"סייטר-תתקוף אותו בכנף מתכת!" אומר לסייטר.ברוס
הרקרוס רץ לעבר סייטר באגרוף מממוקד.שניה לפני שסייטר עלול להיפגע מאגרוף הממוקד.הוא מתכופף למטה וכך הוא מצליח להתחמק מאגרוף הממוקד של הרקרוס.סייטר עולה ואז במהירות תוקף את הרגלים של הרקרוס במתקפת חיתוך.הרקרוס לא מצליח להתחמק ממתקפת החיתוך של סייטר ונפגע קשה ברגליו.הרקרוס רץ לעבר סייטר והרקרוס משתמש קרן מגה על סייטר.
NYO HO HO BITCH
אני מחכה שנלך ללוח הבקרה, אנעל שם את הדלת ואחכה שהם יתפוצצו.ניר
אתה יורד מן הגג וביחדעם רוקי אתם מצטרפים לחיילים.אחד החליים שואל את רוקי"הי אתה יודע איפה נמצאים הפולשים?ראית איפה הם".רוקי אומר לו"כן הם נמצאים בלוח הבקרה לך מהר לשם אולי תצליחו לתפוס אותם".רוקי אומר לך"נהרוג אותם ואזנגיד לודא ולאור שהרגנו תפולשים ומלך איתם למקום שהם מתכננים לעצור את ארטיקונו.ואז נילחם בהם.".החילים הולכים לוח הבקרה לתפוס אותכם
לאחר מכן אלך עם רוקי לאור וודא ואגיד להם: "תקישבו, 2 הפולשים מתו- אבל גם רוב האנשים שלנו. אנחנו שמרנו על החדר במקרה שהפולשים יברחו. מה לעשות עכשיו?"
מצטער שלא הגבתי היה לי שעיורי בית מעצבנים
איתי
אתה מחליט למהר במהירות לעבר העיר הבאה.אתה מחזר במהירות את פרינפלאפ שלך ושם את הפוכדור שלו בכיס שלך.אתה ומילח מתחילים לרוץ דרך דרך 3 אתם רואים הרבה גליגרים ומעט גליסקורים שעפים מעל ראשיכם.לאחר ריצה קלה אתם יוצאים מדרך 3 ומגיעים ליער גדול שחוסם לכם את הדרך.מיל אומרת לך"זה היער הגדול.אחרי שנעבור אותו נגיע לעיר הבאה ששם נמצא גם המכון הבא שלך"
טל
שלגון רץ במהירות ומצליח להתחמק מן כנף המתכת של פיג'יוט זומבי.שלגון רץ לעבר פיג'יוט זומבי שתקף אותו.לאחר שהוא משיג את פיג'יוט זומבי הוא תוקף אותו בניב אש.פיג'יוט זומבי לא מצליח להתחמק מן ניב האש של שלגון.פיג'יוט זומבי נפגע ונופל לתוך מי הבריכה.ספיל מתחמק מן התקפה של פיג'יוט זומבי.ספיל תוקף באקדח מים וברסיסי קרח את פעיג'יוט זומבי שנותר.הפיג'יוט זומבי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.טוני אומר לך"יפה הצלחת להביס את אחד מהם".נותר להביס פיג'יוט זומבי אחד.
בר
אתה מוציא מהר את טראפינץ' שלך החוצה שילחם נגד אומנגה.טראפינץ' חופר במהירות בור ואז נכנס אליו.אומנגה לא שם לב אליכם.לאחר מכן טראפינץ/' יורה פצצות בוץ שפועות באומנגה.טראפינץ' זז מהמקום שלו ויורה פצצות בוץ עליו שוב.הוא לא מצליח להתחמק פצוות הבוץ ונפגע מהם.אומנגה לא מבין מאין באות כול פצצות הבוץ שפוגעוץ בו.הוא מתחיל לדאות באוויר ולהישאר באוויר.טראפינץ' תוקף בפצצוץ בוץ אל הפצצות לא מגיעות לאומנגה.אומנגה תוקף במכת שיתוק את טראפינץ'
ניר
אתה ורוקי הולכים לחדר הבקרה.אתם נועלים בחדר הבקרה את החילים שמחפשים אותם.ואז אתה מפוצצץ אותם.לאחר מכן אתה ורוקי חוזרים לוודא ולאור.אור אומר לכם"אני מבין.טוב עבודה מעולה עשיתם.פרס על זה שחיסלתם תפולשים תראו אותנו מעירים את ארטיקונו.בואוא אחרינו".אתה ורוקי הולכים אחרי וודא ואור.אתם מגגיעים לחדר ענק שחלקו קפוא והחצי השני מלא בנהרות מים.וודא שם במרכז החדר חפץ כחול ואז בוע אור כחול.מן האור הכחול יוצאארטיקונו.על ארטיקונו יוצא סמל סגול מוזר בעל האות נ באנגלית.
ברוס
סייטר רץ לעבר הרקרוס בכנף מתכת.הכנפיים של הרקרוס הופכות למתכת.הוא רץ לעבר הרקוס בכנף מתכת ולא מפחד להתנגש בקרן המגה שלו.סייטר והרקרוס מתנגשים זה בזה ונפגעים מהתקפה של היריב.שניהם מתאוששים במהירות מן הפגיעה שספגו.המאמן של הרקרוס אומר לו"שוב קרן מגה על סייטר.הפעם תפגע בו קשה יותר".הקרן של הרקרוס הופכת ללבנה.הוא רץ לעבר סייטר כשהוא משתמש בקרן מגה שוב עליו.
תומר
צ'איזארד תוקף באגרוף חשמל את ציפורן הצל של וורגו.ציפורן הצל מתנגשת באגגרוף החשמל.וורגו נפגע קצת מהאגרוף החשמל ואילו צ'איזארד נפגע קשה מציפורן הצל.צ'איזארד עף לאחור ואז הוא עף לעבר וורגו באגרוף חשמל ובלהביור.הוא מנסה להפתיע אותו אך הוא לא מצליח.וורגו מתחמק במהירות מן שני המתקפות של צ'איזארד.אני אומרת לוורגו"כמור את צ'איזארד בציפור אמיצה".וורגו עף לעבר צ'איזארד בציפור אמיצה.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אסתכל במבט טוב על רוקי, אגיד: "פולש!" ארה ברוקי ואקח ממנו את הציוד שלו. לאחר מכן אגיד לאור וודא: "איך אפשר לשלוט עליו?" אגיד במבט רציני כמו שהרגתי עכשיו פולש.ניר
אתה ורוקי הולכים לחדר הבקרה.אתם נועלים בחדר הבקרה את החילים שמחפשים אותם.ואז אתה מפוצצץ אותם.לאחר מכן אתה ורוקי חוזרים לוודא ולאור.אור אומר לכם"אני מבין.טוב עבודה מעולה עשיתם.פרס על זה שחיסלתם תפולשים תראו אותנו מעירים את ארטיקונו.בואוא אחרינו".אתה ורוקי הולכים אחרי וודא ואור.אתם מגגיעים לחדר ענק שחלקו קפוא והחצי השני מלא בנהרות מים.וודא שם במרכז החדר חפץ כחול ואז בוע אור כחול.מן האור הכחול יוצא ארטיקונו.על ארטיקונו יוצא סמל סגול מוזר בעל האות נ באנגלית.
ניר
אתה מחליט להסגיר את רוקי.אתה יורה מעליו באמצעות רובך.רוקי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה ביטנו.הוא מתעלף במקום.אתה מסתכל לו בציוד ורואה שיש לו רק מסיכות צלילה הפוכדורים שלו לא עליו.אור אומר לך"נהדר שחיסלת לנו פולש.נהדר אחד מהנבחרים בשליטינו.טוב המשימה שלו הושגה עוד אגדי בשליטינו.טוב אם אתה רוצה לעשות משהו.אז תרצח תכוהן של של מדינת האדמה.אני מקווה שאתה יודע איפה זה מדינת האדמה..אם תרצה תהרוס תמדינה"
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
ניר
אתה מחליט להסגיר את רוקי.אתה יורה מעליו באמצעות רובך.רוקי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה ביטנו.הוא מתעלף במקום.אתה מסתכל לו בציוד ורואה שיש לו רק מסיכות צלילה הפוכדורים שלו לא עליו.אור אומר לך"נהדר שחיסלת לנו פולש.נהדר אחד מהנבחרים בשליטינו.טוב המשימה שלו הושגה עוד אגדי בשליטינו.טוב אם אתה רוצה לעשות משהו.אז תרצח תכוהן של של מדינת האדמה.אני מקווה שאתה יודע איפה זה מדינת האדמה..אם תרצה תהרוס תמדינה"
"ציוד ופרס?" אגיד בקול כבד ואחכה בקוצר רוח לתגובתו.
לאחר מכן אלך לייד אור, אהפוך לרוח ואכייס ממנו פוקדור. אמשיך כאילו הכל רגיל ואחפש על רוקי מפה של איפה זה מדינת האדמה.
ניר
אור אומר לך"עד שלא תוכיח את נאמותך לבוס לא תקבל שם ציוד ופרס.ולא תוכל לנב לי את הפוכדורים.אנחו יודעים עליך הרבה מידע.".אתה הופך לוח מנסה לקחת לאור את אחד הפוכדורים שלו.מול אור מופיע מגן שחוסם את יכולתך.אור אומר לך"ידעתי שתרצה לגנוב לי משה ו אז התמשתי במגן.מדינת האדמה נמצאת ליד הבית של מלמד התקפות.תפער חור ליד ביתו ותגלה את הכניסה למדינת האדמה."..ודא ואור עולים על ארטקונו וודא ואומר לך"תעלה ניקח אותך למדינת האדמה"
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אני מוציא את סאלמנס ועף לידם. אני מחכה שאני היה מעל מלמד המתקפות ואגיד לסאלמנס: "תפער בור עם דראכו מטאור!"ניר
אור אומר לך"עד שלא תוכיח את נאמותך לבוס לא תקבל שם ציוד ופרס.ולא תוכל לנב לי את הפוכדורים.אנחו יודעים עליך הרבה מידע.".אתה הופך לוח מנסה לקחת לאור את אחד הפוכדורים שלו.מול אור מופיע מגן שחוסם את יכולתך.אור אומר לך"ידעתי שתרצה לגנוב לי משה ו אז התמשתי במגן.מדינת האדמה נמצאת ליד הבית של מלמד התקפות.תפער חור ליד ביתו ותגלה את הכניסה למדינת האדמה."..ודא ואור עולים על ארטקונו וודא ואומר לך"תעלה ניקח אותך למדינת האדמה"
ניר
אתה מוציא את סאלאמנס שלך החוצה.סאלאמנס יוצא החוצנ.אתה עולה עליו.סאלאמנס מתחיל לעוף ולעקוב אחרי ארטיקונו של צוות ניוטק.אתם יוצאים מהר אקוס ומגיעים לבית של מלמד התקפות.סאלאמנס תוקף בדראכו מטאור.דראכו המטאור פוגע באדמה ופוער חור למדינת האדמה.וודא אומר לך"בי בהצלחה במדינת האדמה נקרא לך בהמשך".ארטיקונו עף מהמקום עם אור וודא עליו
נערך לאחרונה על ידי monster, 02-20-2011 בשעה 08:47 PM
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"מה אמרת בסוף לגבי מדינת האוויר?!" אצעק בקול רם ואוציא ליד ארטיקונו סופת ברקים.ניר
אתה מוציא את סאלאמנס שלך החוצה.סאלאמנס יוצא החוצנ.אתה עולה עליו.סאלאמנס מתחיל לעוף ולעקוב אחרי ארטיקונו של צוות ניוטק.אתם יוצאים מהר אקוס ומגיעים לבית של מלמד התקפות.סאלאמנס תוקף בדראכו מטאור.דראכו המטאור פוגע באדמה ופוער חור למדינת האדמה.וודא אומר לך"בי בהצלחה במדינת האוויר נקרא לך בהמשך".ארטיקונו עף מהמקום עם אור וודא עליו
"מה?!" אגיד בקול זועם ואעשה חומת חשמל מול ארטיקונו.
אחכה לתשובה שלהם ובנתיים אחפש את האמפוליון הכלוא.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)