Pokemon GO
עמוד 145 מתוך 203 ראשוןראשון ... 4595135143144145146147155195 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,161 עד 2,175 מתוך 3033
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אני חושב שהאייונט היה בעמוד 150 ולא בעמ' 200 אז תכוננו
    איתי
    אתה זורק על סייטר פוכדור חרק.הפוכדור פוגע בסיטר ואז נפתח ויוצא מימנו אור אדום שמקיף את סייטר.סייטר נכנהס לפוכדור.פוכדור החרק נעצר תוך שניות.לכדת סייטר.הפוכדור נעלם מידך ומעובר למעבדת הפרופסור.מיל אומרת לך"אם תרצה לקחת את סייטר תטרך להחליף אותו סבפוקימון אחר מהשישה שלך.תוכל לעשות את זה רק במרכז הפוקימונים".אתם ממשיכים ללכת ביער הגדול ואתם רואים סורקיט
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ליאור החלטתי לחזור לשחק ואני אנסה לעקוב.. תוכל לשמור כל פעם את התגובה שלי כך שאם לא אעקוב תשלח לי? ותתרשום לי בהמשך הבא את התגובה האחרונה . תודה
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

3. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה לוקח את השרשת של הכוהן לעצמך ואז עולה על האופנוע שלך ונוסע במהירות מופרזת.בדרך אתה לוקח מן המורדים שלך את הנשקים שהבאת להם.אתה שם את הכנפיים של החליפה שלך על האופנוע שלך.כתוצאה מכך האופנוע מתחיל לעוף באוויר לעבר היציאה.אתה משנה את הרובה שלך לטיל ואז משגר טילים לעבר מדינת האדמה.הטילים פוגעים באי מדינת האדמה מחסלים אותו.אתה חוזר לפתח שמימנו נכנסת.
    אני מתחיל לעוף בחלל האוויר הפתוח וחוזר למפקדת ניוטק.

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    כתבתי את הרקע לאיונט האיונט היה בעמ' 150
    לוקאס טוב שחזרת עוד כה עמודים מתחיל איונט
    אתה הופך את עצמך לאלקאזם ואז אתה משתגר יחד עם מונפרנו שלך אל מחוץ לחדר.אתם יוצאים מהחדר שהייתם כלואים.אתה הופך לסבלי ווקר את המקום שאתה נמצא בו.אתה מנסה לעבור בין הקירות אך הקירות מונעות ממך לעבור דרכם.קול במיקרופון אומר לך"אם תרצה לצאת ממבנה הזה עליך לעבור 4 מבחנים.אם תעבור אותם אנחנו ניתן לך לצאת מן המבנה הזה.אז אתה מוכן למבחן ה1?"

ניר
    אתה מתחיל לעוף באוויר הפתוח על האופנוע המעופףף שלך בדרךך לפמקדת צוות ניוטק ההקרובה אליך.אתה מגיע למפקדה תוך כמה דקות.אתה יורד מהאופנוע המעופף שלח ונכנס למפקדה.במפקדה אתה מתהלך עד שאתה מוצא את וודא.אתה מראה לו את השרשת של הכוהן שהרגת.וודא אומר לך"יופי הרגת תכוהן.עכשיו תביא לי את השרשת שלו.אחרי זה אתה משוחר או שתוכל לצפות במה שיקרה עכשיו.תילט מה שתרצה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מתחיל לעוף באוויר הפתוח על האופנוע המעופףף שלך בדרךך לפמקדת צוות ניוטק ההקרובה אליך.אתה מגיע למפקדה תוך כמה דקות.אתה יורד מהאופנוע המעופף שלח ונכנס למפקדה.במפקדה אתה מתהלך עד שאתה מוצא את וודא.אתה מראה לו את השרשת של הכוהן שהרגת.וודא אומר לך"יופי הרגת תכוהן.עכשיו תביא לי את השרשת שלו.אחרי זה אתה משוחר או שתוכל לצפות במה שיקרה עכשיו.תילט מה שתרצה"
    "אהם... הפעם זה ילך קצת אחרת- לפי החלטתי. אני רוצה לדעת מה יש בשרשרת הזאת שהיא חשובה, אני בטוח שיש בה כוח מאגי עצום. אני רוצה קודם כל שאני יחקור אותה- יבין מה תעשו איתה ואז תדברו איתי. אבל קודם כל אני רוצה פרס של:
    ליבת אש
    מתכות חזקות ויציבות
    ערכת נעילה ופתיחת מנעולים
    1000$
    על השמדת מדינת האדמה בפחות בשעה."

6. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    כתבתי את הרקע לאיונט האיונט היה בעמ' 150
    לוקאס טוב שחזרת עוד כה עמודים מתחיל איונט
    אתה הופך את עצמך לאלקאזם ואז אתה משתגר יחד עם מונפרנו שלך אל מחוץ לחדר.אתם יוצאים מהחדר שהייתם כלואים.אתה הופך לסבלי ווקר את המקום שאתה נמצא בו.אתה מנסה לעבור בין הקירות אך הקירות מונעות ממך לעבור דרכם.קול במיקרופון אומר לך"אם תרצה לצאת ממבנה הזה עליך לעבור 4 מבחנים.אם תעבור אותם אנחנו ניתן לך לצאת מן המבנה הזה.אז אתה מוכן למבחן ה1?"

ניר
    "שיהיה" אומר ואהפוך לראיצ'ו ואומר:"אני אצטרך להיות מהיר אז קדימה מונפרנו!" אחייך אליו ואז אמשיך אל המקום שממנו בוקע הקול.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

7. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אתה שמח מזה שטאפיג הצליח לנצח בקרב ה1 שלו נגד פוקימון פראי.טאפיג גם הוא שמח על זה שניצח בקרב פוקימון פראי.אתה מחזיר את טאפיג לפוכדור שלו.לאחר מכן אתה ממשיך ללכת בדרך 2 בחיפושאחר פוקימון חזק.לאחר חיפוש קל אתה מוצא שינקס,פיצ'ו,ומאנקי שמשחקים להם ביחד בהנאה רבה.
    אני אומר לעצמי: "וואו כולם פוקימונים מצויונים, אני יהיה חייב ללכוד את פיצ'ו, אך יהיה קצת קשה להפריד", אני מוציא את טאפיג ומתכונן לקרב.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

8. משתמש מנוסה
    בר
    טראפינץ' נכנס במהירות לבור שלו וחופר בבור שלו עד לעומק רב.מכ הברק פוגעת באדמה ולא פוגעת בטראפינץ'.טראפינץ' לו תנופה מן הבור שלו.הוא יוצא מן הבור ואז מגשר מלא פצצות בוץ לעבר אומנגה.אומנגה מצליח להתחמק כמעט מכול פצצות הבוץ.מחלקן הוא לא מצליח להתחמק ונפגע.אןמנגה מתאושש במהירות מהפגיעה שספג.אומנגה משתמש שוב בברק על טארפינץ'.ברק נשגר לעבר טראפינץ'

"קדימה טראפינץ' הגיעה הזמן להראות לו כמה אתה חזק ויכול לסבול תצא מהבור ותספוג את מכת הברק הזו חשמל לא משפיע עליך הרבה לאחר מכק תשתמש בסופת חול, ותנסה להוריד אותו לקרקע" אגיד לטראפינץ'
    - - - - - - - - -- - -
    לא הבנתי מה האיוונט בעמוד 150 מחוז האופל הזה?

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה מביא למוכר את הסכום שעל החפצים שקנית.המוכר לוקח תכסף ואומר"יום טוב לך".אתה יוצא מהחנות ואתה רץ לתחרות.אתה מצליח להגיע דקה קודם לפני ש20 דקות יגמרו לך.השופט אומר"קרב הגמר הוא בין אליס עם מרבוה שלה נגד ברוס עם הסייטר שלו".אליס עולה לזירה ואז מוציאה פוכדור ופותחת אותו מן הפוכדור שלה יוצא מרבוה שלה שחזק על סייטר שלך.
    "אוי..זה לא טוב.." אומר ואוציא את סייטר מהפוכדור.
    לאחר מכן אומר לסייטר:"סייטר-תשתמש בכנף מתכת על מרבוה!"
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש סופר ספאמר
    אני חושב שהאייונט היה בעמוד 150 ולא בעמ' 200 אז תכוננו
    איתי
    אתה זורק על סייטר פוכדור חרק.הפוכדור פוגע בסיטר ואז נפתח ויוצא מימנו אור אדום שמקיף את סייטר.סייטר נכנהס לפוכדור.פוכדור החרק נעצר תוך שניות.לכדת סייטר.הפוכדור נעלם מידך ומעובר למעבדת הפרופסור.מיל אומרת לך"אם תרצה לקחת את סייטר תטרך להחליף אותו סבפוקימון אחר מהשישה שלך.תוכל לעשות את זה רק במרכז הפוקימונים".אתם ממשיכים ללכת ביער הגדול ואתם רואים סורקיט
    אני אומר למיל ''נוותר עליו'' ואני ממשיך לחפש פוקימוני חרק

11. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    ויבל תוקף את וורגו ברסיסי קרח.וורגו מצליח להתחמק מרסיסי הקרח של ויבל.ויבל משתמש בהתקפה מהירה ומצליח להתחמק מהאס האווירי של וורגו.לאחר מכן ויבל שוב תוקף את וורגו ברסיסי קרח.הוא ממעיף לעבר וורגו רסיסי קרח רבים וגדולים.וורגו עף במהירות ומצלח להתחמק מכולם מבלי להתחמק.וורגו עף לעבר וייבל שלך כשהוא משתמש בכנף מתכת ל ויבל.הכנפיים שלו הופכות למתכת.

"ויבל תתחמק ואז תשתמש בציפורני ברזל ואז תוסיף למתקפה רסיסי קרח ואז תרוץ לעבר ורגו עם המתקפות בכול הכוח שיש שלך!"אצעק לעבר ויבל.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

12. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טל
    אתה מוציא את ספיל החוצה שיעזור לעבור את המבחן.ספיל יוצא מן הפוכדור שלו.ספיל תוקף באקדח מים את הדלת הכחולה.אקדח הים של ספיל פוגע בדלת הכחולה אך לא שובר אותה.הקול אומר לכם"תצטרך להשתמש במתקפה חזקה יותר כדי לשבור את הדלת הזאת.אקדח מים פה לא יעזור לכם.מתקפת מים אחרת אולי תעזור לכם פה"
    אין לי מתקפת מים אחרת...O_ם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "ספיל תשתמש ברסיסי קרח!, קדימהב כל הכוח!"

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    למי שלא ראה האיונט מתחיל בעמ' 150
    טל
    אז תשתמש בשלגון במתקפות אש
    ספיל משתמש ברסיסי קרח על הדלת הכחולה.הוא יורה רסיסי קרח רבים על הדלת הכחולה.רסיסי הקרח פוגעים בדלת הכחולה אך לא מצליחים לשבור את הדלת הכחולה.טוני אומר לך"אני ישבור את הדלת הירוקה.צא סקפטייל החוצה"טונני זורק החוצה את הפוכדור של סקפטיל.סקפטיל יוצא מחוץ לפוכדור שלו.הוא משתמש בכדור אנרגיה על הדלת הירוקה.כדור האנרגיה פוגע בדלת הירוקה ושובר אותה.הקול אומר"עברתם תמבחן ה3"

תומר
    ויבל מצליח להתחמק מכנפי המתכת של וורגו.לאחר מכן ויבל משתמש בציפורני מתכת על וורגו.הוא מוסיף לציפורן הברזל שלו רסיסי קרח.הוא רץ לעבר וורגו עם שני המתקפות המשולבות שלו.וורגגו מנסה להתחמק משתי המתקפות של ויבל אך לא מצליח הוא נפגע קשה.וורגו עף לעבר ויבל ומשתמש עליו בציפור אמיצה.הוא מתחיל להיות מוקף באור כחול והוא עף במהירות רבה בציפור אמיצה לעבר וייבל שלך.

איתי
    אתה ומיל מתעלמים מן סרקיט ומשיכים לחפש פוקימוני חרק ביער הגדול.לאחר חיפוש קל אתם מוצאים קהילה גדולה של הוגייה שנלחמים נגד קהילה גדולה של קורמיו.שני הלהקות נלחמים בחוזקה נגד הקהילה השניה אך נראה שקהילת הקורמיו עומדת להפסיד בקרב.

ברוס
    אתה מבין שאתה בצרו גדולות כי מרובה חזק על סייטר בגלל סג האש שלו.סייטר יוצא החוצה מן הפוכדור שלו לקרב.סייטר ימיד מתחיל בקרב הוא תוקף בכנף מתכת את מרובה.הכנפיים של מרובה הופכות למתכות וחזקות.הוא רץ במהירות רבה לעבר מרובה .מרובה לא מצליח מלהתחמק מן כנף המתכת של סייטר.מרובה נפגע קשה קצת מן המתקפה.לאחר מכן מרובה תוקף בגחלת חזקה.הוא שולח גחלת לעבר סייטר שלך.

בר
    זה לא האיוונט
    טראפינץ' יוצא החוצה וסופג את מכת הברק של אומנגה.מכיוון שטראפינץ' סוג אדמה הוא יוצא מזה ללא כול פגע.טראפינץ' מייצר במהירות סופת חול.הוא מעיף את סופת החול שלו לעבר אומנגה.אומנגה לא מצליח להתחמק מן סופת החול של טראפינץ'.הוא נלכד בתוכה ונפגע קצת.סופת החול מונעת מימנו לתקוף את טראפינץ' ולא לזוז סנטימטר באוויר.אומנגה יורד לאדמה בתוך סופת החול.

אבי
    לאחר התלבטות קצרה אתה בוחר ללכוד את פיצ'ו אך זה היה קצת קשה כי מאנקי ושינקס יגנו עליו לא יתנו לך לקחת את פיצ'ו בקלות רבה.אתה מתחיל לחשוב על תוכנית על איך להפריד את פיצ'ו משני חברו.בזמן שאתה חושב מאנקי מבין מה אתה הולך לעשות.הוא עושה צעד נועז ומתחיל לרוץ לעברך באגרוף מגה.אתה מצליח להתחמק מהאגרוף המגה של מאנקי.שינקס רץ לעבר במתקפת נשיכה.אך גם מהנשיכה את מצליח להתחמק.

לוקאס
    אתה הופך לראיצו.אתה ומונפרנו רצים במהירות לעבר החדר שמימנו בוקע הקול.אתם מגיעים לחדר ענק.מאוחריכם הדלת שנכנסתם דרכה ננעלת.מולכם נמצאת יש דלת ראשונה.הקול אומר לכם"הגעתם למבחן ה1.עליך לנצח בקר צצלים את הלוחם שלו צלי.אני מקווה שאתה יודע מה זה קרב צללים אם לא אסביר לך".מולך מעגל סגול מופיע ומותכו יוצא לוחם מפחיד מאוד שאומר לך"שמי צלי ואני היריב שלך בקרב הצללים"

ניר
    ווא אומר לך,אוקי אני יגיד לך מה אנחנו נעשה אם השרשרת שהבאת לנו.טוב השרשרת הזאת היא הלב של מדינת האדמה.אם השרשרת הזאת נוכל למצוא את השומר הקדום של מדינת האדמה.השומר הקדום הוא זה שמגן על מדינת האדמה.הוא פסל אבן ענק.בעיקרון לא השמדת את מדינת האדמה.בטח ברגעים אלו בטח השומר מציל את מדינת האדמה.בקשר לפרסים שרצית אתה לא תקבל אותם קודם תשתמיד סופית את מדינת הדמה ואז נדבר על תגמול"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה מבין שאתה בצרו גדולות כי מרובה חזק על סייטר בגלל סג האש שלו.סייטר יוצא החוצה מן הפוכדור שלו לקרב.סייטר ימיד מתחיל בקרב הוא תוקף בכנף מתכת את מרובה.הכנפיים של מרובה הופכות למתכות וחזקות.הוא רץ במהירות רבה לעבר מרובה .מרובה לא מצליח מלהתחמק מן כנף המתכת של סייטר.מרובה נפגע קשה קצת מן המתקפה.לאחר מכן מרובה תוקף בגחלת חזקה.הוא שולח גחלת לעבר סייטר שלך.
    "סייטר-תשתמש במהירות של ההתקפה המהירה ותתחמק ולאחר מכן תשלח מספרי אקס על מרבוה!" אומר לסייטר.
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    ויבל מצליח להתחמק מכנפי המתכת של וורגו.לאחר מכן ויבל משתמש בציפורני מתכת על וורגו.הוא מוסיף לציפורן הברזל שלו רסיסי קרח.הוא רץ לעבר וורגו עם שני המתקפות המשולבות שלו.וורגגו מנסה להתחמק משתי המתקפות של ויבל אך לא מצליח הוא נפגע קשה.וורגו עף לעבר ויבל ומשתמש עליו בציפור אמיצה.הוא מתחיל להיות מוקף באור כחול והוא עף במהירות רבה בציפור אמיצה לעבר וייבל שלך.

[/COLOR][/B]
    "ויבל תתחמק מהמתקפה בעזרת מתקפה מהירה ואז תשתמש על ורגו ברסיסי קרח!"אצעק לעבר ויבל.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

עמוד 145 מתוך 203 ראשוןראשון ... 4595135143144145146147155195 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •