Pokemon GO
עמוד 152 מתוך 203 ראשוןראשון ... 52102142150151152153154162202 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,266 עד 2,280 מתוך 3033
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ניר
    אתה מחליט לדוג פוקימוני מים.אתה משווט בספינה אחר חכה שתעזור לך לדוג.אתה רואה דוכן לחכות בחינם.אתה לוקח את החכות והלך לדוג איתה.אתה שם את הפתיון על הקרס וזורק למים.אתה מחליט לחכות עד שפוקימון מים יתפוס את הפיתיון.לאחר 5דקות אתה מרגיש שמשהו מושך לך את החכה.אתה מושך במהירות ומנסה להוציא את המשוך.לבסוף אתה מצליח להוציא ואתה רואה שמצאת לך סטריו קטן .

ברוס
    סאתה מודהה ליסה על הוראות שהיא נתנה לך.אתה יוצא מהמעבדה והולך למערבות שנמצאת בעיר.אחרי 5דקות של הליכה אתה מגיע למעבורת.אתה עולה על הספינה שתובייל אותך לאי.אתה רואה שיש מלא מאמנים כמוך שנמצאים בספינה.הספינה מתחילה לשוט לה לעבר האי המיוחד.הקפטן של הספינה אומר"הספינה תגיע ליעד עוד חצי שעה עד אז אתם תוכלו להילחם נגד מאמנים אחרים,לדוג פוקימונים או סתם לנוח על הספינה"

טל
    אתה וטוני יוצאים המעבדה של פרופסור אוק והולכים יש לכיוון המעבורת.לאחר 5דקות של הליכה אתם מגיעים למעבורת.אתם עולים על הספינה שתובייל אותך לאי.אתה רואה שיש מלא מאמנים כמוך שנמצאים בספינה.הספינה מתחילה לשוט לה לעבר האי המיוחד.הקפטן של הספינה אומר"הספינה תגיע ליעד עוד חצי שעה עד אז אתם תוכלו להילחם נגד מאמנים אחרים,לדוג פוקימונים או סתם לנוח על הספינה"

לוק
    אז לא הבנתי נכון בקרוב תקבל.תזכיר לי איך קוראים לשותף שלך?
    אתה מוציא את הפוקימונים שלך החוצה.הפוקימונים שלך ואתה מצדעים לאוק.אוק אומר לך"תודה על הכבוד.כדי להגיע לאי המיוחד עליך להגיע למעבורת שנמצאת פה בעיר.זמן הליכה למעבורת 5דקות.ושם במעבורת אתה עולה לספינה שמויבלה לאי.יש שם רק ספינה אחת אז קל למצוא אותה.שים לב שאי אפשר להגיע לאי דרך תעופה"

תומר
    אתה מחליט לדוג פוקימוני מים.אתה משווט בספינה אחר חכה שתעזור לך לדוג.אתה רואה דוכן לחכות בחינם.אתה לוקח את החכות והלך לדוג איתה.אתה שם את הפתיון על הקרס וזורק למים.אתה מחליט לחכות עד שפוקימון מים יתפוס את הפיתיון.לאחר כמה דקות אתה מרגיש שהחכה שלך זזה אתה מושך את החכה ואתה רואה שדגת פיבאס ועליו שוכן הורסי קטן ומפוחד מימך.

איתי
    אתה גורר את מיל ומביא אותה למסוק.שניכם עולים למסוק.המסוק מתחיל לעוף לעבר מעבדתה של ליסה.כעבור 10 דקות המסוק נוחת מול המעבדה של פרופסור ליסה.אתה ומיל יורדים מהמסוק ונכנסים למעבדה.3במעבדה אתם רואים את ליסה מול המחשב שלה.היא רואה שהגעתם והיא ניגשת אליכם ואומרת לכם"טוב קראתי לכם לכאן כי יש לי משימה חשובה שעליך לבצע אותה.עליך קודם להגיע לאי המיוחד שבו גרים הפוקימונים המיוחדים ולהעיף משם את צוות ניוטק ולגלות למה הירח בצבע סגול שם.לך למעבורת שנמצאת בעיר ומשם תגיע לאי המיוחד".
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מחליט לדוג פוקימוני מים.אתה משווט בספינה אחר חכה שתעזור לך לדוג.אתה רואה דוכן לחכות בחינם.אתה לוקח את החכות והלך לדוג איתה.אתה שם את הפתיון על הקרס וזורק למים.אתה מחליט לחכות עד שפוקימון מים יתפוס את הפיתיון.לאחר 5דקות אתה מרגיש שמשהו מושך לך את החכה.אתה מושך במהירות ומנסה להוציא את המשוך.לבסוף אתה מצליח להוציא ואתה רואה שמצאת לך סטריו קטן .
    אני משחרר את החכה, ומשגר ברק לים כדי לחשמל את סטריו..
    אמשיך לזרוק את החכה.

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוק
    אתה מוציא את הפוקימונים שלך החוצה.הפוקימונים שלך ואתה מצדעים לאוק.אוק אומר לך"תודה על הכבוד.כדי להגיע לאי המיוחד עליך להגיע למעבורת שנמצאת פה בעיר.זמן הליכה למעבורת 5דקות.ושם במעבורת אתה עולה לספינה שמויבלה לאי.יש שם רק ספינה אחת אז קל למצוא אותה.שים לב שאי אפשר להגיע לאי דרך תעופה"
    לא יודע... תקרא לו ריק
    -----------------
    אני הולך למעבורת ומחכה שנגיע לאי

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוק
    אז אקרא לו ריק
    אתה וריק יוצאים מן המעבדה של פרופסור אוק והולכים למעבורת.לאחר 5 דקות אתם מגיעים למעבורת.במעבורת אתם קונים כטיסים לספינה.ולאחר דקה אתם ועוד מלא מאמנים עולים על הספינה שמובילה לאי המיוחד.הספינה מתחילה לשוט לעבר היעד שלה ואז הקפטן מתחיל לאמור""הספינה תגיע ליעד עוד חצי שעה עד אז אתם תוכלו להילחם נגד מאמנים אחרים,לדוג פוקימונים או סתם לנוח על הספינה".ריק אומר לך"מה תרצה לעשות על הספינה עד שנגיע לאי?"

ניר
    אתה משחחר את סטריו מהחכה שלך ואז משליך אותו למים.במהירות אתה משגר ברק לתוך המים.הברק מחשמל את השטח הקרוב לספינה.בנוסף הברק גם מחשמל כמה וקימונים ביניהם סטאריו,פיפלאפ,סטארמי,ומג'יקראפ. אתה זורק שוב את החכשה לך לים ומחכה שפוקימון יתפוס את החכה שלך.לאחר כמה דקות אתה מרגיש שפוקימון תפס תחכה.אתה מושך תחכה ורואה שפילאפ תפס את הפיתיון.מאמין שנראה כך ניגש אליך ואומר לך"תרצה נגדי קרב 1 על"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה משחחר את סטריו מהחכה שלך ואז משליך אותו למים.במהירות אתה משגר ברק לתוך המים.הברק מחשמל את השטח הקרוב לספינה.בנוסף הברק גם מחשמל כמה וקימונים ביניהם סטאריו,פיפלאפ,סטארמי,ומג'יקראפ. אתה זורק שוב את החכשה לך לים ומחכה שפוקימון יתפוס את החכה שלך.לאחר כמה דקות אתה מרגיש שפוקימון תפס תחכה.אתה מושך תחכה ורואה שפילאפ תפס את הפיתיון.מאמין שנראה כך ניגש אליך ואומר לך"תרצה נגדי קרב 1 על"

אני שולח ברק על פיפלאפ ומשחרר אותו לים...
    לאחר מכן אני אומר למאמן: "בסדר, אבל תוציא את הפוקימון שלך." ואחכה שהוא יוציא אותו

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    תומר
    אתה מחליט לדוג פוקימוני מים.אתה משווט בספינה אחר חכה שתעזור לך לדוג.אתה רואה דוכן לחכות בחינם.אתה לוקח את החכות והלך לדוג איתה.אתה שם את הפתיון על הקרס וזורק למים.אתה מחליט לחכות עד שפוקימון מים יתפוס את הפיתיון.לאחר כמה דקות אתה מרגיש שהחכה שלך זזה אתה מושך את החכה ואתה רואה שדגת פיבאס ועליו שוכן הורסי קטן ומפוחד מימך.

אני אתפוס את הורסי בעזרת ידי ואז אזרוק עליו אולטרה בול כדי שהוא יתפס.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

7. משתמש סופר ספאמר
    ניר

ברוס
    סאתה מודהה ליסה על הוראות שהיא נתנה לך.אתה יוצא מהמעבדה והולך למערבות שנמצאת בעיר.אחרי 5דקות של הליכה אתה מגיע למעבורת.אתה עולה על הספינה שתובייל אותך לאי.אתה רואה שיש מלא מאמנים כמוך שנמצאים בספינה.הספינה מתחילה לשוט לה לעבר האי המיוחד.הקפטן של הספינה אומר"הספינה תגיע ליעד עוד חצי שעה עד אז אתם תוכלו להילחם נגד מאמנים אחרים,לדוג פוקימונים או סתם לנוח על הספינה"

טל
    אתה וטוני יוצאים המעבדה של פרופסור אוק והולכים יש לכיוון המעבורת.לאחר 5דקות של הליכה אתם מגיעים למעבורת.אתם עולים על הספינה שתובייל אותך לאי.אתה רואה שיש מלא מאמנים כמוך שנמצאים בספינה.הספינה מתחילה לשוט לה לעבר האי המיוחד.הקפטן של הספינה אומר"הספינה תגיע ליעד עוד חצי שעה עד אז אתם תוכלו להילחם נגד מאמנים אחרים,לדוג פוקימונים או סתם לנוח על הספינה"

לוק

תומר

איתי
    אתה גורר את מיל ומביא אותה למסוק.שניכם עולים למסוק.המסוק מתחיל לעוף לעבר מעבדתה של ליסה.כעבור 10 דקות המסוק נוחת מול המעבדה של פרופסור ליסה.אתה ומיל יורדים מהמסוק ונכנסים למעבדה.3במעבדה אתם רואים את ליסה מול המחשב שלה.היא רואה שהגעתם והיא ניגשת אליכם ואומרת לכם"טוב קראתי לכם לכאן כי יש לי משימה חשובה שעליך לבצע אותה.עליך קודם להגיע לאי המיוחד שבו גרים הפוקימונים המיוחדים ולהעיף משם את צוות ניוטק ולגלות למה הירח בצבע סגול שם.לך למעבורת שנמצאת בעיר ומשם תגיע לאי המיוחד".
    אני אומר לה ''בסדר'' אבל איך אנחנו אמורים להגיע לאי?

8. היכל התהילה
    אייס
    נדמה לי שצ'יקו יודע עלים קסומים
    צ'יקו מקשיב לך ומשתמש במסך אור שיגן עליו מפצצות הבוץ של דיגלט.מסך אור מופיע על צ'יקו והמסך חוסם את פצצות הבוץ שדיגלט שולח לעברו.לאחר מכן צ'יקו משתמש בעלים קסומים על דיגלט.הוא שולח הרבה עלים מעופפים לער דיגלט.דיגלט מנסה להתחמק מהם אך הוא לא מצליח ונפגע קשה.תום אומר לדיגלט שלו"דיגלט חפירה עכשיו תהיה בתוך הבור".דיגלט משתמש בחפירה הוא חפר בור ונכנס אליו.
    גם לי, תעדכן..
    ---
    "גפן מצליפה!" אורה לציקו להשתמש במתקפה לתוך הבור של דיגלט

9. מנהל פורום ספורט לשעבר

ג'ון
    תענה לה.פ
    אתה מחליט להיכנס למערת הקרח אלסק כדי למצוא פוקימון חדש לצוות ולאמן את הפוקימונים שלך לקרב המכון ה1 שלך.אתה נכנס למערת הקרח אלסק ואז אתה מרגיש קור איימים שוור במערת הקקרח .אתה ממשיך ללכת במערה למרות הקור הכבד שתוקף אותך.לפתע אתה רואה סניזל במערת הקרח אלסק שמתאמן בשיסוע לילה על נטיפי הקרח שבמערה.
    אני אומר לעצמי: "יופי אני רוצה סניזל ואז נוכל להתקדם אל המכון הראשון ונוכל לנצח את המנהיג המכון הראשון", אני מוציא את טאפיג לקרב מול סניזל.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

10. משתמש מנוסה
    בר
    גיראינה אומר לך"אתה לא צריך להיכנס למחוזות האופל הסכנה לא שם אלה בעלמך.עכשיו תקבל את כוחות הפלדה.איתם אתה יכול להפוך כול דבר שאתה נוגע בו לפלדה וגם את הגוף שלך.אני יחזיר אותך למחוז שלך".קיבלת את כוח הפלדה.פלש אור מולך מופיע ואתה נמצא בדרך 2 במחוז העשב.פתאום אתה רואה שכול מה שסביבך קפא במקום .אתה מרגיש שהפווקידע שלך מצלצל אתה לוחץ על המתג ענה ומולך מופיע מסך ובמסך מופיעה הפרופסור בירץ''. ביר'ץ אומר לך"בר אתה צריך להגיע בדחיפות למעבדה שלי.מסוק מגיע אליך הוא יאסוף אותך ויביא אותך אלי.נתראה אצלי".בירץ' מנתק את השיחה ואתה שומע רעש של מסוק נוחת מולך.
    "כנראה זה משהו ממש חשוב אני חייב להגיע לשם בדחיפות, כדי שהמסוק יראה אותי" אחשוב לעצמי וההפוך לפלדה בכל גופי ואנופף בידי כדי שיראה אותו שאני מסנוור

11. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    לוקאס
    סניזל משתמש בהתקפה מהירה והוא זז במהירות ומתחמק מהיפנוזה של גנגר.לאחר מכן סניזל רץ לעבר גנגר ומשתמש עליו בשיסוע לילה.גנגר לא מצליח להתחמק ונפגע.פתאום כול מה שסביבך קופא חוץ מימך .אתה מרגיש שהפוקידע שלך מצלצל.אתה לוחץ על המתג ענה ומולך מופיע מסך ובמסך מופיע פרופסור אוק.אוק אומר לך"לוקאס אתה צרייך להגיע בדחיפות למעבדה שלי.מסוק מגיע אליך הוא יאסוף אותך ויביא אותך אלי.נתראה אצלי".אוק מנתק את השיחה ואתה רואה מסוק נכנס לתוך הבנין ומחכה לך
    "אוקיי! אני בא!" אומר ואכנס אל האליקופטר,אחזיר את סניזל אל הפוקדור ואומר:"ביי ביי צלי צלוי!" אחייך אליו ואירק אליו :P. אהפוך לדיטו ואחכה את פרצופו מתדהמה.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

12. משתמש מנוסה
    שם: טל

טל

".
    ' לא יזיק לשלגון שלי אימון, אולי הוא יתפתח לסאלמנס ואז כבר אהיה לי יותר קל להביס את הצוות... ' אני חושב לעצמי בראש,
    " היי מישהו פה רוצה קרב?" אקרא בקול גדול ואחכה להיענות מצד מאמנים.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוקאס
    אתה מחזיר את סניזל לפוכדור שלו ואז עולה במסוק.המסוק מתחיל לעוף לעבר המעבדה של פרופסור אוק.במסוק אתה הופך לדיטו ומשנה את צורת לצלי.לאחר 10 דקות המסוק נוחת מול המעבדה של פרופסור אוק.אתתה חוזר לצורה האנושית שלך ונכנס למבעדה.פרופסור אוק יושב מול המחשב שלו ורואה שנכנסת.הוא ניגש אליךך ואומר לך"טוב קראתי לך לכאן כי יש לי משימה חשובה שעליך לבצע אותה.עליך קודם להגיע לאי המיוחד שבו גרים הפוקימונים המיוחדים ולהעיף משם את צוות ניוטק ולגלות למה הירח בצבע סגול שם.לך למעבורת שנמצאת בעיר ומשם תגיע לאי המיוחד מבין?".

בר
    אתה הופך לפלדה וכך הטייס של המסוק רואה אותך.אתה עולה על המסוק.המסוק מתחיל לעוף לעבר המבעדה של פרופסור בירץ'.לאחר 10 דקות של טיסה המסוק נוחת מול המעבדה של בירץ'.אתה נכנס למעבבדה שלו ורואה שבירץ' מול המחשב שלו.הוא רואה אותך וניגש אליך ואומר לך"
    טוב קראתי לך לכאן כי יש לי משימה חשובה שעליך לבצע אותה.עליך קודם להגיע לאי המיוחד שבו גרים הפוקימונים המיוחדים ולהעיף משם את צוות ניוטק ולגלות למה הירח בצבע סגול שם.לך למעבורת שנמצאת בעיר ומשם תגיע לאי המיוחד מבין?".

ג'ון
    אתה מחליט ללכוד את הסניזל הפראי שאתה רואה מולך.אתה מוציא את טאפיג מחוץ לפוכדור שלו .טאפיג יוצא מהפוכדור שלו.סניזל מבין שטטאפיג הולך להילחם נגד והוא יתקוף ראשון לפני שיקרה לו משהו.סניזל מתחיל לרוץ לעבר טאפיג במתקפת שיסוע לילה.טאפיג מנסה להתחמק מהשיסוע לילה והוא מצליח בזה.סנניזל משתמש ברסיסי קרח ומעיף אותם לעבר טאפיג.

אייס
    צ'יקו משתמש בגפן מצליפה.מוציא 2 גפנים מן הגוף שלו ושוולח אותם לבור של דיגלט.הגפנים פוגעות בדיגלט בזמן שהוא נמצא בבור שלו.דיגלט נפגע קשה.דיגלט קופץ ויוצא מן הבור שלו עם פגיעות מהגפן המצצליפה של צ'יקו.תום אומר לדיגלט"סוקר פונץ' על צ'יקו שלו".דיגלט זז במהירות ותוקף את צ'יקו בסוקר פונץ' החזק שלו.נראה שצ'יקו עומד להיפגע מזה.

איתי
    ליסה אומרת לך"אני אסביר לך שוב.בעיר הזאת לא רחוק מהמעבדה שלי נמצאת מעבורת ששם נמצאת ספינה.הספינה שיש שם מובילה אנשים לאי המיוחד שו אתה אמור להגיע .רק שתדעע אם תעוף על פוקימון מעופף לא תצליח להגיע לאי רק על ידי ספינה בים.אזאיתי הבנת איך להגיע לשם או שלהסביר לך שוב?"

תומר
    אתה תופס את הורסי בעזרת הידיים שלך ואז זורק עליו אלוטרה בול.האולטרה בול נכנס ואור אדום מקיף אותו.הורסי נכנס לתוך הפוכדור.אולטרה בול מתחיל לזוז ולזוז ואז נעצר.לכדת הורסי.ניגש אליך מאמן שנראה כך ואומר לך"הי תרצה נגדי קרב 1על 1 של פוקימונים עדשהספינה תגיע לאי.זה יעביר לנו תזמן ויאמן את הפוקימונים שלנו.אזאתה מעוניין?"

ניר
    אתה שולח ברק אל פיפלאפ הברק פוגע בפיפלאפ ומעף אותו ואזאתה משליח אותו לים.המאמן אומר לך"למה אתה מתעלל בפיפלאפ.שמי ג'יסון ומה שמך?.טוב אני יוציא את הפוקימון שלי ראשון צא ריהורן שלי לקרב." ג'סון זורק פוכדור לאוויר ומימנו יוצא ריהורן שלו ואז הוא אומר לך"טוב הגיע הזמן שלך להוציא את הפוקימון שלך.אז יאלה תוציא"

טל
    אתה חושב על להילחם עם שלגון שלך כי אולי הוא יתפתח לך באחד הקרבות.אתה קורא למאמנים בסיפון לבוא להילחם נגדך.5 מאמנים נענים לאתגר שלך.1 שנראה כך אומר לך"תילחם בי". מאמן 2 שנראה כךאומר לך"תילחם נגדי אני אתן לך קרב קשה". מאמן 3 שנראה כךאומר לך"תילחם נגדי תנצח בקלות אותי". מאמן 4שנראה כך אומר לך"אם תנצח אותי תזכה בכסף". מאמן 5 שנראה כךאומר לך"אני נלחם עםפיקאצ'ו שלי".

נערך לאחרונה על ידי monster, 02-27-2011 בשעה 10:19 PM

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][/COLOR][COLOR=Red]תומר
    אתה תופס את הורסי בעזרת הידיים שלך ואז זורק עליו אלוטרה בול.האולטרה בול נכנס ואור אדום מקיף אותו.הורסי נכנס לתוך הפוכדור.אולטרה בול מתחיל לזוז ולזוז ואז נעצר.לכדת הורסי.ניגש אליך מאמן שנראה כך ואומר לך"הי תרצה נגדי קרב 1על 1 של פוקימונים עדשהספינה תגיע לאי.זה יעביר לנו תזמן ויאמן את הפוקימונים שלנו.אזאתה מעוניין?"[COLOR=Green]
    "לא אכפת לי ממש"אומר לילד ואז אוציא את ראלטס ואגיד לו:"תתכונן לקרב שלך נגד הפוקימון של הילד הזה"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

15. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    אני אנוח על הספינה ואחכה עד שנגיע לאי.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 152 מתוך 203 ראשוןראשון ... 52102142150151152153154162202 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •