Pokemon GO
עמוד 141 מתוך 203 ראשוןראשון ... 4191131139140141142143151191 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,101 עד 2,115 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    תומר
    צ'איזארד משתמש באגרופי חשמל.הוא תופס את כנפי הברזל של וורגו וכך מבטל לו את התקפה שלו.צ'איזארד תוקף באגרוף חשמל בפצוף של ורגו.ורגו לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.צ'איזארד עומד להשתמש בלהביור.וגרו מצליח להשתחרר מהאחיזה של צ'איזארד וגם להתחמק מהלהביור שלו.אני אומרת לוורגו שלה"וורגו תשתמש בציפורן צל על צ'איזארד".ורגו עף לעבר צ'איזארד כשהוא משתמש בציפורן צל עליו.

[/B][/COLOR]
    "צ'אריזארד תשתמש באגרוף חשמל על הציורן צל ואז להביור עם אגרוף חשמל בהפתעה על ורגו!"אומר לצ'אריזארד.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    הרקרוס רץ לעבר סייטר באגרוף מממוקד.שניה לפני שסייטר עלול להיפגע מאגרוף הממוקד.הוא מתכופף למטה וכך הוא מצליח להתחמק מאגרוף הממוקד של הרקרוס.סייטר עולה ואז במהירות תוקף את הרגלים של הרקרוס במתקפת חיתוך.הרקרוס לא מצליח להתחמק ממתקפת החיתוך של סייטר ונפגע קשה ברגליו.הרקרוס רץ לעבר סייטר והרקרוס משתמש קרן מגה על סייטר.
    "סייטר-תתקוף אותו בכנף מתכת!" אומר לסייטר.
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה יורד מן הגג וביחדעם רוקי אתם מצטרפים לחיילים.אחד החליים שואל את רוקי"הי אתה יודע איפה נמצאים הפולשים?ראית איפה הם".רוקי אומר לו"כן הם נמצאים בלוח הבקרה לך מהר לשם אולי תצליחו לתפוס אותם".רוקי אומר לך"נהרוג אותם ואזנגיד לודא ולאור שהרגנו תפולשים ומלך איתם למקום שהם מתכננים לעצור את ארטיקונו.ואז נילחם בהם.".החילים הולכים לוח הבקרה לתפוס אותכם
    אני מחכה שנלך ללוח הבקרה, אנעל שם את הדלת ואחכה שהם יתפוצצו.
    לאחר מכן אלך עם רוקי לאור וודא ואגיד להם: "תקישבו, 2 הפולשים מתו- אבל גם רוב האנשים שלנו. אנחנו שמרנו על החדר במקרה שהפולשים יברחו. מה לעשות עכשיו?"

4. משתמש מנוסה
    בר
    אה אומר לטראפינץ' שהוא היה מעולה בקרב.טראפינץ' שמח ממה שאמרת ו והוא מוכן לעוד קרב נגד פוקימון.אתה מחזיר את טראפינץ' לפוכדור שלו שינוח עד לקרב הבא שלך.אתה מתחיל ללכת בדרך 2 ולחפש פוקימונים שטראפינץ' יוכל להילחם נגדם ולהביס אותם.כעבור הליכה קצרה אתה פוגש באומנגה.

"קדימה טראפינץ' צא מהר!" אגיד והוציא את טראפינץ'.
    "טראפניץ' אפקט ההפתעה בידנו מהר תשתמש בחפירה שירגיש שהכל רגילותירא מתוך הבור פצצות בוץ ומהר תזוז מהמקופ שהשתמשת בו שלא ידע מה פגע בו ולאחר מכן שוב ושוב" אגיד לטראפינץ'

5. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טל
    שלגון תוקף בזעם דרקון את שני הפיג'יוט זומבי.הם לא מצליחים להתחמק מהתקפה של שלגון ונפגעים קשה.שלגון מציל את ספיל מפגיעה חזקה.ספיל תוקף את שני הציפורים ברסיסי קרח.רסיסי קרח רבים עפים לעבר שני הציפורים.שניהם מצליחים להתחמק מרסיסי הקרח של ספיל.פיג'יוט זומבי תוקף במכת ניקור את ספיל.השני עף לעבר שלגון בכנף מתכת שעלול לפגוע בשלגון.
    "שלגון תתחמק ותתקוף בניב אש!, ספיל אתה תתחמק ואז תשתמש באקדח מים ואז ברסיסי קרח!" אני אומר לשנייהם

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

6. משתמש סופר ספאמר
    תומר
    אתה מחזיר את ראיצ'ו לפוכדור שלו.במקום ראיצ'ו את מוציא את צ'איזארד שלך לקרב.אני אומרת לך"טוב אז לך נותרו 2 פוקימונים.צ'איזארד וויבל.ולי נותר רק פוקימון 1בקרב.אבל הפוקימון האחרון שלי הואהכי חזק מבין ה4 שלי.אז תתכונן להפסיד.צ'איזארד לא יביס אותו.צא ורגו שלי לקרב.תומר אתה יכול לתקוף ראשון".אני זורקת פוכדור וממנו יוצא ורגו שלה לקרב.

ניר
    אתה פותח את הדלת ורואה שבחדר יש 10 אנשים.אתה רואה שיש הרבה מסכים גדולים עליהם צופים האנשים.אתה נכנס לחד רבשקט ואז מוריד 5 חיילים באמצעות פירוק הגוף שלהם.לאחר מכן את ה5 האחרים אתה הורג אותם עםה רובה שלך.אתה מסתכל במסכים השונים.במסך אחד אתהרואה את רוקי מכסחחילי ניוטק.במס ךאחר אתה רואה שדה נחיתה למסוק.במסך אחר אתה רואה את ודא מחכה למישהו.

איתי
    אתה מוציא את פרינפלאפ מחוץ לפוכדור שלו.פרינפלאפ יוצא מחוץ לפוכדור שלו.הוא קופץ לעבר האגם.בינתים אתה מחפש פוכדור שאולי מאמן הפיל בטעות בדרך.אך אתה לא מוצא כזה פוכדור.אתה עולה על פרינפלאפ ואיתך מיל.פרנפלאפ מחיל לשחות במהירות באגם.כעבור 5 דקות הוא עובר חצי אגם.לאחר עוד 5 דקות פרינפלאפ מגיע לסוף האגם.אתם מגיעים לדרך 3

טל
    שלגון מנסה להעסיק את הפיג'יוט זומבי כך שיתעסקו בו.זה מצליח לשלגון.הפיג'יוט זומבי עפים לעברו באס אוירי.שלגון מצליח להתחמק מהאס האווירי שלהם בקלות רבה.ביינתים ספיל תוקף ברסיסי קרח את פיג'יוט הזומבי.שניהם לא מצליחים להתתחמק מזה ונפגעים.הם מתאוששים ועפים לעבר תקרת החדר.משם הם משתמשים באבנים חדות.הם מעיפים הרבה אבנים חדות לעברכם.

בר
    טראפינץ' יוצא מהבור.הוא קופץ לעב רסופת החול.הוא נכנס לסופת החול ואז נושך בחוזקה את פלאפי.פלאפי נפגע קשה מהנשיכה.טראפינץ' יוצא מסופת החול ואז משתמש בפצצת בוץ.מס' פצצות בוץ עפות לעבר פלאפי.פלאפי לא מצליח להתחמק מפצצות הבוץ.הוא נפגע ומתעלף.סופת החול נעלמת ואתה רואה שפלאפי הפסיד בקרב נגד טראפינץ'.
    אני אומר ''יופי מיל בואי נמהר '' ואני מחזיר את פרינפלאפ ורץ לעיר הבאה

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    מצטער שלא הגבתי היה לי שעיורי בית מעצבנים
    איתי
    אתה מחליט למהר במהירות לעבר העיר הבאה.אתה מחזר במהירות את פרינפלאפ שלך ושם את הפוכדור שלו בכיס שלך.אתה ומילח מתחילים לרוץ דרך דרך 3 אתם רואים הרבה גליגרים ומעט גליסקורים שעפים מעל ראשיכם.לאחר ריצה קלה אתם יוצאים מדרך 3 ומגיעים ליער גדול שחוסם לכם את הדרך.מיל אומרת לך"זה היער הגדול.אחרי שנעבור אותו נגיע לעיר הבאה ששם נמצא גם המכון הבא שלך"

טל
    שלגון רץ במהירות ומצליח להתחמק מן כנף המתכת של פיג'יוט זומבי.שלגון רץ לעבר פיג'יוט זומבי שתקף אותו.לאחר שהוא משיג את פיג'יוט זומבי הוא תוקף אותו בניב אש.פיג'יוט זומבי לא מצליח להתחמק מן ניב האש של שלגון.פיג'יוט זומבי נפגע ונופל לתוך מי הבריכה.ספיל מתחמק מן התקפה של פיג'יוט זומבי.ספיל תוקף באקדח מים וברסיסי קרח את פעיג'יוט זומבי שנותר.הפיג'יוט זומבי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.טוני אומר לך"יפה הצלחת להביס את אחד מהם".נותר להביס פיג'יוט זומבי אחד.

בר
    אתה מוציא מהר את טראפינץ' שלך החוצה שילחם נגד אומנגה.טראפינץ' חופר במהירות בור ואז נכנס אליו.אומנגה לא שם לב אליכם.לאחר מכן טראפינץ/' יורה פצצות בוץ שפועות באומנגה.טראפינץ' זז מהמקום שלו ויורה פצצות בוץ עליו שוב.הוא לא מצליח להתחמק פצוות הבוץ ונפגע מהם.אומנגה לא מבין מאין באות כול פצצות הבוץ שפוגעוץ בו.הוא מתחיל לדאות באוויר ולהישאר באוויר.טראפינץ' תוקף בפצצוץ בוץ אל הפצצות לא מגיעות לאומנגה.אומנגה תוקף במכת שיתוק את טראפינץ'

ניר
    אתה ורוקי הולכים לחדר הבקרה.אתם נועלים בחדר הבקרה את החילים שמחפשים אותם.ואז אתה מפוצצץ אותם.לאחר מכן אתה ורוקי חוזרים לוודא ולאור.אור אומר לכם"אני מבין.טוב עבודה מעולה עשיתם.פרס על זה שחיסלתם תפולשים תראו אותנו מעירים את ארטיקונו.בואוא אחרינו".אתה ורוקי הולכים אחרי וודא ואור.אתם מגגיעים לחדר ענק שחלקו קפוא והחצי השני מלא בנהרות מים.וודא שם במרכז החדר חפץ כחול ואז בוע אור כחול.מן האור הכחול יוצא ארטיקונו.על ארטיקונו יוצא סמל סגול מוזר בעל האות נ באנגלית.

ברוס
    סייטר רץ לעבר הרקרוס בכנף מתכת.הכנפיים של הרקרוס הופכות למתכת.הוא רץ לעבר הרקוס בכנף מתכת ולא מפחד להתנגש בקרן המגה שלו.סייטר והרקרוס מתנגשים זה בזה ונפגעים מהתקפה של היריב.שניהם מתאוששים במהירות מן הפגיעה שספגו.המאמן של הרקרוס אומר לו"שוב קרן מגה על סייטר.הפעם תפגע בו קשה יותר".הקרן של הרקרוס הופכת ללבנה.הוא רץ לעבר סייטר כשהוא משתמש בקרן מגה שוב עליו.

תומר
    צ'איזארד תוקף באגרוף חשמל את ציפורן הצל של וורגו.ציפורן הצל מתנגשת באגגרוף החשמל.וורגו נפגע קצת מהאגרוף החשמל ואילו צ'איזארד נפגע קשה מציפורן הצל.צ'איזארד עף לאחור ואז הוא עף לעבר וורגו באגרוף חשמל ובלהביור.הוא מנסה להפתיע אותו אך הוא לא מצליח.וורגו מתחמק במהירות מן שני המתקפות של צ'איזארד.אני אומרת לוורגו"כמור את צ'איזארד בציפור אמיצה".וורגו עף לעבר צ'איזארד בציפור אמיצה.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה ורוקי הולכים לחדר הבקרה.אתם נועלים בחדר הבקרה את החילים שמחפשים אותם.ואז אתה מפוצצץ אותם.לאחר מכן אתה ורוקי חוזרים לוודא ולאור.אור אומר לכם"אני מבין.טוב עבודה מעולה עשיתם.פרס על זה שחיסלתם תפולשים תראו אותנו מעירים את ארטיקונו.בואוא אחרינו".אתה ורוקי הולכים אחרי וודא ואור.אתם מגגיעים לחדר ענק שחלקו קפוא והחצי השני מלא בנהרות מים.וודא שם במרכז החדר חפץ כחול ואז בוע אור כחול.מן האור הכחול יוצא ארטיקונו.על ארטיקונו יוצא סמל סגול מוזר בעל האות נ באנגלית.
    אסתכל במבט טוב על רוקי, אגיד: "פולש!" ארה ברוקי ואקח ממנו את הציוד שלו. לאחר מכן אגיד לאור וודא: "איך אפשר לשלוט עליו?" אגיד במבט רציני כמו שהרגתי עכשיו פולש.

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    אתה מחליט להסגיר את רוקי.אתה יורה מעליו באמצעות רובך.רוקי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה ביטנו.הוא מתעלף במקום.אתה מסתכל לו בציוד ורואה שיש לו רק מסיכות צלילה הפוכדורים שלו לא עליו.אור אומר לך"נהדר שחיסלת לנו פולש.נהדר אחד מהנבחרים בשליטינו.טוב המשימה שלו הושגה עוד אגדי בשליטינו.טוב אם אתה רוצה לעשות משהו.אז תרצח תכוהן של של מדינת האדמה.אני מקווה שאתה יודע איפה זה מדינת האדמה..אם תרצה תהרוס תמדינה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מחליט להסגיר את רוקי.אתה יורה מעליו באמצעות רובך.רוקי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה ביטנו.הוא מתעלף במקום.אתה מסתכל לו בציוד ורואה שיש לו רק מסיכות צלילה הפוכדורים שלו לא עליו.אור אומר לך"נהדר שחיסלת לנו פולש.נהדר אחד מהנבחרים בשליטינו.טוב המשימה שלו הושגה עוד אגדי בשליטינו.טוב אם אתה רוצה לעשות משהו.אז תרצח תכוהן של של מדינת האדמה.אני מקווה שאתה יודע איפה זה מדינת האדמה..אם תרצה תהרוס תמדינה"

"ציוד ופרס?" אגיד בקול כבד ואחכה בקוצר רוח לתגובתו.
    לאחר מכן אלך לייד אור, אהפוך לרוח ואכייס ממנו פוקדור. אמשיך כאילו הכל רגיל ואחפש על רוקי מפה של איפה זה מדינת האדמה.

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    אור אומר לך"עד שלא תוכיח את נאמותך לבוס לא תקבל שם ציוד ופרס.ולא תוכל לנב לי את הפוכדורים.אנחו יודעים עליך הרבה מידע.".אתה הופך לוח מנסה לקחת לאור את אחד הפוכדורים שלו.מול אור מופיע מגן שחוסם את יכולתך.אור אומר לך"ידעתי שתרצה לגנוב לי משה ו אז התמשתי במגן.מדינת האדמה נמצאת ליד הבית של מלמד התקפות.תפער חור ליד ביתו ותגלה את הכניסה למדינת האדמה."..ודא ואור עולים על ארטקונו וודא ואומר לך"תעלה ניקח אותך למדינת האדמה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    ניר
    אור אומר לך"עד שלא תוכיח את נאמותך לבוס לא תקבל שם ציוד ופרס.ולא תוכל לנב לי את הפוכדורים.אנחו יודעים עליך הרבה מידע.".אתה הופך לוח מנסה לקחת לאור את אחד הפוכדורים שלו.מול אור מופיע מגן שחוסם את יכולתך.אור אומר לך"ידעתי שתרצה לגנוב לי משה ו אז התמשתי במגן.מדינת האדמה נמצאת ליד הבית של מלמד התקפות.תפער חור ליד ביתו ותגלה את הכניסה למדינת האדמה."..ודא ואור עולים על ארטקונו וודא ואומר לך"תעלה ניקח אותך למדינת האדמה"
    אני מוציא את סאלמנס ועף לידם. אני מחכה שאני היה מעל מלמד המתקפות ואגיד לסאלמנס: "תפער בור עם דראכו מטאור!"

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    אתה מוציא את סאלאמנס שלך החוצה.סאלאמנס יוצא החוצנ.אתה עולה עליו.סאלאמנס מתחיל לעוף ולעקוב אחרי ארטיקונו של צוות ניוטק.אתם יוצאים מהר אקוס ומגיעים לבית של מלמד התקפות.סאלאמנס תוקף בדראכו מטאור.דראכו המטאור פוגע באדמה ופוער חור למדינת האדמה.וודא אומר לך"בי בהצלחה במדינת האדמה נקרא לך בהמשך".ארטיקונו עף מהמקום עם אור וודא עליו
    נערך לאחרונה על ידי monster, 02-20-2011 בשעה 08:47 PM

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    צ'איזארד תוקף באגרוף חשמל את ציפורן הצל של וורגו.ציפורן הצל מתנגשת באגגרוף החשמל.וורגו נפגע קצת מהאגרוף החשמל ואילו צ'איזארד נפגע קשה מציפורן הצל.צ'איזארד עף לאחור ואז הוא עף לעבר וורגו באגרוף חשמל ובלהביור.הוא מנסה להפתיע אותו אך הוא לא מצליח.וורגו מתחמק במהירות מן שני המתקפות של צ'איזארד.אני אומרת לוורגו"כמור את צ'איזארד בציפור אמיצה".וורגו עף לעבר צ'איזארד בציפור אמיצה.
    "צ'אריזארד תשתמש בלהביור עוצמתי על ורגו ותוך כדי המתקפה תוסיף אגרוף חשמל שישתק את ורגו!"אומר לצ'אריזארד.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

15. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מוציא את סאלאמנס שלך החוצה.סאלאמנס יוצא החוצנ.אתה עולה עליו.סאלאמנס מתחיל לעוף ולעקוב אחרי ארטיקונו של צוות ניוטק.אתם יוצאים מהר אקוס ומגיעים לבית של מלמד התקפות.סאלאמנס תוקף בדראכו מטאור.דראכו המטאור פוגע באדמה ופוער חור למדינת האדמה.וודא אומר לך"בי בהצלחה במדינת האוויר נקרא לך בהמשך".ארטיקונו עף מהמקום עם אור וודא עליו
    "מה אמרת בסוף לגבי מדינת האוויר?!" אצעק בקול רם ואוציא ליד ארטיקונו סופת ברקים.

"מה?!" אגיד בקול זועם ואעשה חומת חשמל מול ארטיקונו.

אחכה לתשובה שלהם ובנתיים אחפש את האמפוליון הכלוא.

עמוד 141 מתוך 203 ראשוןראשון ... 4191131139140141142143151191 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •