"סייטר-שוב תעוף ותבלבל את מרבוה ואז תשתמש בכנף מתכת יותר חזקה!" אומר לסייטר.ברוס
סייטר מנסה להתחמק מן נשיכת החרק של מרובה אך לא מצליח בזה.סיטר נפגע קשה מן נשיכת החרק של מרובה.לאחר מכן סייטר רץ במהירת לעבר מרובה במתקפת חיתוך.מרובה לא מצליח להתחמק מן מתקפת החיתוך של סייטר.מרובה נפגע קצת מן החיתוך של סייטר.מרובה מצליח להתאושש מהפגיעה שהוא ספג.מרובה משתמש שוב בנשיכת חרק על סייטר שלך.
NYO HO HO BITCH
ניר
אתה משגר ברקים אל וודא אך מעל הגופה לו מצופיע מגן.אור אומר לך"הוספתי מגן על וודא לפני שבאמת תהרוג אותו.אתה לא תצליח לחדור את המגן הזה.".אתה צועק לחילי צוות ניוטק לחסל את מדינת האדמה אך הם לא מקשיבים לך.אור אומר לך"החילים לא יקשיבו לךל.הם יקשיבו רק לחיל צוות ניוטק מעישהו בדרגה שמעליו.אתה לא שייך לצוות ניוטק.יש לך עוד משהו להגיד לי?"
"תחשבו על זה!" אגיד לאנשי ניוטק
"אתם משועבדים! תפסו אותכם בתור אנשים תמימים כדי לנצל אותכם! אתם חושבים שזה טוב אבל אתם לא רואים שהם סתם מנצלים אתכם, ולא הופכים אתכם לחזקים!, הם סתם שקרנים שמנצלים אותכם!" אגיד ואלך מאחורי גג ואכין טיל ארטיקונו- ואשגר אותו. לאחר שהוא יתפוצץ אלך שוב אל האנשים ואגיד להם: "הם מנסים לפגוע בכם עכשיו- כי אני מספר לכם את האמת!, קומו ותמרדו בהם! תראו שגם לכם יש כוח!" אגיד.
טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.
לוק
ברוך שובך
סינדקוויל רץ במהירות ומצליח להתחמק מן כדור הצל של הונדום.סינדקוויל משתמש בגלגל להבה על הונדום.הוא מתחיל להתגלגל לעבר הונדום ואש מקיף אותו.הוא מתגלגל במהירות רבה לעבר הונדום של טריס.הונדום לא מצליח להתחמק מן גלגל הלהבה של סינדקוויל.הונדום נפגע קשה ולבסוף מתעלף על הזירה. 1 0 לך.טריס מחזיר את הונדום לפוכדור שלו ואומר לך"יפה אתה חזק.עכשיו צא מגמרוטאר לקרב".טריס מוציא אתמגמרוטאר לקרב.
טל
תאיונט לא משיגים פשוט משחקים.תבין יותר שהיה.לא היית צריך להוציא גם אאת שלגון
-----------------
אתה מוציא את שלגון שיעזור לך לשבור את הדלת האדומה.שלגון יוצא החוצה.הוא משתמש בזעם דרקון על הדלת האדומה.זעם הדרקון של שלגוןן פוגע בדלת האדומה וכמעט שובר אותה.הקול ברמקול אומר "אם לא הבנתם אתם רשאים להיכנס למבחן האחרון אתם לא צריכים לפתוח את שני הדלתות האחרות.מספיק דלת אחת לפתוח.אז עכשיו כנסו ובהצלחה במחן האחרון"
ג'ון
טאפיג משתמש בגחלת על מאנקי.3הוא שולח כמות אש גדולה שזה גחלת לעבר מאנקי.מאנקי לא מצליח להתחמק מן הגחלת של טאפיג ונפגע קשה.לאחר מכן טאפיג רץ במהירות לעבר מאנקי.כשהוא קרוב למאנקי הוא משתמש עליו בדחיפה הכי חזקה שלו.גם מזה מאנקי לא מצליח להתחמק.מאנקי מתעלף על האדמה.אתה ניגש לפוכדור של פיצ'ו לוקח אותו ושם אותו אצלך בתיק.
ניר
אנשי צוות ניוטק שומעים את הנאום שאתה נוהם להם אך הם לא עושים כלום.אתה ולך למאוחרי הגג שם אאתה מכין טיל ארטיקונו.אתה משגר אותו לאוויר.טיל הארטיקונו מצליח להקפיא חלק מצוות ניוטק.אור אומר לך"עזוב מלהתאמץ הם לא יקשיבו לך בכול דרך אפשרית שתמצא לך.אתה יכול להמשיך את המסע שלך במחוז המים.וסבהצלחה בהסת שאר המכונים שנותרו לך"
איתי
אתה מתעלם מן פוקימוני החרק שנלחמים זה בזה.אתה מחליט לחפש את מרובה ביער הגדול.מיל אומרת לך"אז אתה מרובה.רק שתדע אני חושבת שהוא נדיר ביער הזה אבל אולי נמצא אותו".אתם מתחילים ללכת ביער הגדול ששרוף ומחפשים אחר מרובה.אתם הולכים והולכים עד שאתם רואים משהו זז ביער.אתה מסתכל מה זה ואתה רואה שזהמרובה קטן מטייל ביער הגדול.
ברוס
אתה מורה לסייטר להשתמש באותו מהלך שהוא השתמש במקודם על מרובה.הוא עף לאוויר ועף לגובה רב.כך סייטר מצליח להתחמק מנשיכת החרק של מרובה.לאחר מכןן סייטר עף מעל מנרובה ומתחיל להסתחרר מעליו ולבלבל אותו.הוא מצליח לבלבל את מרובה בהצלחה.סייטר תוקף בכנף מתכת.הכנפיים שלו הופכות למתכת הוא עף לעבר מרובה ופוגע בו קשה בכנף מתכת.מרובה איכשהו משותק לכמה דקות.
תומר
וויבל קופץ לובה ומשתמש בהתקפה מהירה.הוא מתחיל לזוז במהירות וכך הוא מצליח להתחמק מציפור האמיצה של וורגו.ורגו לא מוותר ותוקף שוב בציפור אמיצה את ויבל.ויבל תוקף בהתקפה מהירה וברסיסי קרח את וורגו.שניהם מתנגשים זה בזה ונוצר מסך עשן.לאחר שמסך העשן נעלם אתה רואה שויבל מעולף וורגו עוד עף.אני מכריזזה"תומר הפסדת.אני מצטערת שהפסדת אך אתה מאמן חזק.אימנת תפוקימונים שלך בחוזקה.אני מציעה לך עוד קצת להתאמן ואז תוכל להביס את הוורגו שלי"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני קופץ ומתאבד.ניר
אנשי צוות ניוטק שומעים את הנאום שאתה נוהם להם אך הם לא עושים כלום.אתה ולך למאוחרי הגג שם אאתה מכין טיל ארטיקונו.אתה משגר אותו לאוויר.טיל הארטיקונו מצליח להקפיא חלק מצוות ניוטק.אור אומר לך"עזוב מלהתאמץ הם לא יקשיבו לך בכול דרך אפשרית שתמצא לך.אתה יכול להמשיך את המסע שלך במחוז המים.וסבהצלחה בהסת שאר המכונים שנותרו לך"
"יופי סייטר!" אומר לסייטר "עכשיו תשתמש בהתקפה מהירה ותחדוף אותו אל מחוץ לזירה!" אומר לסייטר.ברוס
אתה מורה לסייטר להשתמש באותו מהלך שהוא השתמש במקודם על מרובה.הוא עף לאוויר ועף לגובה רב.כך סייטר מצליח להתחמק מנשיכת החרק של מרובה.לאחר מכןן סייטר עף מעל מנרובה ומתחיל להסתחרר מעליו ולבלבל אותו.הוא מצליח לבלבל את מרובה בהצלחה.סייטר תוקף בכנף מתכת.הכנפיים שלו הופכות למתכת הוא עף לעבר מרובה ופוגע בו קשה בכנף מתכת.מרובה איכשהו משותק לכמה דקות.
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)