"מאמאסווין" אגיד ואוציא את מאמאסוויןניר
אתה שולח ברק אל פיפלאפ הברק פוגע בפיפלאפ ומעף אותו ואזאתה משליח אותו לים.המאמן אומר לך"למה אתה מתעלל בפיפלאפ.שמי ג'יסון ומה שמך?.טוב אני יוציא את הפוקימון שלי ראשון צא ריהורן שלי לקרב." ג'סון זורק פוכדור לאוויר ומימנו יוצא ריהורן שלו ואז הוא אומר לך"טוב הגיע הזמן שלך להוציא את הפוקימון שלך.אז יאלה תוציא"
"קרן קרח.. אחר כך רסיסי קרח." אגיד בקול ואשלח את משרטופ לים ואגיד לו: "תחפש אמפוליון.. אם תצליח תזוכה בפרס."
אני אדוג פוקמונים" אומר לריק ואלך לחפש סופר רודלוק
אז אקרא לו ריק
אתה וריק יוצאים מן המעבדה של פרופסור אוק והולכים למעבורת.לאחר 5 דקות אתם מגיעים למעבורת.במעבורת אתם קונים כטיסים לספינה.ולאחר דקה אתם ועוד מלא מאמנים עולים על הספינה שמובילה לאי המיוחד.הספינה מתחילה לשוט לעבר היעד שלה ואז הקפטן מתחיל לאמור""הספינה תגיע ליעד עוד חצי שעה עד אז אתם תוכלו להילחם נגד מאמנים אחרים,לדוג פוקימונים או סתם לנוח על הספינה".ריק אומר לך"מה תרצה לעשות על הספינה עד שנגיע לאי?"
ג'ון
טאפיג מצליח להתחמק מן רסיסי הקרח שסניזל שולח לעברו.לאחר מכן טאפיג רץ במערת הקרח לעבר סניזל שהוא קרוב לסניזל הוא שולח לעברו גוש אש גדול ורב עוצמה.סניזל לא מצליח להתחמק מן הגחלת של טאפיג ונפגע קשה.לאחר מכן טאפיג במהירות נוגח בסניזל בעוצמה הכי גבוה.סניזל לא מספיק להתחמק מן הדחיפה של טאפיג ושוב נפגע.סניזל כבר תשוש מהקרב נגד טאפיג
אייס
צ'יקו מנשתמש במסך אור שיבלום הסוקר פונץ' של דיגלט.מסך אור מופיע ומגן על צ'יקו.סוקר פונץ' פוגע במסך אור ושובר אותו אך המסך מצליח להעצור את המתקפה של דיגלט לפני שצ'יקו נפגע.צ'יקו משתמש בעלי טער על דיגלט.הוא ממעיף הרבה עלי טער לכיוון דיגלט.דיגלט לא מצליח להתחמק מכול עלי הטער שלח צ'יו ונפגע קשה.דיגלט כבר תשוש והקרב עומד להיגמר.
לוק
אתה מחליט לדוג פוקימונים.אתה וריק הולכים ומחפשים חכה.אתם מוצאים על סיפון האוניה חנות לחכות בחינם.בין החכות אתה מוצא את סופר רוד.אתה לוקח את הסופר רוד והולך איתה עם רוק לקצה הסיפון.אתה שם על הקרס פיתיון ואז זורק תקרס למים.לאחר כמה דקות אתה מרגיש שמישהו תפס תפיתיון אה מושך תחכה ומוציא את פוקימון המים שתפס את הפיתיון.תפסתמנטין בחכה.
איתי
אתה ומיל יוצאים מהמעבדה של פרופסור ליסה והולכים למעבורת שבקצה העיר.לאחר 5 דקות אתם מגיעים למעבורת.שם אתם כונים כרטיסים לאוניה.אתם עולים לאוניה ביחד עם מאות מאמנים.האוניה מתחילה לזוז לה לעבר האי המיוחד.הקפטן של הסינה אומר"הספינה תגיע ליעד בעוד חצי שעה עד אז תוכלו לדוג,להילחם נגד מאמנים אחרים או סתם לנוח על הספינה". מיל אומרת לך"מה תרצה לעשות?"
ניר
אתה מוציא את מרשטופ שלך לים הפתוח.מרשטופ קופץ לים ומתחיל לשחות בים תוך כדי חיפוש אמפאוליון .אתה מוציא את מאמאסווין שלך לקרב נגד ריהורן.מאמאסווין יוצא מהפוכדור שלו ומיד תוקף בקרן קרח את ריהורן.למרות משקלו הרב של ריהורן הוא מצליח להתחמק מן קרן הקרח.מאמאסווין שולח רסיסי קרח שמצליחים לפגוע בריהורן.ריהורן משתמש בשלב אדמה על מאמאסווין שלך.
טל
אתה מחליט לבחור בבחור השמן.4 המאמנים האחרים עוזבים אותך מבואסים.השמן אומר לך"שמי אנדרו יפה שבחרת בי".אתה מוציא את שלגון שלך שילחם מול הפוקימון של אנדרו. אנדרו אומר לך"בוא נהפוך את זה לקרב פוקימוני דרק'ון.מאי דרקנייר שלי לקרב".אנדרו זוטרק פוכדור ומן הפוכדור יוצאתדרגונייר.דרגונייר תוקפת בזעם דרקון את שלגון שלך.
ברוס
אתה מחליט לנוח על הספינה ולא לדוג פוקימונים או להילחם נגד מאמנים.אתה מחפש ספסל שבו תוכל לנוח.אתה מוצא ספסל כזה ויושב עליו ומתחיל לנוח.כעבור חצי שעה האוניה נצרת במנקום והקפפטן אומר"ברוכים הבאים לאי המיוחד בהצלחה במסעכם".אתה גם יורד עם כול המאמנים ואת ם מגיעים לשער ענק שוזוסם לכם את הדרך.איש יוצא מהדלת אליכם שנראה כךואומר לכם"רק אחד מיכם יוכל להיכנס לאי.האחד הזה היה הולחם הכי חזק מביניכם.עליכם להוציא פוקימון 1שלכם ולהילחם איתו נגד האחרים.זה קרב הישרדות.הפוקימון והמאמן האחרונים שיעמדו הם המנצחים.תוכלו פה לרמות לעשות 2 נגד 1.אתם חופשיים במעשיכם"
תומר
אתה מוציא את רלסט שלך לקרב נגד המאמן. המאמן אומר לך"לא היה לך סיכוי לנצח אותי עם רלסט כזה חלש אתה תפסיד לי בקלות.צא פיג'יוטו לקרב".המאמן זורק פוכדור וממנו יוצאפיג'יוטו.רלס מתחיל קצת להיפחד מן הפיג'יוטו של המאמן.המאמן ממשיך לדבר"שמי לירן ואני מאמן פוקימוני מעופף.פיג'יוטו תקוף בכנף ברזל את רלסט".הכנפיים של פיג'יוטו הופכות לברזל והוא עף לעבר רלסט
בר
מצטער על המשך הלא מושקע הזה לא היה לי מה ליכתוב
אתה מיתעלם מן המסוק וממשיך ללכת בדרך 2.לאחר הליכה קצרה אתה שוב מגיע לבניין שראית אותו מקודם שעברת אותו.אבל הפעם דלת הכניסה של הבניין פתוחה לאנשים שיכנסו לבניין.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"סופר כוח!...." אגיד בצחוק ואחכה למראה המדהים.ניר
אתה מוציא את מרשטופ שלך לים הפתוח.מרשטופ קופץ לים ומתחיל לשחות בים תוך כדי חיפוש אמפאוליון .אתה מוציא את מאמאסווין שלך לקרב נגד ריהורן.מאמאסווין יוצא מהפוכדור שלו ומיד תוקף בקרן קרח את ריהורן.למרות משקלו הרב של ריהורן הוא מצליח להתחמק מן קרן הקרח.מאמאסווין שולח רסיסי קרח שמצליחים לפגוע בריהורן.ריהורן משתמש בשלב אדמה על מאמאסווין שלך.
"חבל עליך... אתה תפסיד..." אגיד למאמן ואז אגיד למאמאסווין: " קרן קרח..."
ניר
מאמאסווין מפעיל סופר כוח.כוחות גדולים באים אליו והוא מתחזק עוד יותר.מאמאסווין מצליח להעדוף את שלב האדמה למים.לאחר מכן מאמאסווין משגר קרן קרח במהירות לעבר ריהורן.ריהורן מנסה להתחמק מקרן הקרח אך הפעם הוא לא מצליח.קרן הקרח של מאמאסווין מקפיאה את ריהורן בגוש קרח ענקי.ריהורן מנסה בכול כוחו לצאת מן גוש הקרח אך הוא לא מצליח.מרשטופ עדיין לא חזר אם אמפאוליון.נראה שמרשטופ עדין מחפש את אמפאוליון
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"לא אני לא רוצה אותו" אומר ואזרוק אותו למים "רגע יש לי יכולת של אלמנט מים!" אומר לעצמי ואז אקח מהים מלא מים, אייצב אותם באוויר ואסתכל איזה פוקמונים יש בפניםלוק
אתה מחליט לדוג פוקימונים.אתה וריק הולכים ומחפשים חכה.אתם מוצאים על סיפון האוניה חנות לחכות בחינם.בין החכות אתה מוצא את סופר רוד.אתה לוקח את הסופר רוד והולך איתה עם רוק לקצה הסיפון.אתה שם על הקרס פיתיון ואז זורק תקרס למים.לאחר כמה דקות אתה מרגיש שמישהו תפס תפיתיון אה מושך תחכה ומוציא את פוקימון המים שתפס את הפיתיון.תפסת מנטין בחכה.
טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.
"תגמור את זה עם סופר כוח לים.." אגיד למאמאסוויןניר
מאמאסווין מפעיל סופר כוח.כוחות גדולים באים אליו והוא מתחזק עוד יותר.מאמאסווין מצליח להעדוף את שלב האדמה למים.לאחר מכן מאמאסווין משגר קרן קרח במהירות לעבר ריהורן.ריהורן מנסה להתחמק מקרן הקרח אך הפעם הוא לא מצליח.קרן הקרח של מאמאסווין מקפיאה את ריהורן בגוש קרח ענקי.ריהורן מנסה בכול כוחו לצאת מן גוש הקרח אך הוא לא מצליח.מרשטופ עדיין לא חזר אם אמפאוליון.נראה שמרשטופ עדין מחפש את אמפאוליון
לוק
אתה מחזיר את מנטייק בחזרה למים.לאחר מכן אתה נזכר שאתה יכול לשלוט במים בעקבות יסוד המים שלך.אתה לוקח חלק ממי הים ואז מכין ממי הים האלו עמוד מים שבו כלאוים הרבה פוקימוני מים.אתה מסתכל על פוקימוני המים שנמצאים ורואה שמצאת:עוד כמה מאנטייק,פיפלאפ,פרינפלאפ,הורסי,קבוצה גדולה מאוד של קינדרגה.מג'יקארפים,פיבאסים.סטראמי,טטאריו ואכטולירי ורמוריד.
טל
דרגונייר היא סוג דרקון טהור
שלגון מצליח להתחמק מ זעם הדרקון של דרגונייר.לאחר מכן שלגון גם הוא משתמש על דרגונייר בזעם דרקון.דרגוניר זזה במהירות ומתחמקת מזעם הדרקון של שלגון.שלגון לא מוותר והוא רץ לעבר דרגונניר במתקפת ראשיה.דרגונניר לא מצליחה להתחמק מהראשיה.שלגון פוגע בדרגנייר בראשיה ומעיף אותה לכמה מטרים.דרגונייר מתאוששת מהפגיעה שספגה משלגון ואז תוקפת בזנב דרקון את שלגון.
ניר
מאמאסווין שוב משתמש בסופר כוח על ריהורן.ריהורן קפוא בגוש קרח ולכן הוא לא יכול להתחמק מסופר הכוח של מאמאסווין.סופר הכוח של מאמאסווין פוגע בריהורן.ריהורן נופל לתוך מי הים כשגוג הקרח כבר לא כולא אותו.גוש הקרח נשבר כתוצאה מהתנגשות של סופר כוח.ג'יסון מחזיר את ריהורן שלו במהירות לפוכדור שלו והולך למקום אחר בספינה מאוכזב.
נערך לאחרונה על ידי monster, 03-01-2011 בשעה 06:42 PM
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
ניר
מאמאסווין שוב משתמש בסופר כוח על ריהורן.ריהורן קפוא בגוש קרח ולכן הוא לא יכול להתחמק מסופר הכוח של מאמאסווין.סופר הכוח של מאמאסווין פוגע בריהורן.ריהורן נופל לתוך מי הים כשגוג הקרח כבר לא כולא אותו.גוש הקרח נשבר כתוצאה מהתנגשות של סופר כוח.ג'יסון מחזיר את ריהורן שלו במהירות לפוכדור שלו והולך למקום אחר בספינה מאוכזב.
אני מחכה למרשטופ שיחזור...
אני יוצר עם הסכין שלי שוט מים ומוציא את פרינפלאפ מהמים, ואומר לו "זה יום המזל שלך אתה תוכל להצטרף אליי לצוות!" ואזרוק אליו פוקדור עטוף במיםלוק
אתה מחזיר את מנטייק בחזרה למים.לאחר מכן אתה נזכר שאתה יכול לשלוט במים בעקבות יסוד המים שלך.אתה לוקח חלק ממי הים ואז מכין ממי הים האלו עמוד מים שבו כלאוים הרבה פוקימוני מים.אתה מסתכל על פוקימוני המים שנמצאים ורואה שמצאת:עוד כמה מאנטייק,פיפלאפ,פרינפלאפ,הורסי,קבוצה גדולה מאוד של קינדרגה.מג'יקארפים,פיבאסים.סטראמי,טטאריו ואכטולירי ורמוריד.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)