Pokemon GO
עמוד 150 מתוך 203 ראשוןראשון ... 50100140148149150151152160200 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,236 עד 2,250 מתוך 3033
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    ג'ון
    אתה שמח שהשגת את הפוקימון שרצית.אתה מודה לטאפיג שלך על העזרה הרבה שהוא נתן לך בקרב.אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו וממשיך ללכת בדרך 1.ללאחר כמה דקות אתה מגיע לסוף דרך 1 ואתה מרגיש קור רציני.מולך אתה רואה מערת קרח ענקית.מולך שלט שכתוב עליו"מערת הקרח אלסק.זהוי מערת קרח שניצן בה למצא פוקימוני קרח רבים.לאחר שתעברו את מערת הקרח אלסק תגיעו לעיר סנוי""
    אני אומר לעצמי: "יופי אולי נמצא פה פוקימון מעניין ואם לא נמצא, תתאמן ונלך ישר למכון הראשון, כדי לנצח את מנהיג המכון".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

2. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס
    אתה מוציא את סניזל לקרב הצללים.צלי מוציא את גנגר שלו לקרב ואומר"קרב הצללים התחיל ברגע זה אין יציאה מן קרב הצללים הזה עד שמישהו יפסיד או ימות".להבות גדולות מתחילות מקפיות ותכם בצורת עיגול.צלי אומר לך"אני לא היה צלי צלוי אתה עומד למות אז תקוף ראשון אם תרצה"
    "קדימה סניזל! בגלל שהוא סוג רוח בא נשתמש בציפורן צל כי זו מתקפת חושך!" אחייך אליו ואפקוד עליו להשתמש בזה,לבנתיים אהפוך גם לסניזל ואעשה את זה כדי ליראות מה קורה דרך גופי
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    גנגר משתמש במהירות בכדור צל על התותח של מגמרוטאר.כדור הצל חוסם את התותח של מגמרוטאר ווחסם את הקרן הסולארית שלו.קרן הסולארית של מגמרוטאר מתפוצצת בתוך גופו.עשן סמיך מכסה את מגמרוטאר ואז נעלם.אתה רואה שמגמרוטאר נפצע קשה מהפיצוץ וחצי מהגוף שלו מכוסה בדם.טריס אומר לך"מה זה נסית להרוג לי את מגמרוטאר שלי.תשלם על זה יוקר.להביור"מגמרוטאר יורה להביור על גנגר.
    'חחח זה עבד טוב משחשבתי' אחשוב לעצמי "גנגר תעלם מאחוריו ואז תגמור איתו בקרן על חושית!"

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    רקע לאיונט

לפני כ5 שנים אנשים מכול 3 המחוזות אומרים שראו פוקימונים מוזרים שאף פעם הם לא ראו במהלך חייהם.לאחר פרק זמן קצר שלושת הפרופסורים התחילו לחקור את זה והם גילו תגליות מדהימות.יוצרים שדומים לפוקימונים וקראו להם יצורים מיוחדים.אנשים רבים ניסו לתפוס את היצורים המיוחדים אך מיעוט הצליח לתפוס אותם.לון גם רצה לתפוס את היצורים המיוחדים ושיעזרו לו בתכונתיו.המדענים של צוות ניוטק גילו עוד תגלית מדהימה.מסתבר שיש אי שבו גרים כול היצורים המיוחדים אך קשה להגיע אליו.לון ואור הצליחו להגיע לאי ושם הם השתלטו על כול האי.כיום צי מהיצורים המיחדים בשליט לון ואנשין.במשך השנים הוקם מכון על האיש.מס' ימים לפני שאתם התחלתם את מסעכם ירח בצבע סגול הופיע מעל האי ואומרים שהוא הקפיא לאבן כול מי שהסתכל בו.
    מטרכם פה היא להגיע לאי.לגלות את התעלמה של הירח הסגול ולהעיף את צוות ניוטק מהאי.
    האיונט יתחיל מחר

לוק
    תענה לה.פ
    גנגר נעלם באורך פלא וכך הוא מצליח להתחמק מהלהביור של מגמרוטאר.לאחר מכן גנגר מופיע אל מאוחרי מגמרוטאר.מגמרוטאר לא שם לב שגנגר מאוחרי.גנגר יורה קרן על חושית לעבר מגמרוטאר.הקרן העל חושית פוגעת במגמרוטאר.מגמרוטאר נופל על הזירה ומתעלף.טריס מחזיר את מגמרוטאר לפוכדור שלו ואומר לך"מה זה?.אתה הראשון הצליח להביס את מגמרוטאר שלי בזמן הכי קצר.נראה שאתה יריב קשוח מאוד.אבל תצליח להסתדר עם הפוקימון האחרון שלי."

לוקאס
    אתה פוקד על סניזל לתקוף בציפורן צל את גנגר.הילה שחורה מקיפה את היד של סניזל.סניזל רץ במהירות לעבר גנגר בציפורן צל שלו.גנגר לא מצליח להתחמק מציפורן הצל של סניזל ונפגע קשה.אתה שם לב שצלי חוטף אותו נזקק כמו שחטף גנגר.צלי אומר לגנגר שלו"גנגר תשתמש ביפנוזה על סניזל שתרדים אותו".גנגר משתמש בהיפנוזה על סניזל.הוא שולח לולאות שעומדות לפגוע בסניזל שלך.

ג'ון
    תענה לה.פ
    אתה מחליט להיכנס למערת הקרח אלסק כדי למצוא פוקימון חדש לצוות ולאמן את הפוקימונים שלך לקרב המכון ה1 שלך.אתה נכנס למערת הקרח אלסק ואז אתה מרגיש קור איימים שוור במערת הקקרח .אתה ממשיך ללכת במערה למרות הקור הכבד שתוקף אותך.לפתע אתה רואה סניזל במערת הקרח אלסק שמתאמן בשיסוע לילה על נטיפי הקרח שבמערה.

בר
    תענה לה.פ
    גיראטינה אומר לך"אם כך אספר לך תסיפור על שלושת מחוזות האופל.הסיפור מתחיל כך:הכול התחיל ששלושת האגדים יצרו 3 מחוזות.אתה מכיר את המחוזות.מחוזות המים האש והעשב.אך מה שאתם בני האנוש לא יודעים.יש עוד 3 מחוזות שנוצרו.מחוז האש האפל.מחוז המים האפל ומחוז העשב האפל.הם כמו יקום מקביל למחוזות.הדרך היחידיה להיכנס למחוזות האפליפ היא למות שעשית עשים רעים.האנשים הרעים נשלחים לשם במקום לגינהום.והדרך היחידיה להגיע ל3 המחוזות האחרים היה הדרך בידיוק הפך.לעשות מעשים טובים.אך זה בלתי אפשרי.אבל זה כן.בן אנוש בשם האבל הצליח איכשהו לחדור מחוזות האופל למחוזות האלו.אם הוא יאחד כוחות עם לון.זה היה סוף 6 המחוזות.עליך וגם לשאר השחקנים במשחק לעצור את לון ואת אבל.אני אתן לך ולשאר כוחות שיעזרו לכם להביס את אבל ואת לון"גיראטינה אומר לך

איתי
    תענה לה.פ
    אתה שמח על תפיסת מרובה.אתה מתחיל לרוץ לעבר העיר בג עם מיל.אחרי כמה שניות אתם מצליחים להגיע לעירבג.אתם משיכים לרוץ בעיר בג עד למרכז לפוקימונים.אתם באים למרכז לפוקימונים ונכנסים אליו.אתה מבקש מהאחות ג'וי להחליף לך את טורצ'יק במרובה.האחות ג'וי מחליפה לך את טורצ'יק במרובה.ואומרת לך"הרשמה לתחרות החרקים נסגרת בעוד 20 דקות"

טל
    תענה לה.פ
    שלגון רץ במהירות ומצליח להתחמק מן הלהביור שהונדום יורה לעברו.לאחר מכן שלגון פותח את הפה שלו ותוקף בזעם דרקון את הונדום.הונדום מנסה להתחמק מזעם הדרקון של שלגון אך הוא לא מצליח.הונדום נפגע קשה מזעם הדרקון של שלגון.טוני אומר לך"כול הכבוד לך טל תמשיך כך". טריס אומר"הונדום תירה כדור צל על שלגון"הונדום מכין כדור צל ואז יורה אותו על שלגון שלך.

ברוס
    לוקאריו מכין במהירות כדור הילה ואזמעיף אותו לעבר הוגייה שמתגלגל לעברו.הוגייה מנסה להתחמק מכדור הילה אך הוא לא מצליח בזה ונפגע.לוקאריו רץ במהירות לעבר הוגייה בציפורן הצל שלו.הוגייה מנסה להתחמק אך הוא שוב נפגע מציפורן הצל של לוקאריו.לינה אומרת להוגייה"זנב רעל על לוקראיו".הוגייה זז במהירות לעבר לטקראיו בזנב הרעל שלו.

אייס
    אתה זורק בביטחון את הפוכדור של צ'יקו החוצה.צ'יקו יוצא החוצה לקרב והוא מוכן להילחם נגד הפוקימון של תום.תום גם הוא זורק פוכדור וממנו יוצא דיגלט.תום אומר לך"תרצה להתחיל בקרכלומר שצ'יקו יתקוף ראשון או שדיגלט שלי יתחיל בקרב?.אני נותן לך תענוג לבחור"

תומר
    אתה שמח שצ'איזארד וסאלאמנס הצלחיו להביס את כול החיילים.אתה אומר כמה מילות עידוד לצ'איזארד ואז מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה רוכב על סאלאמנס לעבר העיר ג'קס.סאלאמנסעף לעבר העיר ג'קס הוא יוצא משחט מדינת האוויר ועף לעבר העיר ג'קס.כעבור כמה דקותת אתם עפים מעל דרך 5 ששם נמצא מלמד התקפות.סאלאמנס ממשיך לעוף ואז נוחת בעיר ג'קס.אתה שם לב שמעל העיר יש ירח.

ניר
    אתה מוציא את סאלאמנס החוצה.סאלאמנסיוצא החוצה ואתה רוכב עליו.סאלאמנס עף לעבר העיר דרקוניה שנמצאת אחרי דרך 5.כעבור כמה דקות סאלאמנס מגיע לעיר דרקרוניה הוא נוחת בפתח העיר דרקוניה.מולך אתה רואה הרבה מבנים גדולים שנמצאים בעיר וכמה פוקימוני דרקון מעופיים מעל העיר.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    רקע לאיונט

לפני כ5 שנים אנשים מכול 3 המחוזות אומרים שראו פוקימונים מוזרים שאף פעם הם לא ראו במהלך חייהם.לאחר פרק זמן קצר שלושת הפרופסורים התחילו לחקור את זה והם גילו תגליות מדהימות.יוצרים שדומים לפוקימונים וקראו להם יצורים מיוחדים.אנשים רבים ניסו לתפוס את היצורים המיוחדים אך מיעוט הצליח לתפוס אותם.לון גם רצה לתפוס את היצורים המיוחדים ושיעזרו לו בתכונתיו.המדענים של צוות ניוטק גילו עוד תגלית מדהימה.מסתבר שיש אי שבו גרים כול היצורים המיוחדים אך קשה להגיע אליו.לון ואור הצליחו להגיע לאי ושם הם השתלטו על כול האי.כיום צי מהיצורים המיחדים בשליט לון ואנשין.במשך השנים הוקם מכון על האיש.מס' ימים לפני שאתם התחלתם את מסעכם ירח בצבע סגול הופיע מעל האי ואומרים שהוא הקפיא לאבן כול מי שהסתכל בו.
    האיונט יתחיל מחר

תומר
    אתה שמח שצ'איזארד וסאלאמנס הצלחיו להביס את כול החיילים.אתה אומר כמה מילות עידוד לצ'איזארד ואז מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה רוכב על סאלאמנס לעבר העיר ג'קס.סאלאמנסעף לעבר העיר ג'קס הוא יוצא משחט מדינת האוויר ועף לעבר העיר ג'קס.כעבור כמה דקותת אתם עפים מעל דרך 5 ששם נמצא מלמד התקפות.סאלאמנס ממשיך לעוף ואז נוחת בעיר ג'קס.אתה שם לב שמעל העיר יש ירח.

[/COLOR]

[/COLOR]

[/COLOR] [/COLOR]
    [/COLOR]
    אני אחזיר את סלאמנס לפוקדור שלו, אכנס למרכז הפוקימונים, אחליף את ראיצ'ו במאנצ'לאקס, ארפא את הפוקימונים שלי ואז אלך למכון.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

לוקאס
    אתה פוקד על סניזל לתקוף בציפורן צל את גנגר.הילה שחורה מקיפה את היד של סניזל.סניזל רץ במהירות לעבר גנגר בציפורן צל שלו.גנגר לא מצליח להתחמק מציפורן הצל של סניזל ונפגע קשה.אתה שם לב שצלי חוטף אותו נזקק כמו שחטף גנגר.צלי אומר לגנגר שלו"גנגר תשתמש ביפנוזה על סניזל שתרדים אותו".גנגר משתמש בהיפנוזה על סניזל.הוא שולח לולאות שעומדות לפגוע בסניזל שלך.

"קדימה סניזל! תשתמש במתקפה מהירה בשביל להתחמק ואז בסישוע לילה הכי חזק שלך עליו! שהוא נרתע מהמתקפה תשתמש בציפורן צל עם שני הידיים!" אחייך אליו ואנסה לעשות את זה גם עם גופי (שהפכתי לסניזל)
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

7. משתמש מנוסה
    רקע לאיונט

האיונט יתחיל מחר

בר
    [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]תענה לה.פ
    גיראטינה אומר לך"אם כך אספר לך תסיפור על שלושת מחוזות האופל.הסיפור מתחיל כך:הכול התחיל ששלושת האגדים יצרו 3 מחוזות.אתה מכיר את המחוזות.מחוזות המים האש והעשב.אך מה שאתם בני האנוש לא יודעים.יש עוד 3 מחוזות שנוצרו.מחוז האש האפל.מחוז המים האפל ומחוז העשב האפל.הם כמו יקום מקביל למחוזות.הדרך היחידיה להיכנס למחוזות האפליפ היא למות שעשית עשים רעים.האנשים הרעים נשלחים לשם במקום לגינהום.והדרך היחידיה להגיע ל3 המחוזות האחרים היה הדרך בידיוק הפך.לעשות מעשים טובים.אך זה בלתי אפשרי.אבל זה כן.בן אנוש בשם האבל הצליח איכשהו לחדור מחוזות האופל למחוזות האלו.אם הוא יאחד כוחות עם לון.זה היה סוף 6 המחוזות.עליך וגם לשאר השחקנים במשחק לעצור את לון ואת אבל.אני אתן לך ולשאר כוחות שיעזרו לכם להביס את אבל ואת לון"גיראטינה אומר לך[COLOR=Blue][B][COLOR=Red][COLOR=DarkOrange][COLOR=SandyBrown][COLOR=Sienna]
    "אני חייב לעצור אותם איך אני יכול להגיע למחוזות האלו בלי לעשות מעשים רעים אני לא רוצה כולכך, אתה יכול לעזור לי להגיע לשם?, אם כן אבצע את המשימה, ורגע איזה כוחות תיתן לי כדי להשלים את המשימה?" אשאל את גיראטינה

8. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    תענה לה.פ
    גנגר נעלם באורך פלא וכך הוא מצליח להתחמק מהלהביור של מגמרוטאר.לאחר מכן גנגר מופיע אל מאוחרי מגמרוטאר.מגמרוטאר לא שם לב שגנגר מאוחרי.גנגר יורה קרן על חושית לעבר מגמרוטאר.הקרן העל חושית פוגעת במגמרוטאר.מגמרוטאר נופל על הזירה ומתעלף.טריס מחזיר את מגמרוטאר לפוכדור שלו ואומר לך"מה זה?.אתה הראשון הצליח להביס את מגמרוטאר שלי בזמן הכי קצר.נראה שאתה יריב קשוח מאוד.אבל תצליח להסתדר עם הפוקימון האחרון שלי."
    "אני בהחלט קשוח אבל יותר מזה, יש לי חוכמת קרב" אומר, אכין כדור מים בידי ואתחיל לשחק איתו

9. משתמש מנוסה
    שם: טל
    רקע לאיונט

האיונט יתחיל מחר
    טל
    תענה לה.פ
    שלגון רץ במהירות ומצליח להתחמק מן הלהביור שהונדום יורה לעברו.לאחר מכן שלגון פותח את הפה שלו ותוקף בזעם דרקון את הונדום.הונדום מנסה להתחמק מזעם הדרקון של שלגון אך הוא לא מצליח.הונדום נפגע קשה מזעם הדרקון של שלגון.טוני אומר לך"כול הכבוד לך טל תמשיך כך". טריס אומר"הונדום תירה כדור צל על שלגון"הונדום מכין כדור צל ואז יורה אותו על שלגון שלך.

עניתי, ותגיד מתי שלגון יתפתח לסאלמנס?...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "שלגון תשתמש בניב אש שיעיף את כדור הצל של הונדום לאחר מכן תשתמש שוב בזעם דרקון!, קדימה בכל הכוח!" אני אומר לשלגון ומנסה לעודד אותו

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

10. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    לוקאריו מכין במהירות כדור הילה ואזמעיף אותו לעבר הוגייה שמתגלגל לעברו.הוגייה מנסה להתחמק מכדור הילה אך הוא לא מצליח בזה ונפגע.לוקאריו רץ במהירות לעבר הוגייה בציפורן הצל שלו.הוגייה מנסה להתחמק אך הוא שוב נפגע מציפורן הצל של לוקאריו.לינה אומרת להוגייה"זנב רעל על לוקראיו".הוגייה זז במהירות לעבר לטקראיו בזנב הרעל שלו.
    "לוקאריו-תשתמש בכדור הילה על הוגייה לפני שהוא מגיע אליך ואז בשבירת לבנים!" אומר ללוקאריו.
    NYO HO HO BITCH

11. היכל התהילה

אייס
    אתה זורק בביטחון את הפוכדור של צ'יקו החוצה.צ'יקו יוצא החוצה לקרב והוא מוכן להילחם נגד הפוקימון של תום.תום גם הוא זורק פוכדור וממנו יוצא דיגלט.תום אומר לך"תרצה להתחיל בקרכלומר שצ'יקו יתקוף ראשון או שדיגלט שלי יתחיל בקרב?.אני נותן לך תענוג לבחור"
    "אוקיי" אענה לו "עלי טער!"
    בזמן שהדיגלט ינסה לעצור את העלים אורה לצ'יקו "גפן מצליפה!"
    אני אקווה שצ'יקו יצליח להטיח את הגפן בדיגלט כשהוא נפגע מעלי הטער.

12. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מוציא את סאלאמנס החוצה.סאלאמנסיוצא החוצה ואתה רוכב עליו.סאלאמנס עף לעבר העיר דרקוניה שנמצאת אחרי דרך 5.כעבור כמה דקות סאלאמנס מגיע לעיר דרקרוניה הוא נוחת בפתח העיר דרקוניה.מולך אתה רואה הרבה מבנים גדולים שנמצאים בעיר וכמה פוקימוני דרקון מעופיים מעל העיר.
    אני הולך לחנות וקונה 15 אולטרה בול (3000$) ואז הולך לקנות טלקסופ (40$ מקס')
    אחרי שאני קונה טלסקופ, אני מחפש בשמיים פלייגון, הופך את הרובה שלי לרובה משתק דרקונים, שם את הטלסקופ על הרובה כדי שהיה כאילו כוונת, ויורה בפלייגון בכנף כדי שאתרסק ואוכל לתפוס אותו.
    אעוף מהר עם החליפה שלי למקום שבו הוא נמצא ואשגר לשם 3 פוקימונים-
    .שיפטרי עם כוח הסיבולת הרב והמהיר
    . מאמאסווין מסוג הקרח
    . סאלמנס מסוג הדרקון

13. משתמש סופר ספאמר
    רקע לאיונט

האיונט יתחיל מחר

לוק
    תענה לה.פ

לוקאס

ג'ון
    תענה לה.פ
    אתה מחליט להיכנס למערת הקרח אלסק כדי למצוא פוקימון חדש לצוות ולאמן את הפוקימונים שלך לקרב המכון ה1 שלך.אתה נכנס למערת הקרח אלסק ואז אתה מרגיש קור איימים שוור במערת הקקרח .אתה ממשיך ללכת במערה למרות הקור הכבד שתוקף אותך.לפתע אתה רואה סניזל במערת הקרח אלסק שמתאמן בשיסוע לילה על נטיפי הקרח שבמערה.

בר
    תענה לה.פ
    גיראטינה אומר לך"אם כך אספר לך תסיפור על שלושת מחוזות האופל.הסיפור מתחיל כך:הכול התחיל ששלושת האגדים יצרו 3 מחוזות.אתה מכיר את המחוזות.מחוזות המים האש והעשב.אך מה שאתם בני האנוש לא יודעים.יש עוד 3 מחוזות שנוצרו.מחוז האש האפל.מחוז המים האפל ומחוז העשב האפל.הם כמו יקום מקביל למחוזות.הדרך היחידיה להיכנס למחוזות האפליפ היא למות שעשית עשים רעים.האנשים הרעים נשלחים לשם במקום לגינהום.והדרך היחידיה להגיע ל3 המחוזות האחרים היה הדרך בידיוק הפך.לעשות מעשים טובים.אך זה בלתי אפשרי.אבל זה כן.בן אנוש בשם האבל הצליח איכשהו לחדור מחוזות האופל למחוזות האלו.אם הוא יאחד כוחות עם לון.זה היה סוף 6 המחוזות.עליך וגם לשאר השחקנים במשחק לעצור את לון ואת אבל.אני אתן לך ולשאר כוחות שיעזרו לכם להביס את אבל ואת לון"גיראטינה אומר לך

איתי
    תענה לה.פ
    אתה שמח על תפיסת מרובה.אתה מתחיל לרוץ לעבר העיר בג עם מיל.אחרי כמה שניות אתם מצליחים להגיע לעירבג.אתם משיכים לרוץ בעיר בג עד למרכז לפוקימונים.אתם באים למרכז לפוקימונים ונכנסים אליו.אתה מבקש מהאחות ג'וי להחליף לך את טורצ'יק במרובה.האחות ג'וי מחליפה לך את טורצ'יק במרובה.ואומרת לך"הרשמה לתחרות החרקים נסגרת בעוד 20 דקות"

טל
    תענה לה.פ

ברוס

אייס

תומר

ניר

אני אומר לאחות ג'וי ''בסדר'' ואומר למיל ''את גם משתתפת בתחרות נכון?''

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    האיונט מתחיל
    חלקכם בקרבות נגד מישהו באמצע אז הקרב יפסק ותחרו אליו אחרי האיונט.מי שלא ענה לי על האיונט שיענה לי
    איתי
    מיל אומרת לך"איתי לא אני רוצה להיות בדרכך בתחרות ואני אמרתי לך גם אני מאמנת פוקימוני קרח.אז אני לא אשתתף בתחרות לפוקימוני חרק.אז לא אבל בהצלחה לך".פתאום אתה רואה שכול מה שסביבך קפא במקום חוץ מימך ומיל.אתה מרגיש שהפווקידע שלך מצלצל אתה לוחץ על המתג ענה ומולך מופיע מסך ובמסך מופיע הפרופסור ליסה.ליסה אומרת לך"איתי ומיל אתם צריכים להגיע בדחיפות למעבדה שלי.מסוק מגיע אליכם הוא יאסוף אותכם ויביא אותכם אלי.נתראה אצלי".ליסה מנתקת את השיחה ואתם שומעים רעש של מסוק נוחת לפני מרכז הפוקימונים

ניר
    אתה הולך לחנות של העיר דרקוניה וקונה משם 15 אלוטרה בולים וטלסקופ.אתה יוצא מהחנות הופך את הרובה שלך לרובה צליפם ומציד אותו על הטלסקופ.אתה מחפש בשמיי העיר פליגון ומוצאו אותו.אתה יורה בו ופליגון מתרסק לידך.אתה מוציא את שיפטרי,מאמאסוין ואת סאלאמנס החוצה.פתאום אתה רואה שכול מה שסביבך קפא במקום .אתה מרגיש שהפווקידע שלך מצלצל אתה לוחץ על המתג ענה ומולך מופיע מסך ובמסך מופיעה הפרופסור ליסה.ליסה אומרת לך"ניר אתהצריך להגיע בדחיפות למעבדה שלי.מסוק מגיע אליך הוא יאסוף אותך ויביא אותך אלי.נתראה אצלי".ליסה מנתקת את השיחה ואתה שומע רעש של מסוק נוחת לפניך.

אייס
    בחרת להתחיל את האיונט אחרי המכון אם תשנה את עתך תגיד לי
    צ'יקו תוקף בעלי טער את דיגלט.דיגלחט מנסה להתחמק מן העלי הטער של צ'יקו.אך צ'יקו משתמש בגפן מצליפה ומצילף את כול עלי הטער שלו בדיגלט.דיגלט לא מצליח להתחמק מן עלי הטער והגפן המצליפה של צ'יקו.דיגלט נפגע קשה.תום אומר לדיגלט שלו"דיגלט תשתמש בפצצת בוץ על צ'יקו".דיגלט מכין פצצות בוץ ואז מעיף את כולם לעבר צ'יקו.נראה שצ'יקו עומד להיפגע.

ברוס
    לוקראיו משגר כדור הילה לעבר זנב הרעל של הוגייה.כדור הילה פוגע בזנב הרעל של הוגיה ומנטרל אותו.הוגייה נפגע צת מכדור הילה של לוטקראיו.לוקראיו רץ לעבר הוגייה בשבירת לבנים.הוגייה מתחיל לזוז במהירות ומצליח להתחמק משבירת הלבנים של לוקראיו.פתאום אתה רואה שכול מה שסביבך קפא במקום .אתה מרגיש שהפווקידע שלך מצלצל אתה לוחץ על המתג ענה ומולך מופיע מסך ובמסך מופיעה הפרופסור ליסה.ליסה אומרת לך"ברוס אתה צריך להגיע בדחיפות למעבדה שלי.מסוק מגיע אליך הוא יאסוף אותך ויביא אותך אלי.נתראה אצלי".ליסה מנתקת את השיחה ואתה שומע רעש של מסוק נוחת מחוץ למכון.

טל
    כנראה באיונט
    שלגון משתמש בניב אש על כדור הצל של הונדום.בכות ניב האש הוא מצליח להעיף את כדור הצל לעבר הונדום.הונדום מצליח להתחמק מכדור הצל של עצמו.לאחר מכן שלגון רץ במהירות לעבר הונדום בזעם דרקון.הונדום רץ בזריזות ומתחמק מהזעם הדרקון של שלגון.פתאום כל מה שסביבך קופא חוץ מימך ומטוני.אתה מרגיש שהפוקידע שלך מצלצל.אתה לוחץ על המתג ענה ומולך מופיע מסך ובמסך מופיע פרופסור אוק.אוק אומר לך"טל וטוני אתם צרייכים להגיע בדחיפות למעבדה שלי.מסוק מגיע אליכם הוא יאסוף אותכם ויביא אותכם אלי.נתראה אצלי".אוק מנתק את השיחה ואתה רואה מסוק נכנס לתוך הבנין ומחכה לך לטוני.

לוק
    טריס אומר לך"אתה צודק אך הפוקימון האחרון שלי יביס את הפוקימונים שלך.".אתה מכין כדור מים ומשחק אתו.פתאום כול מה שסביבך קופא חוץ מימך ומהשותף שלך.אתה מרגיש שהפוקידע שלך מצלצל.אתה לוחץ על המתג ענה ומולך מופיע מסך ובמסך מופיע פרופסור אוק.אוק אומר לך"לוק ושותפך אתם צרייכים להגיע בדחיפות למעבדה שלי.מסוק מגיע אליכם הוא יאסוף אותכם ויביא אותכם אלי.נתראה אצלי".אוק מנתק את השיחה ואתה רואה מסוק נכנס לתוך הבנין ומחכה לך לשותף.

בר
    גיראינה אומר לך"אתה לא צריך להיכנס למחוזות האופל הסכנה לא שם אלה בעלמך.עכשיו תקבל את כוחות הפלדה.איתם אתה יכול להפוך כול דבר שאתה נוגע בו לפלדה וגם את הגוף שלך.אני יחזיר אותך למחוז שלך".קיבלת את כוח הפלדה.פלש אור מולך מופיע ואתה נמצא בדרך 2 במחוז העשב.פתאום אתה רואה שכול מה שסביבך קפא במקום .אתה מרגיש שהפווקידע שלך מצלצל אתה לוחץ על המתג ענה ומולך מופיע מסך ובמסך מופיעה הפרופסור בירץ''. ביר'ץ אומר לך"בר אתה צריך להגיע בדחיפות למעבדה שלי.מסוק מגיע אליך הוא יאסוף אותך ויביא אותך אלי.נתראה אצלי".בירץ' מנתק את השיחה ואתה שומע רעש של מסוק נוחת מולך.

לוקאס
    סניזל משתמש בהתקפה מהירה והוא זז במהירות ומתחמק מהיפנוזה של גנגר.לאחר מכן סניזל רץ לעבר גנגר ומשתמש עליו בשיסוע לילה.גנגר לא מצליח להתחמק ונפגע.פתאום כול מה שסביבך קופא חוץ מימך .אתה מרגיש שהפוקידע שלך מצלצל.אתה לוחץ על המתג ענה ומולך מופיע מסך ובמסך מופיע פרופסור אוק.אוק אומר לך"לוקאס אתה צרייך להגיע בדחיפות למעבדה שלי.מסוק מגיע אליך הוא יאסוף אותך ויביא אותך אלי.נתראה אצלי".אוק מנתק את השיחה ואתה רואה מסוק נכנס לתוך הבנין ומחכה לך

תומר
    אתה מחזיר את סאלאמנס לפוכדור שלו ואז הולך למרכז לפוקימונים שם אתה מחליף את ראיצ'ו במנצ'לקאס.אתה הולך למכון ופתאום כול מה שסביבך קופא חוץ מימך .אתה מרגיש שהפוקידע שלך מצלצל.אתה לוחץ על המתג ענה ומולך מופיע מסך ובמסך מופיע פרופסור אוק.אוק אומר לך"לוקאס אתה צרייך להגיע בדחיפות למעבדה שלי.מסוק מגיע אליך הוא יאסוף אותך ויביא אותך אלי.נתראה אצלי".אוק מנתק את השיחה ואתה רואה מסוק נוחת מולך ומחכה לך
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    לוקראיו משגר כדור הילה לעבר זנב הרעל של הוגייה.כדור הילה פוגע בזנב הרעל של הוגיה ומנטרל אותו.הוגייה נפגע צת מכדור הילה של לוטקראיו.לוקראיו רץ לעבר הוגייה בשבירת לבנים.הוגייה מתחיל לזוז במהירות ומצליח להתחמק משבירת הלבנים של לוקראיו.פתאום אתה רואה שכול מה שסביבך קפא במקום .אתה מרגיש שהפווקידע שלך מצלצל אתה לוחץ על המתג ענה ומולך מופיע מסך ובמסך מופיעה הפרופסור ליסה.ליסה אומרת לך"ברוס אתה צריך להגיע בדחיפות למעבדה שלי.מסוק מגיע אליך הוא יאסוף אותך ויביא אותך אלי.נתראה אצלי".ליסה מנתקת את השיחה ואתה שומע רעש של מסוק נוחת מחוץ למכון.
    אני אחזיר את לוקאריו לפוכדור ואלך למסוק מחוץ למכון.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 150 מתוך 203 ראשוןראשון ... 50100140148149150151152160200 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •