Pokemon GO
עמוד 143 מתוך 203 ראשוןראשון ... 4393133141142143144145153193 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,131 עד 2,145 מתוך 3033
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    סייטר מתחמק בקלות מן אגרוף הממוקד של הרקרוס.לאחר מכן סייטר משתמש בהתקפה מהירה על הרקרוס.הוא מתחיל לרוץ לעברו במהירות וכאר הוא קרוב אליו הוא מכה אותו בחוזקה.הרקרוס נפגע מן המכה של סייטר וכמעט מפסיד בקרב.המאמן שלו אומר לו"הרקרוס תשתמש בשבסירת לבנים על סייטר שלו".הרקרוס רץ במהירות לעבר סייטר בשבירת לבנים למרות הכאב שברגליו.
    "סייטר-תעוף ותשתמש במספרי אקס על הרקרוס!" אומר לסייטר.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    [B][COLOR="Navy"]תומר
    אתה מחזיר את צ'איזארד לפוכדור שלו ובמקום צ'איזארד אתה מוציא את ויבל שלך.ויבל יוצא החוצה לקרב לזירה המעופפת.ויבל משתמש בהתקפה מהירה על וורגו.הוא מתחיל לרוץ במהירות לעבר וורגו.כשהוא קרוב לוורגו הוא פוגע.לאחר שויבל פוגע בורגו הוא תוקף אותו ברסיסי קרח.רסיסיקרח רבים נשלחים לורגו.ורגו לא מצליח להתחמק מהם ונפגע.וורגו תוקף בכנף מתכת את ויבל.הכנפיים שלו הופכות למתכת
    "ויבל תשלח שיסועי לילה על ורגו ואז תשתמש ברסיסי קרח!"אצעק לעבר וביל.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אתה מצליח להרגיע את פוקאבו מן הרעם של מריפ.פוקאבו מצליח להתחמק מהרעם של מריפ.פוקאבו יורה גחלת על מריפ.מריפ לא מצצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.פוקאבו תוקקף בדחיפה את מריפ.אך מריפ מתחמק מזה.מריפ משתמש בדחיפה על פוקאבו.
    *הרשת לי לחזור.

אני אומר לפוקאבו: "פוקאבו תתחמק מהר מהדחיפה של מריפ במהירות ואז תשתמש שוב בגחלת ואז תשמש בצעקה כדי שיצא מהפה שלך אש".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ג'ון
    פוקאבו רץ במהירות ומצליח להתחמק מהדחיפה של מריפ.פוקאבו משתמש בגחלת על מריפ.הוא שולח לעבר מריפ להבות קטנות אך חזקות.מריפ לא מצליח להתחמק מן הגחלת של פוקבו ונפגע קשה.לאחר כמה שניות מריפ מתעלף על האדמה.פרופסור אוק מחזיר את מריפ ואומר לך"כול הכבוד ג'ון ניצחת אותי בקרב הפוקימונים ה1 שלך.אתה רשאי להמשיך במסעך בתור מאמן פוקימונים".פרופסור אוק נפרד מימך

תומר
    ויבל משתמש בסשיוע לילה על כנף המתכת.שיסוע הלילה פוגעים בוורגו אך לא מונעים מימנו להמשיך להשתמש בכנף מתכת.ויבל לא מצליח להתחמק מכף מתכת ונפגע קצת.לאחר מכן ויבל תוקף ברסיסי קרח על וורגו.וורגו מתחמק במהירות מן רסיסי הקרח שויבל שולח לעברו.אני אומרת לוורגו"אס אווירי על ויבל שלו.שיגמור את ויבל שלו".וורגו עף לעבר ויבל כשהוא משתמש באס אווירי חזק ביותר עליו"

ברוס
    סייטר עף לכמה מטרים מעל הזירה.הרקרוס לא מצליח להגיע לסייטר כשהוא באוויר.בגלל שסייטר מעל הזירה הוא מצליח להתחמק מאגרוף הממוקד של הרקרוס.סיייטר בעודו עף משתמש במספרי איקס על הרקרוס.הרקרוס לא מצליח להתחמק ממתקפת מספרי האיקס של סייטר.הרקרוס נפגע ועף מן הזירה.השופט מכריז"המנצח הוא ברוס הוא עולה לגמר.הקרב הבא שלך בעוד 20 דקות".המאמן ירד מהזירה ומחזיר את הרקרוס שלו לפוכדור שלו.

איתי
    מיל אומרת לך"אוקי אעזור לך למצוא פוקימוני חרק לתפיסה לתחרות פוקימני החרק.".אתם יוצאים מן החנות ואז מגיעים ליציאה מן העיר.אתם רואים את היר הגדול שגרמת לשרפיתו.אתה נכנס ליער ומנסה למצוא פוקימוני חרק שרדו את השריפה הגדולה.לאחר כמה דקות של חיפוש אתם רואים סייטר שמחפש לו אוכל בתוך היער הגדול.

טל
    ספיל צולל למים ומתחמק מהאס האוירי של פיג'יוט זומבי.ספיל יוצא מהמים ותוקף ברסיסי קרח את פיג'יוט זומבי.פיג'יוט זומבי לא מצליח להתחמק מהרסיסי קרח נפגע קשה.לאחר מכן שלגון תוקף בזעם דרקות את פיג'יוט הזומבי.פיג'יט זומבי לא מצליח להתחמק גם מזה ונופל למי הבריכה.הדלת למבחן הבא נפתחת מולכם.טוני אומר לך"כו ל הכבוד הצלחת להביס 2 פוקימונים חזקים מאוד בלי עזרתי בכלל.התחזקתץ מאוד"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    סייטר עף לכמה מטרים מעל הזירה.הרקרוס לא מצליח להגיע לסייטר כשהוא באוויר.בגלל שסייטר מעל הזירה הוא מצליח להתחמק מאגרוף הממוקד של הרקרוס.סיייטר בעודו עף משתמש במספרי איקס על הרקרוס.הרקרוס לא מצליח להתחמק ממתקפת מספרי האיקס של סייטר.הרקרוס נפגע ועף מן הזירה.השופט מכריז"המנצח הוא ברוס הוא עולה לגמר.הקרב הבא שלך בעוד 20 דקות".המאמן ירד מהזירה ומחזיר את הרקרוס שלו לפוכדור שלו.
    "יופי סייטר!אנחנו בגמר!" אומר לסייטר בשמחה.
    לאחר שיגיב,אחזיר אותו לפוכדור ואלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא אותו.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טל
    ספיל צולל למים ומתחמק מהאס האוירי של פיג'יוט זומבי.ספיל יוצא מהמים ותוקף ברסיסי קרח את פיג'יוט זומבי.פיג'יוט זומבי לא מצליח להתחמק מהרסיסי קרח נפגע קשה.לאחר מכן שלגון תוקף בזעם דרקות את פיג'יוט הזומבי.פיג'יט זומבי לא מצליח להתחמק גם מזה ונופל למי הבריכה.הדלת למבחן הבא נפתחת מולכם.טוני אומר לך"כו ל הכבוד הצלחת להביס 2 פוקימונים חזקים מאוד בלי עזרתי בכלל.התחזקת מאוד"
    "תודה," אינ אגיד לטוני,
    ואתקדם לחדר הבא

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    ויבל משתמש בסשיוע לילה על כנף המתכת.שיסוע הלילה פוגעים בוורגו אך לא מונעים מימנו להמשיך להשתמש בכנף מתכת.ויבל לא מצליח להתחמק מכף מתכת ונפגע קצת.לאחר מכן ויבל תוקף ברסיסי קרח על וורגו.וורגו מתחמק במהירות מן רסיסי הקרח שויבל שולח לעברו.אני אומרת לוורגו"אס אווירי על ויבל שלו.שיגמור את ויבל שלו".וורגו עף לעבר ויבל כשהוא משתמש באס אווירי חזק ביותר עליו"

"ויבל תשתמש ברסיסי קרח על ורגו ואז תתחמק במתקפה מהירה ואז תוסיף רסיסי קרח ענקיים על ורגו!"אצעק לעבר ויבל

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    פוקאבו רץ במהירות ומצליח להתחמק מהדחיפה של מריפ.פוקאבו משתמש בגחלת על מריפ.הוא שולח לעבר מריפ להבות קטנות אך חזקות.מריפ לא מצליח להתחמק מן הגחלת של פוקבו ונפגע קשה.לאחר כמה שניות מריפ מתעלף על האדמה.פרופסור אוק מחזיר את מריפ ואומר לך"כול הכבוד ג'ון ניצחת אותי בקרב הפוקימונים ה1 שלך.אתה רשאי להמשיך במסעך בתור מאמן פוקימונים".פרופסור אוק נפרד מימך
    אני אומר לפרופסור אוק: "נהנתי מאוד בקרב אבל כדאי שאני יתחיל את המסע שלי", אני יוצא מהמעבדה כדי להתחיל את המסע.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

9. משתמש מנוסה
    ניר
    אתהנכעס מהמילים של וודא.אתה משגר סופת ברקים אל ארטיקונו.ארטיקונו מצליח להתחמק מסופת הברקים שלך.אתה מצליח לחסוםת את ארטיקונו בחומת ברקי חשמל.אתה מחפש את האמפוליאן שכלאת בחשמל אך אתה לא מוצא אותו.ודא אומר לך"אמרתי מדינת אוויר?.כנראה שהתבלבלתי התכונתי למדינת האדמה ולא מדינת האוויר"
    אני אומר לו: "יש לך מזל." וקופוץ מסאלמנס עם החליפה שלי לתוך הבור.
    לאחר מכן אחפש איזה שלטון יש במדינת האדמה כדי שאוכל לפוצץ אותה.

10. משתמש מנוסה
    בר
    אתה מוציא מהר את טראפינץ' שלך החוצה שילחם נגד אומנגה.טראפינץ' חופר במהירות בור ואז נכנס אליו.אומנגה לא שם לב אליכם.לאחר מכן טראפינץ/' יורה פצצות בוץ שפועות באומנגה.טראפינץ' זז מהמקום שלו ויורה פצצות בוץ עליו שוב.הוא לא מצליח להתחמק פצוות הבוץ ונפגע מהם.אומנגה לא מבין מאין באות כול פצצות הבוץ שפוגעוץ בו.הוא מתחיל לדאות באוויר ולהישאר באוויר.טראפינץ' תוקף בפצצוץ בוץ אל הפצצות לא מגיעות לאומנגה.אומנגה תוקף במכת שיתוק את טראפינץ'
    "קדימה טראפינץ' מהר כנס יותר עמוק לבור כדי להתחמק ולאחרמ תקח תנופה מהאדמה כדי לקפוץ גבוהה ואז פצצות בוץ חזקות" אגיד לטראפינץ'
    - - - - -
    אתמול מאוחר חזרתי מהטיול

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    בר
    טראפינץ' נכנס במהירות לבור שלו וחופר בבור שלו עד לעומק רב.מכ הברק פוגעת באדמה ולא פוגעת בטראפינץ'.טראפינץ' לו תנופה מן הבור שלו.הוא יוצא מן הבור ואז מגשר מלא פצצות בוץ לעבר אומנגה.אומנגה מצליח להתחמק כמעט מכול פצצות הבוץ.מחלקן הוא לא מצליח להתחמק ונפגע.אןמנגה מתאושש במהירות מהפגיעה שספג.אומנגה משתמש שוב בברק על טארפינץ'.ברק נשגר לעבר טראפינץ'

ניר
    אתה קופץ מן סאלאמנס עם החליפה שלך לעבר הבור שפתח סאלאמנס.אתה מתחיל לצנוח באוויר.לאחר כמה שניות אתה נכנכס דרך החור.ולאחר עוד כמה שניות מחזה מדהים מתגלה לפניך אתה רואה אי ענק משמחובר לשראות ברל ועף, באוויר,במרכז האי אתה רואה מגדל ענק שבו ודאי נמצא הכוהן ששלחו אותך להרוג.לבסוף אתה צונח במהירות ונחת ביטחה על האי.סאלאמנס מגיע אליך בתעופה.

ג'ון
    אתה יוצא מן המעבדה של פרופסור אוק עם טאפיג שלך.טאפיג יוצא בהתרגשות מן המעבדה של פרופסור אוק הוא שמח לראות סוף סוף אור.אתה מתרגש מזה.אתם וטאפיג יורדים במדרגות של המעבדה ומתחילים ללכת לכיוון דרך 1.אתם מגיעים לדרך 1ומתחילים לחפש בדרךך 1פוקימון לאימון טאפיג שלך.לאחר חיפוש קל אתם רואים לו אודיש עובר במקרה בדרך.

תומר
    ויבל תוקף את וורגו ברסיסי קרח.וורגו מצליח להתחמק מרסיסי הקרח של ויבל.ויבל משתמש בהתקפה מהירה ומצליח להתחמק מהאס האווירי של וורגו.לאחר מכן ויבל שוב תוקף את וורגו ברסיסי קרח.הוא ממעיף לעבר וורגו רסיסי קרח רבים וגדולים.וורגו עף במהירות ומצלח להתחמק מכולם מבלי להתחמק.וורגו עף לעבר וייבל שלך כשהוא משתמש בכנף מתכת ל ויבל.הכנפיים שלו הופכות למתכת.

טל
    אתה מחזיר את ספיל ואת שלגון לפוכדורים שלהם.אתה וטוני הולכים בשולי הבריכה.אתם מצליחים לעבור את הבריכה מבלי ליפול אליה.אתם ננכנסים דרך הדל שנפתחה ומגיעים לחדר ענק.שבסופו נמצאות 3 דלתות בצבעים:אדם,ירוק וכחול.הקול אומר לך"המבחן ה3 כדי לעבור אותו תצטרכו לפתוח את אחת הדלתות.כדי לפתוח את אחת הדלתות תצטרכן לתקוף את הדלת בצע מתקפה מתאימה לצבע הדלת.כלומר אדום שווה אש,ירוק שווה עשב ומים שווה כחול.מקוה שהבנתם"

ברוס
    אתה וסייטר שמחים על זה שהצלחת להגיע לגמר של התחרות.אתה מחזיר את סייטר לפוכדור שלו.אתה יורד במדרגות של הזירה והולך למרכז הפוקימונים של העיר.אתה מגיע למרכז פוקימונים.שםם אתה נכנס למרכז לפוקימונים והאחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים.אתה יוצא מהמרכז ורואה שנותרו לך עוד 15 דקות עד לתחרות הגמר

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה קופץ מן סאלאמנס עם החליפה שלך לעבר הבור שפתח סאלאמנס.אתה מתחיל לצנוח באוויר.לאחר כמה שניות אתה נכנכס דרך החור.ולאחר עוד כמה שניות מחזה מדהים מתגלה לפניך אתה רואה אי ענק משמחובר לשראות ברל ועף, באוויר,במרכז האי אתה רואה מגדל ענק שבו ודאי נמצא הכוהן ששלחו אותך להרוג.לבסוף אתה צונח במהירות ונחת ביטחה על האי.סאלאמנס מגיע אליך בתעופה.
    "דיקטטורה" אגיד לי בלחישה ואחפש את האנשים חסרי הבית, האנשים הרוצים למרוד ואנשי האנרכיה.
    אתן לאנשי המרד רובים ואסתכל במפה ואפזר אותם באוזרים מאחורי בתים ביחידות כדי לסגור על העיר. אעוף באוייר ואסתכל גם על צבא העיר ועד כמה היה קשה להפיל אותו. אלך למורדים ואסתכל איזה ציוד ופוקימונים יש להם. אקח את האיש הכי ראשי ואגיד לו 'הכהן הגדול, צריך להפיל אותו.. הוא בטח מתקשר עם רוחו של כאוס- שליט השוק השחור, שאני במו ידי הרגתי אותו. כדאי מהר מאוד להתחיל, כי רוחו של כאוס נמצאת פה.' אתן לו G500 ולעוד היחידה שעומדת להפיל את המדינה בדרך לחתוך את שרשראות הברזל. אחפש אופנוע שאוכל לסוע בו כדי ללכת לכהן ואבדוק את מצב החוליות.

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    אתה הולך ביחד עם סאאמנס ברחבי העיר ומחפש את הומלסים של העיר.לאחר דקה אתה מוצא קבוצה גדולה של הומלסים.הומסלים אומרים לך"אחנו איתך המנהיג".אתה מחלק להם נשקים ומחלק קבוצות קבוצות לאזורים של האי.אתה עף מעל האי עם סאלאמנס ורואה שלאי אין אף צבא הגנה.אתה נהוחת על האדמה ונותן לאיש הכי חזק רובה G 500 לו לכול יחידת חיתוך השראשאות.אתה מצליח למצא אופנוע נטוש אתה נוסע אם האופנו ע לעבר המקדש.אתה נכנס למקדש ואתה רואה שם

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה הולך ביחד עם סאאמנס ברחבי העיר ומחפש את הומלסים של העיר.לאחר דקה אתה מוצא קבוצה גדולה של הומלסים.הומסלים אומרים לך"אחנו איתך המנהיג".אתה מחלק להם נשקים ומחלק קבוצות קבוצות לאזורים של האי.אתה עף מעל האי עם סאלאמנס ורואה שלאי אין אף צבא הגנה.אתה נהוחת על האדמה ונותן לאיש הכי חזק רובה G 500 לו לכול יחידת חיתוך השראשאות.אתה מצליח למצא אופנוע נטוש אתה נוסע אם האופנו ע לעבר המקדש.אתה נכנס למקדש ואתה רואה שם
    למה רק הומלסים? אמרי גם אנשי הדמוקרטיה ואנרכים.
    --
    אני עוצר את האופנוע ליד המקדש ומשנה את הרובה לרובה זיקוקים. אני משגר מטר זיקוקים לאוויר כדי לסמן שהמרד התחיל ואז אני משנה את הרובה לרובה רימונים בליסטי ומשגר רימונים לתוך העיר. לאחר מכן אני משנה את הרובה לרובה צלפים ומכניס את הראש עם הרובה לתוך המקדש. אני יורה בראש של הכהן ואז אני נכנס מהר בתעופה עם החליפה לתוך המקדש ויורה לכל עבר.

15. משתמש מנוסה
    שם: טל

טל
    אתה מחזיר את ספיל ואת שלגון לפוכדורים שלהם.אתה וטוני הולכים בשולי הבריכה.אתם מצליחים לעבור את הבריכה מבלי ליפול אליה.אתם ננכנסים דרך הדל שנפתחה ומגיעים לחדר ענק.שבסופו נמצאות 3 דלתות בצבעים:אדם,ירוק וכחול.הקול אומר לך"המבחן ה3 כדי לעבור אותו תצטרכו לפתוח את אחת הדלתות.כדי לפתוח את אחת הדלתות תצטרכן לתקוף את הדלת בצע מתקפה מתאימה לצבע הדלת.כלומר אדום שווה אש,ירוק שווה עשב ומים שווה כחול.מקוה שהבנתם"
    "טוב.." אני אומר בקול קצת מהסס,
    " ספיל צא! תשתמש באקדח מים על הדלת הכחולה!" אני אומר לו ומחכה לראות מול מה אני עומד.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

עמוד 143 מתוך 203 ראשוןראשון ... 4393133141142143144145153193 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •