Pokemon GO
עמוד 151 מתוך 203 ראשוןראשון ... 51101141149150151152153161201 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,251 עד 2,265 מתוך 3033
  1. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה הולך לחנות של העיר דרקוניה וקונה משם 15 אלוטרה בולים וטלסקופ.אתה יוצא מהחנות הופך את הרובה שלך לרובה צליפם ומציד אותו על הטלסקופ.אתה מחפש בשמיי העיר פליגון ומוצאו אותו.אתה יורה בו ופליגון מתרסק לידך.אתה מוציא את שיפטרי,מאמאסוין ואת סאלאמנס החוצה.פתאום אתה רואה שכול מה שסביבך קפא במקום .אתה מרגיש שהפווקידע שלך מצלצל אתה לוחץ על המתג ענה ומולך מופיע מסך ובמסך מופיעה הפרופסור ליסה.ליסה אומרת לך"ניר אתהצריך להגיע בדחיפות למעבדה שלי.מסוק מגיע אליך הוא יאסוף אותך ויביא אותך אלי.נתראה אצלי".ליסה מנתקת את השיחה ואתה שומע רעש של מסוק נוחת לפניך.

אני אומר למאמאסווין: "קרן קרח" לסאלמנס "דראכו מטאור" ולשיפטרי: "סופת עלים."
    אני מחכה שפלייגון לא יוכל להלחם יותר מסט ההתקפות הזה ואז אזרוק עליו אולטרה בול כדי לתפוס אותו- עד שאצליח...

לאחר מכן אעוף עם החליפה שלי ליד המסוק כדי לייבש אותו.. (ואמשיך במסלול שלו)

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    [SIZE="4"][B][COLOR="Red"]תומר
    אתה מחזיר את סאלאמנס לפוכדור שלו ואז הולך למרכז לפוקימונים שם אתה מחליף את ראיצ'ו במנצ'לקאס.אתה הולך למכון ופתאום כול מה שסביבך קופא חוץ מימך .אתה מרגיש שהפוקידע שלך מצלצל.אתה לוחץ על המתג ענה ומולך מופיע מסך ובמסך מופיע פרופסור אוק.אוק אומר לך"לוקאס אתה צרייך להגיע בדחיפות למעבדה שלי.מסוק מגיע אליך הוא יאסוף אותך ויביא אותך אלי.נתראה אצלי".אוק מנתק את השיחה ואתה רואה מסוק נוחת מולך ומחכה לך
    למה כתבת לוקאס בתגובה שלי?
    ----------------------
    אני אכנס למסוק בלי בעיות אבל קצת בחשש.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. היכל התהילה
    אייס
    בחרת להתחיל את האיונט אחרי המכון אם תשנה את עתך תגיד לי
    צ'יקו תוקף בעלי טער את דיגלט.דיגלחט מנסה להתחמק מן העלי הטער של צ'יקו.אך צ'יקו משתמש בגפן מצליפה ומצילף את כול עלי הטער שלו בדיגלט.דיגלט לא מצליח להתחמק מן עלי הטער והגפן המצליפה של צ'יקו.דיגלט נפגע קשה.תום אומר לדיגלט שלו"דיגלט תשתמש בפצצת בוץ על צ'יקו".דיגלט מכין פצצות בוץ ואז מעיף את כולם לעבר צ'יקו.נראה שצ'יקו עומד להיפגע.
    "מסך אור!" אורה לו "תשתמש בעלה קסום!"
    ---
    אני לא בטוח שהוא למד עלה קסום, אבל יש מתקפה שהוא למד ולא עדכנת..

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אייס
    נדמה לי שצ'יקו יודע עלים קסומים
    צ'יקו מקשיב לך ומשתמש במסך אור שיגן עליו מפצצות הבוץ של דיגלט.מסך אור מופיע על צ'יקו והמסך חוסם את פצצות הבוץ שדיגלט שולח לעברו.לאחר מכן צ'יקו משתמש בעלים קסומים על דיגלט.הוא שולח הרבה עלים מעופפים לער דיגלט.דיגלט מנסה להתחמק מהם אך הוא לא מצליח ונפגע קשה.תום אומר לדיגלט שלו"דיגלט חפירה עכשיו תהיה בתוך הבור".דיגלט משתמש בחפירה הוא חפר בור ונכנס אליו.

תומר
    אופס
    תומר אתה נכנס למסוק ואז המסוק מתחיל לעוף לעבר המעבדה של פרופסור אוק.כעבור 10 דקות המסוק נוחת לפני המעבדה של פרופסור אוק.אתה פותח את דלת המעבדה של פרופסור אוק ושם אתה רואה את אוק ליד המחשב שלו.אוק אומר לך"טובקראתי לך לכאן כי יש לי משימה חשובה שעליך לבצע אותה.עליך קודם להגיע לאי המיוחד שבו גרים הפוקימונים המיוחדים ולהעיף משם את צוות ניוטק ולגלות למה הירח בצבע סגול שם.לך למעבורת שנמצאת בעיר ומשם תגיע לאי המיוחד".

ניר
    מאמאסווין תוקף בקרן קרח,סאלאמנס בדראכו מטאור ושיפטרי בסופת עלים את פליגון.המכות מביסות את פליגון לחלוטין.אתה זורק עליו אלטרה בול.האולטרה בול פוגע בפליגון ולוכד אותו.הפוכדור משתגר למעבדת הפרופפסור.אתה מחזיר את 3 הפוכדורים שלך ועולה למסוק.תוך 10 דקות אתה מגיע למעבדה של פרופסור ליסה.
    אתה פותח את דלת המעבדה של פרופסור ליסה ושם אתה רואה את ליסה ליד המחשב שלה.ליסה אומרת לך"טוב קראתי לך לכאן כי יש לי משימה חשובה שעליך לבצע אותה.עליך קודם להגיע לאי המיוחד שבו גרים הפוקימונים המיוחדים ולהעיף משם את צוות ניוטק ולגלות למה הירח בצבע סגול שם.לך למעבורת שנמצאת בעיר ומשם תגיע לאי המיוחד".

ברוס
    אתה מחזיר את לוקראיו לפוכדור שלו ויוצא מן המכון.אתה עולה על המסוק.
    תוך 10 דקות אתה מגיע למעבדה של פרופסור ליסה.אתה פותח את דלת המעבדה של פרופסור ליסה ושם אתה רואה את ליסה ליד המחשב שלה.ליסה אומרת לך"טוב קראתי לך לכאן כי יש לי משימה חשובה שעליך לבצע אותה.עליך קודם להגיע לאי המיוחד שבו גרים הפוקימונים המיוחדים ולהעיף משם את צוות ניוטק ולגלות למה הירח בצבע סגול שם.לך למעבורת שנמצאת בעיר ומשם תגיע לאי המיוחד".
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    תומר
    אופס
    תומר אתה נכנס למסוק ואז המסוק מתחיל לעוף לעבר המעבדה של פרופסור אוק.כעבור 10 דקות המסוק נוחת לפני המעבדה של פרופסור אוק.אתה פותח את דלת המעבדה של פרופסור אוק ושם אתה רואה את אוק ליד המחשב שלו.אוק אומר לך"טובקראתי לך לכאן כי יש לי משימה חשובה שעליך לבצע אותה.עליך קודם להגיע לאי המיוחד שבו גרים הפוקימונים המיוחדים ולהעיף משם את צוות ניוטק ולגלות למה הירח בצבע סגול שם.לך למעבורת שנמצאת בעיר ומשם תגיע לאי המיוחד".

[/COLOR]
    "אתה מתכוון לעיר ג'קס?אם כן הייתי שם ויכולתי לבדוק את זה כבר!"אומר לפרופסור כמו ילד קטן ואז העוף לאי המיוחד.

6. משתמש מנוסה
    שם: טל
    האיונט מתחיל
    חלקכם בקרבות נגד מישהו באמצע אז הקרב יפסק ותחרו אליו אחרי האיונט.מי שלא ענה לי על האיונט שיענה לי
    טל
    כנראה באיונט
    שלגון משתמש בניב אש על כדור הצל של הונדום.בכות ניב האש הוא מצליח להעיף את כדור הצל לעבר הונדום.הונדום מצליח להתחמק מכדור הצל של עצמו.לאחר מכן שלגון רץ במהירות לעבר הונדום בזעם דרקון.הונדום רץ בזריזות ומתחמק מהזעם הדרקון של שלגון.פתאום כל מה שסביבך קופא חוץ מימך ומטוני.אתה מרגיש שהפוקידע שלך מצלצל.אתה לוחץ על המתג ענה ומולך מופיע מסך ובמסך מופיע פרופסור אוק.אוק אומר לך"טל וטוני אתם צרייכים להגיע בדחיפות למעבדה שלי.מסוק מגיע אליכם הוא יאסוף אותכם ויביא אותכם אלי.נתראה אצלי".אוק מנתק את השיחה ואתה רואה מסוק נכנס לתוך הבנין ומחכה לך לטוני.
    "מגניב! יאלה בוא נלך" אני אומר לטוני ורץ לעבר המסוק,
    "שלגון תחזור!" אני נזכר ששחכתי את שלגון ומחזיר אותו לפוקדור וממשיך לרוץ.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

7. משתמש מנוסה
    ניר
    מאמאסווין תוקף בקרן קרח,סאלאמנס בדראכו מטאור ושיפטרי בסופת עלים את פליגון.המכות מביסות את פליגון לחלוטין.אתה זורק עליו אלטרה בול.האולטרה בול פוגע בפליגון ולוכד אותו.הפוכדור משתגר למעבדת הפרופפסור.אתה מחזיר את 3 הפוכדורים שלך ועולה למסוק.תוך 10 דקות אתה מגיע למעבדה של פרופסור ליסה.אתה פותח את דלת המעבדה של פרופסור ליסה ושם אתה רואה את ליסה ליד המחשב שלה.ליסה אומרת לך"טוב קראתי לך לכאן כי יש לי משימה חשובה שעליך לבצע אותה.עליך קודם להגיע לאי המיוחד שבו גרים הפוקימונים המיוחדים ולהעיף משם את צוות ניוטק ולגלות למה הירח בצבע סגול שם.לך למעבורת שנמצאת בעיר ומשם תגיע לאי המיוחד".
    אני הולך למרכז הפוקימונים, מחליף את סאלמנס בפלייגון והולך למפקדה ומשם לאי

8. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    טריס אומר לך"אתה צודק אך הפוקימון האחרון שלי יביס את הפוקימונים שלך.".אתה מכין כדור מים ומשחק אתו.פתאום כול מה שסביבך קופא חוץ מימך ומהשותף שלך.אתה מרגיש שהפוקידע שלך מצלצל.אתה לוחץ על המתג ענה ומולך מופיע מסך ובמסך מופיע פרופסור אוק.אוק אומר לך"לוק ושותפך אתם צרייכים להגיע בדחיפות למעבדה שלי.מסוק מגיע אליכם הוא יאסוף אותכם ויביא אותכם אלי.נתראה אצלי".אוק מנתק את השיחה ואתה רואה מסוק נכנס לתוך הבנין ומחכה לך לשותף.
    "רק רגע" אני אומר ואז שובא את טריס ואת כל הפוקדורים שלו ועולה על המסוק

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוק
    אסור לגנוב
    לוק אתה נכנס למסוק ואז המסוק מתחיל לעוף לעבר המעבדה של פרופסור אוק.כעבור 10 דקות המסוק נוחת לפני המעבדה של פרופסור אוק.אתה פותח את דלת המעבדה של פרופסור אוק ושם אתה רואה את אוק ליד המחשב שלו.אוק אומר לך"טוב קראתי לך לכאן כי יש לי משימה חשובה שעליך לבצע אותה.עליך קודם להגיע לאי המיוחד שבו גרים הפוקימונים המיוחדים ולהעיף משם את צוות ניוטק ולגלות למה הירח בצבע סגול שם.לך למעבורת שנמצאת בעיר ומשם תגיע לאי המיוחד".

ניר
    אתה הולך למרכז לפוקימונים של העיר שם אתה מחליף את סאלאמנס בפליגון שלך.אתה הולך למעבורת של העיר.תוך 5דקות אתה מגיע למעבורת ומשם אתה קונה כרטיס לספינה.אתה רואה שיש לך עוד כמה דקות עד שהספינה תעגון.לאחר 5 דקות הספינה עוגנת ואתה עוה עליה ביחד עם מאות מאמנים צעירים בידיוק כמוך.הקפטן של האוניה אומר"עוד חצי שעה נגיע עד אז תוכלו להילחם נגד מאמנים אחרים.לדוג פוקימונים מים או סתם לנוח".

טל
    אתה מחזיר את שלגון שלך לפוכדור שלו.אתה וטוני עולים על המסוק.המסוק מתחיל לעוף לעבר מעבדת פרופסור אוק.תוך 10 דקות המסוק מגיע למעבדה של פרופסור אוק.אתה וטוני פותח יםאת דלת המעבדה של פרופסור אוק ושם אתם רואים את אוק ליד המחשב שלו.אוק אומר לכם"טוב קראתי לכם לכאן כי יש לי משימה חשובה שעליך לבצע אותה.עליך קודם להגיע לאי המיוחד שבו גרים הפוקימונים המיוחדים ולהעיף משם את צוות ניוטק ולגלות למה הירח בצבע סגול שם.לך למעבורת שנמצאת בעיר ומשם תגיע לאי המיוחד".

תומר
    אוק אומר לך"לא המעבורת נמצאת פה נמצאת בעיר לא רחוק מהעבדה שלי.לאי המיוחד תוכל להגיע רק באמצעות ספינה עם פוקימונים מעופים לא תצליח.יש שדה מגנטי שלא נותן לעוף לפוקימונים המעופפים כשהנם עפים לאי המיוחד".אתה יוצא מהמעבדה והולך למעבורת.שם אתה קונה כרטיס ועולה על הספינה.הקפטן אומר"עוד חצי שעה נגיע עד אז תוכלו להילחם נגד מאמנים אחרים.לדוג פוקימונים מים או סתם לנוח".
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש סופר ספאמר
    האיונט מתחיל
    חלקכם בקרבות נגד מישהו באמצע אז הקרב יפסק ותחרו אליו אחרי האיונט.מי שלא ענה לי על האיונט שיענה לי
    איתי
    מיל אומרת לך"איתי לא אני רוצה להיות בדרכך בתחרות ואני אמרתי לך גם אני מאמנת פוקימוני קרח.אז אני לא אשתתף בתחרות לפוקימוני חרק.אז לא אבל בהצלחה לך".פתאום אתה רואה שכול מה שסביבך קפא במקום חוץ מימך ומיל.אתה מרגיש שהפווקידע שלך מצלצל אתה לוחץ על המתג ענה ומולך מופיע מסך ובמסך מופיע הפרופסור ליסה.ליסה אומרת לך"איתי ומיל אתם צריכים להגיע בדחיפות למעבדה שלי.מסוק מגיע אליכם הוא יאסוף אותכם ויביא אותכם אלי.נתראה אצלי".ליסה מנתקת את השיחה ואתם שומעים רעש של מסוק נוחת לפני מרכז הפוקימונים

ניר
    אתה הולך לחנות של העיר דרקוניה וקונה משם 15 אלוטרה בולים וטלסקופ.אתה יוצא מהחנות הופך את הרובה שלך לרובה צליפם ומציד אותו על הטלסקופ.אתה מחפש בשמיי העיר פליגון ומוצאו אותו.אתה יורה בו ופליגון מתרסק לידך.אתה מוציא את שיפטרי,מאמאסוין ואת סאלאמנס החוצה.פתאום אתה רואה שכול מה שסביבך קפא במקום .אתה מרגיש שהפווקידע שלך מצלצל אתה לוחץ על המתג ענה ומולך מופיע מסך ובמסך מופיעה הפרופסור ליסה.ליסה אומרת לך"ניר אתהצריך להגיע בדחיפות למעבדה שלי.מסוק מגיע אליך הוא יאסוף אותך ויביא אותך אלי.נתראה אצלי".ליסה מנתקת את השיחה ואתה שומע רעש של מסוק נוחת לפניך.

אייס
    בחרת להתחיל את האיונט אחרי המכון אם תשנה את עתך תגיד לי
    צ'יקו תוקף בעלי טער את דיגלט.דיגלחט מנסה להתחמק מן העלי הטער של צ'יקו.אך צ'יקו משתמש בגפן מצליפה ומצילף את כול עלי הטער שלו בדיגלט.דיגלט לא מצליח להתחמק מן עלי הטער והגפן המצליפה של צ'יקו.דיגלט נפגע קשה.תום אומר לדיגלט שלו"דיגלט תשתמש בפצצת בוץ על צ'יקו".דיגלט מכין פצצות בוץ ואז מעיף את כולם לעבר צ'יקו.נראה שצ'יקו עומד להיפגע.

ברוס
    לוקראיו משגר כדור הילה לעבר זנב הרעל של הוגייה.כדור הילה פוגע בזנב הרעל של הוגיה ומנטרל אותו.הוגייה נפגע צת מכדור הילה של לוטקראיו.לוקראיו רץ לעבר הוגייה בשבירת לבנים.הוגייה מתחיל לזוז במהירות ומצליח להתחמק משבירת הלבנים של לוקראיו.פתאום אתה רואה שכול מה שסביבך קפא במקום .אתה מרגיש שהפווקידע שלך מצלצל אתה לוחץ על המתג ענה ומולך מופיע מסך ובמסך מופיעה הפרופסור ליסה.ליסה אומרת לך"ברוס אתה צריך להגיע בדחיפות למעבדה שלי.מסוק מגיע אליך הוא יאסוף אותך ויביא אותך אלי.נתראה אצלי".ליסה מנתקת את השיחה ואתה שומע רעש של מסוק נוחת מחוץ למכון.

טל
    כנראה באיונט
    שלגון משתמש בניב אש על כדור הצל של הונדום.בכות ניב האש הוא מצליח להעיף את כדור הצל לעבר הונדום.הונדום מצליח להתחמק מכדור הצל של עצמו.לאחר מכן שלגון רץ במהירות לעבר הונדום בזעם דרקון.הונדום רץ בזריזות ומתחמק מהזעם הדרקון של שלגון.פתאום כל מה שסביבך קופא חוץ מימך ומטוני.אתה מרגיש שהפוקידע שלך מצלצל.אתה לוחץ על המתג ענה ומולך מופיע מסך ובמסך מופיע פרופסור אוק.אוק אומר לך"טל וטוני אתם צרייכים להגיע בדחיפות למעבדה שלי.מסוק מגיע אליכם הוא יאסוף אותכם ויביא אותכם אלי.נתראה אצלי".אוק מנתק את השיחה ואתה רואה מסוק נכנס לתוך הבנין ומחכה לך לטוני.

לוק
    טריס אומר לך"אתה צודק אך הפוקימון האחרון שלי יביס את הפוקימונים שלך.".אתה מכין כדור מים ומשחק אתו.פתאום כול מה שסביבך קופא חוץ מימך ומהשותף שלך.אתה מרגיש שהפוקידע שלך מצלצל.אתה לוחץ על המתג ענה ומולך מופיע מסך ובמסך מופיע פרופסור אוק.אוק אומר לך"לוק ושותפך אתם צרייכים להגיע בדחיפות למעבדה שלי.מסוק מגיע אליכם הוא יאסוף אותכם ויביא אותכם אלי.נתראה אצלי".אוק מנתק את השיחה ואתה רואה מסוק נכנס לתוך הבנין ומחכה לך לשותף.

בר
    גיראינה אומר לך"אתה לא צריך להיכנס למחוזות האופל הסכנה לא שם אלה בעלמך.עכשיו תקבל את כוחות הפלדה.איתם אתה יכול להפוך כול דבר שאתה נוגע בו לפלדה וגם את הגוף שלך.אני יחזיר אותך למחוז שלך".קיבלת את כוח הפלדה.פלש אור מולך מופיע ואתה נמצא בדרך 2 במחוז העשב.פתאום אתה רואה שכול מה שסביבך קפא במקום .אתה מרגיש שהפווקידע שלך מצלצל אתה לוחץ על המתג ענה ומולך מופיע מסך ובמסך מופיעה הפרופסור בירץ''. ביר'ץ אומר לך"בר אתה צריך להגיע בדחיפות למעבדה שלי.מסוק מגיע אליך הוא יאסוף אותך ויביא אותך אלי.נתראה אצלי".בירץ' מנתק את השיחה ואתה שומע רעש של מסוק נוחת מולך.

לוקאס
    סניזל משתמש בהתקפה מהירה והוא זז במהירות ומתחמק מהיפנוזה של גנגר.לאחר מכן סניזל רץ לעבר גנגר ומשתמש עליו בשיסוע לילה.גנגר לא מצליח להתחמק ונפגע.פתאום כול מה שסביבך קופא חוץ מימך .אתה מרגיש שהפוקידע שלך מצלצל.אתה לוחץ על המתג ענה ומולך מופיע מסך ובמסך מופיע פרופסור אוק.אוק אומר לך"לוקאס אתה צרייך להגיע בדחיפות למעבדה שלי.מסוק מגיע אליך הוא יאסוף אותך ויביא אותך אלי.נתראה אצלי".אוק מנתק את השיחה ואתה רואה מסוק נכנס לתוך הבנין ומחכה לך

תומר
    אתה מחזיר את סאלאמנס לפוכדור שלו ואז הולך למרכז לפוקימונים שם אתה מחליף את ראיצ'ו במנצ'לקאס.אתה הולך למכון ופתאום כול מה שסביבך קופא חוץ מימך .אתה מרגיש שהפוקידע שלך מצלצל.אתה לוחץ על המתג ענה ומולך מופיע מסך ובמסך מופיע פרופסור אוק.אוק אומר לך"לוקאס אתה צרייך להגיע בדחיפות למעבדה שלי.מסוק מגיע אליך הוא יאסוף אותך ויביא אותך אלי.נתראה אצלי".אוק מנתק את השיחה ואתה רואה מסוק נוחת מולך ומחכה לך
    אני אומר למיל ''קדימה בואי נלך למעבדה'' ואני תופס לה ביד רגורר אותה משם

11. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Red"]
    תומר
    אוק אומר לך"לא המעבורת נמצאת פה נמצאת בעיר לא רחוק מהעבדה שלי.לאי המיוחד תוכל להגיע רק באמצעות ספינה עם פוקימונים מעופים לא תצליח.יש שדה מגנטי שלא נותן לעוף לפוקימונים המעופפים כשהנם עפים לאי המיוחד".אתה יוצא מהמעבדה והולך למעבורת.שם אתה קונה כרטיס ועולה על הספינה.הקפטן אומר"עוד חצי שעה נגיע עד אז תוכלו להילחם נגד מאמנים אחרים.לדוג פוקימונים מים או סתם לנוח".
    אני אדוג בתוך הים ואחפש פוקימונים טובים לתפיסה בים.

12. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    אסור לגנוב
    לוק אתה נכנס למסוק ואז המסוק מתחיל לעוף לעבר המעבדה של פרופסור אוק.כעבור 10 דקות המסוק נוחת לפני המעבדה של פרופסור אוק.אתה פותח את דלת המעבדה של פרופסור אוק ושם אתה רואה את אוק ליד המחשב שלו.אוק אומר לך"טוב קראתי לך לכאן כי יש לי משימה חשובה שעליך לבצע אותה.עליך קודם להגיע לאי המיוחד שבו גרים הפוקימונים המיוחדים ולהעיף משם את צוות ניוטק ולגלות למה הירח בצבע סגול שם.לך למעבורת שנמצאת בעיר ומשם תגיע לאי המיוחד".

ניר
    אתה הולך למרכז לפוקימונים של העיר שם אתה מחליף את סאלאמנס בפליגון שלך.אתה הולך למעבורת של העיר.תוך 5דקות אתה מגיע למעבורת ומשם אתה קונה כרטיס לספינה.אתה רואה שיש לך עוד כמה דקות עד שהספינה תעגון.לאחר 5 דקות הספינה עוגנת ואתה עוה עליה ביחד עם מאות מאמנים צעירים בידיוק כמוך.הקפטן של האוניה אומר"עוד חצי שעה נגיע עד אז תוכלו להילחם נגד מאמנים אחרים.לדוג פוקימונים מים או סתם לנוח".

טל
    אתה מחזיר את שלגון שלך לפוכדור שלו.אתה וטוני עולים על המסוק.המסוק מתחיל לעוף לעבר מעבדת פרופסור אוק.תוך 10 דקות המסוק מגיע למעבדה של פרופסור אוק.אתה וטוני פותח יםאת דלת המעבדה של פרופסור אוק ושם אתם רואים את אוק ליד המחשב שלו.אוק אומר לכם"טוב קראתי לכם לכאן כי יש לי משימה חשובה שעליך לבצע אותה.עליך קודם להגיע לאי המיוחד שבו גרים הפוקימונים המיוחדים ולהעיף משם את צוות ניוטק ולגלות למה הירח בצבע סגול שם.לך למעבורת שנמצאת בעיר ומשם תגיע לאי המיוחד".

תומר
    רק שברתי לו את הפוקדורים ואני לא אקבל את הכוחות של גריאטינה?
    ---------------------------------------------------------
    "טוב המפקד!" אומר ואוציא את פוקימוני שנצדיע לו "איך אני מגיע לשם המפקד?"

13. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טל
    "אין בעיה פרופסור!" אני אומר לו ועולה למעבורת,
    ' מעניין איזה פוקימונים יש באי הזה ' אני חושב לעצמי.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

14. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אתה מחזיר את לוקראיו לפוכדור שלו ויוצא מן המכון.אתה עולה על המסוק.תוך 10 דקות אתה מגיע למעבדה של פרופסור ליסה.אתה פותח את דלת המעבדה של פרופסור ליסה ושם אתה רואה את ליסה ליד המחשב שלה.ליסה אומרת לך"טוב קראתי לך לכאן כי יש לי משימה חשובה שעליך לבצע אותה.עליך קודם להגיע לאי המיוחד שבו גרים הפוקימונים המיוחדים ולהעיף משם את צוות ניוטק ולגלות למה הירח בצבע סגול שם.לך למעבורת שנמצאת בעיר ומשם תגיע לאי המיוחד".
    "טוב,תודה ליסה על ההוראות.אצור איתך קשר כשאגיע לאי!" אומר לליסה וארוץ אל המעבורת.
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    ניר

אני לוקח חכה, זורק אותה למים ומחכה לאמפוליון...

עמוד 151 מתוך 203 ראשוןראשון ... 51101141149150151152153161201 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •