אני מסתכל על הפוקדור של סטיליקס ומסתכל על שלגון, אני מפסיק לאכול ומחזיר את האוכל לתיק.ניר
אתה עושה מבט המום לשלגון שותפך.אתה מוציא מתוך התיקשלך פוכדור וזורק אותו בתנועה סיבובית אל סטיליקיס.הפוכדור נפתח וממנו יוצא אור אדום שפוגע בסטיליקיס.סטיליקיס נכנכס לפוכדור שזרקת עליו.הפוכדור מתחיל להבהב באור אדום מס' פעמים ואז מפסיק.סטיליקיס נלכד.אתה מחזיר את מדקיפ לפוכדור שלו.אתה מוציא את אקן שיתאמן.מנצ'לקאס מפעיל סופת חול על אקן.אקן עף בסופות החול ונהנה מימנה.אתה יושב על הריצפה ומתחיל לאכול.שלגון ניגש אליך"אני מבין שאתה רוצה את הסיזור שלי.אין בעיה תקבל אותו רק אם תילחם נגדי עם הסטיליקיס שהרגע תפסת.אם תנצח איתו בקרב 1 על 1.אני מביא לך את סיזור שלי ואתה לי את סטיליקיס.מקובל עליך?"שלגון אומר לך.
אני זורק את הפוקדור של סטיליקס לרצפה, ומחכה שסטיליקס יצא.
אני אומר בסוד לשלגון: "יודע מה? אני לא רוצה את סיזור שלך, אני רוצה 2 מתקפות השוות לכסף של המעיל מתכת. זאת אומרת, שאני מבקש שתלמד אותו רעידת אדמה וחפירה, שאתה עושה את זה בקליק. ואחרי זה, אני אלך בחפירה עם סטיליקס לדרך 3 וקצת ושם אני יתפוס לי סיזור, זה נשמע לי מאוד הוגן. וגם אם אתה יכול, תגרום שמאנצ'לקס יאהוב אותי, ואני מוכן להקריב בשביל זה את המתקפה 'זנב ברזל' של סטיליקס."
אני אומר לסטיליקס: "ניב אש על סיזור! ותסתובב כדי שהיה כמו טורנאדו אש, כי הוא יפעיל אגרופי ברזל ויתקוף ראשון!."