Pokemon GO
עמוד 144 מתוך 203 ראשוןראשון ... 4494134142143144145146154194 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,146 עד 2,160 מתוך 3033
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    ג'ון
    אתה יוצא מן המעבדה של פרופסור אוק עם טאפיג שלך.טאפיג יוצא בהתרגשות מן המעבדה של פרופסור אוק הוא שמח לראות סוף סוף אור.אתה מתרגש מזה.אתם וטאפיג יורדים במדרגות של המעבדה ומתחילים ללכת לכיוון דרך 1.אתם מגיעים לדרך 1ומתחילים לחפש בדרךך 1פוקימון לאימון טאפיג שלך.לאחר חיפוש קל אתם רואים לו אודיש עובר במקרה בדרך.
    אני אומר לעצמי: "זה יוכל לתת אימון לטאפיג, אך לא כפוקימון בשבילי, בוא נתאמן עליו" ואז אני מוציא את טאפיג שלי ומתכונן לקרב.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    טל
    אתה מוציא את ספיל החוצה שיעזור לעבור את המבחן.ספיל יוצא מן הפוכדור שלו.ספיל תוקף באקדח מים את הדלת הכחולה.אקדח הים של ספיל פוגע בדלת הכחולה אך לא שובר אותה.הקול אומר לכם"תצטרך להשתמש במתקפה חזקה יותר כדי לשבור את הדלת הזאת.אקדח מים פה לא יעזור לכם.מתקפת מים אחרת אולי תעזור לכם פה"

ניר
    אתה יוצא מן המקדש ואז משנה את הרובה שלך לרובה זיקוקים.אתה יורה מטר זיקוקים לאוויר.אנשי המרדה מבינים אותך והם מתחילים להרוס את העיר.אתה משנה את הרובה שלך לרובה רימונים.אתה מתתחיל לירות איתו על העיר.העירנהרסת לאט לאט.אתה הופך את הרובה המשתנה לרובה צלפים ויורה בראש של הכוהן.היריה פוגעת בו והורגת אותו למוות.אתה נכנס למדקש ומתחיל להרוס אותו.בינתים אנשיך מצליחים לשבור את השרארות שמחזיקות תאי.האי מתחיל ליפול.

ג'ון
    אתה מוציא טאפיג להילחם נגד אודיש הפראי.טאפי יוצא מחוץ לפוכדור שלו.כשהוא רואה את אודיש הוא ניה שמח כי זה הולך להיות בישבילו קרב קלי קלות.אודיש רואה את טאפיג ומבין שהוא בסכה גדולה.הוא מתחיל לפחד קצת.לאחר כמה שניות הוא מחליט לעשות מהלך נועז הוא תוקף בעלי טער את טאפיג.אודיש שולח עלי טער רבים לעבר טאפיג.טאפיג מצליח להתחמק מכולם בקלות.הוא שולח גחלת קטנה שפוגעת קשה באודיש הפראי.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אתה מוציא טאפיג להילחם נגד אודיש הפראי.טאפי יוצא מחוץ לפוכדור שלו.כשהוא רואה את אודיש הוא ניה שמח כי זה הולך להיות בישבילו קרב קלי קלות.אודיש רואה את טאפיג ומבין שהוא בסכה גדולה.הוא מתחיל לפחד קצת.לאחר כמה שניות הוא מחליט לעשות מהלך נועז הוא תוקף בעלי טער את טאפיג.אודיש שולח עלי טער רבים לעבר טאפיג.טאפיג מצליח להתחמק מכולם בקלות.הוא שולח גחלת קטנה שפוגעת קשה באודיש הפראי.
    אני אומר לטאפיג: "כל הכבוד טאפיג, אך אל תזלזל, תשתמש בגחלת ואז תשתמש בצעקה כדי להוציא אש מהפה שלך בכל הכוח שלך".

חתימה בשיפוצים.

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ון
    אתה אומר כמה מילים טובות לטאפיג שלך.טאפיג שמח מהמילים שאתה אומר לו.טאפיג אוגר כוחות ומשתמש בגחלת.הוא יורה עכשיו גחלת יותר גדולה מהגחלת שירה בפעם הקודמת.אודיש ז במהירות ומצליח להתחמק מהגחלת של טאפיג.טאפיג עובר לתקוף את אודיש בצעקה.הוא צועק לעבר אודיש בחוזקה.הצעקה מרתיעה את אודיש.אודיש מזיזאת הגוף שלו ומשתמש באבקת רעל על טאפיג.הוא מעיף אבקת רעל לעבר טאפיג

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה וסייטר שמחים על זה שהצלחת להגיע לגמר של התחרות.אתה מחזיר את סייטר לפוכדור שלו.אתה יורד במדרגות של הזירה והולך למרכז הפוקימונים של העיר.אתה מגיע למרכז פוקימונים.שםם אתה נכנס למרכז לפוקימונים והאחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים.אתה יוצא מהמרכז ורואה שנותרו לך עוד 15 דקות עד לתחרות הגמר
    "טוב,מה עוד אוכל לעשות?" אומר ואלך למכולת כדי לקנות מכשירי ריפוי למקרה שסייטר יפצע במהלך הקרב.
    NYO HO HO BITCH

6. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אתה אומר כמה מילים טובות לטאפיג שלך.טאפיג שמח מהמילים שאתה אומר לו.טאפיג אוגר כוחות ומשתמש בגחלת.הוא יורה עכשיו גחלת יותר גדולה מהגחלת שירה בפעם הקודמת.אודיש ז במהירות ומצליח להתחמק מהגחלת של טאפיג.טאפיג עובר לתקוף את אודיש בצעקה.הוא צועק לעבר אודיש בחוזקה.הצעקה מרתיעה את אודיש.אודיש מזיזאת הגוף שלו ומשתמש באבקת רעל על טאפיג.הוא מעיף אבקת רעל לעבר טאפיג
    אני אומר לטאפיג: "טאפיג תתחמק מהר מהאבקת רעל הזאת ואז תשתמש בגחלת חזקה במיוחד ואז בדחיפה הכי חזקים שלך".

חתימה בשיפוצים.

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ון
    טאפיג רץ בסיבוב ומתחמק מן אבקת הרעל שאודיש שולח לעברו.הוא משתמש בגחלת שהפעם יוצאת עוד יותר חזקה מהגחלת הקודמת שלו.הגחלת של טאפיג עפה במהירות לעבר אודיש.אודיש לא מצליח להתחמק מן הגחלת של טאפיג ונפגע בכווית קשות.לאחר מכן טאפיג רץ לעבר אודיש.כשהוא קרוב לאודיש הוא תוקף אותו בדחיפה.אודיש לא מצליח להתחמק מהדחיפה של טאפיג.אודיש נפגע ומפסיד בקרב.טאפיג שמח שהוא ניצח בקרב.

ברוס
    אתה מחליט לקנות מכשרירי ריפואי שיעזרו לסיטר ואלי גם בהמשך המסע שלך.אתה נכנס לחנות שליד מרכז הפוקימונים.אתה רואה איש צעיר הוא המוכר של החנות.אתה אומר לו שאתה רוצה מכשירי ריפואי לקנות".המוכר אומר לך"יש לנו כמה מכשרירי ריפוי.יש מכשיר שמרפא חלק מהאנרגיה של הפוקימון.יש את שחצי האנרגיה שלו.ויש את כול האנרגיה של הפוקימן .אז מה תרצה מהם לקנות?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. NYO HO HO
    ברוס
    אתה מחליט לקנות מכשרירי ריפואי שיעזרו לסיטר ואלי גם בהמשך המסע שלך.אתה נכנס לחנות שליד מרכז הפוקימונים.אתה רואה איש צעיר הוא המוכר של החנות.אתה אומר לו שאתה רוצה מכשירי ריפואי לקנות".המוכר אומר לך"יש לנו כמה מכשרירי ריפוי.יש מכשיר שמרפא חלק מהאנרגיה של הפוקימון.יש את שחצי האנרגיה שלו.ויש את כול האנרגיה של הפוקימן .אז מה תרצה מהם לקנות?"
    "ארצה לקנות בבקשה מכשיר שמרפא מחצית מהאנרגיה של הפוקימון,שניים בבקשה!" אומר למוכר.
    NYO HO HO BITCH

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ברוס
    המוכר אומר לך"בחירה טובה זה עולה 320 שקלים.אני אלך להביא לך ותביא לי תכסף".ההמוכר הולך למדף האמצעי שצאחרו ומוציא מן המגרה שם שני מרפאים שביקשת.אהוא מביא לך אותם.אתה מביא לו תכסף ולוקח את המרפאים שקנית.את המרפאים אתה שם בתיק שלך.אתה יוצא מהחנות ורואה שנותרו לך רק עוד 5 דקות עד לקרב הגמר שלך

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. NYO HO HO
    ברוס
    המוכר אומר לך"בחירה טובה זה עולה 320 שקלים.אני אלך להביא לך ותביא לי תכסף".ההמוכר הולך למדף האמצעי שצאחרו ומוציא מן המגרה שם שני מרפאים שביקשת.אהוא מביא לך אותם.אתה מביא לו תכסף ולוקח את המרפאים שקנית.את המרפאים אתה שם בתיק שלך.אתה יוצא מהחנות ורואה שנותרו לך רק עוד 5 דקות עד לקרב הגמר שלך
    "תודה רבה!" אומר למוכר ואביא לו במהירות את הכסף וארוץ לזירה.
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש סופר ספאמר
    ג'ון
    פוקאבו רץ במהירות ומצליח להתחמק מהדחיפה של מריפ.פוקאבו משתמש בגחלת על מריפ.הוא שולח לעבר מריפ להבות קטנות אך חזקות.מריפ לא מצליח להתחמק מן הגחלת של פוקבו ונפגע קשה.לאחר כמה שניות מריפ מתעלף על האדמה.פרופסור אוק מחזיר את מריפ ואומר לך"כול הכבוד ג'ון ניצחת אותי בקרב הפוקימונים ה1 שלך.אתה רשאי להמשיך במסעך בתור מאמן פוקימונים".פרופסור אוק נפרד מימך

תומר
    ויבל משתמש בסשיוע לילה על כנף המתכת.שיסוע הלילה פוגעים בוורגו אך לא מונעים מימנו להמשיך להשתמש בכנף מתכת.ויבל לא מצליח להתחמק מכף מתכת ונפגע קצת.לאחר מכן ויבל תוקף ברסיסי קרח על וורגו.וורגו מתחמק במהירות מן רסיסי הקרח שויבל שולח לעברו.אני אומרת לוורגו"אס אווירי על ויבל שלו.שיגמור את ויבל שלו".וורגו עף לעבר ויבל כשהוא משתמש באס אווירי חזק ביותר עליו"

ברוס
    סייטר עף לכמה מטרים מעל הזירה.הרקרוס לא מצליח להגיע לסייטר כשהוא באוויר.בגלל שסייטר מעל הזירה הוא מצליח להתחמק מאגרוף הממוקד של הרקרוס.סיייטר בעודו עף משתמש במספרי איקס על הרקרוס.הרקרוס לא מצליח להתחמק ממתקפת מספרי האיקס של סייטר.הרקרוס נפגע ועף מן הזירה.השופט מכריז"המנצח הוא ברוס הוא עולה לגמר.הקרב הבא שלך בעוד 20 דקות".המאמן ירד מהזירה ומחזיר את הרקרוס שלו לפוכדור שלו.

איתי
    מיל אומרת לך"אוקי אעזור לך למצוא פוקימוני חרק לתפיסה לתחרות פוקימני החרק.".אתם יוצאים מן החנות ואז מגיעים ליציאה מן העיר.אתם רואים את היר הגדול שגרמת לשרפיתו.אתה נכנס ליער ומנסה למצוא פוקימוני חרק שרדו את השריפה הגדולה.לאחר כמה דקות של חיפוש אתם רואים סייטר שמחפש לו אוכל בתוך היער הגדול.

טל
    ספיל צולל למים ומתחמק מהאס האוירי של פיג'יוט זומבי.ספיל יוצא מהמים ותוקף ברסיסי קרח את פיג'יוט זומבי.פיג'יוט זומבי לא מצליח להתחמק מהרסיסי קרח נפגע קשה.לאחר מכן שלגון תוקף בזעם דרקות את פיג'יוט הזומבי.פיג'יט זומבי לא מצליח להתחמק גם מזה ונופל למי הבריכה.הדלת למבחן הבא נפתחת מולכם.טוני אומר לך"כו ל הכבוד הצלחת להביס 2 פוקימונים חזקים מאוד בלי עזרתי בכלל.התחזקתץ מאוד"
    אני אומר ''יופי'' ומוציא אוכל מהתיק ואומר לסייטר להתקרב עלי ואני מביא לו אוכל ושואל אותו ''אתה רוצה להצטרף עלי''

12. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    טאפיג רץ בסיבוב ומתחמק מן אבקת הרעל שאודיש שולח לעברו.הוא משתמש בגחלת שהפעם יוצאת עוד יותר חזקה מהגחלת הקודמת שלו.הגחלת של טאפיג עפה במהירות לעבר אודיש.אודיש לא מצליח להתחמק מן הגחלת של טאפיג ונפגע בכווית קשות.לאחר מכן טאפיג רץ לעבר אודיש.כשהוא קרוב לאודיש הוא תוקף אותו בדחיפה.אודיש לא מצליח להתחמק מהדחיפה של טאפיג.אודיש נפגע ומפסיד בקרב.טאפיג שמח שהוא ניצח בקרב.
    אני אומר לטאפיג: "כל הכבוד טאפיג, הצלחנו לנצח אותו, עכשיו בוא נמשיך במסע שלנו", אני מכניס את טאפיג לפוכדור וממשיך בדרכי כדי לחפש פוקימון טוב.

חתימה בשיפוצים.

13. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה יוצא מן המקדש ואז משנה את הרובה שלך לרובה זיקוקים.אתה יורה מטר זיקוקים לאוויר.אנשי המרדה מבינים אותך והם מתחילים להרוס את העיר.אתה משנה את הרובה שלך לרובה רימונים.אתה מתתחיל לירות איתו על העיר.העירנהרסת לאט לאט.אתה הופך את הרובה המשתנה לרובה צלפים ויורה בראש של הכוהן.היריה פוגעת בו והורגת אותו למוות.אתה נכנס למדקש ומתחיל להרוס אותו.בינתים אנשיך מצליחים לשבור את השרארות שמחזיקות תאי.האי מתחיל ליפול.
    אני לוקח את השרשרת של הכהן ומתחיל לרוץ לעבר האופנוע. אסע במהירות מוגזמת ואקח מכל האנשים את הציוד, ואז אוציא את הכנפיים מהחליפה שלי ואשים זמנית על האופנוע. ארחף עם האופנוע לעבר היציאה ושאהיה שם אחזיר את הכנפיים.
    "תישרפו!" אגיד לכל המדינה וגם למורדים, אשנה רובה משתנה לטיל אטומי- אשגר ואברח.

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ון
    אתה שמח מזה שטאפיג הצליח לנצח בקרב ה1 שלו נגד פוקימון פראי.טאפיג גם הוא שמח על זה שניצח בקרב פוקימון פראי.אתה מחזיר את טאפיג לפוכדור שלו.לאחר מכן אתה ממשיך ללכת בדרך 2 בחיפושאחר פוקימון חזק.לאחר חיפוש קל אתה מוצא שינקס,פיצ'ו,ומאנקי שמשחקים להם ביחד בהנאה רבה.

איתי
    אתה מוציא מן התיק שלך אוכל לפוקימונים ומגיש את האוכל לסייטר.סייטר הולך באיטיות אל האוכל שאתה מגיש לו.כשהוא מגיע לאוכל הוא טועם את האוכל ואז האוכל נהיה לו טעים.הוא מתחיל לאכול את כול האוכל אתה נותן לו.לאחר שהוא מסיים הוא שמח על האוכל שנתת לו.סייטר מחייב בחיוב על להיות אחד הפוקימונים שלך בשישיה.

ברוס
    אתה מביא למוכר את הסכום שעל החפצים שקנית.המוכר לוקח תכסף ואומר"יום טוב לך".אתה יוצא מהחנות ואתה רץ לתחרות.אתה מצליח להגיע דקה קודם לפני ש20 דקות יגמרו לך.השופט אומר"קרב הגמר הוא בין אליס עם מרבוה שלה נגד ברוס עם הסייטר שלו".אליס עולה לזירה ואז מוציאה פוכדור ופותחת אותו מן הפוכדור שלה יוצא מרבוה שלה שחזק על סייטר שלך.

ניר
    אתה לוקח את השרשת של הכוהן לעצמך ואז עולה על האופנוע שלך ונוסע במהירות מופרזת.בדרך אתה לוקח מן המורדים שלך את הנשקים שהבאת להם.אתה שם את הכנפיים של החליפה שלך על האופנוע שלך.כתוצאה מכך האופנוע מתחיל לעוף באוויר לעבר היציאה.אתה משנה את הרובה שלך לטיל ואז משגר טילים לעבר מדינת האדמה.הטילים פוגעים באי מדינת האדמה מחסלים אותו.אתה חוזר לפתח שמימנו נכנסת.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש סופר ספאמר
    ג'ון
    אתה שמח מזה שטאפיג הצליח לנצח בקרב ה1 שלו נגד פוקימון פראי.טאפיג גם הוא שמח על זה שניצח בקרב פוקימון פראי.אתה מחזיר את טאפיג לפוכדור שלו.לאחר מכן אתה ממשיך ללכת בדרך 2 בחיפושאחר פוקימון חזק.לאחר חיפוש קל אתה מוצא שינקס,פיצ'ו,ומאנקי שמשחקים להם ביחד בהנאה רבה.

איתי
    אתה מוציא מן התיק שלך אוכל לפוקימונים ומגיש את האוכל לסייטר.סייטר הולך באיטיות אל האוכל שאתה מגיש לו.כשהוא מגיע לאוכל הוא טועם את האוכל ואז האוכל נהיה לו טעים.הוא מתחיל לאכול את כול האוכל אתה נותן לו.לאחר שהוא מסיים הוא שמח על האוכל שנתת לו.סייטר מחייב בחיוב על להיות אחד הפוקימונים שלך בשישיה.

ברוס
    אתה מביא למוכר את הסכום שעל החפצים שקנית.המוכר לוקח תכסף ואומר"יום טוב לך".אתה יוצא מהחנות ואתה רץ לתחרות.אתה מצליח להגיע דקה קודם לפני ש20 דקות יגמרו לך.השופט אומר"קרב הגמר הוא בין אליס עם מרבוה שלה נגד ברוס עם הסייטר שלו".אליס עולה לזירה ואז מוציאה פוכדור ופותחת אותו מן הפוכדור שלה יוצא מרבוה שלה שחזק על סייטר שלך.
    אני זורק עליו פוכדור ומחפש עוד פוקימוני חרק בסביבה

עמוד 144 מתוך 203 ראשוןראשון ... 4494134142143144145146154194 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •