצעק לעבר צ'אריזארד בעידוד.

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    צ'איזארד משתמש באגרופי חשמל.הוא תופס את כנפי הברזל של וורגו וכך מבטל לו את התקפה שלו.צ'איזארד תוקף באגרוף חשמל בפצוף של ורגו.ורגו לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.צ'איזארד עומד להשתמש בלהביור.וגרו מצליח להשתחרר מהאחיזה של צ'איזארד וגם להתחמק מהלהביור שלו.אני אומרת לוורגו שלה"וורגו תשתמש בציפורן צל על צ'איזארד".ורגו עף לעבר צ'איזארד כשהוא משתמש בציפורן צל עליו.

ניר
    אתה יורד מן הגג וביחדעם רוקי אתם מצטרפים לחיילים.אחד החליים שואל את רוקי"הי אתה יודע איפה נמצאים הפולשים?ראית איפה הם".רוקי אומר לו"כן הם נמצאים בלוח הבקרה לך מהר לשם אולי תצליחו לתפוס אותם".רוקי אומר לך"נהרוג אותם ואזנגיד לודא ולאור שהרגנו תפולשים ומלך איתם למקום שהם מתכננים לעצור את ארטיקונו.ואז נילחם בהם.".החילים הולכים לוח הבקרה לתפוס אותכם

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 140 מתוך 203 ראשוןראשון ... 4090130138139140141142150190 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •