Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 203 ראשוןראשון ... 513141516172565115 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה עושה מבט המום לשלגון שותפך.אתה מוציא מתוך התיקשלך פוכדור וזורק אותו בתנועה סיבובית אל סטיליקיס.הפוכדור נפתח וממנו יוצא אור אדום שפוגע בסטיליקיס.סטיליקיס נכנכס לפוכדור שזרקת עליו.הפוכדור מתחיל להבהב באור אדום מס' פעמים ואז מפסיק.סטיליקיס נלכד.אתה מחזיר את מדקיפ לפוכדור שלו.אתה מוציא את אקן שיתאמן.מנצ'לקאס מפעיל סופת חול על אקן.אקן עף בסופות החול ונהנה מימנה.אתה יושב על הריצפה ומתחיל לאכול.שלגון ניגש אליך"אני מבין שאתה רוצה את הסיזור שלי.אין בעיה תקבל אותו רק אם תילחם נגדי עם הסטיליקיס שהרגע תפסת.אם תנצח איתו בקרב 1 על 1.אני מביא לך את סיזור שלי ואתה לי את סטיליקיס.מקובל עליך?"שלגון אומר לך.
    אני מסתכל על הפוקדור של סטיליקס ומסתכל על שלגון, אני מפסיק לאכול ומחזיר את האוכל לתיק.
    אני זורק את הפוקדור של סטיליקס לרצפה, ומחכה שסטיליקס יצא.
    אני אומר בסוד לשלגון: "יודע מה? אני לא רוצה את סיזור שלך, אני רוצה 2 מתקפות השוות לכסף של המעיל מתכת. זאת אומרת, שאני מבקש שתלמד אותו רעידת אדמה וחפירה, שאתה עושה את זה בקליק. ואחרי זה, אני אלך בחפירה עם סטיליקס לדרך 3 וקצת ושם אני יתפוס לי סיזור, זה נשמע לי מאוד הוגן. וגם אם אתה יכול, תגרום שמאנצ'לקס יאהוב אותי, ואני מוכן להקריב בשביל זה את המתקפה 'זנב ברזל' של סטיליקס."
    אני אומר לסטיליקס: "ניב אש על סיזור! ותסתובב כדי שהיה כמו טורנאדו אש, כי הוא יפעיל אגרופי ברזל ויתקוף ראשון!."

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ניר
    אתה זורק את הפוכדור של סטיליקיס.סטיליקיס יוצא מן הפוכדור שלו.סטיליקיס תוקף בניב אש ואז מסתוב ויוצר טורנדו אש.סיזור לא מצליח להתחמק מן טורנדו האש של סטיליקיס.סיזור נפגע מטורנדו האש קשה מאוד."אין בעיה אני מסכים לך.סיזור ציפורן ברזל על סטיליקיס" שלגון אומר סיזור עף אל סטיליקיס במתקפת ציפורן ברזל

תומר
    רוני אומר לך"אז לא שמעת על צוות ניוטק.טוב אני אספר לך עליהם.מנהיג צוות ניוטק הוא לון.מטרת הצוות הוא לתפוס את 3 האגדיים שיצרו את המחוזות ובעזרתם ליצור מחוז שבו הוא ישלוט הוא לבדו.כדי להשיג את 3 הפוקימונים הצוות משיג פוקימונים אגדים אחרים.אומרים שנמצא פה פוקימון אגדי"

ברוס
    אתה שם את אושווט על הכתף הימנית שלך ומתחיל ללכת בדרך 1.כעבור כמה דקות אתה פוגש מולך ב במגבי צעיר שקצת פוןחד מךך

לוקאס
    דודו שומע אותך ואז לא זז כמה דקות.לאחר כמה דקות דודו מסמן בראשו לא.אתה מבין שדודו הוא פוקימון פראי ואין לו מאמן בכלל

איתי
    טורצ'יק משתמש במקפת ניור על טושידו.טורצ'יק מנקר אותו אך נהיה לו פחות נזק בזכות הגנת הברזל שהפעיל קודם.טורצ'יק משתמש בגחלת על טושידו.טושידו מתחמק מזה ואז משתמש בכדור ג'ירו על טורצ'יק שלך

סטיבן
    סניבי משתמש בהצלפת גפן חזק שפוגעת קשה במוקרו.סנייבי רץ אל מוקרו במתקפת דחיפה.מוקרו מתחמק מן הדחפה של סנייבי בקלות.מוקרו מייצר סופת חול.סנייבי נלכד בסופת החול שיצר מוקרו.עכשיו הוא לא רואה כלום בגלל סופת החול
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות 2 צפה בהודעה

תומר
    רוני אומר לך"אז לא שמעת על צוות ניוטק.טוב אני אספר לך עליהם.מנהיג צוות ניוטק הוא לון.מטרת הצוות הוא לתפוס את 3 האגדיים שיצרו את המחוזות ובעזרתם ליצור מחוז שבו הוא ישלוט הוא לבדו.כדי להשיג את 3 הפוקימונים הצוות משיג פוקימונים אגדים אחרים.אומרים שנמצא פה פוקימון אגדי"

"רוני אם יש פה פוקימון אגדי,בוא נחפש אותו רוצה?"אני שואל את רוני.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    סטיבן
    סניבי משתמש בהצלפת גפן חזק שפוגעת קשה במוקרו.סנייבי רץ אל מוקרו במתקפת דחיפה.מוקרו מתחמק מן הדחפה של סנייבי בקלות.מוקרו מייצר סופת חול.סנייבי נלכד בסופת החול שיצר מוקרו.עכשיו הוא לא רואה כלום בגלל סופת החול
    "תירגע סנייבי, אני אוציא אותך משם" אומר לסנייבי בקול מרגיע.
    "תתחיל להצליף לכל עבר עד שאתה מרגיש שפגעת במשהו ותלך לכיוונו" אורה לסנייבי ואתפוס מרחק כדי לא להפגע.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

5. משתמש סופר ספאמר
    ניר
    אתה זורק את הפוכדור של סטיליקיס.סטיליקיס יוצא מן הפוכדור שלו.סטיליקיס תוקף בניב אש ואז מסתוב ויוצר טורנדו אש.סיזור לא מצליח להתחמק מן טורנדו האש של סטיליקיס.סיזור נפגע מטורנדו האש קשה מאוד."אין בעיה אני מסכים לך.סיזור ציפורן ברזל על סטיליקיס" שלגון אומר סיזור עף אל סטיליקיס במתקפת ציפורן ברזל

תומר

ברוס
    אתה שם את אושווט על הכתף הימנית שלך ומתחיל ללכת בדרך 1.כעבור כמה דקות אתה פוגש מולך ב במגבי צעיר שקצת פוןחד מךך

לוקאס
    דודו שומע אותך ואז לא זז כמה דקות.לאחר כמה דקות דודו מסמן בראשו לא.אתה מבין שדודו הוא פוקימון פראי ואין לו מאמן בכלל

איתי
    טורצ'יק משתמש במקפת ניור על טושידו.טורצ'יק מנקר אותו אך נהיה לו פחות נזק בזכות הגנת הברזל שהפעיל קודם.טורצ'יק משתמש בגחלת על טושידו.טושידו מתחמק מזה ואז משתמש בכדור ג'ירו על טורצ'יק שלך

סטיבן
    אני אומר לטורצ'יק לא לחמוק ולתקוף את כדור הג'ירו בגחלת ואז בשריטות

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    איתי
    טורצ'יק לא חומק ותוקף את כדור הג'ירו בגחלת.הגחלת פוגעת כדור הגי'רו אך לא עוצרת אותו.טורצ'יק נפגע מכדור הג'ירו של טושידו.טורצ'יק משתמש בשריטות על טושידו.טושידו נפגע קצת בגל הגנת הברזל שלו.טושידו שולח עלי טער אל טורצ'יק

סטיבן
    אתה מרגיע את סנייבי ותופס מרחק בשביל לא להיפגע.סניבי משתמש בגפן מצליפה בכול שניה בלי הפסקה.הגפן המצליפה פוגעת בו כמה פעמים וגם פוגעת בסופת החול ולבסוף סופת החול נעלמת.וסניבי חופשי אך הוא נפגע קצת מסופת החול ומהצלפת הגפן של עצמו

תומר
    רוני אומר לך"אם צוות ניוטק פה אז רוב הסיכוים שנמצא פה פוקימון אגדי והסוג שלו כנראה סוג קרח.אנ בעד למצוא את הפוקימון האגדי אך עלינו להיזהר מצוות ניוטק אם נפגוש אותם נחסל אותם ושלא יפגעו באגדי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס
    אחייך אל דודו חיוך רחב ואומר לו:"יש מצב שאתה רוצה להיצטרף אליי? אני צריך פוקימון כזה אנרגטי כמוך" אחייך אליו שוב ארים את צימצאר הניח אותו על כתפי ואשאל את דודו את השאלה המכריע,"אתה רוצה להיצטרף אליי ואל צימצאר?"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

8. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    טורצ'יק לא חומק ותוקף את כדור הג'ירו בגחלת.הגחלת פוגעת כדור הגי'רו אך לא עוצרת אותו.טורצ'יק נפגע מכדור הג'ירו של טושידו.טורצ'יק משתמש בשריטות על טושידו.טושידו נפגע קצת בגל הגנת הברזל שלו.טושידו שולח עלי טער אל טורצ'יק

סטיבן
    אתה מרגיע את סנייבי ותופס מרחק בשביל לא להיפגע.סניבי משתמש בגפן מצליפה בכול שניה בלי הפסקה.הגפן המצליפה פוגעת בו כמה פעמים וגם פוגעת בסופת החול ולבסוף סופת החול נעלמת.וסניבי חופשי אך הוא נפגע קצת מסופת החול ומהצלפת הגפן של עצמו

תומר
    רוני אומר לך"אם צוות ניוטק פה אז רוב הסיכוים שנמצא פה פוקימון אגדי והסוג שלו כנראה סוג קרח.אנ בעד למצוא את הפוקימון האגדי אך עלינו להיזהר מצוות ניוטק אם נפגוש אותם נחסל אותם ושלא יפגעו באגדי"
    אני אומר לטורצ'יק לחמוק ואז לתקוף בגחלת ואחר כך לתקוף אותו בניקור

9. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    סטיבן
    "מעולה סנייבי" אהודד אותו נמרצות.
    'מוקרו כבר נראה תשוש, ניתן לסנייבי לתקוף אותו עוד פעם אחת ואז נזרוק עליו פוכדור' אחשוב לעצמי
    "סנייבי, מתקפה אחרונה אז תשתדל לפגוע" אומר לסנייבי "תתפוס את מוקרו עם הגפנים שלך ותטיח אותו על הרצפה בחוזקה" אורה לו.
    לאחר מכן, אני אוציא פוכדור מהתרמיל ואזרוק אותו לעבר מוקרו בתקווה לתפוס אותו.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

10. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][COLOR="Blue"]
    תומר
    אני יגיד לו:"טוב רוני"ואז אחפש איתו את הפוקימון האגדי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

11. משתמש מנוסה
    ניר
    אני מסתכל על סיזור עף על סטיליקס עם ציפורן ברזל, ומתחיל לצחוק.
    אני צוחק על המתקפה העלובה שטסה נגד סטיליקס, אני צוחק על הסיזור המסכן שהולך נגד סטיליקס.
    אני אומר לשלגון: "חבל, מתקפת אס אווירי הייתה יכולה להיות הרבה יותר מהירה, אבל תאמין לי שהסטיליקס שלי חזק... כל מתקפה הוא יכול למנוע." עכשיו סטיליקס: "תפעיל זנב ברזל על הרצפה וקפוץ אפ-מעלה, ומזה קח תנופה לאס הסופי- תפעיל קרן על בזמן שאתה מסתובב בצורה מעגלית, שיצא לך סוג של עיגול מקיף, ורד על סיזור המסכן שאתה מפעיל ניב אש על הצד השני (ללמעלה) ככה שיצא שאתה נופל על סיזור ומעלה אותו למעלה של המתקפה, ואז אתה מפעיל ניב אש שיפוצץ את כל האזור, קפיש?"

אני הולך למאנצ'לקס ואומר: "סופת חול באזור קרב של סיזור וסטיליקס!"
    ואז אני מחייך לשלגון ואומר: "זה היה אתגר חמוד..."

12. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    הארי פוטר מוסיף אותך לרשימת המתנה
    אייס
    צ'יקו מיד מפעיל מסך אור.מסך האור מגן על צ'יקו מכדור הצל של סקיטי.סאלי אומרת"סקיטי רוץ אל צ'יקו ותקוף אותו במהירות עם סטירה כפולה הכי חזקהשלך צא"סקיטי רץ במהירות אל צ'יקו כשהוא מגיע הוא משתמש בסטירה כפולה על צ'יקו.נראה שצ'יקו לא יכול להתחמק מזה

ברוס
    אתה נינכס אל המעבדה אתה מבחין שהמעבדה הרוס.כאילו עברה הוריקן.אתהמבחין בפתק על הריצפה שכתוב עליו"שלום אני ליסה הפוקימון שלי השתגע והרס לי את המעבדה וברח לדרך 1.אז גש לדרך כדי לקבל את התחלתי שלך מימני"

ניר
    אתה שם את גופתו של ארט על סייטר ורץ אל האיש.אז אתה חותך לו את הראש.שלגון מעלים לך את הראששל ארט לבלתי נראה.האיש אומר לך"הנה הפוכדור של מנצ'לקאס.לא תודה אני לא צריך את הראש של הארטי הזה.מה שסיכמנו קיבלת ביי"האיש הולך לדרכו.קיבלת את הפוכדור של מנצ'לקאס
    .

לוק
    אתה מחפשאת הפוכדורשל אנטר ומוצא אותו.לאחר מכן אנטר מוחזר לפוכדור שלו.אתה לוקח את האישה המעולפת איתך.לאחר זמן מה של הליכה אתה מגיע לסוף דרך 1.ומולך נמצא מרכז הפוקימונים ומערת הקרח אלסק.לאן תלך?

כריס
    אתה יוצא מן המרכז לפוקומינים ונכנכס אל סופות המוות.לאחר דקה של הליכה .מישהו ניגש אליך שנראה כך .אומר לך"הי אני בנגו אני השותף שלך למסע.לפני שנמשיך במסע תרצה נגדי קרב 1 על 1.בתור קרב ידידות בינו?"

סטיבן
    סנייבי תוקף בכל הכוח את מאנקי בדחיפה.מאנקי לא מצליח להתחמק מן הדחיפה ונפגע קשה ומובס בקרב.הנער מחזיר את מאנקי והולך לדרכו.

לוקאס
    אתה שמח שהצלת את פוקימוני האש.אתה ארכה להם ברך ואז מרוב עיפות אתה הולך לישון.לאחר שעה של מנוחה אתה מרגיש שמשהו מנקר אותך.אתה פוקח את עיניך ורואה שזה דודו מנקר את גופך

ג'ון
    אתה מצליח להרגיע את פוקאבו מן הרעם של מריפ.פוקאבו מצליח להתחמק מהרעם של מריפ.פוקאבו יורה גחלת על מריפ.מריפ לא מצצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.פוקאבו תוקקף בדחיפה את מריפ.אך מריפ מתחמק מזה.מריפ משתמש בדחיפה על פוקאבו.

תומר
    טרטויג קופץ ושלח הצלפת גפן אל הבור שנמצא בו גיבל.גיבל לא מצליח להתחמק מן הצלפת הגפן ונפגע קשה.גיבל קופץ ויוצא מן הבור.גיבל מרכז כוח בתוכו ותוקף בדראכו מטאור את טרטויג שלך

איתי
    טורצ'יק ופיפלאפ מתחמקים מהתקפות של טוטודיל ואדיש.טורצ'יק משתמש במתקפת ניקור.הוא מנקר את אודיש בחוזקה כך שהוא מפסיד בקרב.פיפלאפ משתמש במתקפת ניקור.הוא מנקר את טוטודיל בחוזקה וכך טוטודיל. מפסיד בקרב.הנער מחזיר אותם לפוכדורים שלהם והולך

אני זורק אותה מול מרכז ואז בודק אם יש עליה עוד דברים ששוווה לקחת ואם כן לוקח לאחר מכן אכנס אל מרכז הפוקימונים וארפא את פוקימוני ואצא אל מערת הקרח

13. היכל התהילה
    אייס
    צ'יקו מתחמק מכדור הצל של סקיטי.צ'יקו רץ אל סקיטי ושורט אותו במתקפת שריטות חזקה ביותר הגורמת לסקיטי להתעלף.סאלי מחזירה את סקיטי לפוכדור שלו.ואומרת לך"אייס נתת קרב טוב ביותר.הצ'יקו שלך חזק מאוד"
    "תודה" אענה "גם הסקיטי שלך מאוד חזק"

14. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה שם את אושווט על הכתף הימנית שלך ומתחיל ללכת בדרך 1.כעבור כמה דקות אתה פוגש מולך ב במגבי צעיר שקצת פוחד ממך
    "וואוו!פוקימון!מעניין מי זה!" אומר ואשלוף את הפוקידע מהתיק שלי.
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    שם: ben

כריס
    באלבאזור משתמש בגפן מצליפה על כול אחד מן הכפילים של איוי.לבסוף באלבאזור פוגע באיוי האימתי עם הצלפת הגפן שלו.בנגו אומר לך"רעיון טוב כריס.איוי חפירה מיד"אריוי שומע בקול בנגו ומשתמש בחפירה ונעלם מהזירה.
    לא הגבתי יומיים כי הייתי חולה
    ----------------------------
    "באלבזור תשאר עירני ותתכונן למתקפה נגדית ברגע שיצא באמצעות דחיפה"

עמוד 15 מתוך 203 ראשוןראשון ... 513141516172565115 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •